Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 7:56:56
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk držim pesti da bo v vrtcu ok Kolumbo o šit da more bit tok časa brez hrane mislim halo kakšno uro gredo otroka naročit
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 7:59:33
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem se dons na cote spravla, ne vem če bo vse ratalo ker smo ta teden too much umazali. Pa za nameček še postelnino in kovter od Nejca - nočna nesreča . Včeraj je mel Nejc željo da bi bil brez plenice čez noč in sva mu ugodila ampak rezultat je polulana postla. A nej vztrajamo a očitno še ni zrel za to? Res rabim kak nasvet kako nadaljevat. hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2010 8:17:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2010 8:20:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 8:32:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glavici urša......ne sikeraj se zarad teže ...... Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimate onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdraviti sjmm.......upam da si probala darilo ajvy.....še danes katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje roke tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignit ..... zate in za Evo kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na tešče
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 8:57:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk držim pesti da bo v vrtcu ok Kolumbo o šit da more bit tok časa brez hrane mislim halo kakšno uro gredo otroka naročit tnx....super pa zate in tvojega malčka....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:00:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem se dons na cote spravla, ne vem če bo vse ratalo ker smo ta teden too much umazali. Pa za nameček še postelnino in kovter od Nejca - nočna nesreča . Včeraj je mel Nejc željo da bi bil brez plenice čez noč in sva mu ugodila ampak rezultat je polulana postla. A nej vztrajamo a očitno še ni zrel za to? Res rabim kak nasvet kako nadaljevat. hvala ej...sj te bojo cunje počakale...mal možgane pa nogice na offff...pa počitek dokler maš sam enga malčka doma....vikend bo spet pester za plenico ti ne vem svetovat...sj podlogo pa maš da ni jogi moker, ane....če pride pa skoz pa še eno vrečko za smeti daj pod to podlogo, pa bo koj manj dela s čiščenjem...tisto rjuhco boš pa že oprala....ni kej naša ma zj nek novi fetiš, da bi na stranišče hodila....pol jo pa slečem pa gor dam , pa prtiska pa prtiska....pol se pa mal golobčke spusti ...je pa ful vesela
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:01:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glavici urša......ne sikeraj se zarad teže ...... Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimate onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdraviti sjmm.......upam da si probala darilo ajvy.....še danes katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje roke tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignit ..... zate in za Evo kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na tešče ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:01:26
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....kako sem jaz mislila da gre Žigec šele oktrobra v vrtec? ..sem zgleda neki zabluzila sva pojedli še moj zajterk-umešana jajčka......zdej se pa še jaz skidam iz pižame in posesam po tleh
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:03:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glavici urša......ne sikeraj se zarad teže ...... Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimate onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdraviti sjmm.......upam da si probala darilo ajvy.....še danes katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje roke tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignit ..... zate in za Evo kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na tešče ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat.... ja samo kaj pa češ? .....za v avto vsakič priteče tast pomagat,samo na cilju jo pa spet jaz dvignem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:04:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glavici urša......ne sikeraj se zarad teže ...... Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimate onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdraviti sjmm.......upam da si probala darilo ajvy.....še danes katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje roke tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignit ..... zate in za Evo kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na tešče ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat.... ja samo kaj pa češ? .....za v avto vsakič priteče tast pomagat,samo na cilju jo pa spet jaz dvignem hehe ta j pa res dobra
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:17:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glavici urša......ne sikeraj se zarad teže ...... Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimate onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdraviti sjmm.......upam da si probala darilo ajvy.....še danes katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje roke tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignit ..... zate in za Evo kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na tešče ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat.... ja samo kaj pa češ? .....za v avto vsakič priteče tast pomagat,samo na cilju jo pa spet jaz dvignem hehe ta j pa res dobra in resnična
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:35:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami? gre v spodnji štuk oz. gre tašča gor
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:36:55
|
|
|
|
Urša08
|
pavza Si morem en kapučin narest . Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatra .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:40:08
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika.......to je super če jo imaš vsak juter na razpolago urša......pridna-itak
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:40:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Si morem en kapučin narest . Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatra . DAJ NA IZI !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna mi2 sva komaj zajtrkovala ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI ... vroča, otečena nogica ... AJSSS ... AAAUUUAAAA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:41:41
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo hvala za odgovor čebela ja sem mislila da bo šel Žiga z oktobrom, ker pride šele takrat nova oprema ampak je tale vzgojiteljica vse skup mal pospešla in bomo druk teden že štartali. Bi mi bolj oktober pasal po enio strani, da sva z Žigcem še mal skupi ker tile dnevi so res najini. petrušk ja na žalost me cote počakajo, nima noben interesa se z njimi ukvarjat. Delam pa vse na slow čebela in petrušk dejta si mal pomagat pri dvigovanju. Previjajta na blazini na tleh, po stopnicah dajta rokico in pejte skupi, v stolček za hranjenje se jih da tud vodit da gre sam otrok, pa v postelci lajštice vn in se otrok navadi it sam noter in vn. To sem jaz pri Nejcu prakticirala in je šlo. Tud v avtosedež mi je zlezu ker je bil nizek avto, v Xsaro morm Žiga dvignit. Šparajta sebe in križ.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:42:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Si morem en kapučin narest . Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatra . DAJ NA IZI !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna mi2 sva komaj zajtrkovala ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI ... vroča, otečena nogica ... AJSSS ... AAAUUUAAAA meni je svetovala hladne obkladke na nogico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:42:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika.......to je super če jo imaš vsak juter na razpolago urša......pridna-itak JA, sta oba doma, samo Tristan je tak migec, da ga komaj krotita
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:43:27
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ojoj bošček Tristan da reakcija čim prej mine. A v ponedeljek gre spet v vrtec? A bo že spal tam? Pa itak da nisi mogla še nč narest če si mogla pa tri kralje razvozit - sej to je tud delo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:47:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ojoj bošček Tristan da reakcija čim prej mine. A v ponedeljek gre spet v vrtec? A bo že spal tam? Pa itak da nisi mogla še nč narest če si mogla pa tri kralje razvozit - sej to je tud delo hvala ja, upam, da bo do ponedeljka ready za vrtec ... spal je že ta ponedeljek, pa je bilo vse ... sem se danes ustavila še v Tristanovi skupini, pa ni bilo več
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:47:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Si morem en kapučin narest . Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatra . DAJ NA IZI !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna mi2 sva komaj zajtrkovala ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI ... vroča, otečena nogica ... AJSSS ... AAAUUUAAAA si mu dala svečko alpa sirup? pr nas je evo tud nogica bolela.....sm ji dala žlico dalerona pa je blo boljš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:48:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo hvala za odgovor čebela ja sem mislila da bo šel Žiga z oktobrom, ker pride šele takrat nova oprema ampak je tale vzgojiteljica vse skup mal pospešla in bomo druk teden že štartali. Bi mi bolj oktober pasal po enio strani, da sva z Žigcem še mal skupi ker tile dnevi so res najini. petrušk ja na žalost me cote počakajo, nima noben interesa se z njimi ukvarjat. Delam pa vse na slow čebela in petrušk dejta si mal pomagat pri dvigovanju. Previjajta na blazini na tleh, po stopnicah dajta rokico in pejte skupi, v stolček za hranjenje se jih da tud vodit da gre sam otrok, pa v postelci lajštice vn in se otrok navadi it sam noter in vn. To sem jaz pri Nejcu prakticirala in je šlo. Tud v avtosedež mi je zlezu ker je bil nizek avto, v Xsaro morm Žiga dvignit. Šparajta sebe in križ. pol pa iskoristita tele dneve na polno ..sej boste itak na izi uvajal ...pa glih do poroda se bo fajn navadil,da be bo preveč šokov naenkrat glede dvigovanja:na tleh jo je nemogoče previjat,ker uide...po stopnicah gre sama...na stolček tudi sama zleze...lajštic pa ne mormo dat ven,tko da jo je treba dvignit....a avtosedež tudi ne more sama,ker see voziva z đipom
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:48:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
TAXIMAMA je spet v službi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 10.9.2010 9:49:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika.......to je super če jo imaš vsak juter na razpolago urša......pridna-itak JA, sta oba doma, samo Tristan je tak migec, da ga komaj krotita
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.