3x mami
|
janaja, tale zgodbica je pa huda anju, mojega take stvari ne spravijo iz tira. bolj ga skrbi to, ker bi rad, da je mali cimdlje noter. najprej sva rekla, da naj prilezem do septembra (glede na krvavitev marca in vse skupaj). in ker smo ze tle, pa naj podaljsamo se malo. ga je pa vceraj malo stisnilo na ctg-ju - sem mu vidla na reakciji, prizna itak ne. tam sem lezala in sva mal klepetala pa gledala tiste stevilke. tista ta desna je za popadke, sva se spomnila. in itak nic. potem pa zacne mal nihat, sam nic posebnega. no, po 10min pa pride tisti pravi popadek, da jaz zacnem sam dihat in se sproscat, on pa buli zdaj vame zdaj v stevilke, in rece: "popadek? imas popadek?!? popadek imas! 120 je! imas popadek?" se mi je zdel tako prikupno zmeden... prejsnji vecer pa ni prevec resno jemal moje predihavanje. aja, mogoce se razlaga. ctg je ena taka naprava. ti lezis na eni kot ozji postelji, pa ti okoli pasu dajo dve elastiki, ki drzita dva okrogla kosa. en je za plodov utrip, drugi pa za popadke. naprava stalno rise grafe in belezi oboje. tako kot ekg, ce ste ga kdaj delale. na napravi lahko tudi gledas te cifre. na tem ctg-ju v postojni je ta leva stevilka pulz, desna pa popadek. (al tonus, saj ne vem, kaj meri tocno) no, ko imas popadek, tista stevilka fajn naraste, pri ta pravih gre poreko 100, in cez cas spet pade. in to je to, ta slavni ctg... missD, kar fajn jih dej za usesa! pa bi ze v prvo naredili tako, kot je treba!
|