caroline1
|
Ekola, da se po prespanem dnevu javim! Včeraj zvečer spet prebava...skoraj umrla na wc-ju, če bo tako pred popadki, ne bom rabila klistirja ...sedela na školjki in se držala za omarco...švicala ko hudič, potem pa bolečina samo na levi strani v jajčniku. Zgleda da je namontiran z glavo pod želodec in z nogicami dol v levo, ker me tudi kislina daje za umret! Sem šla zvečer kar v posteljo in se nisem sploh premikala. Danes sva z lubijem poležavala do 11ih, potem sem skuhala, okrog 16ih pa sem šla spet malo poležavat! Tako kislo vreme...Drgač se pa danes počutim dobro, razen kisline in klasične bolečine, ki jo čutim, ko se premika in razteguje. Mamamajča- fajn da sta začela govoriti... kaj si uštimala z vozičkom? Predihavanje- nam je babica v šoli rekla, da so včasih učili klasično pasje dihanje, da pa se danes zagovarja: dihaj tako, da ti bo najlažje. Nam je sicer pokazala kako gre to pasje plitko dihanje ampak, da ni nobene potrebe, da tako dihamo! Streptokok B- grem v sredo v Velenje. Stane 15 evrov. Sem se danes naročila. Jana84- zakaj pa rabiš status? A zarad plačevanja izpitov ali kak drug razlog? Kpmk- ne bit žalostna! Branje knjig- paše zelo...karkoli sam da je zanimivo. Leclerc- ponavadi ne zmanjka robe. Ampak jaz imam vse nabavljeno. Manjkajo samo še lekarniške zadeve. Vse ostalo že čaka. Jutri pa pregled. Upam, da ne bo kakega vaginalnega UZ. Ker pa res boli. Sej zato sem zadnjič spraševala, če ima katera občutek, da se ji je vse tam skrčilo, namesto razširilo . Meni je zadnjič v P komaj porinila tisti UZ noter! PixieM- včeraj sem poslala mail v soncek.si. Mal sem zagrozila, pa mi je celo napisal, da bi stvar že mogla it naprej in da bo danes preveril kje se je zataknilo, pa še vedno nič od njega! Majabar- da vse štima
|