|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
10.9.2010 9:49:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pavza

Si morem en kapučin narestuser posted image .

Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatrauser posted image user posted image user posted image .

DAJ NA IZI user posted image !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna user posted image user posted image

mi2 sva komaj zajtrkovala user posted image user posted image ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI user posted image user posted image ... vroča, otečena nogica user posted image ... AJSSS user posted image user posted image ... AAAUUUAAAAuser posted image user posted image

si mu dala svečko alpa sirup? pr nas je evo tud nogica bolela.....sm ji dala žlico dalerona pa je blo boljš

calpol

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.9.2010 9:50:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

pavza

Sva bila z Žigcem pridna in se že drugi stroj pere, pa posesala sva stanovanje in pol urni zmenek s hot loverjem je uspel - potem me pa že preveč zmatrauser posted image user posted image user posted image .

DAJ NA IZI user posted image !!!!!!!!! drugače ste pa bila zelo pridna user posted image user posted image

mi2 sva komaj zajtrkovala user posted image user posted image ... naredila NIČ, imajo gospodič reakcijo na cepljenje in so TEČNI user posted image user posted image ... vroča, otečena nogica user posted image ... AJSSS user posted image user posted image ... AAAUUUAAAAuser posted image user posted image

si mu dala svečko alpa sirup? pr nas je evo tud nogica bolela.....sm ji dala žlico dalerona pa je blo boljš

calpol

pa še okladke mu daj goruser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.9.2010 9:51:32   
Čebel@
joj prehitro tipkam in je en kup slovničnih napak-se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.9.2010 9:54:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

joj prehitro tipkam in je en kup slovničnih napak-se opravičujemuser posted image

ni problema, saj se vsak kdaj zatipka user posted image
jaz pa imam že predolge nohte, pa pritiskam druge črke user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.9.2010 9:56:52   
Urša08
No pa sem prišla do kapučinčkauser posted image

čebela sej se cartava, sej tale moj pikec je mali crkljivčekuser posted image

Uvajanje z Žigom bo pa na izi. Prvi dan sva tam eno uro skupaj, drugi dan ga oddam za pol urce, in tako naprejuser posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.9.2010 10:01:24   
Urša08
A sedaj k mam jaz čas je pa magla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.9.2010 10:02:18   
TAMIKA3

A sedaj k mam jaz čas je pa magla user posted image user posted image user posted image user posted image

me here user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.9.2010 10:03:01   
sjmm
dan!

večer....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka.....user posted image user posted image user posted image ...Majči k spidi gonzales celo noč

zdej z mojim še zmer kofetkava....morva mau not prnest

Maj se naslaja nad Mkvinom...itakuser posted image user posted image

zdej bomo pa mau do milerja skočil po zalogo pleničk in am-ja,pa kako kašico in mislije, pa kavico..seveda

urša....lepo uživejta še z Žigcem te svobodne dni....pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca..k je šel tko vesel v vrtec...glede nočne nesreče in pleničk...jz sm po 6 zvečer mau kontrolirala pitje...

kolumbo...fajn opravite..kaka bedasta ura..pa na tešče...itak sploh nč ne pomislijo..user posted image user posted image user posted image

petrušk....joj, upam, da se pupika hitro navadi..sej veš..tudi mi potrebujemo za nekatere stvari več časa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...mau čuvaj še sebe...sej kako delo lahk tud počaka kak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...pri nas je bla tud reakcija...tečnitis, zatekla nogica, vročina...je minilo v ene 3 dneh...sem mu pa dajala obkladke...k ga je ajsi bubal...evo..za tristana..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa mau račune in položnice poštimat

NOSEČKE PAZITE NASE IN NA SVOJE MALE KOKICEuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.9.2010 10:04:06   
Urša08

Lepouser posted image . Povej kako ste kaj? Sta ta velikedva rada v šoli, pa Mai v vrtcu?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
10.9.2010 10:06:16   
Urša08
Sjmm super za lep večer user posted image user posted image user posted image user posted image Uspešen šoping, lepo da si je tvoj vzel kak dan zate oz. za vaju z Majčijemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.9.2010 10:09:43   
TAMIKA3

Lepouser posted image . Povej kako ste kaj? Sta ta velikedva rada v šoli, pa Mai v vrtcu?

noski puščajo user posted image ... v šolo gremo z veseljem, Marin prihaja domov utrujen user posted image , je pa v šoli zelo priden user posted image ... nad Tianovim sprejetjem šole sem pozitivno presenečena user posted image ... ga je danes učiteljica pohvalila, da je priden in zelo natančen user posted image    ... SEM PRAV PONOSNA MAMICA SVOJIM user posted image user posted image user posted image user posted image
vrtec je druga pesem ... 2 meseca počitnic in je skoraj tako kot bi na novo začeli ... danes Mai izjavi, da ga boli nogica in da ne more v vrtec ... saj potem je pa ok
no, takole mamo ... popoldnevi pa itak pestri... danes je spet fuzbal day user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.9.2010 10:35:55   
TAMIKA3
a ste gledale 1. oddajo? med 12 finalistkami je moja bivša sovaščanka user posted image user posted image

http://supermodel.si/clanek/mojih_12/anja-brunec.html

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.9.2010 10:52:24   
TAMIKA3
sjmm... super za romatiš najt user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a spet user posted image nočka user posted image user posted image user posted image user posted image ... fajn šopingirajte user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvet in user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a lahko ob priliki recept za tisto fino pecivo, s katerim si nas razvajala ... plissssssss user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.9.2010 10:53:41   
TAMIKA3
greva malo vozičkat user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
10.9.2010 11:10:49   
Čebel@
Hana spančka.....zgleda da se zdravje vrača(upam!) ker je bila tak živček dopoldanuser posted image user posted image user posted image ....probava moje živce na polno in sem bila danes že orenk hudauser posted image

urša.....to je kul da boš na izi uvajalauser posted image user posted image user posted image .....a bo v istem vrtcu kot Nejc?

sjmm......user posted image user posted image user posted image za romantikuš večer......user posted image user posted image user posted image  za nočno žuranje.....fajn zapravlejteuser posted image user posted image user posted image

tamika........te je tok lepo brat,ko se prav čuti tvoj ponos na 4 kraljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
10.9.2010 11:44:50   
Ajvy

pavza

najbolj pomaga...če gazo potopiš v eno žtekočino--- žlička alkohola in 2 žlički fiziološke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
10.9.2010 11:56:17   
Čebel@
http://www.ringaraja.net/forum/Gaja_potrebuje%25%25%25/m_5341715/tm.htm

mi smo pomagliuser posted image ....le širim vestuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
10.9.2010 12:07:47   
birdy
Helov.
Dons smo mel u izi jutro. Neli je skor zamudla na zajtrkuser posted image , ker sva se midva zaklepetalauser posted image Jst sem šla pol mal tapoletne cunje iz omare vržt, pol sva pa češplove knedle delala. Matr, sam še z češplami in jabolki se ukvarjava. Čeprov sem zjutri spraznila stroj sem ga mogla še enkrat zalaufat. Ja, to pa je k delaš večje količine, pol maš pa tri ta velke piskre in je stroj povhen. Zdej je šel pa moj do dohtarce, Kristi je gor prišla, ma še mal fore pa gre spat.
Za kosilo bojo, ne boste verjeleuser posted image , češplovi knedli, jst pa letim eno kakano rito (paco) previt. Tamala je res gofla, se ukaka pol pa se prime za rito in reče:pacauser posted image . A da bi prej to pa ne.
Aja, Urša, jst mu ne bi dajala plenice če jo noče. Če bo pa reku da jo hoče, pol mu jo pa dej. Kok ti pa spije? Vem pa kaj pomeni menjavanje posteljnine vsak danuser posted image Neli je včasih ponoč tok pila, da ji je vedno (ne glede na to katera plenica je bila) vse čez prišlo. KAtastrofa, ampak če ma željo bit brez plenice mu jo jst ne bi dajala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
10.9.2010 12:35:37   
Ajvy
a greste kaj jutri popoldan na otroški bazar ?

Nč...grem delat...user posted image user posted image   še osem delavnih ur me loči od dopusta....komaj čakam....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
10.9.2010 13:21:09   
Urša08
Mi prišli z vrtca. Nejc čist uživa. Mi je pa danes ratalo Žigca zamotit in mi ni omagal prej tako da sem ga ob 13 spat dalauser posted image . Naj se naspančka revček moj.

Birdy hvala za mnenje user posted image user posted image user posted image user posted image Aja zadnjič si spraševala glede poletnih cunj če smo jih že vn iz omare dale. No jaz jih še nisem. Mam plan oktobra, ko bo še Žiga v vrtcu vsaj del dneva akcijo narest in spraznit previjalno, v ta veliki oomari pa red narest, pa popedenat poličke za Nejca in Žiga. Bo kar nekaj dela tko da mal odlašam.

čebel@ Žiga bo zaenkrat na drugi lokaciji, ker morajo mobilni vrtec še pripeljat in povezat s sedanjim. Tako da bomo mel do decembra kar pestro ampak bo že.

Ajvy odštevamo s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
10.9.2010 13:22:06   
sjmm
HELOV!

mi smo se mau napasli po štacunah..miler..seveda običajne zadeve...sm še en am z okusom banane vzela...mau za probo....ker pri nas še kar am laufa..pa je P reku naj mu ga dajem vse dokler ga hoče, še posebej k smo vegetarijanci in je v am-ju dosti vitamina B12

pol smo šli še mau u leklerk...po ribice....mau lososevega filejčka...bom spekla na žaru, pa zravn kuskus s porovo-smetanovo omakco...v bistvu pa sm vidla d majo flaške, pa dude, pa rjuhice, pa bodije neki ugodno in sem Majčka kr mau opremla...sva imela sam 1 rjuhco za malo postlo...zdej pa mamo 3user posted image , pa en kompletek sm mu kupla...10€...majčka in đinske..nč spešl...sam za preoblečt bo že, pa en pok slinčkov. pa 7 bodijev...z dolgimi rokavi za 9€...sej bodo bol za doma in za spat...sam so kr ok, čeprav jz načeloma clarove al pa chichoove nabavlamuser posted image

no, zdej morm se pa kr kosila lotit

tamika...sej ni problem za recept...sam user posted image user posted image user posted image user posted image kva pa smo imeli????user posted image user posted image ..mau opiši..plisss ...sej veš...emšo me že mau v zadrego spravlauser posted image user posted image

no, drgač pa "vesela# novica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ta spodn štuk doma....z eno tono sadja in zelenjave...bo treba spet ukuhavat...sm pa bla čist očarana nad mojimuser posted image ....k je mami reku...d še bolš bi blo k bi nam že ukuhano prnesla..d mame so za to..še posebi če majo ves cajt na svet k so v penzionu....se nism upala preveč smejat...ampak sama v sebi sem se pa prov na široko smejala...odziv...ja, kukr čte...vzemte kr vm paše...itak...pri nas v Litiji že vse spakirano in vloženo dobimouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
10.9.2010 13:22:09   
TAMIKA3
popoldansko razvajanje user posted image

user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
10.9.2010 13:22:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

a greste kaj jutri popoldan na otroški bazar ?

Nč...grem delat...user posted image user posted image   še osem delavnih ur me loči od dopusta....komaj čakam....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dopust!!! TI FUL PRIVOŠČIM, DA LEPO UŽIVAŠ S SVOJO FAMILIJICO!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
10.9.2010 13:23:46   
Urša08
Ajvy jutri najbrž ne bomo šli.

Mah sem kr mal žalostna. Cel teden mi prijateljica govori da si vzamemo soboto frej da bo piknik, no in prejle me pa pokliče in pravi da sta se odločila da ne bo piknika in da bo zabava ob 7 zvečer, pa še neki da si lahko varstvo zrihtava. Ma sploh mi ne diši zvečer okol hodt, takrat mamo mi večerno rutino in sem rada s tamalima. user posted image sem mogla mal pojamrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
10.9.2010 13:24:25   
Urša08
Tamika iiii a veš kok bi si jaz to dvoje res privoščila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.