|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.9.2010 18:52:57   
suzy29
Tole je za vse tiste, ki še ne vemo kaj imamo pod srcem. Lahko si pomagamo izvedeti tudi na nasledne načine;
Umiri se, srčece moje! Naslednjič, ko bo zdravnica merila srčni utrip vašega dojenčka, jo vprašajte, kako hitro bije njegovo srce. Vraža namreč pravi, da utrip nad 140 pomeni punčko, pod 140 pa fantka.
Sladko-kislo. Si vsak dan zaželite sladoled? Nekateri ljudje verjamejo, da to pomeni, da se vam v trebuščku razvija deklica. Hrepenite po slanem in kislem? Rodili boste dečka!
Po kitajsko. Na Kitajskem so po starodavni metodi oblikovali rojstne karte, ki za določitev spola otroka uporabljajo vašo starost in mesec, v katerem je bil otrok spočet. Kitajsko rojstno karto si lahko ogledate in jo poskusite tukaj!
Čisti odtoki in znan spol otroka! Ta način je sicer nenavaden. Polulajte se v kozarček (mar niste tega tako ali tako počeli tudi na vseh vaših nosečniških pregledih?), vanj vmešajte žličko čistila za odtok in opazujte, ali se bo barva spremenila. Zelena barva pomeni punčko, modra pa fantka.
Razvozlajte skrivnost! S tem načinom lahko pomagate svoji noseči prijateljici, da ugotovi, katerega spola bo njen dojenček. Prednjo položite ključe in jo prosite, naj jih pobere. Če jih prime za ožji del, ji podarite kaj rožnatega, če pa jih prime za širši del, lahko začne tudi sama kupovati avtomobilčke.
"Ukradena" lepota. Če vaš obraz neprijetno "cveti", se imate za to zahvaliti dojenčici, ki jo nosite pod srcem. Legenda namreč pravi, da hčerke ukradejo vso lepoto svojih mater – od tu naj bi prišli tudi vsi ti nadležni mozolji! Drugi mit, povezan z obrazom nosečnice pravi, da bolj polna in rožnata lička med nosečnostjo prav tako pomenijo, da pričakujete deklico.
Vprašajte prstan! Snemite svoj poročni prstan ali kakšen drug prstan, ki vam ga je podaril parner – če ga seveda še lahko – in ga navežite na vrvico. Podržite ga nad svojim trebuščkom. Če se vrti v krogu, vas bo osrečeval deček, če niha naprej in nazaj, nosite deklico.
Uf, ta želodec … Vam je bilo v prvem trimesečju neznansko slabo in vam je še vedno? Vse kaže, da pričakujete dojenčico. Če ste jutranjo slabost doživeli le redko, pomeni, da boste rodili dečka.

Dejte sporočit, če boste kaj od tega poizkusile. Lahko pa tudi tiste, ki že veste kaj boste imele, saj bomo tako lahko zadevo tudi preverile user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 6.9.2010 18:59:23 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.9.2010 18:57:14   
cukica
Kar se tiče srčnega utripa je blo pri nas čez 156 pa pravijo,da nosim fantka,...
Kar se tiče slabosti je bila bolj redko no tu pa drži,da naj bi bil fant,...
Ostalo pa nisem poizkusila še,....bomo videli kaj bomo imeli,če ne prej pri rojstvu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
6.9.2010 18:58:03   
Anonimen
Sem iz okolice Lj.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.9.2010 19:02:15   
Anonimen
Suzy29, vse to sem že jaz slišala, koliko je pa res pa ne vem :) Sicer za lepoto in pamet, baje drži so mi že 3 potrdile.
Punčke vzamejo lepoto, fantki modrost. Baje je pa doker možno določiti fantka, če postanemo v času nosečnosti bolj kosmate.

Jaz instinktivno pravim, da je fantek. Če pa bo pa se pustimo presenetiti user posted image pri naslednjem pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.9.2010 19:04:49   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Sem iz okolice Lj.
[/quote

To potem pomeni, da se je razširil čez celo Slo. user posted image ]

Da glede Dr. Strahove, sploh ne bi zgubljala besed user posted image . Grozno, da si imela takšne izkušnje. Najboljš, da pozabiš na njo in gledaš pozitivno naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.9.2010 19:11:04   
Anonimen
Ja glede kašlja res pazite. Jaz sem tudi mislila, čes sej je samo na štajerskem, pa je že do nas prišlo. :(
Lahko, da je kdo slučajno šel na pregled na infekcijsko in smo bili skupaj, kašelj pa si tam. Sploh nosečke smo bolj občutljive.

Je pa tudi črevesna gripa na pohodu :( Tudi to čist kot opozorilo, mata dve moji sošolki.

Sem pa vesela, da kljub temu da sem zelo zbolela, mi je ratalo narest dva izpita tretjega sem se pa odjavila. Ni zneslo me je čisto zakuhalo tisti dan.

Čim več C vitamina pit mi je rekla G, baje zelo pomaga za imunost.

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.9.2010 19:14:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Da glede Dr. Strahove, sploh ne bi zgubljala besed user posted image . Grozno, da si imela takšne izkušnje. Najboljš, da pozabiš na njo in gledaš pozitivno naprej.

Sej sem se nehala sekirati, so pa dnevi, ko me hormoni dajejo in se pač bojiš. Ni ti vseeno, zato komaj čakam, da bo štručka v roki. Bom najbolj srečna user posted image

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.9.2010 19:16:12   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Sej sem se nehala sekirati, so pa dnevi, ko me hormoni dajejo in se pač bojiš. Ni ti vseeno, zato komaj čakam, da bo štručka v roki. Bom najbolj srečna user posted image

To ti pa rade volje verjamem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.9.2010 19:51:46   
maurica
Pilotegir; kot sem ti že napisala, samo da je boljše user posted image .
Jaz tudi mislim, da bo moj otročiček fantek. Tako čutim. No, bomo vidli ali sem se zmotla ali ne, me prav zanima user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.9.2010 20:23:51   
Teyla
Pilotigrl lepo, da si se oglasila, nas je že vse skrbelo, kaj se dogaja s tabo. user posted image Upam, da se boš hitro pozdravila. Pljučnica in oslovski kašelj- sploh ne zveni fajn. user posted image

Mene danes že cel dan nekaj tišči v grlu in težko požiram, ampak čutim "cmok" samo na desni strani. Upam, da se me kaj ne loteva, ne bi bilo fajn.

Jaz tudi mislim, da bo fantek, malo več sem poraščena, pa slanega se mi dosti lušta. Na NS je sicer rekla, da bo fantek, ampak tisto je še zgodaj, tak da imava še dobra dva tedna do pregleda, pa upam, da se bo takrat videlo. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.9.2010 21:24:29   
hayabusa
Moja princseka pa je danes shodilauser posted image , seveda je imela mati solzne oči (še za kaj druga jih imam ne da jih za to ne bi), ati pa je bil tako ponosen da se je skoraj razpočil user posted image

Jaz sem prejšnjo nosečnost od prvega dneva bila prepričana da nosim punčko, tud na vseh pregledih mi je G. pokazal "žemljico" cele z 3D pa do konca nisem hotela 100% verjeti da ne bi bila preveč presenečena če bi bilo drugače. Tokrat nočema vedeti kaj bo, amapak mislim da bo punčka, čeprav G. pravi da glede na poraščenost in statistiko bi lahko bil fantek, bomo videli čez cca 5 mesecev.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.9.2010 22:03:05   
Nina33
Hayabusa čestitke mali princeski user posted image . Ti kar "puščaj", sej zastopmo user posted image , očka je pa upravičemo ponosenuser posted image .
PilotGirl, lepo da si bolje, pa vse pohvale za izpite, pridna user posted image . Pa čim manj se obremenjuj s strahovi (ali Strahovo user posted image ), čez pol leta bo sigurno (skoraj) vse pozabljeno. user posted image
Teyla, upam, da ne zboliš user posted image user posted image user posted image . Men za grlo vedno Apisirup pomaga, pa karamelno mleko z žajbljem tut ne škodi (pa še dobrga okusaje oziroma men sta oba)
Suzy, men kitajci še enga user posted image obljublajo user posted image , v prvo so zadeli user posted image . Obstaja pa kar nekaj verzij teh koledarjev, po ene par drugih naj bi bila zdej user posted image , sam niso vsi za sineta zadeli user posted image . Sem pa zdej (zaenkrat) manj zaraščena kot v prvo (čerpav se čudim hitrosti poganjanja user posted image ), črta po trebuhu se mi (še) ne pozna, nisem usekana na limone ( v prvo bila), utripi tut zdej okol 160, prejšnjič mi ni bilo nič slabo, zdej je blo user posted image , glede cvetenja in pameti pa.... A mam poj dva, enga k mi je pamet odnesu, drug pa s cvetkami uletu?!user posted image user posted image   Ostalga pa nisem še nikol probala. Drgač sem bila pa v prvo 99,9% de bo fant, zdej neki kolebam, čeprav se mi je zadnje čase večkrat o punčki sanjalo pa tut o user posted image govorim večinoma na punco zadne tedne user posted image . Bomo videli, čez ene 5 mescev zihr user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.9.2010 22:29:45   
ninchi9
Suzy29 - to so samo vraže, zato pa se jim reče tak user posted image No, ne veljajo pač, vsaj pri meni ne.. Bo pač treba počakati do februarja, ali pa preveriti na UZ-ju.
Sem pa jaz že od začetka čutila, da bo fantek, pa tudi sanjala sem ponoči o fantku.. Mogoče pa je ravno ta materinski čut oz. občutek najbolj zanesljiv. Pa saj sploh ni važno navsezadnje, samo da bi blo zdravo...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.9.2010 1:00:22   
ninchi9
Mene pa zanima, če je katera od vas še vedno med kadilkami?????

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.9.2010 7:35:01   
Teyla
Dobro jutro sonosečke user posted image

Ninchi9, kaj pa to ob enih zjutraj delaš pokonci in za računalnikom? A ne moreš spat?

nina33  hvala za nasvet, si grem zdajle skuhat čaj, da bo nekaj toplega šlo dol po grlu. Karamelnega mleka pa žal ne prenašam, fobije iz otroštva.user posted image

Tule imate še zajtrk za danes-nosečke mormo jest zdravo. user posted image

user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.9.2010 7:51:26   
Patrisha
ojla srecke user posted image  :) no pri nas srcek nabija 165 tako da bi blo prau fino ce bi bil fantic... :) no glede tega cuta, jaz nimam pojma kaj imam :) bom pocakala do oktobra ce se bo otrocek hotel pokazat :) in drugace? mi napredujemo se vedno z vsakodnevnim popoldanskim kozlanjem user posted image  groza! user posted image  cakam, dan ko mi nebo treba letet na wc :/ se ma ktera podobne tezave? uzivajte max v tem turobnem dnevu.. sedim na pred pcem na sihtu in studiram kako bom prezivela do 3 ure user posted image   LP

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 7:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.9.2010 8:31:49   
Teyla
Patrisha  jooj, tebi je še vedno slabo? Nekaterim je pomagal ingverjev čaj ali piškoti, probaj, mogoče bo tebi tudi. Upam, da bo kmalu bolje. user posted image

Registirana, na Nizozemskem si živela? Je moglo bit pa lepo. Nisem še obiskala te države, imam pa željo. Če bi pa lahko izbirala, bi šla pa verjetno živet na Švedsko ali Norveško ali pa na Irsko. user posted image   Vafelj sem pa jedla samo enkrat v ZDA. NIti ni bil slab, ampak tale zgoraj zgleda boljši. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.9.2010 8:45:31   
Patrisha
Teyla niti slucajno ingverjev caj! pruj pfej :/ ne ves kaj je zabavno, zjutraj sem ok, pojem zajtrk ob 10 ok, pojem banano ob 12 ih ok, pridem domov ob pol 4 kosilo ( jem cist malo, ker sem itaq pretezka ze od zacetka nosecnosti..., dobro prezvecim, vse fino in lepo in prav ) a cez 1 do 2 uri po kosilo grem bruhat ker mi tak slabo postane da je joj.. in se mi zdi da mam ze pri grlu vse prirpavljeno za ven dat :) zanimivo ne. Se bolj zanimivo je to, da na zacetku nisem cisto nic bruhala.. zacela sem pri 14 t komaj ornk. Prej me je kislina matrala zdaj pa to :) juhej sej bo user posted image  se mi zdi, da sem se ze sprijaznila, al pa je nas user posted image tak izircn da mu nic ne pase user posted image  juhej gremo novim zmagam naproti :Duser posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.9.2010 8:51:50   
maurica
hayabusa super, čestitam! user posted image

teyla; hvala za zajtrk. jaz sem mojega že zmazala, pa še kavico, zdaj pa novemu dnevu naproti. juhuhu user posted image

patrisha; se mi res smiliš user posted image . priznam, da si sploh ne predstavljam kako to je. bruhanje pa mi je bilo res prihranjeno. se pa ubadam s hudimi bolečinami v hrbtu in trtici user posted image

komaj čakam jutri, ko bom vidla mojega čmrlja!! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 8:52:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 8:53:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.9.2010 8:56:21   
Patrisha
registrirana tnx :) oooooo vaflji z javorjevem sirupom njamiiii :) se ze bliza cas da morem pocasi u stacuno :) aja ma ktera kak zanimiv recept za vaflje ko smo ze glih pr tem hihihi user posted image  da se malo pocartamo od znotraj :P lp

Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.9.2010 9:01:50   
hel32
En lep pozdrav še od mene, smo imeli računalnik na popravilu, pa nisem bila dosegljiva, skratka, nosečnost poteka v redu, zadnji pregled je bil BP
NASLEDNJEGA IMAM 20.9., takrat imam tudi morfologijo, in tokrat imam občutek, da nosim znovauser posted image , no, bomo videli, toliko za zdaj, kaj več pa zvečer.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.9.2010 9:22:32   
sara1986

komaj čakam jutri, ko bom vidla mojega čmrlja!! user posted image
[/quote]

Maurica, kam pa hodiš h ginekolog. ? Jaz imam tudi jutri in sem že zeeelo neučakana! user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?