_sanja_*
|
Zdravo Joj, klepetulje Epiduralna... Ne, prvič sem bila v porodni 45 min, vse skupaj je trajalo ca. 2 uri, ker sem takoj dobila popadke na 1-3 min, tak da verjetno niti ne bi blo časa Zdaj bomo že preživeli, čeprav vem, da bom takrat govorila, da ne bom nikol več mela otroka (tak kot prvič). Rodila sem naravno, brez dodatkov, z izjemo nečesa v žilo, kar pa ni popolnoma nič pomagalo, razen to da sem bila zadeta, sem kar križn gledala, bolelo pa ni čist nič manj V drugo pravijo, da je krajše - upam, sam doma pa vseen ne bi rodila. Ampak tudi bolj intenzivno - to si pa sploh ne predstavljam, ker je bil že prvi porod tako intenziven, zgornja meja bolečine, ki jo lahko prenesem, tak da ne vem kok je lahk sploh slabše DM boni... ja ja, to velja kadarkoli, do 31.8. je bila neka akcija da si potem sodeloval še v nagradnem žrebanju. Jaz sem včlanjena že za Nala, zdaj pa spet. Je luštno, potem prejemaš bone do 3. leta Marsikaj pride prav, pa kaj zmenjaš po internetu - se splača Šoping... jaz grem pa jutriiiiiiiiiiii! Mam še nekaj od prvič, sam bi vseen kaj novega Hrana... ja, seveda, non stop jem. Js bi tud biftek joj, groza Ampak ga ne bom, ker ga ne smem; bom pa prepričala mamo in očeta, da naredita domačo pašteto - ni biftek, ampak mal me spominja nanj, ker je pikantno, pa surovo meso ni not, zato je tud zame Pa odličnaaaaaaaa je ja. Ne vem pa če je točn ta, ko je dala pikecpokec recept gor Inia, Maja ... a gremo v pon na telovadbo v ZD Celje? Klemy, lina, čestitam!
|