|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
11.9.2010 20:56:23   
felix7
Draga Tina, iskrene čestitke! Uživajte z malim Jakobom, mi pa se vidimo čez kak mesec user posted image user posted image user posted image  zdaj grem pa lahko bodi naštrihat user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
11.9.2010 20:59:20   
Katalenca
Pozdravljene vse novopečene mamice in nosečke, ki še čakate na svoj zakladek. Med slednje se pridružujem tudi jaz, ki 23.9 pričakujem svojega prvorojencauser posted image , predvidoma v Kranju. Forum že sicer spremljam od samega začetka, komaj sedaj proti koncu pa se tudi sama oglašam, predvsem da  čestita m vsem mamicam za vaše sončke.user posted image user posted image
Hvala tudi za vse porodne zgodbe, res je vsaka unikatna, ni tistih standardnih pravil, na 20 min, 10, 5 min, itd, sprotno odpiranje in da že doma voda odteče... Vse je ena sama naznanka in lahko le upamo, da bo vse "lepo" minilo...
Glede na to, da je 23. še polna luna, bo nas verjetno kar veliko rodilo na ta dan :)
No, lepo pozdravljene. 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
11.9.2010 21:40:36   
katrinka
user posted image user posted image user posted image

za vse mamice...tiste ki smo ze in tiste ki se bosteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
11.9.2010 21:40:46   
Izabelina
user posted image user posted image čestitam Tina, je biu že čas ane??!! Pa res lepo ime!! Anej in Jakob, lepo skupi paše pa tut bratca se bosta zagotov odlično razumela!! user posted image user posted image

js sm pa v slabi koži dans... ne vem čis točn zakaj, pač pride tak dan... jokam, se kujam, pa spet mal jokam, pol kuham mulo in tko naprej... upam, da bo ob priliki kej bolš!!!
zdej grem pa kr spat...

lahko in lebdečo noč drage souser posted image in mamice in user posted image !

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
11.9.2010 22:37:53   
NiNiBo
Jaz pa malo z zamudo, vendar od srca:
CESTITKE LENCI78 ZA PUPIKO BOM REKLA KAR PUPO, JE PA ORNK VELIKA PUNCA-LEPO SE CARTAJTA!!!!

..ter hvala za porodne zgodbice (jaz jih tako zelo rada berem) in dobrodoslica se eni sepetembrki!!

Pri nas pa danes koncno stoji se zibelka-zraven najine postelje wiiiiiii. Se en dan si moram torbo za P do konca pripravit, potem smo pa ready. Jaz imam se dva tedna in cedalje tezje je ne razmisljati o: kako bo, kako si bomo uredili, kako bom jaz zmogla... Uh, pocasi me zacenja dajati trema, kdo bi si mislil.

Mi gre pa mal na zivce, da kar pospravljam in pospravljam, kao da bo ja pospravljeno ko me ne bo. Itak, da vem da bo moj tudi pospravil..sem cist smotana..moj pravi, da pospravljam v povprecju 4-krat vec kot sem v Svici. Joj...a sva imela res ne pospravljeno, al pa se mi je pa mal oz. zelo poslabsaluser posted image user posted image user posted image  

teodora75  si mi dala mal misli, glede odtekanja vode in postelje..joj jaz si moram tudi kaj izmislit. V bistvu kupujem kao zascitno prevleko, vendar mi je se ni uspelo kupit oz. najt. 

izabelina  vcasih taki dnevi pridejo, je pa res da se ti tudi ze rok bliza in morda hormoncki se dodatno nagajajo! Saj bo, ze jutri bo bolje!  

hja Incy in janja sedaj sta pa res pocasi ze vidve na vrsti, ni kej tinkatonka je res imela prednost, sedaj pa le veselo v P po strucko..SRECNO!! Pa mala2001 se nic ne oglasi???

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
11.9.2010 22:48:13   
lillchy123
čer moje zlate user posted image

ja, zdaj nismo več souser posted image user posted image user posted image user posted image

skratka mi smo doma, prvi dan naporen, gremo samo še spat. samo čestitam vsem novopečenim mamicam.

ISKRENE ČESTITKE ZA VAŠE IN NAŠE ZAKLADKE. NAJ BODO VESELI IN NASMEJANI!

več pa jutri, vsaj upam, da bo še kaj časa za rr.

naj samo še povem, da je bil moj porod super, še lepši kot prvi, češrau si nisem mogla mislit, da je to sploh lahko mogoče. vsem ki boste rodile v lj priporočam oddelek B2, ker je osebje enkratno, jaz sem imela pa sploh super družbo, saj sem bila vs sobi s tannyo.user posted image user posted image in da se še pohvalim, da smo se ob odhodu domov ustavili v porodni, da so vidlli našo princesko in smo ravno srečali tinko in njenega Jakoba, ko so ju peljali na oddelek. upam, da v sobo k tannyi.user posted image user posted image user posted image

alarm kliče, nočko in se beremo jutri

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
11.9.2010 22:52:20   
NiNiBo
lillchy123 dobrodosla domauser posted image user posted image , kolk super da je slo vse uredu in si se imela super v P. In kolk super, da si bila s tanyo in celo videla tinkatonko, pomoje more biti res tako vesela, da je docakala svoj zakladek.

Pridno panckajte, nocko tebi in tvoji princeski z lepim imenom!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.9.2010 7:47:10   
mala
user posted image Jupiii Čestitke Tinkatonka za malega Jakobauser posted image , pa ste ga le dočakali, veliko veliko crklanjauser posted image

Mi smo po starem, včeraj še enkrat prehodila bazar z otroci in upala, da se bo kaj zgodilo ampak zgleda da se našemu fantu še predobro godi notri in bomo še malo čakaliuser posted image , sicer pa imam samo še 16 dni do roka, kar tudi ni veliko in bomo že dočakaliuser posted image ...no malo me je strah, ker so mu že sedaj izmerili nekaj čez 3500g samo upam, da bo nekako pri tej teži, ko se bo rodiluser posted image

Punce, ki greste danes v rim veliko veliko lahkih porodovuser posted image user posted image , vsem, ki pa že zibate pa veliko crklanjauser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 8:38:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2634
12.9.2010 9:03:49   
katrinka
mala - almera...kdaj ste bile na bazarju...tud mi smo bili - popoldne,okoli petih...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.9.2010 9:17:19   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image tinka čestitke pa lepo ime sta izbrala.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.9.2010 11:38:38   
archie
Iskrene cestitke Tinka za Jakoba!! user posted image user posted image user posted image

moj bo izkoristil 15 dni ocetovskega dopusta, ko pridem jaz iz P. Se mi zdi, da mi bo pomoc prisla presneto prav.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.9.2010 11:50:09   
sanje2
lep dober dan!

user posted image user posted image user posted image čestitam vsem novopečenim mamicam - vidim da vas je kar nekaj rodilo!!!!!user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes 38 tednov in 3 dni noseča, pred petimi leti sem imela mojo malo mijo že v rokah. sem pa mislila oz. upala, sa bo danes kaj premaknilo in da bom šla v P, pa seveda nič od tegauser posted image user posted image , bomo mogli še malo počakat,...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 12:01:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.9.2010 12:24:24   
NiNiBo
Jaz sem bila pa danes v zivalskem vrtu in sicer s svojim ocetom. So imeli ucno uro s pasjo solo in je bilo prav super. Vidim, da bo to ena od super destinacij za vozickanje.

Ko pisete, da ste v prejsni nosecnosti rodile preje mi da prav mislit. Jaz imam do PDP-ja se 13 dni, kar pomeni lahko smo na poti v P kadarkoli. Uzivajte to nedeljsko popoldne, jaz grem sedaj mal pociti. Moj je sel v hribe, kar pomeni da si lahko privoscim mal ekstra spanja in branja.

Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.9.2010 13:51:09   
Jinx
Tole pa je lepotec Jakob od tinketonke user posted image user posted image user posted image

user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.9.2010 15:48:15   
lillchy123
almera- ja, če imajo kakšno posteljo frej, potem se trudijo upoštevat želje.

jst sem pa čist sesuta- je blo v bolnici res pravo lenarjenjeuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.9.2010 16:10:56   
corfu
Dober dan

Kako ste?

No, naša princesa bo očitno do konca zakuhala že prejšnji teden je bila doma, zdaj pa se je zbudila iz popoldanskega spanja z 37,8 vročine...upam, da se pozdravi preden jaz odidem v P. Še 9 dni user posted image user posted image user posted image .

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.9.2010 17:13:26   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

natalija28 - lepa porodna zgodba - obilo lepih trenutkov v troje vam želim!!! user posted image user posted image user posted image Samo ni mi jasno, kako se je vse skupaj začelo 11.9.? Ni to danes? user posted image user posted image user posted image

Jooooooooooooj, kak sem lahko to napisala!!!user posted image  Vse se je začelo 5.9., kar pa že tak al tak veste. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.9.2010 17:21:31   
zalcy
hej, punceuser posted image

ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN OBILO UŽITKOV OB VAŠIH ZAKLADKIHuser posted image user posted image user posted image

KAKO SMO KAJuser posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
12.9.2010 17:24:48   
zalcy
imam eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice...user posted image

in sicer moja neža ima zelo trdo blato, se obilo joka, ko kaka, oz. sploh ne more kakat.. joče se cel dan, dokler se ne utrudi in potone v spanec... user posted image user posted image
nevem kako ji naj pomagam... jo nosim po rokah, masiram trebušeček, dajam čajek...
zelo veliko spušča vetrove in se napenja zraven...
ima katera kakšen nasvet kako zmehčat blato oz. ji pomagat, da bo normalno kakala...user posted image user posted image PLISSSSSSSSSS

aja, je pa bebo za nedonošenčke

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 17:25:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 17:28:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.9.2010 17:53:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Iskrene cestitke Tinka za Jakoba!! user posted image user posted image user posted image

moj bo izkoristil 15 dni ocetovskega dopusta, ko pridem jaz iz P. Se mi zdi, da mi bo pomoc prisla presneto prav.

ja zelo prav prideuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

mala - almera...kdaj ste bile na bazarju...tud mi smo bili - popoldne,okoli petih...

Ravno takrat enkrat - bili smo nekje med 15 in 18 uro - škoda, da se nismo srečale.

ja res skoda,bi bila moja suzana ful vesela tvojega bora - je ze zdaj nora na fanteuser posted image

zalcy
- moja sandra tudi joka dokler se ne pokaka,vmes pa seveda jo pomiri samo moja joska...nimas kej...sej se bo prebava porihtala pa ne bo vec tega...probi jo malo z dudo zamotit...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.9.2010 18:01:04   
zalcy
katrinka- fajn tebi, ko jo lahko jo joško pomiriš... jas je ne morem, ker nimam mleka...user posted image
ja, duda ji tudi nič ne koristi, ker jo vn pljuva...  ja, zgleda, da bo treba počakat, da se prebava uredi... samo malo me je strah, ker kaka trdo blato... to pa nevem če je lih dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Z dojenčkom po slabem vremenu.
пеперутка16

Koliko časa preživi vaš dojenček zunaj v zimskem času?

Ne hodimo ven. (20%)

Pol ure, uro. (40%)

Nekaj ur. (40%)

Več kot tri ure dnevno. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!