|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
10.9.2010 9:12:21   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Toksoplazmoze še nisem imela user posted image to je edino kar sem bla razočarana.. namreč nič pršuteka pa bifteka za mene.. pa sej tak še gre.. sam kaj pa za novo leto?! Tak da za silvestrovanje ne bo nič bifteka pri naši familiji.. ko jaz pa tut ne mislim ostalih zravn gledat, kak bojo se basali z njim. Namreč jaz ga več kot obožujem!!!

Jaz je tudi nisem prebolela pa jem pršut. Sej ta kupljeni ni panike, bolj je domači. Moja kolegica, ki je rodila pred kratkim, je ni prebolela in je jedla tudi vse normalno, na koncu še biftek user posted image , čeprov jaz ga ne bi upala. Sej ni treba pretiravati, jaz samo pazim (sploh pri domačem) sadju in zelenjavi, da operem, pa mačk ne šlatam in tko...

Drugače pa včeri sem imela pregled. Sem bla jezna, ker ni bilo mojega ginekologa ampak ena ginekologinja, s katero se je nemogoče kaj pogovarjati. Uglavnem dobila sem nekaj za glivice, drugače pa vse ok. Ultrazvoka ni bilo, mi je pa poslušala srčka, samo jaz imam AS in ga doma non stop poslušam user posted image . Urin ok, teža +1kg, pritisk ok.

Naslednji pregled 7.10.2010 - za seznam

Pa še kar čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.9.2010 10:31:12   
discoamela
ciaoO!!!!!

Epiduralno si tudi jaz želim... sicer je pri nas ne dajo tako radi, pa še samo do 15h je na voljo user posted image  itak sem lani rojevala od 15h do 18h... v prvo pa je trajalo dlje - 7h do 13:30. Obakrat z umetnimi popadki.. katastrofa, boleče in zoprno, tako da iskreno upam, da mi ne bo treba spet. Baje naravni popadki dosti manj bolijo. Mi nimamo možnosti ultive, zato kar precej razmišljam o tem, da bi "kampirala" zadnje dni pri sestrični v Lj, da bi lahko rodila tam user posted image user posted image  .. po drugi strani se tolažim, ker je 3.porod, pa ja bi lahko šlo kaj hitreje in z manj bolečinami, a ne? Bi se že spodobilo...

A čuti katera bolečine v hrbtu in mehurju - tako, občasno? Jaz imam baje posteljico zadaj, predvidevam, da zato.. ker v 14.tednu, no skoraj 15. se mi vseeno zdi prezgodaj za take težave.. ??? Pa ponoči slabo spim,neke slabosti čudne imam.. me prav zbujajo. Še dobro, da imam naslednji teden pregled, ker prav komaj čakam..imam en miljon vprašanj za G!

Ja, ta veseli september je pri nas res katastrofa..vsak drug dan kej praznujemo, tako sem se 2 dni zapored basala z dobrotami in pridobila kg, pa jutri imamo spet en r.d., pa v nedeljo spet... uff.. pol bom pa tri dni na postu za pregled, če ne  me bo sestra precej okregala.. trenutno sem na 72 (začetna 68,5) .. pa še prav pred kratkim je kazalo 70..jooj...se mi zdi da bom tudi jaz  kot user posted image  na koncu... user posted image  

Jaz tudi komaj čakam user posted image ... do takrat se tolažim z AS...

inia .. "Na koncu sem pa itak bledla, da sem v gozdu in me napadajo živali in da morem zbežat" user posted image  to mi je nekam tako znano... še dobro, da moj ni posnel poroda, ker je pozabil .. ravno včeraj je pravil, da kako je bil boooogi, ker celih 7ur ni nič jedel ne pil! Jooooj, pa kako da je trpel ker sem ga močno stiskala za roko... ufff.. res bogi, ja... user posted image  .. se je sedaj v 4 mescih zredil bolj kot jaz! Čisto ista zgodba se ponavalja kot s prvim sinom - noseča jaz, noseč on - sitna jaz, siten on,... ajajaj tej naši moški ... !!

Punce kdaj hodite spat... ??? Meni je že prav nerodno, zaspim pred 5letnim sinom - ob 20h sem fertik, gledam prav na X... ????

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.9.2010 10:54:08   
njoko
pozdravljene!
Da se vam pridružim še jaz :D Če že berem kaj se dogaja s pikico vsak teden in če brskam po forumu se pa lahko še prijavim :D :D

lepo nosečnost vam želim!

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.9.2010 10:57:41   
_sanja_*
Pa razmišljate kaj o čaju iz malinovih listov?

Jaz verjamem vanj. Baje pomaga da se hitreje odpiraš. Prvič sem se v 2 urah odprla 10 cm. Saj boli nič manj, ampak vsaj prej je konec. Mogoče sem mela pa sam srečo, ne vem. Ga bom pa zdaj tud pila, sigurno. Škodit že ne more.

Zdaj mate možnost še nabrat liste, februarja jih ne bouser posted image  Sicer se kupijo, ampak če mate možnost za domače... Jaz sem jih že poslušila.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.9.2010 11:15:16   
nelikaa
ooojoj, pravkar sem govorila z direktorjem glede moje zanositve. Kar srce mi je utripal, pa vroče mi je bilo. Pri nas je tako, da so direktor ter vsi šefi v Mariboru, tako da se moramo o takih zadevah pogovarjati po telefonu, kar je nekoliko manj osebno.

Ampak odziv je bil fenomenalen ter pozitiven. Čestital mi je. Zanimalo ga je tudi ali grem že kar na bolniško ali bom ostala do porodniške. Seveda bom ostala, vse dokler bo možno. potem mi je le še rekel naj se pazim, ker so danes ženske bolj občutljive kot nekoč ter mi zaželel vse najbolje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.9.2010 11:18:58   
Akilene
_ sanja _ , super ideja, ti malinovi listi, me, zanima, kako bo pogledala mama, ko bom sfrezala malinovje za hišo user posted image

Sicer pa imam danes plan kupit nosečniške hlače, kljub bolniški - nujno jih potrebujem, nimam kaj za oblečt, bliža pa se pregled in amniocenteza.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.9.2010 11:44:30   
5ra8

user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image

10.3.11
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj, user posted image

stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2  , 1  , okolica LJ user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , kraj
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2   , 1 , LJ, user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica
njoko

SKUPAJ  user posted image  = 65 user posted image

št.
user posted image : 9
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 48 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.9.2010 11:44:49   
5ra8

user posted image

user posted image

Nocturama - 10.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
inia - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10

user posted image

slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09
SaMaa - 29.10

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.9.2010 11:46:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Pozdravljene!

Kaj ima katera angelsound doma pa je kje tle v bližini Celja doma? Mene tak firbec matra, da bi mal srčka poslušala ... pa ful razmišljam o nakupu ... sam je taaaaaak draguser posted image

br dan bejbe.

kaj je zdej?

jst vam pisem izpod borovcev kjer hb vlece wireless user posted image danes mamo bl oblacno, piha....pa sm prsla mal k vam pokukat.
noben me ni nadomestila za spreminjanjem seznama? user posted image ccccccc user posted image

maja, jst sm glih 2 dni nazaj narocla AS preko ebaya. 21 eur s postnino vred. traja pa tm 2-4 tedne da pride.

na morju sem zvedla da je se od bratr. zena noseca....wiiiiiiii...bomo skup vozickale....1m za mano ma rok. ful sm vesela user posted image

nc, treba pocas it prpravlat za kosilo, dans bodo spageti.

nocuturama, srecno na pregledu user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.9.2010 12:04:17   
pikecpokec
Punce, morm se malo pohvalit. Danes sem podpisala pogodbo za NEDOLOČEN ČAS!!! user posted image user posted image user posted image

Wiii, kak sem veselaaaa user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.9.2010 12:07:28   
Heilie
pikecpokec čeeestitkee !! To je pa res nekaj najboljšega, sploh v tem obdobju v življenju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.9.2010 12:24:55   
Nocturama
Ojla, punce.

Danes sem imela pregled in izvedela malce slabšo novico, da izvid mojega PAP testa ni bil najboljši, zato sem naročena za kolposkopijo. Bleh. user posted image Ginekolog ni bil ful zaskrbljen, tako da jaz tudi nisem. Dobila sem še Dalacin kremo za vnetje, ki ga baje imam, ampak ga fizično ne čutim - le povečan beli tok imam, ampak če doktor misli, da je treba mazat, se bom pač mazala.
Poslušali smo srčka (sestra ga ni znala najt, pa je doktor moral pomagat user posted image ) in to je to.

Za seznam:
naslednji pregled imam 8.10.

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.9.2010 14:06:04   
SaMaa
Punce živjo, danes je pa kar zatišje tukaj.... naja17, maja 1985, 5ra8, ....nobena se nič ne oglaša....

Mene je pa danes ponoči nenormalno bolel trebuh, groza. Ne vem ali je to posledica tega, ker sem včeraj nesla ene težke vrečke al kaj.

Ali je še katera opazila, da so naše bebice predvsem zvečer, ko se uležemo najbolj aktivne in poskočne??? Vsaj pri meni je tako, da je takrat pravi žr v trebuhu user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.9.2010 14:18:11   
naja17
SaMaa - sej smo tu veš user posted image ...

maja mislim, da ma zdej mal več dela, ko se je začela šola in služba
5ra8 je na morju in se hudi na nas, ker nobena ne opravlja seznama (5ra-sem hotla drgač, pa si me prehtela)
jaz sem skos tu... uletim pogledat kako kej, sam sem pa mal zgublena ratala, mal teži spremlam user posted image

drgač pa vikend pred nosom.... in pol morta še dva it mimo, pa grem jest na dopust oz. beri nabirat kg user posted image ....

Ej, a to ve res že čutite al kaj? Mene pa skrbi k nič ne čutim, pa mam velke možnosti, da bom v bistvu februarka (Pušenjakov rok) user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 10.9.2010 14:19:21 >

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.9.2010 14:28:35   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

SaMaa - sej smo tu veš user posted image ...

Ej, a to ve res že čutite al kaj? Mene pa skrbi k nič ne čutim, pa mam velke možnosti, da bom v bistvu februarka (Pušenjakov rok) user posted image

Ja jaz zvečer ful čutim, res. Kot da bi imel otrok žurko v trebuhu.user posted image

Naja17 tud če boš februarka, ostani tukaj med marčevkami user posted image  saj vidiš, da smo prave čveke user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.9.2010 14:33:14   
naja17
O ja, to itak ne mislim it nikamor....

Sam tko sem napisala, da pač po meritvah, sem pred vami, pa nič ne čutim user posted image

Upam, da se bo kmal kej....

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
10.9.2010 15:59:18   
inia
Jaz imam po dr Strahovi rok 27.2...pa nič kaj konkretnega ne čutim...nekaj malega pa ne vem ali je sploh to to.

In kot sem napisala sem prvič čutila šele v 20 tednu tako da mislim, da ni panike, če zdaj še nič ni.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.9.2010 16:00:00   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

user posted image

user posted image

Nocturama - 10.09
inia-  13.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10

user posted image

slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09
SaMaa - 29.10

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.9.2010 16:01:07   
inia
Jaz sem si samo datum pregleda prestavila, ampak nimam pojma kako se ta seznam dela pa sem nekaj zamuštrala user posted image

No v glavnem pregled imam 13.9 in ne 23.9., smo malo prej zrihtali, ker me že preveč firbec matra user posted image  user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.9.2010 16:04:11   
naja17

user posted image

user posted image

Nocturama - 10.09
inia-  13.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10

user posted image

slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09
SaMaa - 29.10

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.9.2010 16:04:46   
naja17
A je bolš tko?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.9.2010 16:22:59   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: inia

IZVIRNO SPOROČILO: nina42

IZVIRNO SPOROČILO: inia

epiduralna... koliko vas pa razmišlja o njej? Jaz sem ena izmed njih, ampak je moj kar zelo proti, pa dela v bolnici user posted image  

Zakaj pa? Jaz sem prvič imela naravni porod in sem mislila da bom umrla, takih bolečin res ne mislim še enkrat preživljat... Po drugi strani pa nisem želela epiduralne zaradi vseh stranskih učinkov in zapletov... Zdaj v drugo pa res ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image Najbolj računam na Ultivo, ampak razmišlajm tudi o epiduralni, čeprav načeloma nisem za take posege, ampak da grem še enkrat skozi take muke mi pa tudi ne pride v poštevuser posted image user posted image user posted image

Saj jaz sem ravno zaradi prvega poroda razmišljala o njej. Rojevala sem 12 ur. Bolečine za umret. Na koncu sem pa itak bledla, da sem v gozdu in me napadajo živali in da morem zbežat. V glavnem čista groza in sem že takrat rekla, da ne grem nikoli več. Ampak nekako bo treba opravit. Noter ne bo ostal. Bo že. Se tolažim, da ko bom tam tako ne bom imela druge možnosti konec koncev pa slabše skoraj ne more bit user posted image

Saj jaz isto, hotela sem vprašat, zakaj je proti?

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.9.2010 16:25:04   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Pa razmišljate kaj o čaju iz malinovih listov?

Jaz verjamem vanj. Baje pomaga da se hitreje odpiraš. Prvič sem se v 2 urah odprla 10 cm. Saj boli nič manj, ampak vsaj prej je konec. Mogoče sem mela pa sam srečo, ne vem. Ga bom pa zdaj tud pila, sigurno. Škodit že ne more.

Zdaj mate možnost še nabrat liste, februarja jih ne bouser posted image  Sicer se kupijo, ampak če mate možnost za domače... Jaz sem jih že poslušila.

Ja, jaz sem jih prvič pila, sem bila tudi po 2h odprta do konca, ampak kaj ko se mi tamala potem še 6 ur ni začela spuščat, tako da ni nič pomagalouser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.9.2010 16:38:32   
tanjusi
Pozdravljene!
Danes pa še menda nisem nič napisala , pa ne ravno da ne bi imela časauser posted image
Dopoldne sem kuhala pa eno kokosovo pecivo spekla, pa je blo zgleda dobro ker ga skoraj ni več , potem sem imela kolegico na kavi in je ura že kar pol pet, tak da danes je pa res minilo user posted image , sem pa ponoči dobila dva sms ... sta dve kolegici rodili ... očitno je bla taka fajn noč za rojevatuser posted image
Pa tako se mi zdi da mi je v zadnjem tednu kar precej zrastel trebušček, zdaj ga pa res že težko skrijem , pa saj ga z velikim ponosom pokažemuser posted image ...
Ja metuljčki pa tako tako ... so že ampak redki, imam tak občutek kot bi me nekaj rahlo butnilo od znotraj...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
10.9.2010 17:10:24   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: discoamela

Punce kdaj hodite spat... ??? Meni je že prav nerodno, zaspim pred 5letnim sinom - ob 20h sem fertik, gledam prav na X... ????

Jaz hodim skoraj vsak dan ob 20h....enostavno se uležem in spim do 6h zjutraj....brez greha user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......