|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
10.9.2010 17:13:37   
tanjusi
Jaz hodim skoraj vsak dan ob 20h....enostavno se uležem in spim do 6h zjutraj....brez greha

Jaz se trudim tja do 21.00 , če pa ne gre pa ne gre... pa tudi če sem pred otroci v postliuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.9.2010 18:22:39   
tanjusi
sem dodala eno slikco v album...mojga trebuščka...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.9.2010 18:48:24   
cekinka
Jooj...saj se nisem javila že cel teden, sem vas komaj sedaj prebrala...vse. Sploh nimam časa...pred parimi dnevi sem sicer napisala en post, pa mi ga ni objavilo, pol pa se mi ni dalo še enkrat pisat.

V glavnem...čestitke vsem za NS user posted image pa za uspešno opravljene preglede user posted image

Akilene, tanjusi, venček* srečno na AC user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes prvič slišala srčka z AS user posted image takooo je bilo lepo, sedaj pa čakam mojga, da pride domov, pa bova še skupi poslušala user posted image

Grem...je prišel....se javim kaj kasneje na daljši raport user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.9.2010 19:45:39   
Sitnoba
HEEEEJ!

Kako ste user posted image  moje drage?

Jaz imam kar nekaj novick user posted image

HVALA ker ste drzale pesti - sem naredila izpit -jeeeeej user posted image
se ena seminarska za napisat in se ena za popravit --pa konec za enkrat.

pa nuhi (tako moj dragi pravi NS- 8.9.) je za nami- je bil cisto ganjen ko je otrockota vidu user posted image , pa user posted image  prosim za seznam. naslednji pregled 11.10.
 raste zelo lepo, vse je super je rekla dr. Strahova, boljse si nebi morali zelet! user posted image user posted image
se je skoraj zagovorila kaj bo pa sem povedala, da ati bi rad vedel jaz pa ne - pa je kar z mano drzala. user posted image
ampak moj je itak videl jajcka... in po njegovi razlagi tudi jaz nisem vec prepricana, da tisto ni kaj drugega.
Meni je res vseeno samo da je otrok ZDRAV!!!! user posted image

pa filmcek smo zavrteli nasim domacim. ena babica je imela samogovor user posted image , druga in dedek sta kar odrvenela, teta je user posted image  cel cas - se preden je videla posnetek-ker je sumla.. ampak po soku so imeli vsi lep odziv in kar ne morejo verjet. Moja mami se danes pravi - ja a si res?!?! pa da se ni pripravljena bit babica user posted image  
Konec drugega tedna povem sefici (me je groza in ne vem kako to izpeljat user posted image )

kako lahko vidim vase slikice?
pa kaksno svojo dodam?
pa kako se vam na fb pridruzim?

Da vam malo guste naredim - jaz pa danes startam z dopustom do konec meseca user posted image
sem zelo vesela, ker se meni tudi NEDA v sluzbo hodit  - in ideja, da bi bile do marca kar doma in se posvecale sebi in bebici je pa FENOMENALNA!!!

p.s.: pa pohvalit VAS moram, ker ste tako pridne KUHARICE!!!! Vse se bere SLASTNO!!!!! mnjam mnjam user posted image  (jaz imam v kuhinji 2 levi)user posted image user posted image

user posted image  ZA VASE TREBUSCKE!!!!

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.9.2010 21:07:15   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

_ sanja _ , super ideja, ti malinovi listi, me, zanima, kako bo pogledala mama, ko bom sfrezala malinovje za hišo user posted image

Mene so prvič čudno gledali jauser posted image , zdaj v drugo je blo pa okuser posted image

Sem pa jaz nabirala pri taščiuser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.9.2010 21:09:52   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Pa razmišljate kaj o čaju iz malinovih listov?

Jaz verjamem vanj. Baje pomaga da se hitreje odpiraš. Prvič sem se v 2 urah odprla 10 cm. Saj boli nič manj, ampak vsaj prej je konec. Mogoče sem mela pa sam srečo, ne vem. Ga bom pa zdaj tud pila, sigurno. Škodit že ne more.

Zdaj mate možnost še nabrat liste, februarja jih ne bouser posted image  Sicer se kupijo, ampak če mate možnost za domače... Jaz sem jih že poslušila.

Ja, jaz sem jih prvič pila, sem bila tudi po 2h odprta do konca, ampak kaj ko se mi tamala potem še 6 ur ni začela spuščat, tako da ni nič pomagalouser posted image

Nimam pojma kak je blo pri tebi, pa kak je blo pri meni, ampak tudi meni se ni spustil, pa sem mela potem dve babici - ena je ahtala presredek, druga mi je pa otroka ročno rinla dol (beri: se metala po trebuhu). Ni prijetno, je blo pa hit konc.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.9.2010 21:14:30   
maja1985
Jaz sem si kupila AS. Ampak jst ne najdem utripa ... kaj je treba še kak gel imet? Oz. a se bi naj ta utrip fejst slišal?

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.9.2010 21:26:04   
maja1985
Jeeeeeeeeeeej, našla srček user posted image (včasih je dober prebrat navodila user posted image )

Drugače je bil pa dooooooooolg dan ... in sem ga morala malo sprostit s šopingom ... sem kupila dva body-ja pa eno kapico za bejbija, pa mami mi je kupila en body pa za Aljaža dvoje hlač. Zase itak nisem nič našla, ampak OK user posted image

Drugače me pa zdajle čaka naprej delo ... lektoriranje .. moram dve diplomi do nedelje pregledat ... tak da ja ... pa jutri imamo dva rojstna dneva ... bo zabavno user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.9.2010 8:22:13   
nina42
Dobro jutro

Končno bi lahko malo dlje spala, pa sem morala že navsezgodaj na wc in se nisem več vračala v posteljo...
Saj malinovi listi so že fajn, ampak mislim, da bom potrebovala kaj močnejšega, epiduralno, ultivo...user posted image Joj, saj ne vem kako bom še enkrat to preživela, prvič se spomnim, da sem doživljala najhujše bolečine v celem življenju in se resnično več nisem pripravljena podajat skozi "naravni" porod. A je katera že imela epiduralno? Čeprav ta Ultiva se mi zdi manj invazivna?

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.9.2010 9:54:58   
SaMaa
Dobro jutro !

Kako ste punce?

Jaz sem danes spet spala samo do 6h user posted image  ampak sem naspana, vsaj to. Evo stanovanje je že pospravljeno, sedaj pa še cunje obesim in grem ven na en sprehod.

Tudi jaz razmišljam o porodu z epiduralno ali ultivo. Če je že katera rojevala s tem dvema metodama, naj mal z nami podeli izkušnje, da se bomo lažje odločile katera metoda je boljša.

Drugače pa lep vikend.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.9.2010 9:56:49   
cekinka
Dobro jutro!

Evo vam jaz postrežem zajtrk
user posted image

No, jaz sem že posteljnino dala prat, pa posesala sem celo stanovanje, pa zajtrk pojedla, sedaj grem pa pogledat, če je stroj že opral. A vi imate tudi toliko dela s perilom??? Mi se mi zdi, da smo prav v nekem začaranem krogu...samo še perem, sušim, likam,...user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
11.9.2010 10:01:27   
tanjusi
No, jaz sem že posteljnino dala prat, pa posesala sem celo stanovanje, pa zajtrk pojedla, sedaj grem pa pogledat, če je stroj že opral. A vi imate tudi toliko dela s perilom??? Mi se mi zdi, da smo prav v nekem začaranem krogu...samo še perem, sušim, likam,...

A ti tudi ?
Na balkonu sem pobrala en pralni stroj suhega perila , v sušilcu je bil suh drugi pralni stroj , sem vse zložila ... likanje še čaka , povrh vsega sem obesila še en stroj
( bo menda toplo danes) ... pa še en stroj se pere ... v glavnem to že vse danes user posted image

eh saj nekaj je treba delatuser posted image

(a camus)

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.9.2010 10:28:41   
Klemy82
Jutrčka!
jaz sem sama doma, dragi je skočil v službo, tudi pri nas stroj že pridno pere, ravnokar sem se dol vsedla in skuhala čaj... mi pa vsaj kuhat danes ne bo treba, greva na piknik popoldne.
So me pa včeraj klicali iz Domžal, NS imam prestavljeno na sredo. Joooooooooj, kako komaj čakam!

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.9.2010 10:42:14   
Sitnoba
Jutro še od mene! user posted image

Cekinka hvala za zajtrk - mnjami user posted image

Joooj kako ste pridne - vse že perete in pospravljate!
Pri meni bo to malo počakalo - najprej runda dela za računalnikom-seminarkse, potem pospravljanje in potem tako kot ti SaMaa kar na sprehod.
tanjusi in maja1985 uspelo mi je pogledat vaše slikice user posted image

joooj lepi bebači, pa tudi mi kar lepo rastemo v trebuščke!!
A ima še kera slikice user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
11.9.2010 12:19:22   
naja17
Hellouuu...

A nismo rekle, da bomo vse spale user posted image ... Jest sem pokonc od 8h...Po kapučinu takoj akcija (pomivalc, pralc...), ob 10h je vstal  user posted image , da sva pozajtrkovala, pospravla celo stanovanje, zdej pa delam kosilo, popoldne obiski... Torej nič  od spanja...

Ajde babe, uživajte v sončku...

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.9.2010 13:06:10   
maja1985
Dobro jutro ... oz. dober dan user posted image

Jaz sem se spravila iz postelje šele ob 11,30 user posted image Ponoč ni šlo spat, pa je bilo treba zjutraj potegnt user posted image Sem dala že prat, zdaj grem pa malo v mesto, potem pa tak na rojstni dan. Je tak lepo, ko je zunaj spet sonček ...

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.9.2010 20:56:18   
Poli_H
Čer mlade dame!
Evo, sobota minila delovno, jutri pa počivanje in obiski...

čaj iz malinovih listov imam za hišo maline, ki jih pridno vsak dan tud popacam. In kakšna je zgodba s tem čajem? OK, kužim, bi se naj hitreje odpirala. Kdaj ga začnemo piti? Kakšen recept za pripravo? Thanx za nasvete...

ultiva/epiduralna koliko berem je ta ultiva šele od maja na našem trgu? tako da ne vem če jih že ima veliko izkušnje s tem... Pa kak bi naj to šlo? Baje da si jo sama kupiš v lekarni, babica oz. dr. pa ti jo med porodom stisne not, z namenom, da te user posted image  ne raztrga tolko... Bolečine pa so še vedno tam ali ne? user posted image
Plus tega, ali je možna kombinacija? ultiva + epiduralna?
Jaz se kr nagibam k epiduralni... Od vseh mamic ki jih poznam je mogoče 1% takih, ki bi šle spet po naravni poti rojevat. Ostale pa za epiduralno v druge. Sej vem, milijone jih je že rojevalo brez epiduralne, ampak včasih ženske niso imele te izbire. To je pač luksuz današnjega časa, da imaš možnost izbire...

tečnost punce, a ste tudi ve kdaj kr brez veze tečne? oz. nekdo neko malenkost naredi narobe, pa ga/jo kr iz prve kregate? Jooooooooooooooooj se mi zdi, da se zadnje tedne samo še opravičujem... user posted image  Danes mi je mami prinesla sezam, lečo in mandlje ker je prebrala, da vsebujejo ogromno železa. Jaz pa namesto da bi ji rekla hvala da skrbiš za mene ji rečem, kaj mi kupuje take stvari, ki jih itak ne jem plus tega pa ne vem kako jih uporabljati user posted image  In čez 5 min. sem jo že iskala in se ji opravičevala... A imate tudi ve še vedno take hormon šuse? joooooooooooooooooooj, imam veliko srečo, da me v takih trenutkih jemljejo z rezervo... Apropo - a ima katera kakšen dober recept, čim bolj enostaven, za omenjene sestavine? Thanx v naprej...

Grem se malo cartat, pol pa ajo ajo. Lep večer vam želim user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.9.2010 9:00:05   
nina42
Ultivo dobiš v žilo, ti verjetno misliš Dianatal gel.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.9.2010 9:50:20   
tanjusi
Kaj je zdaj punce... vikend je pa nobene nikjer :))...
Smo lene primerno vikendu.....
Jaz mam v torek pregled pri gin... saj fajn samo me je strah da bo spet začela zganjat kako paniko... sem izvedela da nisem edini primer ko je zagnala paniko zaradi rezultata ns... ampak se ji punca ni pustila ...tudi jaz sem psihično pripravljena če bo kaj začela :)
Drugače pa uživajte v nedelji ... mi še nič ne vemo kaj bomo ... juhica se kuha, potem bomo pa že kaj ...

(a camus)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.9.2010 10:16:16   
maja1985
Pozdravljene!

Jaz sem zaspala včeraj ob 8h zvečer in sem spala danes do 9h zjutraj user posted image Zdaj me pa cel dan čaka lektoriranje dveh diplom ... tak da ne grem stran od računalnika, dokler ne bosta obe zlektorirani ... Zunaj je pa tak lep sonček ...

Lepo nedeljo!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.9.2010 10:54:47   
slama
Hoj,
smo pa vse zaposlene in nimamo časa za rr.
No, moje opravičilo je delo v in okoli hiše. Okolice še nimamo do konca urejene in je mož včeraj kopal luknjo za uto, jaz sem za službo pripravljala en material, pa delavce smo še mel, potem pa vse posprat. No, znesel je samo v pritličju, danes me čaka še nadstropje ... pa cunje za zlikat ... buuu ...

Po moje ne bom naredila veliko, saj mi misli ves čas uhajajo na jutrišnji dan, ko imam NS ... uh, tako sem se je veselila, no, saj se je še vedno, smo da mam en tak cmoček v trebuhu, pa mal sem nervozna.

Poli mi sezam, lečo in mandlje konstantno na zalogi. Sezam zelo paše, če ga posuješ po solati, predvsem mešanih, ali pa pa če delaš polpete in jih preden jih daš v ponev še v sezam povaljaš, al pa na različne sladice npr. pečene banane ... http://www.kulinarika.net/zadetki.asp?splosno_besede=sezam#

lečo enostavno dodaš ko  kuhaš kakšno juho, lahko pa narediš lečno juho, zelo dobra je kot priloga,....

Mandlji - jaz jih dodam, ko delam čokoladno pecivo, včasih jih posipam po vrhu čokoladnega pudinga, ali pa jih kar same grizem user posted image

Skratka opcij je veliko.

Nič, grem poskusit kaj naredi. Lepo nedeljo.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.9.2010 11:19:55   
SaMaa
Živjo!

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

juhica se kuha, potem bomo pa že kaj ...

pri nas je tudi že na pol kuhano kosilo: goveja juhca z rezanci, pečen krompirček in goveji zrezki v omaki, pa endivja s krompirjem. user posted image

Mene pa zanima kako je z Argeta paštetami v nosečnosti? Ali jih jeste? Jaz sem zadnjič jedla argeta tunino pašteto, šele potem sem se spomnila, da mogoče ni bila ravno najboljša izbira za malico user posted image  sem pa ravno v materinski knjižici brala, da je omejitev (ne prepoved) uživanja suhomesnatih izdelkov in surovega mesa. Jaz tako al tako pršuta (v 1.mesecu sem pojedla na poroki en košček in po tistem sem dala kri, test tokse je bil negativen) in tatarca že 3 mesece ne jem. Raje pazim. Za paštete pa res ne vem ali pa npr.kuhane ali pečene kranjske klobase??? Kaj vi menite? Tukaj je en link http://www.ringaraja.net/forum/m_202341/mpage_1/key_/tm.htm#202344 kjer je zapisano, da je delno topolotno obdelana in da ni škodljiva.

No lepo preostalo nedeljo želim. Danes se odpravljam na ogled narodnih noš v Kamnik.

< Sporočilo je popravil SaMaa -- 12.9.2010 11:21:36 >

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.9.2010 11:22:53   
netopirček
dober dan... spet v sloveniji.. je opravičujem, da se nisem prej javila z rezultati NS... bila sva na morju, 14 dni, pred tem je bila norišnica, včeraj tudi... sedaj še samo kosilo z družno in to je to...
rezulati NS, vse je tako ko more bit, spola nama ni povedal, ampak se je moj odločil, da nočeva vedet! user posted image  OK, pa naj bo...
v petek imam naslednji pregled pri moji G...
se pa je zgodilo nekaj jojojojojojjjj, IZGUBILA SEM MATERINSKO KNJIGO! imela se jo zraven na jadranje, ker, kaj če bi se kaj zgodilo... no potem pa se mi je pri močnem nagibu prevrnilal torbica, ko sem pobirala stvari skupaj, nisem ugotovila, da nimam materisnke... šele na poti domov se mi je posvetilo, da bi orala biti tam, kjer je ni... takoj sva poklicala šefico podjetja, ampak je naj ne bi našli pri čiščenju! tako, kar je najhujše, izvide NS sem imela v materinski... KAJ NAREDITI???user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.9.2010 11:25:19   
Lun1ca
Poli tole za lečo pa nisem vedla, da pride tudi prav. Tak da hvala user posted image
Mi2 z mojim delama iz leče pašteto po tem receptu http://www.kulinarika.net/recepti/6959/predjedi/pasteta-iz-lece/  Meni je zelo dobra in veliko lepša in tudi mal bolša mi je če uporabima rdečo lečo user posted image Čebulo in česen pa stisnema s stiskalom za česen, tako da ni tistih olupkov oz. lupinic. To je sicer po želji, pa tudi vzame malo več časa.. sploh čebula user posted image

Sezam tudi jaz uporabljam pri cvrtju, ker ga pa mam zelo rada, pa si ga včasih malo vržem kar v jogurt ali pa ko pečem kake kruhke potrosim tudi tam. Drugače se za dobro prebavo priporoča tudi laneno seme.. tudi tega si dam jaz v jogurt. Včasih kar skupaj s sezamovim user posted image

Mandlje pa jaz jem kar tak, al pa popražene uporabim na jabolčni piti user posted image

Hm.. mislim, da bom danes kar pekla jabolčno pito.. se mi je nekak zaluštala zdaj user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.9.2010 11:30:03   
inia
Ampak med vikendom je pa res zatišje user posted image

Jaz se pa vsak dan zbudim ob 7.00 (točno kot urca) za kar poskrbita moja otroka. Imamo tak direndaj že navsezgodaj, da ni šans, da še kdo kaj povleče dalje.

Slama veliko sreče na NS. Tanjusi tebi pa na pregledu. Jaz imam tudi jutri UZ in upam, da bo vse kot mora bit.

Punce dajte povedat kaj ve boste šle na morfologijo k svoji ginekologinji ali še kam drugam (te 3D variante in to). Ker me skoraj vsak vpraša kam bom šla pa na morfologijo. Prvič sem bila normalno pri svoji in nisem nikamor drugam hodila.

Jaz vedno bolj kot študiram mislim, da bom kar brez teh "pripomočkov" pri porodu, razen kakšen  Dianatal gel bi še prišel v poštev, dokler me spet kdo ne prepriča, da to ni ok user posted image . Saj ko bo pa spet bolel kot hudič bom pa prosla za sto in eno varianto.

tečnost..kaj pa vem..meni se ne zdi, da bi bla kaj posebi bolj tečna. Znam pa tako biti orng če je treba tudi, ko nisem noseča. user posted image  

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......