NiNiBo
|
Jaz pa malo z zamudo, vendar od srca: CESTITKE LENCI78 ZA PUPIKO BOM REKLA KAR PUPO, JE PA ORNK VELIKA PUNCA-LEPO SE CARTAJTA!!!! ..ter hvala za porodne zgodbice (jaz jih tako zelo rada berem) in dobrodoslica se eni sepetembrki!! Pri nas pa danes koncno stoji se zibelka-zraven najine postelje wiiiiiii. Se en dan si moram torbo za P do konca pripravit, potem smo pa ready. Jaz imam se dva tedna in cedalje tezje je ne razmisljati o: kako bo, kako si bomo uredili, kako bom jaz zmogla... Uh, pocasi me zacenja dajati trema, kdo bi si mislil. Mi gre pa mal na zivce, da kar pospravljam in pospravljam, kao da bo ja pospravljeno ko me ne bo. Itak, da vem da bo moj tudi pospravil..sem cist smotana..moj pravi, da pospravljam v povprecju 4-krat vec kot sem v Svici. Joj...a sva imela res ne pospravljeno, al pa se mi je pa mal oz. zelo poslabsal teodora75 si mi dala mal misli, glede odtekanja vode in postelje..joj jaz si moram tudi kaj izmislit. V bistvu kupujem kao zascitno prevleko, vendar mi je se ni uspelo kupit oz. najt. izabelina vcasih taki dnevi pridejo, je pa res da se ti tudi ze rok bliza in morda hormoncki se dodatno nagajajo! Saj bo, ze jutri bo bolje! hja Incy in janja sedaj sta pa res pocasi ze vidve na vrsti, ni kej tinkatonka je res imela prednost, sedaj pa le veselo v P po strucko..SRECNO!! Pa mala2001 se nic ne oglasi???
|