|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
31.8.2010 21:16:02   
modrina08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mislim, v nek mestni hotelčk sem prišla, ki ga obdaja samo cesta......hotel pač za prespat in it naprej... nobenga igrišča, ne ob hotelu, ne v neposredni bližini...
Jaaa, na tisti strani, kjer pa ni bilo ceste pa je muska špilala.... do polnoči... jupiiiiiii..... in ko je muska nehala špilat je pa zvon zvonil...čisto blilzu, ene par metrov je bla cerkev ne moreš verjet... vsakih 15 minuuuut.... HALOOOOOO?! In to ne enkrat.... to ti je bimbalo tut po 9x vsakič.... ma za znoret.... Midve z Laro nisva nič spali.... ama ništa.... Si predstavljaš odraslega, ki nič ne spi? Kaj šele en otrok...

treba se je kaj vnaprej pozanimat glede ponudbe..in sploh okol agencije..preko katere se letujeuser posted image

Kje pa je to bilo, če ni skrivnost?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.8.2010 22:29:04   
Lara Croft

treba se je kaj vnaprej pozanimat glede ponudbe..in sploh okol agencije..preko katere se letujeuser posted image

Ja Saraya vem... sama sem si kriva... ampak s to agencijo sem že veliko pohajala in je blo vedno vse ok.... nekak sem mislila, da mi bo povedala, če ne bi blo primerno za z malim otrokom.. jebi ga...
Še dobr, da sem prišla domov... je reku zobar, da bi mi danes, jutri zelo oteklo, če ne bi prišla..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.9.2010 12:01:36   
*bubi*
Ojoj, Lara user posted image user posted image
nič kaj lepo se to ne bere.... daj link pripopaj, da vidimo, kam ne smemo it user posted image

Joj, mene je prijelo, da bi pobasala otroka in ga mahnila za en vikend še na morje. Če bi mi kdo garantiral lepo vreme v Umagu recimo, ker kam bolj daleč ne morem it sama.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.9.2010 14:31:00   
Lara Croft
Joj, mene je prijelo, da bi pobasala otroka in ga mahnila za en vikend še na morje. Če bi mi kdo garantiral lepo vreme v Umagu recimo, ker kam bolj daleč ne morem it sama.

Če greš za vikend, bi šle mi2 z Laro zraven... ni hudič, da si neb mogle kej pomagat.. :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.9.2010 14:32:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če bi mi kdo garantiral lepo vreme v Umagu recimo, ker kam bolj daleč ne morem it sama.

mi smo še do Umaga komaj prišli...je kričala ko zmešana v avtuuser posted image

Tam je do nedelje lepo vreme...26, 27 minimalno...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.9.2010 14:39:58   
Lara Croft

Ojoj... naši so vajeni se drajsat v avtih.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 1.9.2010 14:40:31 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.9.2010 14:52:25   
arabela*

Ojoj... naši so vajeni se drajsat v avtih.... user posted image user posted image

pri nas pa M ne..je prevelik živec...ene 15 minut še zdrži, potem pa sili in sili ven in nič ne pomagauser posted image  Sem bila leteča..malo spredaj, malo zadaj, pa svega i svašta no))

A pa ja...Njo bi lahko cel dan prevažali in bi uživalauser posted image

M je zgleda po meni..Sem vedno uživala v vožnji, vse dokler nismo šli z avtom na Sicilijo....in mi je bilo too much....tak da ne maram dolgih turuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.9.2010 15:04:28   
Lara Croft
Smo eliminirali dudo... čist... itak jo je imela samo za zaspat in še to samo za doma... v vrtcu je ni rabla v avtu ali vozu tut ne....

Jo je zelo rada začela metet za pojslo in potem se je zabavala, ko sva pojslo odmikala in dudo iskala.... pa sem ji en dan rekla, da ko jo naslednjič vrže, da jo ne bom več iskala,....

in včeraj popoldne jo dajam spat, dude pa nikjer... ene pol ure je težačla za dudo, ma je nisem šla iskat... sem ji rekla, naj jo najde sama, če jo tko nujno rabi.... in tako je včeraj popoldne zaspala brez, včeraj zvečer in danes popoldne spet.... Potem jo grem poiskat in jo vržem v smeti... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.9.2010 21:26:00   
Čarli08

Smo eliminirali dudo...

Bravo user posted image user posted image user posted image

Pri nas je do tega projekta še daleč. Jo ima še vedno za spat in tudi čez dan me veliko žica za njo.

Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.9.2010 21:43:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Fiška, razjasni se! Zakaj kar naenkrat krajši del. čas?

ker sta mi pikeca bolj pomembna kot 200€...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.9.2010 21:48:59   
gold fish

Ojoj, Lara user posted image user posted image
nič kaj lepo se to ne bere.... daj link pripopaj, da vidimo, kam ne smemo it user posted image

bubi...mene tud drži.....kaj pa če gremo skup.... nas 6user posted image ...pa magari v Umag...

...no, ja...bi se našlo kaj bolj...morskega....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.9.2010 21:56:19   
gold fish

Če greš za vikend, bi šle mi2 z Laro zraven... ni hudič, da si neb mogle kej pomagat.. :)

če bi nas bilo več...pa še boljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3937
1.9.2010 21:58:25   
gold fish

Smo eliminirali dudo... čist... itak jo je imela samo za zaspat in še to samo za doma... v vrtcu je ni rabla v avtu ali vozu tut ne....

Jo je zelo rada začela metet za pojslo in potem se je zabavala, ko sva pojslo odmikala in dudo iskala.... pa sem ji en dan rekla, da ko jo naslednjič vrže, da jo ne bom več iskala,....

in včeraj popoldne jo dajam spat, dude pa nikjer... ene pol ure je težačla za dudo, ma je nisem šla iskat... sem ji rekla, naj jo najde sama, če jo tko nujno rabi.... in tako je včeraj popoldne zaspala brez, včeraj zvečer in danes popoldne spet.... Potem jo grem poiskat in jo vržem v smeti... user posted image

...no, bravo, če vam je ratalo..... nam še ni... sploh ne zdaj, ko zobi ven rinejo in jo grize ful.....

pa za ziher jo vrži v kak predal.....za kaki teden....

Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.9.2010 21:59:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

če bi nas bilo več...pa še boljuser posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
1.9.2010 21:59:42   
gold fish

Smo eliminirali dudo...

Pri nas je do tega projekta še daleč. Jo ima še vedno za spat in tudi čez dan me veliko žica za njo.

evo ti ruke...... 

al pa mama reče ni je, brat pa mu jo da, ker ne bo poslušal tega tečnarjenjauser posted image .... jao, jao....user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
1.9.2010 22:13:53   
Lara Croft

Smo eliminirali dudo...

evo ti ruke...... 

al pa mama reče ni je, brat pa mu jo da, ker ne bo poslušal tega tečnarjenjauser posted image .... jao, jao....user posted image

Moj bi ji jo tut najrajš dal nazaj... pa ne joče za njo, samo vprašala je tko, da te zaboli... Pa ko me vpraša zakaj ne, sploh ne vem kaj odgovorit... ne vem točno zakaj bi rada, da se je odvadi že zdej....

Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.9.2010 22:19:31   
Čarli08

Smo eliminirali dudo...

evo ti ruke...... 

Jaz pa mu ne morem rečt ne - pol vidi pa tamalo z dudo in itak, da se mu ne zdi fer

Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.9.2010 22:21:56   
Čarli08
Zdaj je pa pri nas najbolj fino jest od tamale riževe kašice, čeprav jih pred kratkim še povohal ni ... še krožnik mora bit njen, ker je njena itak boljša od njegove ... zdaj mu pa razloži, da ni fajn, da jesta iz enega krožnika ...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.9.2010 22:24:38   
gold fish

Zdaj je pa pri nas najbolj fino jest od tamale riževe kašice, čeprav jih pred kratkim še povohal ni ... še krožnik mora bit njen, ker je njena itak boljša od njegove ... zdaj mu pa razloži, da ni fajn, da jesta iz enega krožnika ...user posted image

kaj bosta še vse delala skupaj....iz istega krožnika jesta - to ni še ničuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.9.2010 22:32:32   
Čarli08

kaj bosta še vse delala skupaj....iz istega krožnika jesta - to ni še ničuser posted image

Pa sej vem, samo ne še zdaj, ko je še tako majhna ...

Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.9.2010 17:58:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Če bi mi kdo garantiral lepo vreme v Umagu recimo, ker kam bolj daleč ne morem it sama.

Tam je do nedelje lepo vreme...26, 27 minimalno...user posted image

hmmmm.... ta vikend pa ne bo šlo, ker bomo praznovali RD.

Ja, od kar imamo prenosne DVDje, ni problem avto. No, saj prej tudi ni bil, ampak to še dodatno olajša potovanje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.9.2010 18:00:08   
*bubi*

Smo eliminirali dudo... čist...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.9.2010 18:01:58   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image , čez kako leto in pol bosta skupaj stala pri školjki in lulala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.9.2010 22:33:58   
Čarli08

... zdaj mu pa razloži, da ni fajn, da jesta iz enega krožnika ...user posted image

user posted image user posted image user posted image , čez kako leto in pol bosta skupaj stala pri školjki in lulala user posted image user posted image user posted image

Kul, se že veselim!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
4.9.2010 13:23:02   
Lara Croft
Bubika in Lana Neja... user posted image user posted image user posted image

Vse najboljšeeeeeuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.