|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
10.9.2010 17:06:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Punce, ni razloga za paniko, je pa prav, da ste seznanjene

http://24ur.com/novice/slovenija/zaposlena-v-ljubljanski-porodnisnici-ima-tuberkulozo.html

glih sem vidla,samo povedal pa niso velik...a to samo tiste k so ble zdej v p,al tud me k smo pred 3 tedni...
in kako naj bom zdej mirna...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.9.2010 17:12:03   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

http://24ur.com/novice/slovenija/zaposlena-v-ljubljanski-porodnisnici-ima-tuberkulozo.html

glih sem vidla,samo povedal pa niso velik...a to samo tiste k so ble zdej v p,al tud me k smo pred 3 tedni...

Sem govorila s tannyo in bo poizkusila poizvedeti, kdaj je to bilo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.9.2010 17:16:55   
katrinka

sem klicala na golnik - tista cifra k je napisana na int.strani in tam je samo popoldanska sestra ki je zvedela za vse skup tud ravnokar in nima nobenih podatkov...jo vsi klicejo pa sploh nic ne ve

uni so torej naredili seznam samo kako naj ti ves a si gor ali ne...sej bodo sporocili ja logicn samo zivci vmes bodo pa sli...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.9.2010 17:50:09   
NiNiBo

sem klicala na golnik - tista cifra k je napisana na int.strani in tam je samo popoldanska sestra ki je zvedela za vse skup tud ravnokar in nima nobenih podatkov...jo vsi klicejo pa sploh nic ne ve

uni so torej naredili seznam samo kako naj ti ves a si gor ali ne...sej bodo sporocili ja logicn samo zivci vmes bodo pa sli...

Kar sem jaz videla na TV je, da bodo pregledali vse novorojencke (ni bilo receno od katerega datuma dalje), stevilka pa je bila (ce se prav spomnim) okoli 170, ter njihove starse. Baje pa je bila okuzena medicinska sestra zaposlena na oddelku, kamor si premescen po porodu. Drugace pa TB, se prenase preko zraka (kihanje etc.), v 1 od 10 okuzenih pacientov se potem okuzba tudi pokaze. Terapija je dolgotrajna in sicer z razlicnimi antibiotiki (povzroceitelj je bacil), s tem da postaja povzrocitelj bolj in bolj odporen, kar pa je seveda problematicno.  

Katrinka in vse ostale, mislim da vas bodo kmalu obvestili ce boste morali biti testirani na okuzbo. Drzim pesti, da ne bo nic resnega!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.9.2010 17:59:50   
bambinca
A so kaj povedali na katerem odd. je delala?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.9.2010 18:01:52   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Ne niso, no vsaj jaz nisem ujela.  

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.9.2010 18:26:32   
maca29
lenča78 sporoča da še vedno ni nič :( menda jo bodo pustili še eno urco kasnej pa če ne bo šlo naredili CR.Držimo pesti da bo čimprej rešena ter da bo z njima vse v najepšem redu :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.9.2010 18:31:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

ne niso rekl,ma to ze pol leta samo niso vedli da gre zato...torej smo loh ble v stiku prav vse ker ne vemo kje je delala - no,na oddelku mislim,
torej loh v torek priakujemo posto - ce so rekl da bodo v ponedeljek poslali datume...

samo kaj pa otroci ki jih imamo doma - a loh jih mi nalezemo - no,ce smo mi tud bolne...ma kr neki,nocm panike delat samo lahko mi pa ravno ni

lenca - upam da bo kmalu vse za tabo...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.9.2010 18:51:51   
Jinx
Tole pa je Naja od lillchy user posted image

user posted image

Lenca, drži se !!!

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.9.2010 18:57:55   
NiNiBo

ne niso rekl,ma to ze pol leta samo niso vedli da gre zato...torej smo loh ble v stiku prav vse ker ne vemo kje je delala - no,na oddelku mislim,
torej loh v torek priakujemo posto - ce so rekl da bodo v ponedeljek poslali datume...

samo kaj pa otroci ki jih imamo doma - a loh jih mi nalezemo - no,ce smo mi tud bolne...ma kr neki,nocm panike delat samo lahko mi pa ravno ni

Kot sem jaz mal "pogooglala" je nevarnost takrat, ko si v stiku z nekom ki ima akutno obliko tuberkuloze. Okuzena medicinska sestra je imela akutno obliko-zato tudi skrb. S tem, da bi se pa ti nalezla mora pa ta oseba direktno vate zakasljati in ti bi morala v tistem trenutku tudi vdihniti. Torej, da bi se tvoji otroci nalezli od tebe, bi se morala ti TB nalezti, infekcija bi se morala pri tebi razviti kot akutna infekcija in potem gre spet krog naprej..ce povzamem, dvomim da bi imela tako smolo, da se bi ti nalezla kaj sele tvoji otroci. Testirali vas bodo, to je jasno ampak mislim, da ni treba biti preplasena.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.9.2010 18:59:34   
barbi195
Čestitke še iz moje strani vsem novim mamicam in novim dojenčkom. user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki pa še čakate na svoje štručke pa želim, da bi čas do njihovega prihoda kar najhitreje minil.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.9.2010 18:59:54   
katrinka

Kot sem jaz mal "pogooglala" je nevarnost takrat, ko si v stiku z nekom ki ima akutno obliko tuberkuloze. Okuzena medicinska sestra je imela akutno obliko-zato tudi skrb. S tem, da bi se pa ti nalezla mora pa ta oseba direktno vate zakasljati in ti bi morala v tistem trenutku tudi vdihniti. Torej, da bi se tvoji otroci nalezli od tebe, bi se morala ti TB nalezti, infekcija bi se morala pri tebi razviti kot akutna infekcija in potem gre spet krog naprej..ce povzamem, dvomim da bi imela tako smolo, da se bi ti nalezla kaj sele tvoji otroci. Testirali vas bodo, to je jasno ampak mislim, da ni treba biti preplasena.

mas prav ja...bomo vidl nasledn teden kaj bo postar prinesel...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.9.2010 19:00:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Tole pa je Naja od lillchy user posted image

user posted image

Lenca, drži se !!!

lepotickauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.9.2010 20:55:30   
*Katja
Kontracepcija: Simpto-termalna metoda. Uporabljala že pred zanositvijo in nama zelo odgovarja, funkcionira (če želiš zanosit ali pa ne :) Je pa po porodu malce bolj zapleteno, ampak bova že nekak.
Posteljica: Midva imava jogi za dojenčka na tleh na drugi strani sobe, kjer bo imel tudi svoj "kotiček". Po potrebi ga bova dala bližje najini postelji. Nimava pa prostora, da bi imel svojo sobo. Ponoči pa ravno tako ne mislim prižigat luči, to se mi zdi fino tudi za kasneje. Itak pa ponoči ni čista čista tema, tako da bom vidla dovolj.

Drugače sva pa včeraj končala s pripravami na naravni porod (v Kranju) in sva izvedela super zadeve, kako se s porodom soočat čim bolj naravno, kjub vsem omejitvam v porodnišnici. Tudi za Dianatal je babica rekla, da je po njenih izkušnjah manj treba rezat - se mi je zdelo zanimivo.
Ste že kdaj slišale za lotusov porod - mislim, da se tako imenuje ko popkovine sploh ne prerežeš, dokler ne odpade.

Hura za vse ki zdajle rojevajo user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
10.9.2010 21:10:09   
tinkatonka
hej punce!

Kako ste kaj? Midva z možem sva sama doma. Sinko je pri mojih starših, je bila spet cela kalvarija, ampak ga nisem silila, sam se je odločal ali bo spal tam ali ne. Ful si je namreč želel tam spat, ampak ne pa biti brez naju in je bil ves zmeden in ko je že sedel v sedežu v avtu, da gremo domov, si je vseeno sam od sebe premislil in ostal pri babici. Jutri ob 7h grem v P na pregled. Čičat pa čakat. Držte pesti,da ne bom predolgo čakala. Potem pa če bom kmalu fertik se bom pridružila staršem in sinku na otr. bazarju.

Lepo bodite in tiste, ki greste v Rim (itak sem vam fovš user posted image ) dobro in hitro opravite.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.9.2010 21:18:35   
maca29
evo zadnje novičke od lenče78 :) citiram :):)
ob 19.29 sem po carskem rezu dobila najlepše rojstnodnevno darilo.Prišla je NEJA težka 4180g velika 54 cm ter obseg glavice 36 cm :)Presrečna mamica ALENKA!!!

jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke iz moje strani naj mala neja skupaj z mamico praznuje zelooo veliko rojstnih dni :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.9.2010 21:25:13   
Inčy
Čestitke lenči za malo Nejo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je res najlepše darilo!!! user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 21:28:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
10.9.2010 21:38:08   
benika
TBC - punce, saj večina nas je cepljenih proti TBC. Mislim, da so na cepili v 7. razredu - najprej so naredili testiranje na podlahti in potem če nisi odreagiral na test, so te cepili - jaz imam prav veliko piko na rami.

Ja, me smo, ampak otroci pa niso.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 21:43:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.9.2010 21:53:48   
archie
Bravo Lenci za Nejo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image pa se ti je le uresnicila zelja in si jo dobila na svoj rd!!! to pa je psiha. hehe

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.9.2010 22:11:53   
Jinx
Lenca čestitke za princesko user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.9.2010 22:15:47   
tinkatonka
lenca....ČESTITKE ob rojstvu Neje!!!! To si pa res dobila najlepše rojstnodnevno darilo!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.9.2010 23:13:20   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

evo zadnje novičke od lenče78 :) citiram :):)
ob 19.29 sem po carskem rezu dobila najlepše rojstnodnevno darilo.Prišla je NEJA težka 4180g velika 54 cm ter obseg glavice 36 cm :)Presrečna mamica ALENKA!!!

Super, se ene lepe novicke za danes!!
tinkatonka SRECNO jutri, drzim pesti da se kaj premakne!!!user posted image user posted image
Almera lepo praznovanje vajine obletnice ti zelim, se to a ne potem gres pa tudi ti ze lahko rodit user posted image user posted image user posted image .

...nocko, pa srecno se bo sla danes ponoci katera v P!!

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
11.9.2010 7:48:09   
corfu
Dobro jutro

Tinkatonka, dobro opravi user posted image

Čestitke za malo Nejo user posted image user posted image user posted image  lepšega darila za rojstni dan si res ne moreš želet user posted image

Punce kaj naj kuham? Kaj imate ve v mislih za danes?

Zdajle grem pa likalnik ven privlečt pa veselo na likanje...

Lep vikend vsem skupaj

Uživaj življenje...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!