Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 8:35:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro urša... hvala za zajtrk .... Nejc, a je ste preizkušal mamin ... lumpek v delovnem razmerju ... ati na poti v LJ ... mi2 greva na zajtrk pa počasi se pakirat, ker ob 10 imava posvetovalnico lep dan ... pa ne čvekajte preveč
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 8:37:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 aja, popoldne moj mali veliki fant - MARIN igra tekmo za U-10 GO FOR THE GOOOL http://www.youtube.com/watch?v=I0qHqqqpUrE pa imamo pri hiši novega GOLGETERJA ... je zabil 3 gole ... končni rezultat ... nimam pojma , ker smo pobegnili na suho, ker je spet začelo deževati ... boščki so bili mokri kot cucki hvala, ker ste navijale Tamika čestitke Marinu Jaz te ful občudujem k si taka športna mamica hvala za čestitke ... saj prej sem bila kar športno aktivna, sedaj pa žal ni časa ... moram pa priznati, da malo miganja prav pogrešam ... hja, kaj hočemo .... takšno je življenje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 8:41:15
|
|
|
|
Čebel@
|
pa smo zakorakali v 13. teden ...se mi zdi da sem glihkar zagledala +
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 9:00:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pa smo zakorakali v 13. teden ...se mi zdi da sem glihkar zagledala +
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 9:20:45
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika dobro opravita pri p čebel@ za Hano. Boš vidla da ti bo tale nosečnost kr ušla Sedaj maš pa že kmalu nuhalno ane?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 9:22:03
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pripravila kosilo, da ko pridemo domov samo pogrejemo . Sedaj še pod tuš skočim in se počasi zrihtam, potem še Žigca in šibava po Nejca potem po mojga in via Lj. Se tipkamo popoldan oz. zvečer.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2010 9:34:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 9:51:12
|
|
|
|
sjmm
|
helov!!! vidm d ste že vse na delovni temperaturi..no, mi2sva dozdej sam zajtrkovala in se tlele ne kavču crkljala...muje zgleda manjkal k sm včeri cel popoldne drgnila in nisva nč Duplote zlagala kolumbo...vau, ste pa imeli včeri uspešen in produktiven dan...ni čudn d si spala k top ...pa super, da si dobila datum za CR tamika...dobro opravita pri P urša...ti tudi fajn zrihtaj na pregledu ... za Nejca d se je tko fajn naspal in šel lepo v vrtec čebel@....super d je Hanči bolš, pa za vstop že v 13.teden...KAKO POČUTJE??? NO pri nas se je mau sonček prikazal in bova kr vn zgasnla!! drgač sm pa dons ...sva mela z mojim ene čudne govorilne včer zvečer..k sm si jz neki romantiko zamislila...sam do tega sploh od daleč nisva pršla k je on kr neki bluzil...se nisva nč pomenila do konca...deci...cel življenje nam luknjo u srce vrtajo...dons mam pa roditeljksega za Jana...pa sam bog ve, če bo cajt za kak pameten pogovor..hja, ni kej...takle mamo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 10:35:19
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....dober opravite na pregledu ......NS imam v ponedeljek-komaj čakam kolumbo......pa ima Maj nekaj po tebi-dober je v šopingu sjmm....čist preveč si pridna s pucanjem .....počutju(nosečniško) je super-se izboljšujejo radosti .....upam da najdeta čas,da se v miru pogovorita tamika......tudi vidva dober opravita na sistemaskem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 10:45:23
|
|
|
|
boma2
|
ojla... no, moj mali Žigec je bil sam dve uri v vrtcu, pa jutri mal uvajanja.. Upam, da bomo drug teden začeli na polno uvajanje... Ker smo zboleli in smo imeli slinavko..:( čebela... :) za 13 teden... :) kolumbo... :) a to je tvoj že 2 CR? držim pesti zate, da ti uspe vse zrihtati.. :) tamika.. dobr zrihtaj danes v p.. :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 9.9.2010 10:47:31 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 11:02:09
|
|
|
|
birdy
|
Dan! Jst sem bla tud produktivna Cote pobrala (še od tašče da sem lahko svoje obesla), obesla, pesjak spucala pa psa mal spustila, pri čemer mi je Arty ušel. Pol pa k sem ga čakala sva se z Medijem mal cartala Kok je pa to scartan kužek . Pol sva pa z mojim jabolka narezala in dala posušit (kolumbo, če boš hotla ti jih mal dam k prideš, da boš mela za kompot, ne boš rabla nič rezat, sam streseš v vodo ). No, pa pomivača je blo treba tud spraznit pa še mal nafilat, pa na ekološkega plastiko odvlečt. Zvečer pa sam še hot loverja zalaufam in je to več al manj to za dons. Kuhala ne bom, mi našedva prineseta eno ala zelenjavno župo, se je mat v torek ponudla. Kar je fino ker če ne bi jo pa dons kuhala. Otroci in jaz smo zdravi, pri čemer pa moj ni. Nč ne je, pa še kar poje zbruha. Mater, že tko ga ni nč skup zdej bo pa še shujšal Pa glih se je dve kili zredu. Zdej pa študiram če čem jit mal v omaro od tamalihdveh pa se mi ne da. A vi ste ta poletne cunje že ven vrgle, a jih še mate če bo slučajno spet kej bolj toplo? Čebela, a ne kok gre hitro? Jst tud včas komi dojemam tole hitrost, včas se mi pa tud vleče ker sem že sama seb odveč. Ta trebuh me že hudo moti in komi čakam da se ga znebim!!!! Sjmm, cunce sem včeri dobila, joj, kok so kjut. En pajacek mi je bil celo tok všeč, da študiram da bi mel naš fantič kar tega za iz porodnišnice.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 11:25:06
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo midve sva ble na sončku, zdej pa še kosilo pol pa via služba. Kolumbo - A nism že nekej časa nazaj rekla da malo bolj počivej! In to velja za vse nosečke! In pol eno nekej ščipa, pa drugo nekej ščipa... Bom HUDA! Sam tolk da se mal oglasim. Šibam! Pa oa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 12:20:31
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuu...nism še nč brala, k je bla na šihtu noraaa gužva po enem tednu..... eva zjutaj isto jokala, ko jo je janez tam pustu, ampak je rekla vzgojiteljca da je blo že ful boljš...da se ji vidi da že uživa....itak ma še svoje momente, ampak baje se izboljšuje....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 12:25:05
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sva imela tok družbe d sva več k 2 uri vozičkala in se sprehajala...Majči je mau tud hodu, po večini pa se je peljal in grizljal jabolko...pa z eno punčko sta se skoz hotla za rokce držat...sm bla kr lubosumna...matr vsak nasledn začne bol zgodi birdy...joj, ti si spet kar preveč pridna, dej mau u nižjo prestavo, da tale tvoj pobič še maun toplem ostane ....sem fuuul vesela, da ti bodo cunjice uporabne ....pa še za tvojga mau ..zgleda d jih nuca
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 12:26:42
|
|
|
|
sjmm
|
še ena skutna malca, pa seveda maumkvina pogledat, drgač ne bo mogu zaspat...okol 1h...pa greva šlafat DONS ME JE PA MOJ ŽE 2X POKLICU IN PRAVI D KMAU DOMOV PRIDE.....SEJ NE MORM BELIVAT...UPAM, DA KEJ DOBREGA NASTANE IZ TEGA
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 12:46:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
naš gospodič so veliki 88 cm in težki 14,5 kg ... je dobil pikici ... sem se zbunila še za hepatitis, saj je P tudi sama rekla, da je boljše zdaj kot pred vstopom v šolo ... ker sem se zadnjič res ful ustrašla, ko je Mai stopil na iglo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 13:05:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 9.9.2010 13:06:23 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 14:41:15
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Takole malo na hitro se javim......joj...ko se začne tale moj najljubši letni čas...je vse tako turbo...skoraj tako kot pri Kolumbovih letos končam še zadnje izpite in potem upam na naziv vzgojiteljice,masaže imam pod streho...kakšna službica v tej smeri bi prav prišla...bomo videli... Pati je doma,v vrtcu samo 2x...in vročina je bila tu....danes imamo sestanek...no jutri pa zopet začneva z uvajanjem.... Drugače kot vedno,moj dela,zdej je zaposlil še enega strica,da malo pomaga...pa mislte,da ima kej več časa....nikakor...še več dela vidi . Vsem lepe pozdravčke Aja pa čebelica maja....že zadnjič sem ti hotela nekaj napisat za tvojo "super"taščo....sprobaj moj recept...ko se bo naslednjič delala neumno in ravnala po svoje...preštej do deset,js morm včas v kopalnico,ali pa se kam umaknit(ker ko poknem,nikoli ne povem bistva)potem pa pojdi do nje in obvezno jo glej v oči in ji povej svoje mnenje...hladno,resno vendar še vseeno spoštljivo....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 14:44:58
|
|
|
|
SURF
|
Tamika tvoj je pravi Gospod že,s temi svojimi merami . Sjmm-aha,aha.....danes bo nekaj Aja.......... Naša čmrlika je pri 18.mesecih bila težka 12kg,velika pa je 83cm in še nekaj(se ne spomnim več)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 14:46:28
|
|
|
|
SURF
|
Kolumbo-O super,si se dogovorila za CR....sedaj bo kar lažje misliti na dan odhoda v Rim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 17:06:58
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan..... končno en dan mal časa tud za kej drugega kot stanovanje.... nej se pohvalim da sem v kopalnici sama položla ploščice po tleh in jih zafugirala..... ati mi jih je rezal jst sem jih pa polagala potem sem pa včeraj položla celo spalnico laminata tko da če boste kje kej renovirali in boste rabli majstra este kje me najdete danes so nam prišli otroško sestavit in sta ful navdušena pol sem pa jst še najno posteljo sestavla tak da damo sam jogije gor in lahko spimo zafugirana kopalnica by me:) položen laminat v spalnici by me:): otroška: in še iz druge strani: pa še mulčka na svojem pogradu:)): pogled iz hodnika na naše sobe:): razgled iz balkona:) pogled na naš vrt:) to kar je v ograji je naš vrt uta je pa tudi bojda naša (zemlja je občinska vendar vsako stanovanje ima en kos vrta in temu stanovanju pripada ta del.... kjer bomo mi imeli tobogan in peskovnik pa enmal solatke
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 17:22:43
|
|
|
|
Katjusa
|
Benjamin je že 3x spal v vrtcu tako, da zdej hodim po niju ob 14:30
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 17:59:58
|
|
|
|
sjmm
|
dan! z mojim sva se velik pomenla...bomo vidl...sem pa dobila predčasno darilo za obletnico...sam se mi zdi d ga nism glih najbolj sprejela...je pa nekaj k nase natakneš za romantik večer in itak pol hitr na tleh pristane zdej pa šibam na roditeljskega za Jana
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 19:32:11
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana pančka....sploh ni kazala znake vročine,ampak sem ji vseeno jo zmerila- 38,5C .......sva bili pri P-uhice ok,grlo ok,sva dali kri-nečesa je bilo preveč,zato sva lovili še vodo-izvidi bodo jutri......je pa malo smotano,ker njena P dela dopoldan,izvidi bojo pa popoldan in če bi bilo treba AB,bi bilo treba čakat do ponedeljka ........mene vse tišči v trebuhu,ker sem jo mogla 1000x dvignit,pa še čist sem živčna .......grem zdele en čaj spit,pol pa kar spat no samo še pokomentiram vas : kolumbo.....si vesela ker bo spet CR? boma....uf slinovka ......držim pestke za uspešno uvajanje petrušk......upam,da bo zdej vsak dan boljše v vrtcu tamika...vav lepe mere salt......glede tašče se sploh ne sikeram....ve,da sem zdele zarad hormonov še tok bolj občutljiva....za zadnjič ji je bilo pol žal in je rekla,da vidi da ne marava vmešavanja-končno ji je potegnilo .....vi tudi že vročino kasirate .....Pati je pa kar za 2,5 kg težja od Hane katjuša......sej sem ti rekla:vsa čast da si tok pridna AMPAK PAZI NA ROKE!!!.....full imate lepo-komaj čakam da vidim še v živo ..... Beniju za spanje-kar tako naprej sjmm.....kdaj pa imata obletnico?.......vav se je pa izkazal .......še vedno mu lahko pokažeš zadovoljsvo nad darilo-tako da ga enkrat pričakaš v njem mogoče še kej pridem okrog
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.9.2010 19:50:29
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela zakaj bi mogla pa čakat do ponedeljka za AB... zmeni se da ti dežurna lahko napiše recept stiskam pesti, da so samo kaki zobki in da ne bo treba jest AB in da vročina pade in je ju3 ne bo več. a ko ju daš zdravilo vročina pade al se skos drži? hvala sej še mal pa imam pregled za roke.... me je sicer strah sam to bo pač treba, ker boli in ful je moteče, ko nimam nobenega občutka in karkoli primem v roke je potencialni kandidat, da mi iz rok pade je hecno sam ko ti pa pri jedi pade žlica iz roke ti gre pa na jok ampak na žalost se mi tud to dogaja se veselim vešega obiska
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.