smarnca
|
dobro jutro punce, ter nekaj dni sem vas bl le čekirala, ker pol, ko sem prebrala do konca nisem mela volje pisat, ker ste ble spet tok pridne in napisale cele romane! v sredo in četrtek sem šla na materinsko in blo je full fajn. v ožjem krogu nas je blo samo 5 nosečk in je blo res fajn, vse si lahk prašu kar te je zanimalo, zdravnice, babce vse poznane tk, da res full fajn. lansko leto ko sva z možem hodila v materinsko šolo je blo vse tko neosebno. nosečk nas je blo cela in velika sejna soba. vse se je tko odvijalo.....po nekih reglcih..no ja sej mi sicer ne bi blo treba it, sam je organizatorka bla ravno soseda s sosednje ulice in me je ustavla pred hišo pa vprašala, če bi pršla, pa še ker mam že iskušnje bi lahk kej povedla pa vprašala, kar se je men zdelo pomembno....v glavnem super. Anju naš mali tut uživa v takšnih in drugačnih juhah, mineštrah v glavnem jedeh na žlico, tko, da bom tut tvojo varjanto probala. moram pa povedat, da smo v 15 dneh dobili dva zoba - no Lenart jih je dobil. zdaj vsaj vem od kod non stop jok ponoč pa skupno spanje v postli. verjetn ga boli kot pr norcih, sej če je mel pri svojih 17mes. samo dva zoba mi je pa dlesen pa ja že cist otrdela in težko pridejo vn. zdej čakamo spodnje 4, se jih že zlo fajn vidi...sicer zgoraj o zobeh ni še duha ne sluha sam ma pa vse nabreklo. upam, da bodo hmal pršl vn, po drugi strani če pa že mora tko bolet, naj pa še kaka 2 meseca počakajo, da se s tamalim unesemo pa da bo pol spet jok pa stok ponoč. morm priznat, da nism spala - prespala cele noči že 17 mesecev ( no za nekatere to sploh ni še nč, ane mamice??) in ne vem kako je to, ko se zjutri zbudiš naspan...no sej ne rečem, da mi ati pri tem sedaj ne pomaga. sam, ko on dežura zmer slišm, ko se mali zbudi pa joka, pa tut če je njegova soba čez cel hodnik. ja tut men še kar otrdeva trebuh, zdej čez vikend, sva z malim bla bl aktivna, ker atija ni blo doma, pa se je full poznalo. k se ne moreš niti čez dan ornk spočit niti ponoč. uležt pa dat mir in mi še ponoč otrdeva.sam boli pa nč ne. pa sej sm rekla, sej zdej pa ni več panike, če bo treba it rodit. naj sam še ta teden počaka, ker gre mož na službeno pot za 4 dni.....sicer me je kar mal gorza, kako bom vse to zrihtala (malega) sej če bi ponoč spal pol ni panike......sam če me bo pa kaj prehitelo se pa tut nč ne sekiram. sm pa itak že z varuško govorila, da če bi blo kaj ta teden, da naj se pripravi, da bo mela sinčka tut ponoč pr sep...itak, je pa full fajna pa je rekla, da ni panike. s hemeroditi na srečo nisem v prvi nosešnosti mela problemov prej kot po porodu, pol se je nekak zrihtalo. zdej pa če ne grem kak dan na vc mi pa malčk vn prileze pa pol k se spraznem gre nazaj notr, tk da boli pa čist nč ne. hvala bogu vsaj tega nimam. missD drži se pa poročaj kk je blo na ctgju aja jst mam in v petek in v soboto cajt tk da: - petek 17.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, 2ursae, tinaaleks , smarnca - sobota 18.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, Najki, tinaaleks, smarnca celjanke in okolica se dobimo jutr ob desetih v city centru kar tam k majo sladoled????
|