Poli_H
|
Dober dan drage dame lananai - nama so po SS svetovali 2 skozi, pol pa v akcijo (in v bolnici in moj G). Sma se tega držala, 4 mesece poskušala, pa ni šlo. Pol pa nova služba, gremo nazaj na KT, ukinla KT, prvi mesec po tem zanosila Glej, sej če se bosta vi2 odločila, da po 1 mesecu probata, lahko drugi govorijo kaj hočejo, vi2 pa lepo Pa da nam poročaš o novem bobeku! Heilie glede tvoje višavke... če ti v njo drezaš, te tudi opozori? ali samo otroke, ki pač niso "iz njenega kardela" in preveč drezajo...? Namreč ti, tvoj in kdor še z vami živi, ste vsi člani njenega kardela. Zdaj kdo je kje na njeni hierarhični lestvici ne vem. Skratka otrok od obiska ni v njenem kardelu. Prepričana sem, da se bo hitro navadila na pa na nove vonjave in glasove. Zadokler da bo lahko začel v njo drezat, ga bo ona že imela za svojega, boš videla. Te zna presenetit, pa bo lahko z njo delal več kot pa ti Nekateri ateki npr. tudi iz porodnišnice nosijo cotike, da vsaj 2, 3 dni voha pes te cotike in se privadi na nov vonj in novega člana... posteljica hahahaha!!! sem med tistimi 10 srečnicami, ki sem jo kupila danes v L.Clercu. Sma šla z mojim včeraj v izvidnico in ugotovila da je prav lepa, pa trdna in fiksna, ni kr neki švoh les, tak da jo je od mojega sodelavec ki ima ravno dostave v L.Clercka nama kr kupil! in imava prvo stvar za našega bobeka kuhanje punce kako se vam ljubi? vstanem 5.30, na službo, 6.30 na delovnem mestu, uradno do 15.00, nikoli prej kot ob 16.00 sem doma. Pa da grem še fina oring kosilca kuhat? No way! Od kje vam energija? Ne kuham nič kaj mi vzame več kot pol ure! No, med tednom... Za vikend pa so na vrsti zrezki v omakcah in pečenke itd. ...
|