|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
10.9.2010 7:56:56   
Urša08
Petrušk držim pesti da bo v vrtcu ok

Kolumbo o šit da more bit tok časa brez hraneuser posted image mislim halo kakšno uro gredo otroka naročit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.9.2010 7:59:33   
Urša08
Jaz sem se dons na cote spravla, ne vem če bo vse ratalo ker smo ta teden too much umazali. Pa za nameček še postelnino in kovter od Nejca - nočna nesrečauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je mel Nejc željo da bi bil brez plenice čez noč in sva mu ugodila ampak rezultat je polulana postla. A nej vztrajamo a očitno še ni zrel za to? Res rabim kak nasvet kako nadaljevat.
hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 8:17:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 8:20:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.9.2010 8:32:13   
Čebel@
jutro

Hana že v elementu-same neumnosti ji hodijo po glaviciuser posted image

urša......ne sikeraj se zarad težeuser posted image ......user posted image user posted image user posted image Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimateuser posted image

onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdravitiuser posted image

sjmm.......upam da si probala darilouser posted image

ajvy.....še danesuser posted image user posted image user posted image

katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje rokeuser posted image

tamika.....kdo pa ti Tristana mirka medtem ko si taximami?

petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignituser posted image .....user posted image user posted image user posted image zate in za Evo

kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na teščeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.9.2010 8:57:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk držim pesti da bo v vrtcu ok

Kolumbo o šit da more bit tok časa brez hraneuser posted image mislim halo kakšno uro gredo otroka naročit user posted image

tnx....super pa zate in tvojega malčka....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.9.2010 9:00:35   
petrušk_

Jaz sem se dons na cote spravla, ne vem če bo vse ratalo ker smo ta teden too much umazali. Pa za nameček še postelnino in kovter od Nejca - nočna nesrečauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je mel Nejc željo da bi bil brez plenice čez noč in sva mu ugodila ampak rezultat je polulana postla. A nej vztrajamo a očitno še ni zrel za to? Res rabim kak nasvet kako nadaljevat.
hvala

ej...sj te bojo cunje počakale...mal možgane pa nogice na offff...pa počitek dokler maš sam enga malčka doma....vikend bo spet pesteruser posted image
za plenico ti ne vem svetovat...sj podlogo pa maš da ni jogi moker, ane....če pride pa skoz pa še eno vrečko za smeti daj pod to podlogo, pa bo koj manj dela s čiščenjem...tisto rjuhco boš pa že oprala....ni kej

naša ma zj nek novi fetiš, da bi na stranišče hodila....pol jo pa slečem pa gor dam , pa prtiska pa prtiska....pol se pa mal golobčke spustiuser posted image ...je pa ful veselauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.9.2010 9:01:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

urša......ne sikeraj se zarad težeuser posted image ......user posted image user posted image user posted image Nejcu za veselje nad vrtcem............upam da tudi lulanje uštimateuser posted image

onasiss....si redkobesedna,ampak lepo da nas prideš vsaj malo pozdravitiuser posted image

katjuša.......joj si čist preveč pridna-me resno skrbi za tvoje rokeuser posted image

petrušk.....celo dopoldan sem sama z njo in jo moram kar nekajkrat dvignituser posted image .....user posted image user posted image user posted image zate in za Evo

kolumbo.....to je pa čist predolg za otroka,da mora bit na teščeuser posted image

ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.9.2010 9:01:26   
Čebel@
urša....kako sem jaz mislila da gre Žigec šele oktrobra v vrtec?user posted image ..sem zgleda neki zabluzilauser posted image user posted image

sva pojedli še moj zajterk-umešana jajčka......zdej se pa še jaz skidam iz pižame in posesam po tlehuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.9.2010 9:03:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro

ja sj vem kako je to...sj jo tud jst fulkrat moram dvignt, pa mi je ginekologinja rekla, da bi mogla počas nehat....

ja samo kaj pa češ?user posted image .....za v avto vsakič priteče tast pomagat,samo na cilju jo pa spet jaz dvignemuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.9.2010 9:04:13   
petrušk_

jutro

ja samo kaj pa češ?user posted image .....za v avto vsakič priteče tast pomagat,samo na cilju jo pa spet jaz dvignemuser posted image

hehe ta j pa res dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.9.2010 9:17:05   
Čebel@

jutro

hehe ta j pa res dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

in resničnauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.9.2010 9:35:17   
TAMIKA3

gre v spodnji štuk oz. gre tašča gor

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.9.2010 9:36:55   
Urša08
pavza

Si morem en kapučin narestuser posted image .

Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatrauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.9.2010 9:40:08   
Čebel@
tamika.......to je super če jo imaš vsak juter na razpolagouser posted image user posted image user posted image

urša......pridna-itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.9.2010 9:40:42   
TAMIKA3

pavza

Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatrauser posted image user posted image user posted image .

DAJ NA IZI user posted image !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna user posted image user posted image

mi2 sva komaj zajtrkovala user posted image user posted image ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI user posted image user posted image ... vroča, otečena nogica user posted image ... AJSSS user posted image user posted image ... AAAUUUAAAAuser posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.9.2010 9:41:41   
Urša08
Kolumbo hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela ja sem mislila da bo šel Žiga z oktobrom, ker pride šele takrat nova oprema ampak je tale vzgojiteljica vse skup mal pospešla in bomo druk teden že štartali. Bi mi bolj oktober pasal po enio strani, da sva z Žigcem še mal skupi user posted image ker tile dnevi so res najini.

petrušk ja na žalost me cote počakajo, nima noben interesa se z njimi ukvarjat. Delam pa vse na slow user posted image

čebela in petrušk dejta si mal pomagat pri dvigovanju. Previjajta na blazini na tleh, po stopnicah dajta rokico in pejte skupi, v stolček za hranjenje se jih da tud vodit da gre sam otrok, pa v postelci lajštice vn in se otrok navadi it sam noter in vn. To sem jaz pri Nejcu prakticirala in je šlo. Tud v avtosedež mi je zlezu ker je bil nizek avto, v Xsaro morm Žiga dvignit. Šparajta sebe in križ.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.9.2010 9:42:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pavza

DAJ NA IZI user posted image !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna user posted image user posted image

mi2 sva komaj zajtrkovala user posted image user posted image ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI user posted image user posted image ... vroča, otečena nogica user posted image ... AJSSS user posted image user posted image ... AAAUUUAAAAuser posted image user posted image

meni je svetovala hladne obkladke na nogico

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.9.2010 9:42:47   
TAMIKA3

tamika.......to je super če jo imaš vsak juter na razpolagouser posted image user posted image user posted image

JA, sta oba doma, samo Tristan je tak migec, da ga komaj krotita user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.9.2010 9:43:27   
Urša08
Tamika ojoj bošček Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da reakcija čim prej mine. A v ponedeljek gre spet v vrtec? A bo že spal tam? Pa itak da nisi mogla še nč narest če si mogla pa tri kralje razvozituser posted image - sej to je tud delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.9.2010 9:47:43   
TAMIKA3

Tamika ojoj bošček Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da reakcija čim prej mine. A v ponedeljek gre spet v vrtec? A bo že spal tam? Pa itak da nisi mogla še nč narest če si mogla pa tri kralje razvozituser posted image - sej to je tud delouser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, upam, da bo do ponedeljka ready za vrtec ... spal je že ta ponedeljek, pa je bilo vse user posted image ... sem se danes ustavila še v Tristanovi skupini, pa ni bilo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.9.2010 9:47:54   
petrušk_

pavza

si mu dala svečko alpa sirup? pr nas je evo tud nogica bolela.....sm ji dala žlico dalerona pa je blo boljš

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.9.2010 9:48:40   
Čebel@

Kolumbo hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela ja sem mislila da bo šel Žiga z oktobrom, ker pride šele takrat nova oprema ampak je tale vzgojiteljica vse skup mal pospešla in bomo druk teden že štartali. Bi mi bolj oktober pasal po enio strani, da sva z Žigcem še mal skupi user posted image ker tile dnevi so res najini.

petrušk ja na žalost me cote počakajo, nima noben interesa se z njimi ukvarjat. Delam pa vse na slow user posted image

čebela in petrušk dejta si mal pomagat pri dvigovanju. Previjajta na blazini na tleh, po stopnicah dajta rokico in pejte skupi, v stolček za hranjenje se jih da tud vodit da gre sam otrok, pa v postelci lajštice vn in se otrok navadi it sam noter in vn. To sem jaz pri Nejcu prakticirala in je šlo. Tud v avtosedež mi je zlezu ker je bil nizek avto, v Xsaro morm Žiga dvignit. Šparajta sebe in križ.

pol pa iskoristita tele dneve na polnouser posted image user posted image user posted image ..sej boste itak na izi uvajaluser posted image ...pa glih do poroda se bo fajn navadil,da be bo preveč šokov naenkratuser posted image

glede dvigovanja:na tleh jo je nemogoče previjat,ker uide...po stopnicah gre sama...na stolček tudi sama zleze...lajštic pa ne mormo dat ven,tko da jo je treba dvignit....a avtosedež tudi ne more sama,ker see voziva z đipom

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.9.2010 9:48:45   
TAMIKA3
TAXIMAMA je spet v službi user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.9.2010 9:49:07   
Čebel@

JA, sta oba doma, samo Tristan je tak migec, da ga komaj krotita user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.