|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
9.9.2010 10:48:10   
inia
jutro...

maja1985..meni je slabo, če sem lačna, sita ,karkoli user posted image ..najbolj mi paše skoz jest, ko neham pa mi je slabo...drugače pa vidim, da sva bili tudi l.2004 skupaj na spisku
(decemberčki),,jaz sem potem malo prehitela in šla novembra

kg..sploh ne govorit...jaz sem jih dobila v tem času že 4+ user posted image ,,pa še bruhala sem dva meseca vsak dan...saj mi ni jasno od kod so, ampak ok....

jaz imam že ene nosečniške kavbojke, ene športne hlače in dve trenirki...ni šans, da spravim na sebe neke navadne hlače, razen kakšne razvlečene, dve številke prevelike trenirke...

Drugače se pa meni tako lušta pršuta, tatarca pa ne smem. user posted image  Prej sem to jedla vsaj enrkat na teden.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
9.9.2010 12:01:13   
Poli_H
maja1985 jp, meni je toleranca za lakoto toalno izginla. Prej mi je zakrulilo, pa si šel čez to, pa sem jedla ko je pač bla prilika. Zdaj? Ni šanse! Ko mi zakruli, v roku 5 min. nekaj v usta, drugače me kr kot nekakšen krč zgrabi, slabo mi postane, kot da bi mi nekdo želodec v pest stisnil. Tako da imam vedno nekaj malega pri sebi, večinoma sadje...

porod je kolegica predvčerajšnjem rodila. Je bila dogovorjena za epiduralno. Jo je dr. ob 14.45 še pregledoval, ni bila še 3 cm odprta. Ob 15.15 je bila že dovolj odprta za epiduralno, pa ji je dr. rekel, da je anestezist šel domov, ker se mu je zaključil šiht. In je ostala brez epiduralne. Okej, sej je že taužente žensk rodilo brez epiduralne, ampak je drugo ko se ti psihično pripraviš da te bo bolelo in se s tem spoprimeš ali pa si pomirjen ker veš da boš dobil epi. Tako da drage moje... držimo pesti da bodo do marca te tile naši dr. in vlada prišli do kakšnega skupnega kompromisa user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
9.9.2010 12:28:02   
inia
epiduralna... koliko vas pa razmišlja o njej? Jaz sem ena izmed njih, ampak je moj kar zelo proti, pa dela v bolnici user posted image  

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
9.9.2010 12:40:33   
Klemy82
Ojla.user posted image
Kako ste  kaj.. vidim, da čvekate na polno... jaz sem pa rabila malo pavze, v treh dneh sm naredila dva izpita, včeraj sem bila spet čist adijo popoldne- novo odkritje, NI ŠANS, da jem kisle kumarice, magari v omaki...user posted image Sem zasledila, da ste nekaj omenjale kislo zelje.... oooooo, ste mi lušte naredile, pa ga drugače sploh ne maram.user posted image
Epiduralna- jaz vsekakor računam nanjo, če ne vsaj na ultivo, ker drugače si ne znam predstavljat, kako bom jaz rodila sploh. Moram pa na pogovor glede tega, ker sem imela par let nazaj ene komplikacije z narkozo... upam, da rata, no.user posted image
Aja, še eno vprašanje, a bi še katera šla oktobra na vodno telovadbo v Atlantis? Jaz sem skoraj 100%, da grem, samo blagoslov G še rabim, da lahko grem. Bi bilo fajn imet kakšno 'poznano' zraven.user posted image
http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=876

Jst.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
9.9.2010 12:43:14   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

maja1985 jp, meni je toleranca za lakoto toalno izginla. Prej mi je zakrulilo, pa si šel čez to, pa sem jedla ko je pač bla prilika. Zdaj? Ni šanse! Ko mi zakruli, v roku 5 min. nekaj v usta, drugače me kr kot nekakšen krč zgrabi, slabo mi postane, kot da bi mi nekdo želodec v pest stisnil.

Ooo, kako je pa meni tole poznano, sploh zjutraj.user posted image Načeloma sem pa veliko bolje, celo napade požrešnosti imam občasno, jedla bi pa kruuuuuuuuuh.  S pašteto, sirom, sirnim namazom, puter pa marmelada, karkoli, samo da je kruh, kadarkoli, ma, zadnjič sem ga zmazala pol kile naenkrat.
Moram pa malo na vago stopit, kljub vsemu imam občutek, da mi kile dol letijo, ne gor.

Jst.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
9.9.2010 12:54:28   
slama
Živjo,

Klemy user posted image user posted image  za izpit. Le tako naprej. Za atlantis se tudi jaz še odločam. Samo se malo bolj nagibam za Fit fit. Tudi jaz moram še na pogovor z g., kaj meni oz. če je primerna.

Glede poroda. Jaz sem v prvo rodila brez vseh dodatkov. Sicer sem dobila med ta hudimi popdaki masko, sam k nisem vedla kaj delat s tistim hudičem, sem jo sam stran zabrisala, pol sem pa rekla naj me mal "omamjo", a preden je kaj prijelo, smo bili že pri iztisu.
Vem, da je za vsako drugače oz je vsak porod drugačen. Veliko pa je stvar psihe. Jaz sem si enostavno rekla, to je treba naredit, not ne more ostat. Šlo je pa hitro. 5 ur, od tega je bilo bolj boleče 2 uri. Nič strgana, pa je bla pupa 4200g.

Uh, ko ravno našo pupiko omenjam. V vrtcu še enega grižljaja ni dala v usta. Potem pa še doma manj poje kot ponavadi, pa že tako je kot en ptiček. Upam, da bo kmalu to minilo in bo malo več pojedla.

Fino se mejte in smo navezi. Pa vesel ta majhen petek user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
9.9.2010 12:55:37   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: inia

epiduralna... koliko vas pa razmišlja o njej? Jaz sem ena izmed njih, ampak je moj kar zelo proti, pa dela v bolnici user posted image  

Ti to ne pove dosti? Večina zaposlenih v zdravstvu je proti, z veseljem pa dajejo epiduralno babce in ginekologi, ker se jim ne da poslušat galame.

Jaz sem proti, je pa to odločitev vsake posameznice.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
9.9.2010 13:06:44   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: slama

Živjo,

Klemy user posted image user posted image  za izpit. Le tako naprej. Za atlantis se tudi jaz še odločam. Samo se malo bolj nagibam za Fit fit. Tudi jaz moram še na pogovor z g., kaj meni oz. če je primerna.

O, sem tudi jaz videla ravnokar da ima fit fit nov urnik zunaj. Me malo bolj vleče v bazen, ampak tole imam bližje pa tudi cena je znosna. Bo treba premislit, ja.user posted image

Jst.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
9.9.2010 13:12:56   
nelikaa
Tudi jaz mislim, da je odločitev glede epiduralne, odločitev vsake posameznice. Sama mislim, da se za to obliko ne bom odločila.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
9.9.2010 13:20:08   
lina10
Bila na pregledu,vse v redu smo veselo migali in mahali,obauser posted image user posted image sta prav luštna se ti kar srce topi,ko jih gledaš .
Naslednji pregled imam 5.10. V ponedeljek pa grem v službo po treh mesecih moram pokoristit še 25 dni dopusta,tako da bom en teden delala
potem pa verjetno še malo na dopust.
lp

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
9.9.2010 13:35:34   
_sanja_*
Zdravouser posted image

Joj, klepetuljeuser posted image

Epiduralna... Ne, prvič sem bila v porodni 45 min, vse skupaj je trajalo ca. 2 uri, ker sem takoj dobila popadke na 1-3 min, tak da verjetno niti ne bi blo časauser posted image  Zdaj bomo že preživeli, čeprav vem, da bom takrat govorila, da ne bom nikol več mela otroka (tak kot prvič). Rodila sem naravno, brez dodatkov, z izjemo nečesa v žilo, kar pa ni popolnoma nič pomagalo, razen to da sem bila zadeta, sem kar križn gledala, bolelo pa ni čist nič manjuser posted image  
V drugo pravijo, da je krajše - upam, sam doma pa vseen ne bi rodila. Ampak tudi bolj intenzivno - to si pa sploh ne predstavljam, ker je bil že prvi porod tako intenziven, zgornja meja bolečine, ki jo lahko prenesem, tak da ne vem kok je lahk sploh slabšeuser posted image

DM boni... ja ja, to velja kadarkoli, do 31.8. je bila neka akcija da si potem sodeloval še v nagradnem žrebanju. Jaz sem včlanjena že za Nala, zdaj pa spet. Je luštno, potem prejemaš bone do 3. leta user posted image  Marsikaj pride prav, pa kaj zmenjaš po internetu - se splačauser posted image

Šoping... jaz grem pa jutriiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image  Mam še nekaj od prvič, sam bi vseen kaj novegauser posted image

Hrana... ja, seveda, non stop jem. Js bi tud biftek joj, grozauser posted image  Ampak ga ne bom, ker ga ne smem; bom pa prepričala mamo in očeta, da naredita domačo pašteto - ni biftek, ampak mal me spominja nanj, ker je pikantno, pa surovo meso ni not, zato je tud zameuser posted image  Pa odličnaaaaaaaa je ja. Ne vem pa če je točn ta, ko je dala pikecpokec recept goruser posted image

Inia, Maja ... a gremo v pon na telovadbo v ZD Celje?

Klemy, lina, čestitam!

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
9.9.2010 16:13:30   
maja1985
Pozdravljene!

Kaj ima katera angelsound doma pa je kje tle v bližini Celja doma? Mene tak firbec matra, da bi mal srčka poslušala ... pa ful razmišljam o nakupu ... sam je taaaaaak draguser posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
9.9.2010 16:37:26   
Lun1ca
maja AS dobiš na ebayu za 25€ s poštnino..

pikecpokec uf tole pašteto bo pa treba poskusit.. sicer ob pogledu na posodo ti res malo mine ampak ok user posted image če boš sprobala poročaj

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
9.9.2010 16:41:48   
tanjusi
maja 1985 [sm=smiley36.gif. to je bil pa zdajle hec, jaz se spravim srčka poslušat, ko je ravno mir v hiši pa ob enem pokukam na tole temo in ti sprašuješ za as....
Jaz ga imam sem ga kupila na bolhi za 30e pa je ok... nisem pa ravno blizu celja doma ... no ja sem bla včeraj v ce, 45 min vožnjeuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
9.9.2010 16:46:59   
maja1985
kok časa se pa traja, da dobiš, ko naročiš na ebayu?

Tanjusi, pa nisi nič rekla ... bi šli na kavico user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
9.9.2010 16:55:04   
tanjusi
sem bila na obisku v bolnici in sem imela otroke zraven , drugič se ti prej oglasim :)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
9.9.2010 18:20:02   
inia
sanja....telovadba...saj bi, sam se mi tak ne ljubi user posted image ..jaz sem brez telovadbe ob osmih zvečer tak zaspana, da se mi meša, da pa še telovadim pa tak...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
9.9.2010 18:52:17   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: slama

Živjo,

O, sem tudi jaz videla ravnokar da ima fit fit nov urnik zunaj. Me malo bolj vleče v bazen, ampak tole imam bližje pa tudi cena je znosna. Bo treba premislit, ja.user posted image

Jaz na njihovi spletni strani nisem najdla urnika za nosečnice.... lani so začeli šele z novembrom. Ali je katera kaj v Sokolu v Kamniku preverila?

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
9.9.2010 21:24:45   
_tina
No, mi se smo se predčasno vrnili z dopusta, ker na morje stalno dežuje in nismo imeli tam kaj početi. Škoda denarja, da si plačujemo apartma... tako je... mi je žal za mojo malo princesko, ki je bila tako zelo navdušena na nad toooliko vode user posted image

Kile: danes sem se vagala in imam že plus 3kg... ne vem od kje, ker ne jem bolj kot prej. me je tok strah, da sem bom zredila toliko kot v prvi nosečnosti, ko sem imela PLUS 30 KG!!! user posted image sej sem v 7 mesecih shujšala 31 kg ampak jaz nočem biti več tok debelauser posted image no, upam, da res ne.

pridne tiste, ki se učite. meni se sploh ne da še tega zadnjega letnika narest... joj, joj, kdaj ga bom?

epiduralna tudi jaz sem proti (delam v zdravstvu), enostavno si tega ne upam, zaradi stranskih učinkov. pa sem imela prvi porod kar težak, ki se je na koncu moral končati z vakuumom. tega me je pa strah, ja... upam, da bo šlo naslednjič lažje, ker posledice vakuuma so lahko kar hude.

zdej sem pa do srede še doma potem pa po enem mesecu bolniške in dopusta nazaj v službouser posted image user posted image . bljak, ne da se mi... jaz bi bila kar do marca domauser posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
10.9.2010 7:12:12   
naja17
Jutrooo babe...

Kak je svet mali, ne morš vrjet user posted image ... S _tino sva na FB-ju ugotovili, da sva ga na maturancu pred leti žurali skupaj user posted image ... Ooo kuuul...

Pa peeeeeteeeeeeeeeeek jeeeeeeeeeeeee user posted image ....

kile - jaz sem še vedno na istem, torej pod začetno težo zanositve user posted image  Sej mi je kul, sam nej dete raste, pa da je vse vredi....

No ajde, vstat je treba, eni smo že v službi.... Lačniiiiii  user posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
10.9.2010 7:42:23   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _Sončnica_

Hoj,

Naja17 sori, da še vedno težim, ampak smo že videli take centre, zato ti samo še tale opis dam zraven, potem se pa sama odloči...

Cape Verde Hospitals These are not currently equipped or staffed to European standards. But a new medical centre at Murdeira Villa on Sal has opened with European doctors. t. It provides treatment for normal holiday ailments or sudden attacks. It is open weekday mornings only. The main hospital on Sal at Espargos, which also has a pharmacy, is primitive.

_Sončnica_ - Hvala! Nisem sploh vidla tega posta, sem pa to že vse na netu prebrala... Ampak sva se odločila za nekaj krajšega, ker so bli kr trije dohtarji proti user posted image  Moj še za 2h letenje ni, sam sem mu rekla, da se pa dobr počutim in da ne grem afne guncat, ampak ležat na toplo!

(odgovor članu _Sončnica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
10.9.2010 7:55:22   
Poli_H
Dobro jutro!!!

Petek je, petek je, petek je user posted image  user posted image  user posted image

_tina to pa res škooooooooda. No ja, se boste pa še doma malo več cartali user posted image  
Tudi meni ni za v službo. Prej sem delala s polno paro, z vsem zanosom in elanom ki ga premorem, nadure brez blema itd. Prava vzorna delavka user posted image  Zdaj pa... eh... vse bi dala, da bi lahko bila doma do marca, bi se pripravljala na pikico, bi stanovanje rihtala step by step, pa sobo za user posted image  , pa v šopinge bi hodla... Ni šanse da ostanem dalje več kot 1 uro v službo, kr se mi mudi domov user posted image  Ampak... "je treba delat, ne pa okol ga srat" user posted image

Zato sem pa tooooooooooooooolko vesela ko je petek! jeeeeeeeee user posted image  Lep dan želim vsem user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
10.9.2010 8:21:27   
nina42

Zakaj pa? Jaz sem prvič imela naravni porod in sem mislila da bom umrla, takih bolečin res ne mislim še enkrat preživljat... Po drugi strani pa nisem želela epiduralne zaradi vseh stranskih učinkov in zapletov... Zdaj v drugo pa res ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image Najbolj računam na Ultivo, ampak razmišlajm tudi o epiduralni, čeprav načeloma nisem za take posege, ampak da grem še enkrat skozi take muke mi pa tudi ne pride v poštevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
10.9.2010 8:26:06   
pikecpokec
Evo, poročam o pašteti (se mi je je tko zluštalo, da sem jo kr včeri naredila user posted image ): čisto simpl za naredit, niti približno ni tolk umazane posode kot je na sliki. V bistvu rabiš samo en pisker za meso dušit, pa multipraktik, pa posodice za shranit. Je pa odlična! Naslednjič bom dala malo manj slanine ker ima kr močen okus. Aja, pa preden daš meso v multipraktik, je fajn če zmiksaš kumarice in kapre, ker se drugače ne zmeljejo lepo. Danes je še boljša kot včeraj, čeprav jo je moj mož včeri jedel direkt iz multipraktika user posted image . pa fino je ker veš kaj je v njej, pa ker veš da nisi dal nobene svinjarije not!

Je pa včeraj soseda prinesla za probat eno pašteto iz piščančjih jetrc, bučnic in bučnega olja. Mnjam! Bom dobila še njen recept pa probam in poročam! (če sem pa mahnjena na paštete, no user posted image )!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
10.9.2010 9:08:16   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Zakaj pa? Jaz sem prvič imela naravni porod in sem mislila da bom umrla, takih bolečin res ne mislim še enkrat preživljat... Po drugi strani pa nisem želela epiduralne zaradi vseh stranskih učinkov in zapletov... Zdaj v drugo pa res ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image Najbolj računam na Ultivo, ampak razmišlajm tudi o epiduralni, čeprav načeloma nisem za take posege, ampak da grem še enkrat skozi take muke mi pa tudi ne pride v poštevuser posted image user posted image user posted image

Saj jaz sem ravno zaradi prvega poroda razmišljala o njej. Rojevala sem 12 ur. Bolečine za umret. Na koncu sem pa itak bledla, da sem v gozdu in me napadajo živali in da morem zbežat. V glavnem čista groza in sem že takrat rekla, da ne grem nikoli več. Ampak nekako bo treba opravit. Noter ne bo ostal. Bo že. Se tolažim, da ko bom tam tako ne bom imela druge možnosti konec koncev pa slabše skoraj ne more bit user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......