|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 9:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
11.9.2010 9:47:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA me veseli d ste brez vročine,....kako kej sekica, a je že doma, a ste vi tut že kej povebleni

upam da tudi ostanemo brez vročineuser posted image .....glede tamale pa nimam pojmauser posted image ........nisem z nobenmu nič govorila.....sva se malo sms-jale in ve,da smo prehlajeni......nisem pa še nobene slikice od user posted image  dobila,tko da niti ne vem kako nečak zgledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 9:54:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 9:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
11.9.2010 10:01:27   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nisem pa še nobene slikice od user posted image  dobila,tko da niti ne vem kako nečak zgledauser posted image

JST TUT NEEEEEEEEEEuser posted image user posted image
a to malo žalostno,glede na to da imamo vsi telefone s fotoaparati?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3480
11.9.2010 10:02:23   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kolumbo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitrost na infekciski-zakaj pa je mogel Maj tja?....

zato ker je bil polet 2 dni tm in je mel sum ne mononukleozo, k še sama točn ne vem kva je to za en hudič, sam baje kokr sm uspela na netu najdt kr precej dolgo traja d vsi bolezenski znaki izginejo, ( povečana vranica, pa še neki ga je pod rebri suvala, pa kri so mu uzel)....tko d vranica je zdej ok, za kri pa po pošti pošljejo izvide, tko d verjetn dodatna kontrola ne bo potrebna UPAM.

nisem vedelauser posted image ....upam da bo vse ok z izvidiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3481
11.9.2010 10:03:15   
Čebel@
kolumbo.......a ti naj bi šla pa 1. že rodit?uf to je pa kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.9.2010 10:04:13   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ja jest upam da ne!

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kako je naša TURBOMAMA? saj ni še šla v Rim user posted image , d vem kam zavit.

no panik- a jem hiruser posted image ......Simona sej se v povprečju 2 krat na dan mim tebe pelem, če me glih slučajno kej zagrapuser posted image
....pa Tom in Jerry na koncertu pri nas rula mamo kr cel dvduser posted image user posted image user posted image

Ja fajn! Samo jest ne delam carskih rezov user posted image

Drugač imam pa tud jest 2 dvdja Tom&Jerry samo dvd player je crknu, računalnik ima pa preveč tipk user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.9.2010 10:29:23   
sjmm
dan!

noč...sploh ne bom zgublala besed..v glavnem za kozlat..pol smo pa spal od 6h do 9h

tamika...ene pol dcl mleka...d so piškotki fajn namočeni

simona...bravo za frizurco, Tom in Jerry oa itak rulata že dolga letauser posted image user posted image user posted image

urša..no.... super za spanje, pa lep izletek!!!!

kolumbo...naša fazanka je čist navdušena..mi2 pa z njo in upava d se tko tud nadaljuje!!!...pa sožalje za prijateljico...to so res žalostne zgodbeuser posted image ...samo TI MORAŠ SEDAJ RAZMIŠLJAT DA BOŠ ZDAJ ZDAJ DALA NOVO ŽIVLJENJE..IN TO JE NEKAJ NAJLEPŠEGA!!!...najhitro mine čas brez Šimetauser posted image user posted image

čebel@...a res ..nobene slikce????? mi2 sva jih pošiljala še iz porodne...sm bla jz še rahla koma od narkoze...pa so že slikce obšle žlahtouser posted image

baki....naj se Nik hitro pozdravi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy........UŽIVEJ DOPUST!!!!!!!!!!!!!

no, tkole...še mau kofetka...pol pa me čaka filanje paprik, omakca je pa že skor gotova..pa bo kosilce, sam še eno juhco z nudelki, pa pire krompirček.

popoldan...free time...gremo na izletek!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
11.9.2010 10:52:07   
Čebel@
no se popravljam:sem pisala tamali.....sta že doma.....nas je povabila da pridemo,ampak dokler ne bomo 100%zdravi,sigurno ne....pa "zasitnarila" sem za sliko,ampak je tok od daleč slikanda se vidi le duda in en mali škratek-moram jaz to bližje vidituser posted image

sva pospravili cunjeuser posted image ....Hana je super založena z njimi-mogoče še usput kdaj kupim še kakšen bodi in kavbojkeuser posted image ......sva probali lansko bundico(80) in ji je kot ulita-juhuhuuser posted image user posted image user posted image ......bo jo imela pa le za tabojš,ker je bežuser posted image

zunaj je sonček....uživajte,tiste ki greste na izletkeuser posted image user posted image user posted image ....midve bova šle po kosilu za kakšno urco na sonček,drugače pa greva danes z možem spet po zalogo pleničkuser posted image ....če bomo ponoči brez vročine,gremo pa jutri pogledat na narodne noše,in MOGOČE do našidvehuser posted image

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
11.9.2010 10:54:59   
Čebel@
KOLUMBO!!!!!!

http://www.ringaraja.net/forum/infekcijska_mononukleoza/m_5349979/tm.htm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
11.9.2010 13:05:30   
petrušk_
helouuuu ladies....

upam, da ste ok...ni cajta brat....totalna panika doma...midve z evo smrkava pa kihava....eva prav "na dlavje"

oči je pa BOOOGIIIIII za znot...ne priporočam te operacije...boli ko hudič...kar vidim ga ko se dela močnega....noro res, ne more govorit, ne jest, ne pit,....noroooo res....
sm mu skuhala puding, pa juhco pa čajčke...pa komi kej dol spravi....bogi je ress....pa baje še ene 10 dni bo....

šibam možeka cartat pa vas preberem zvečer kej....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
11.9.2010 13:44:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuuu ladies....

upam, da ste ok...ni cajta brat....totalna panika doma...midve z evo smrkava pa kihava....eva prav "na dlavje"

oči je pa BOOOGIIIIII za znot...ne priporočam te operacije...boli ko hudič...kar vidim ga ko se dela močnega....noro res, ne more govorit, ne jest, ne pit,....noroooo res....
sm mu skuhala puding, pa juhco pa čajčke...pa komi kej dol spravi....bogi je ress....pa baje še ene 10 dni bo....

šibam možeka cartat pa vas preberem zvečer kej....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
11.9.2010 16:44:30   
sunny24
Dan!

Kako smo? Vidim, da vas je kr neki pokasiralo prehlade...se sploh ne čudim, glede na to vreme smotano! No v glavnem, hitro se pozdravite!!! user posted image user posted image user posted image

Jst sem včeri delala do 3h, 5 minut pred šihtom sem dobila sklep o čakanju (pa moj dragi tudi) od 15.9. dalje, ampak vseeno delamo do konca meseca...Nič jasno...Kako pr bogi sem na čakanju, če pa delam in mam urnik za cel mesec...Mater jim...user posted image user posted image user posted image  

No, pol sem pa domov pršla in že na stopnišču slišim našo madam kako vriska...Itak, akcija na full...Je reku moj, da se je zbudila ob 24h...In zaspala je pol ob 4h, spala do 10h, zdej pa že 1 urco kinka...Tako da sjmm, je bla naša nočka podobna tvoji...

katjusa, full si dobro ti ta stanovanček popedenala!!! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, sožalje za prijatlco!!! user posted image user posted image user posted image

petrušk, user posted image user posted image user posted image za vse tri!!! Naj se možek hmali spravi h sebi!!!

ajvy, uživej dopust!!! user posted image

Nč, grem kej koristnega nardit, čeprav je že moj user posted image pospravu celo stanovanje in mi ni ostali kej dosti za pošlihtat...Mogoče edino en kup cot za spravit po omarah, sam ne vem, če se mi lih neki da...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, nosečke bušije lepo pobožite!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
11.9.2010 19:19:32   
Čebel@
čer

Hana pančka-se ponavljam, a ne?user posted image

smo šli po kosilu malo v kamnik,čez stojnice.....mala čist srečna k ji je tam ena dala veternicouser posted image user posted image ....jaz sem pa ene štrikane copatke za user posted image  vzelauser posted image .....pol smo šli pa na pico(no moj je jedel kalamare) in sem čist preveč pojedla(šus babjiuser posted image ) in je šlo doma pol pice v školjkouser posted image user posted image .......zdej bi pa spet jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image ......dedec se malo grdo drži,ker sem ga ven zulekla,ko je on hotel pomivat po tleh-bo že takrat ko bo dežuser posted image

se pa vidi da je vikend,ker je zatišjeuser posted image

petrušk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.......a to je tista operacija ko mu luknjico naredijo v grlo?

sunny........tega me je bilo strahuser posted image .....močno,močno držim pestke,da obdržita službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posoda bo počakala do jutri zjutraj,ker zdele pa res nimam volje pomivatuser posted image .....prva stvar,ki si jo kupim za v stanovanje bo definitivno pomivalcuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 20:01:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
11.9.2010 21:44:04   
Ajvy
oi....

Smo bili na Gospodarcu na bazarju...smo štartal nekaj do petih popoldne...smo šli lepo na avtobus....Tisa je bla tolk fascinirana....Tarja je pa itak pokomentirala...vse....
Še dobr da smo šli čist za mal, ker je bilo ravno dovolj.....povečini je bilo vse notr....to pa nam ni po godu...

Držte se babe....
Kolumbo,,,,jutr je kr lep dan za rodit.user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3492
11.9.2010 21:49:38   
sjmm
čer!

jz sm morto...donspa je bil delovn dan..pa še noč tko slabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem...2. runda breskove marmelade skuhana...je pa mau zmešana s hruškam, 2. runda slivove tud skuhana, paprike so ble njami, 1 runda jih je še v skrinji za hude cajte

popoldan smo se odpovedali izletu, ker so ble vse ceste tle okol nas za pop...t zabasane...je šel moj z mulci na dolg sprehod na marost...jz sm si pacajt za loverja vzela...je bil tok hot d sva mimgrede 4 stroje cot obdelala...pol sem imela pa počas zadostuser posted image

čebel@...super d je šla Hanči že vn in ste se lepo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....vidim da ste dons potrebni poštene pošiljke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo
...naj se pogrešana ptiča hitro vrneta na svoje mesto, pa eno mirno noč klub vsemu želim!!!!

sunny.....sm upala d bodo vsaj enga od vaju izpustili pri teh službenih nevšečnostih...naj se to čim bolje urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kako fajn prespano nočko vam želim...pri nas so prava redkostuser posted image

no, tkole...še mau tv pogledam, pa kej pod tuš...pa mau stiskat..pa upat d bomo tud kej spaluser posted image

lepo in mirno nočko, polno čudovitih sanj vam želim!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3493
11.9.2010 21:52:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi....

Smo bili na Gospodarcu na bazarju...smo štartal nekaj do petih popoldne...smo šli lepo na avtobus....Tisa je bla tolk fascinirana....Tarja je pa itak pokomentirala...vse....
Še dobr da smo šli čist za mal, ker je bilo ravno dovolj.....povečini je bilo vse notr....to pa nam ni po godu...

Držte se babe....
Kolumbo,,,,jutr je kr lep dan za rodit.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lep dopustniški dan!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 23:02:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
11.9.2010 23:04:37   
Ajvy
KOlumbo,,,,no..pol pa še mal počakita....ti dovolimuser posted image user posted image user posted image

Birdy...a držiš fejst noge skup???

Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.9.2010 9:04:34   
sjmm
jutro, dan!!!!

MI SMO SPAL...MALI JE BIL KOMA DO POL 7H ZJUTRI, POL SPIL AM...SPAL ŠE DO POL9H...sva že mi2 v miru kafico spila....kr ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa še za vas :

user posted image

user posted image

user posted image

danes bo izi bizi kosilo.....picoletka in solatka, juhca še od včerajuser posted image

popoldne pa se gremo mau v Litijo pocrkljat na en kofetek in ene rogljičkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.9.2010 9:32:26   
Ajvy
jutro...pupe site in previta....zdej pa čas za moj zajtrk.....pa rr seveda...

Sjmm...fullllll sem vesela za vaše spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.9.2010 10:01:31   
Urša08
jutrouser posted image

Včerajšnji dan je bil enkraten. Smo šli na Bled in okol jezera. Tamaledva uživala, midva pa tudi. No v Zaki smo mel pavzico k je taka lepa "plaža" in je Nejc kamenčke not metal. Kar naenkrat pogledam in je šel kar s čevlji v jezerouser posted image user posted image user posted image . Potem smo šli pa še k mojim na vikend na kosilo in kavico. Je pasalo bit ves dan na sončku. Nejc je včeraj ostal na vikendu z mojimi in ga danes po kosilu pripeljeta. Nama je pa nazajgrede z vikenda Žiga ob pol šestih zaspal v avtu in kr spal tko da sva šla midva sama na praznovanje. Domov prišla ob 10 - jaz 100% da se je Žiga že zbudil ampak on je kr spal. Lumpek mali se je zbudil ob 1 in smo 1,5 ure bedeli z njim. Smo pa zjutraj potegnili do pol devetih - jupiuser posted image .

Sedaj bomo šli na sončka, opoldan ko dam Žigca spat vas pa preberem in pokomentiramuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 10:40:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.