|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
4.9.2010 14:23:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bubika in Lana Neja... user posted image user posted image user posted image

Vse najboljšeeeeeuser posted image

podpisuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
4.9.2010 18:37:49   
RAČKAPK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BUBIKA in LANA NEJA vsenajboljše
za 2. rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.9.2010 0:14:48   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

BUBIKA in LANA NEJA vsenajboljše
za 2. rojstni dan

tudi tukaj še od nas ČESTITKE

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.9.2010 20:06:23   
*bubi*
Hvala lepa vsem za čestitke. Bubika je bila navdušena nad praznovanji in nad pihanjem svečk.
Ampak je vseeno malo preveč takole 3 dni zapored. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.9.2010 21:06:58   
ključek
Najlepša hvala za čestitke!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.9.2010 21:07:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Smo eliminirali dudo... čist... 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3956
6.9.2010 9:46:31   
KAHLO
dober dan babike!

Najprej bi iz srca čestitala vsem septembrčkom ki v teh dneh praznujejo svoj 2. rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Drgače pa na kratko, evo smo v vrtcu.........in vam ne moram rečt kako sem (zaenkrat) zadovoljna in srečna, ker ni nobenga joka in krega.....pač pa strumno zakoraka v svojo igralnico, ponavadi naša je samo suh kruh in čaj, k v zaporu, no v vrtcu pa poje celo kruh z mrmeladouser posted image user posted image user posted image pa doma je kar začela v kahlo kakat!!!! mislim čist proti pričakovanjem.....sem mislila da bo cela štala glede na to da je bla pr varuški in to sama!!!! sicer pa da se ne bom prehitro veselila, bomo videli kaj bo prinesel še ta teden.
V petek je celo spala 2 uri tam, no bi še več......če ne bi z ležalnika padla......user posted image jim moram predlagat da njo kar na blazini na tleh postiju drnjohcat.......ker je full aktivna med spanjemuser posted image user posted image user posted image

nič jutri pa gremo v sošo po ta medialni klin.....pa da vidimo kaj bo!!

ajd čavč bejbe!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
6.9.2010 15:58:02   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Kahlo, me veseli, da R tako dobro sprejema vrtec.

Jaz sem bila čisto ganjena, ko sem videla (po fotkah), kakšno praznovanje so bubiki naredili v vrtcu. Celo zabavo z bubiko v glavni vlogi user posted image  Jaz sem na splošno nad vrtcem ful navdušena.

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

nič jutri pa gremo v sošo po ta medialni klin.....pa da vidimo kaj bo!!

ajd čavč bejbe!

Kakšen klin bo to - čemu služi?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.9.2010 9:43:32   
ključek
RONJA...........vse najboljše!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.9.2010 9:52:37   
KAHLO
MTY .....najlepša hvala!!!!!!!user posted image

Bubi.......pr nas bodo ronjino praznovanje malo prestavli, da se vsi mulčki udomačijo......in pol bodo meli fešto za ronjo in vstop v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image moram pa rečt da so v naši skupini večina že vsi smrkavi, ......in prav vidi se jim da jim manjka tisti ritualen čas spanja v vrtcu.......za enkrat jim je uspelo največ spati 2 uri, povprečno pa uro in pol......drgače je naša spala od 12. pa do 15. ure.......ampak hvala bogu ni tako tečna, popoldne v tem slabem vremenu ji hitro plastelin nastavimo......in pol gnete to celo popoldanuser posted image user posted image user posted image no jaz pa pol celo pozno večer, skup ta plestelin po hiši pobiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Medialni klin, (sicer ga še nisem vidla), ampak po pričevanju naše zdravnice, se vstavi v čevelj, v njenem primeru ji bomo kar v vrteške copate (če se bo dalo), nardijo ga po njeni nogici (to bodo danes....sigurno bo veselouser posted image ) in pol ji podplat oz. od gležnja navzdol nogico drži v pravilni drži......nekak na ta način so nama razložli, več bova videla kaj bo danes! ....nositi pa ga mora najmanj leto dni......in ker se ta klin ne da prestavlat v druge čevle, pomeni da ji bomo z rastjo noge morali nabavlati zmeraj nov klin......edino vložki, se lahko prestavljajo iz čevlja v čevelj......ampak, baje so ti za njeno nogico prešvoh!!!.....no bomo vidli!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.9.2010 11:29:23   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ronja, vse najboljše!  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.9.2010 11:31:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ronja, vse najboljše!  

podpisuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.9.2010 11:32:20   
*bubi*
Kahlo, dobro opravite danes, pa držim pesti, da Ronja čim bolje sprejme ta "modni" dodatek. Predvsem da bi služil svojemu namenu.

Zdaj sem se spomnila, da sem jaz v OŠ nekaj časa nosila ene posebne vložke v čevljih zaradi platfusa. Jao, kako je to bolelo na začetku user posted image . Ampak ko sem se navadila je bilo čisto nemoteče.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.9.2010 11:34:29   
KAHLO
punce hvalauser posted image

Bubi......zdaj si mi dala idejo, naša je nora na modne dodatke.......zdaj vem s čim jo bom navdušila pr tem......no upam da se bo dalo s kako mašno al pa čim okrasit......pol bo še z večjim veseljem nosilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.9.2010 12:27:15   
Lara Croft

Ronja, vse najboljše!Kahloooooo... lubčkeeeeeeee tud tebi....user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.9.2010 12:42:56   
RAČKAPK
RONJA VSENAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 7.9.2010 12:43:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.9.2010 14:50:10   
*bubi*
Ja, itak da jo je treba navdušit nad tem. Pa če bo treba s flumastri malo preštrihat pač boš. Ali pa kako nalepko gor nalepit.... Ne predstavljam si čisto, kako bo to zgledalo, ampak vse se da user posted image

bubi je bil ful fensi šmensi, ko je imel rdeč gips user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.9.2010 23:05:02   
Lara Croft
....in ker se ta klin ne da prestavlat v druge čevle, pomeni da ji bomo z rastjo noge morali nabavlati zmeraj nov klin....

Pa pazite, da vam jih ne bo kdo ukradel... user posted image

Ja ni kej... če je treba, je treba.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
8.9.2010 8:30:34   
leda
jutro punce,

za začetek eno lepo leto vsem našim malčkom. vam pa tudi.

se spomnite, kako smo začele:

user posted image

in kje smo zdaj:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.9.2010 8:33:40   
leda
naša je nora na modne dodatke....

mhm. glih včeraj sta obe prišli iz sobe kot novoletni jelki. špange, ogrlice, zapestnice...sta komi hodili naravnost.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.9.2010 8:36:12   
leda
naši so vajeni se drajsat v avtih....

ampak res. pa mame tut. oziroma pri nas je tam po ene dvanajstih urah vožnje treba mene pri normalni volji vzdrževat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.9.2010 8:38:00   
leda
ker sta mi pikeca bolj pomembna kot 200€...

če bi spomnla kje so une strani s smajliji, bi mela tlele ene pisano vojsko, ki ti ploska in se ti klanja.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.9.2010 8:43:45   
leda
ne vem točno zakaj bi rada, da se je odvadi že zdej....

hihihihi. ma ne vem. men se pa zdijo še tko mali (je pa res, da gledam zraven kaj bo en dva tri zraslo iz takih pikcev), da ne vidim potrebe po tem. se mi zdi celo fajn, da ma dudo za tolažbo, sej se ni izi s temle velikim svetom soočat.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.9.2010 8:45:27   
leda
tko. zdej bo pa treba dan zalaufat. sem namonologizirala svoje, zdaj pa je treba delat.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.9.2010 9:23:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

naša je nora na modne dodatke....

mhm. glih včeraj sta obe prišli iz sobe kot novoletni jelki. špange, ogrlice, zapestnice...sta komi hodili naravnost.

hahaha.... bubika pa na laskih bolj kot ne noče nič.... ampak torbica s šestimi flaškami milnih mehurčkov pa je obvezna user posted image .

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.