nika1
|
Oj kako je fajn,če se človek ponoči naspi, naš mali je bil zdaj že dve noči ful prijazen do mamice tako, da je to prav super, no sej nikoli ne veš kaj prinese naslednja noč... zbudi pa se tam okol šestih pol sedmih, takrat ima verjetno jutranjo telovadbo na sporedu ... Včeraj sem bila ,, pridna,, in veliko zapravila v E.Leclerc-u za našega fantina, sem kupila tisto previjalno z banjico, pa kar nekaj bodijev, tisti ki so bili v kompletu po 5 parov za 10 Eur so bili prav prijetni na otip, mehki, pa flaške, dude, dva pajacka, plenice, za mami blazinice za dojenje, pa jogi rjuhe so bile ugodne po 2 skupaj pakirane, kar nekaj robe... ja vrečke se kopičijo, bo treba res začeti kaj delati na tem, da vse to presortiram, operem... Aja glede PLENIC jaz sem za začetek kupila res samo 1 zavitek št.1 / newborn / cca.70 plenic je to, potem pa mislim , da bomo začeli kar z 2 / 3-6 KG /. Kakšne so vaše izkušnje s temi plenicami št. 1 - ane jih res ne rabiš dolgo, sploh če se dete rodi z večjo porodno težo tam od 3,6 kg dalje ? Tybysy hvala za link za napotke glede dihanja, danes imamo to na programu v materinski šoli, nam je ,, obljubila,, da nas bo vse naučila pravilno dihati, predvsem to famozno trebušno dihanje ki ga itak po naravi obvladajo moški in res pri prvem porodu mi je moj ful pomagal glede dihanja, me je usmerjal in dajal napotke kako naj diham...sem mu že povedala,d a naj malo obnovi znanje , kajti tudi v drugo pričakujem ,da bo on dihal z mano a ne ??? Majabar, ja super si, da imaš še toliko energije in da si tako pridna glede urejanja in pospravljanja, sej ni čudno , da se ti skoraj ne pozna buši ko pa si tako aktivna...bravo.... Kdaj bo pa še kaj sončka, tole turobno vreme mi prav nič ni všeč... Aja na katerem programu so te porodne zgodbe ? Lp
|