![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.9.2010 14:23:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubika in Lana Neja... Vse najboljšeeeee podpis
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.9.2010 18:37:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
BUBIKA in LANA NEJA vsenajboljše za 2. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.9.2010 0:14:48
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK BUBIKA in LANA NEJA vsenajboljše za 2. rojstni dan tudi tukaj še od nas ČESTITKE
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.9.2010 20:06:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala lepa vsem za čestitke. Bubika je bila navdušena nad praznovanji in nad pihanjem svečk. Ampak je vseeno malo preveč takole 3 dni zapored.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.9.2010 21:06:58
|
|
|
|
ključek
|
Najlepša hvala za čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.9.2010 21:07:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Smo eliminirali dudo... čist...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.9.2010 9:46:31
|
|
|
|
KAHLO
|
dober dan babike! Najprej bi iz srca čestitala vsem septembrčkom ki v teh dneh praznujejo svoj 2. rojstni dan Drgače pa na kratko, evo smo v vrtcu.........in vam ne moram rečt kako sem (zaenkrat) zadovoljna in srečna, ker ni nobenga joka in krega.....pač pa strumno zakoraka v svojo igralnico, ponavadi naša je samo suh kruh in čaj, k v zaporu, no v vrtcu pa poje celo kruh z mrmelado pa doma je kar začela v kahlo kakat!!!! mislim čist proti pričakovanjem.....sem mislila da bo cela štala glede na to da je bla pr varuški in to sama!!!! sicer pa da se ne bom prehitro veselila, bomo videli kaj bo prinesel še ta teden. V petek je celo spala 2 uri tam, no bi še več......če ne bi z ležalnika padla...... jim moram predlagat da njo kar na blazini na tleh postiju drnjohcat.......ker je full aktivna med spanjem nič jutri pa gremo v sošo po ta medialni klin.....pa da vidimo kaj bo!! ajd čavč bejbe!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.9.2010 15:58:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Kahlo, me veseli, da R tako dobro sprejema vrtec. Jaz sem bila čisto ganjena, ko sem videla (po fotkah), kakšno praznovanje so bubiki naredili v vrtcu. Celo zabavo z bubiko v glavni vlogi Jaz sem na splošno nad vrtcem ful navdušena. IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO nič jutri pa gremo v sošo po ta medialni klin.....pa da vidimo kaj bo!! ajd čavč bejbe! Kakšen klin bo to - čemu služi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 9:43:32
|
|
|
|
ključek
|
RONJA...........vse najboljše!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 9:52:37
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY .....najlepša hvala!!!!!!! Bubi.......pr nas bodo ronjino praznovanje malo prestavli, da se vsi mulčki udomačijo......in pol bodo meli fešto za ronjo in vstop v vrtec moram pa rečt da so v naši skupini večina že vsi smrkavi, ......in prav vidi se jim da jim manjka tisti ritualen čas spanja v vrtcu.......za enkrat jim je uspelo največ spati 2 uri, povprečno pa uro in pol......drgače je naša spala od 12. pa do 15. ure.......ampak hvala bogu ni tako tečna, popoldne v tem slabem vremenu ji hitro plastelin nastavimo......in pol gnete to celo popoldan no jaz pa pol celo pozno večer, skup ta plestelin po hiši pobiram Medialni klin, (sicer ga še nisem vidla), ampak po pričevanju naše zdravnice, se vstavi v čevelj, v njenem primeru ji bomo kar v vrteške copate (če se bo dalo), nardijo ga po njeni nogici (to bodo danes....sigurno bo veselo ) in pol ji podplat oz. od gležnja navzdol nogico drži v pravilni drži......nekak na ta način so nama razložli, več bova videla kaj bo danes! ....nositi pa ga mora najmanj leto dni......in ker se ta klin ne da prestavlat v druge čevle, pomeni da ji bomo z rastjo noge morali nabavlati zmeraj nov klin......edino vložki, se lahko prestavljajo iz čevlja v čevelj......ampak, baje so ti za njeno nogico prešvoh!!!.....no bomo vidli!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 11:29:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Ronja, vse najboljše!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 11:31:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ronja, vse najboljše! podpis
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 11:32:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Kahlo, dobro opravite danes, pa držim pesti, da Ronja čim bolje sprejme ta "modni" dodatek. Predvsem da bi služil svojemu namenu. Zdaj sem se spomnila, da sem jaz v OŠ nekaj časa nosila ene posebne vložke v čevljih zaradi platfusa. Jao, kako je to bolelo na začetku . Ampak ko sem se navadila je bilo čisto nemoteče.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 11:34:29
|
|
|
|
KAHLO
|
punce hvala Bubi......zdaj si mi dala idejo, naša je nora na modne dodatke.......zdaj vem s čim jo bom navdušila pr tem......no upam da se bo dalo s kako mašno al pa čim okrasit......pol bo še z večjim veseljem nosila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 12:27:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ronja, vse najboljše!Kahloooooo... lubčkeeeeeeee tud tebi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 12:42:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
RONJA VSENAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 7.9.2010 12:43:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 14:50:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, itak da jo je treba navdušit nad tem. Pa če bo treba s flumastri malo preštrihat pač boš. Ali pa kako nalepko gor nalepit.... Ne predstavljam si čisto, kako bo to zgledalo, ampak vse se da bubi je bil ful fensi šmensi, ko je imel rdeč gips
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.9.2010 23:05:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
....in ker se ta klin ne da prestavlat v druge čevle, pomeni da ji bomo z rastjo noge morali nabavlati zmeraj nov klin.... Pa pazite, da vam jih ne bo kdo ukradel... Ja ni kej... če je treba, je treba.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:30:34
|
|
|
|
leda
|
jutro punce, za začetek eno lepo leto vsem našim malčkom. vam pa tudi. se spomnite, kako smo začele: in kje smo zdaj:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:33:40
|
|
|
|
leda
|
naša je nora na modne dodatke.... mhm. glih včeraj sta obe prišli iz sobe kot novoletni jelki. špange, ogrlice, zapestnice...sta komi hodili naravnost.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:36:12
|
|
|
|
leda
|
naši so vajeni se drajsat v avtih.... ampak res. pa mame tut. oziroma pri nas je tam po ene dvanajstih urah vožnje treba mene pri normalni volji vzdrževat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:38:00
|
|
|
|
leda
|
ker sta mi pikeca bolj pomembna kot 200€... če bi spomnla kje so une strani s smajliji, bi mela tlele ene pisano vojsko, ki ti ploska in se ti klanja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:43:45
|
|
|
|
leda
|
ne vem točno zakaj bi rada, da se je odvadi že zdej.... hihihihi. ma ne vem. men se pa zdijo še tko mali (je pa res, da gledam zraven kaj bo en dva tri zraslo iz takih pikcev), da ne vidim potrebe po tem. se mi zdi celo fajn, da ma dudo za tolažbo, sej se ni izi s temle velikim svetom soočat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 8:45:27
|
|
|
|
leda
|
tko. zdej bo pa treba dan zalaufat. sem namonologizirala svoje, zdaj pa je treba delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.9.2010 9:23:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda naša je nora na modne dodatke.... mhm. glih včeraj sta obe prišli iz sobe kot novoletni jelki. špange, ogrlice, zapestnice...sta komi hodili naravnost. hahaha.... bubika pa na laskih bolj kot ne noče nič.... ampak torbica s šestimi flaškami milnih mehurčkov pa je obvezna .
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.