|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
7.9.2010 15:33:05   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image    
user posted image    anonimna 2, 2 user posted image , 09.09.
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    majčica1508,34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.09. NS, user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 20.09. NS, 12.10.NP, user posted image
02.04.2011
03.04.2011
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
07.04.2011
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image , 24.09 NS, user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
user posted image    LeJo, Ljubljana, 28.09. NS, 05.10 NP user posted image   
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image , 27.10. NP, user posted image
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 27.08 NP, 08.09 NP, user posted image
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.09. NP, 28.09 NS, user posted image
11.04.2011
12.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.09. NP, user posted image
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.08. PP user posted image
14.04.2011
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.09. PP
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
user posted image   julieb, 2 user posted image , 1 user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ , user posted image

17.04.2011
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 10.09 NP, 07.10. NS , user posted image
user posted image    *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image   
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image ,  01.10 NPuser posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
20.04.2011
21.04.2011
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image   
22.04.2011
23.04.2011
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.09. PP
24.04.2011
user posted image    sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.09. PP
26.04.2011
27.04.2011
28.04.2011
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image , 08.09 PP
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 2 user posted image , 27.09. PP 
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    pufika, 14.09. NP, user posted image  
user posted image    Anonimna, 07.09. NP

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 42 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 951
    7.9.2010 15:37:13   
    KlaraMay
    Sm se kr v Dravlje naročila (http://www.noseca.com) na NS 20.09. user posted image ... 60€ + 15€ za DVD. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 952
    7.9.2010 16:32:00   
    ajtak
    Pozravljene.

Enkratna, res te je lepo brat!

Anonimna, to je moja 2user posted image , noseča sem 7t2d in napihnjena kot balon, ni to še pravi nosečniški trebušček ampak najraje bi oblekla kar nosečniške hlače... Še dobro, da tudi v službi nosim trenirko user posted image .

Tudi jaz imam izcedek ki ga opisujete, gost, rumen, ne srbi in je brez vonja. Se pa teh izcedkov spomnim tudi iz prve user posted image , pa mi jih nikoli niso zdravili... tko da ne vem, pregled imam pa v torek...

A veste, da so v "C und A" nehali prodajat nosečniška oblačila?? A je to samo v CE al po seli Slo?

Pa še to, imamo nove hišne (ne)ljubljenčke- ščurke user posted image user posted image user posted image
    Živimo v bloku z 12imi nadstropji in baje so v bloku že leta in leta, mi smo tu skoraj 2 leti in jih prvič vidim, lahko si predstavljate, da že 2 dni pucam in špricam k nora. Ima katera kak recept razen dezinsekcije? Ker so mi na ZZV rekli naj počakam, da so v teku pogajanja med Suprastanom in njimi, da bi prešpricali cel blok...
    Bljak, prav grauža se mi v kopalnico stopit...

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 953
    7.9.2010 21:09:24   
    iskrca
    Hojla souser posted image in dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image

Tudi jst sem imela pester teden in vikend, malauser posted image me je čisto okupirala. Ne vem kaj je to, ampak niti minute mi ne pusti za počitek, mama gor mama dol, cele popoldneve (oz.tist ostanek popoldneva ki mi ostane po službiuser posted image ) prepleševa ali pa skačeva po igriščih, tako da hodim kar s kurami spatuser posted image .

Imam pa super novico! Danes sem tudi jaz ugledala user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila čist presrečna, kot da bi zdej šele dojela da sem resuser posted image . Vse slabosti in utrujenost so mi že kak teden nazaj izginile tako da sem bila malo...zdaj pa presrečnauser posted image
    Na NS bom tudi jst šla, preprosto, ker je ta čas ravno pravi za UZ, se mi zdi, da se takrat najboljše vidi otročka, potem pri morfologiji je pa že tako velik, da skor nisem vedela kaj mi G kažeuser posted image Pa ne vem, mogoče bova za spol vprašala...no to še nisva prepričanauser posted image

Za seznam NS imam 12.10., posvetov. pa 13.10..

Rižkoouser posted image user posted image user posted image user posted image sem čist brez beseduser posted image

enkratna tud jst mam trebuh že tak kot da bi bila v 4. ali 5. mesecu. Se mi zdi, da me v službi že vsi v trebuh gledajouser posted image Res me muči ta prebava.user posted image

anonimna 1 tud mene zanima,kje imajo kake luštne poceni nosečniške stvari, hitr nam izdajuser posted image

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 954
    7.9.2010 23:05:10   
    sreckica
    srček mamoooooooooooooooooooooooooooo! user posted image user posted image user posted image      user posted image js sm tak srečna user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

iskrca čestitke! boma skup proslavlale user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 955
    8.9.2010 7:24:21   
    Anonimen
    Jutro!

No da vam napišem vtise iz včerajšnjega pregleda....super user posted image . Sem računala, da ne bo UZ, da bo samo tehtanje, izpolnjevanje materinske ipd,, pa je rekla, da morva še srčka slišat in da ni 100 %, da ga bova na tisti napravci, ki jo samo položi na trebušček....u glavnem, res ga nisva in potem mi je naredila UZ čez trebušček in sva še pogledali našega user posted image ...vse ok, za velikost pa je celo za ene 3 dni večji, kot bi naj bil po ZM...u glavnem, PDP je po ZM, in sicer ostane 1.4.! Nisem pa mogla verjet, kako se je premikal user posted image  in mahal z rokicami....namreč moja prvorojenka je bila na vseh UZ pri miru oz. ni bilo nekih akcij, tukaj se pa pri 11 t tako premikal, da je G rekla, no malo bodi pri miru, da te izmerim, in je namerila 4,1 cm user posted image , to pa ustreza 11 t, ki naj bi jih dopolnila v četrtek. Sem res vesela in upam, da bo tudi drug teden na NS vse tako, kot si želim.

No kg pa, to pa ne bi omenjala user posted image , jest sem že na 1kg + pa ravno dobro smo štartali, kaj bo šele do konca!

Uživajte!

(odgovor članu sreckica)
      Neposredna povezava do sporočila: 956
    8.9.2010 7:24:47   
    partizanka1
    ups, napačna tema

vseeno vas lepo pozdravljam

< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 8.9.2010 7:25:37 >

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 957
    8.9.2010 7:26:16   
    partizanka1
    IZVIRNO SPOROČILO: partizanka1

ups, napačna tema

vseeno vas lepo pozdravljam

(odgovor članu partizanka1)
    Neposredna povezava do sporočila: 958
    8.9.2010 8:30:29   
    ovčka11
    Dobro jutro user posted image ,

Čestitke vsem novim user posted image  in user posted image !!!!
    Meni je vsak dan bolj slabo... dva dni nazaj pa sem prvič školjko objemala. Slabosti pa umirim samo tako, da imam skozi poln želodec in skozi nekaj meljem... in posledično nimam več kaj za oblečt... se širim... me je kar strah na tehtnico stopit - po občutku sem že dobila kakšne 2 kg, pa še napihnjen trebuh - in izgledam kot v 5 mesecu. Bo počasi potrebno poiskat tiste stare kavbojke iz prejšnje user posted image .

Ugotavljam, da nas ima vsaj polovica tisti rumenkast izcedek... jaz tudi. Kakšen dan več, kakšen dan manj - včasih bolj bel, včasih pa bolj rumenkast. Jaz ne delam panike, ker nič ne srbi, skeli ali peče. Ponavadi je izcedek pri glivičnem vnetju bolj tak zrnast, kepast (vsaj pri meni). Sem se pa v prejšnji nosečnosti parkrat zdravila s Canesten vaginaletami zaradi vnetja.

Enkratna - dobrodošla! Želim ti vse naj, naj. A ni tako, da po 37 letu pripada en od pregledov - ali nuhalna ali amniocinteza ali kakšna druga od preiskav? Jaz sem se odločila kar za amniocintezo. Tudi jaz sem že en teden doma v bolniški. Na začetku še nekako gre, potem pa postana dolgčaaaaasssss (za hčero sem bila tudi celih 8 mesecev doma in dejansko v mirovanju).

Lep dan vsem s čim manj nosečniškimi tegobami user posted image

(odgovor članu partizanka1)
    Neposredna povezava do sporočila: 959
    8.9.2010 9:17:39   
    bušek33
    najprej čestitke vsem, ki ste slišale user posted image user posted image  suuuperuser posted image
    jaz pa še 13 dni do prvega pregleda, aaaa, kaj se vleče

sicer pa tudi jaz samo čakam, kdaj me bo kdo v službi vprašal, če sem spet noseča, saj se mi je trebuh postavil prav fino na ogled, hlače nosim le še ene, pa še te me popoldne že preveč stiskajo. oblačila iz prve nosečnosti sem posodila naprej in so trenutno na drugi strani Evrope, tako da ne morem do njih v nobenem primeru. ta lepše oz. bolj elegantne hlače sem pa itak tako zgurala, da sem jih na koncu vsa vesela vrgla stran. in rabim nove. to bo pa spet problem, ko bo vse prekratko in preozko. se že veselim šopinga- NOT!!!user posted image user posted image
    a res al kaj, v celju v c&a ni več nosečniškega oodelka oz stojalauser posted image kaj še sploh ostane? h&m in oviesse. še kaj drugega? saj res v trgovini z otroškimi stvarmi zraven giga sporta in eurospina imajo tudi celo eno stojalo z nosečniškimi oblačili. drugje se pa ne spomnim, da bi videla. 

v prvo sem šla na nuhalno k strahovi, v drugo še razmišljam. po moje, da bom šla, nisem pa še 100%, ker imam prvi pregled tako pozno

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 960
    8.9.2010 10:17:12   
    tinika1987
    Živijo
    Čestitke vsem aprilčicam :)
    Tudi sama sem v veselem pričakovanju. Trenutno sem v 8.tedni in predviden rok poroda je 19. 4. 2011 :)
    Imam opravljen že prvi razgovor z babico (živim na Nizozemskem, kjer stvari okoli nosečnosti potekajo ful drugače kot pri nas v Sloveniji) in včeraj sem imela prvi ultrazvok in videla srček naše male kepice :D
    Drugače pa kar se počutja tiče... na srečo mi ni ful slabo, sem pa bila neki časa zelo utrujena in bi lahk cel dan preležala v postli, trebuh imam ful napet in ne morem videt solate iz paradižnika, paprike in kumar :S

Lep pozdrav in čim lepšo nosečnost ;)

(odgovor članu bušek33)
    Neposredna povezava do sporočila: 961
    8.9.2010 11:26:20   
    Rina2
    Pozdravljene drage moje Aprilčice,

jaz vam s strašno bolečino v srcu sporočam, da se poslavljam od vas user posted image . V 10 tednu naš user posted image ne utripa več. Zjutraj sem sem se oglasila pri G ker sem imela nekaj dni rumen izcedek neprijetnega vonja. Čisto zato, da bila mirna mi je naredila še ultrazvok, in potem.....user posted image Totalni šok. Jutri moram ginekološko urgenco na abrazijo.user posted image

Krasno je bilo biti Aprilčica 2010 in klepetati v vaši družbi. Upam in verjamem da sem zadnja, ki se poslavlja od vas!

Božajte bušije! user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu tinika1987)
    Neposredna povezava do sporočila: 962
    8.9.2010 11:56:42   
    enkratna
    Draga Lejo, jočem s teboj in te objemam! user posted image

Ko me takole stiska v grlu, kar težko pišem naprej.... user posted image

KlaraMay, kaj je prevagalo, da si se potem pri Pušenjaku naročila? Jaz sem namreč v ponedeljek zvečer pri Strahovi oddala spletno naročilo na NS, pa še ni odgovora. Najbolje da kar pokličem...

Ovčka11, ja, za nas po 35-tem letu je NS zastonj (a le, če ti ginekolog da napotnico). Amniocinteza pa je zastonj po 37-tem letu, ampak jaz se za ta pregled nikakor ne morem odločiti...

Anonimna 1, se pridružujem vprašanju pixike: kje v Celovcu priporočaš nakup? Jaz sem prve hlače kupila v Popku v LJ, in sem zadovoljna - pogrešam le izbor (ker sem sama XXL punca user posted image ).

iskrca, groza no! Da se moraš še s ščurki ubadati ravno zdaj?? Me pa egoistično veseli, da imam vsaj eno sokompanjonko, ki ima že tako velik buši kot jaz... user posted image

srečkica, user posted image user posted image - vidim, da si uspela zlobirati takojšenj pregled. Nor občutek, ko vidiš utrip, ane? Jaz sem se kar zjokala nazadnje... in kot se poznam, bodo solzice sreče tekle tudi danes user posted image

tinka1987, dobrodošla! Boš z nami delila svoje izkušnje? Tale obisk z babico je res nekaj krasnega - namesto, da ure in ure preždimo za računalnikom, nam nekdo iz prve roke ob začetku nosečnosti pove marsikaj... upajmo, da bodo to nekoč posnemali tudi pri nas?

Lepo bodite, meni je namreč spet (ali še vedno) slabo user posted image ... pa super vonj sem razvila! Že na metre daleč voham user posted image

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 963
    8.9.2010 12:12:52   
    enkratna
    IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
    A ni tako, da po 37 letu pripada en od pregledov - ali nuhalna ali amniocinteza ali kakšna druga od preiskav? user posted image  

Ovčka11, zdaj sem dobila pa točen odgovor: AC pripada zastonj po 37. letu, NS pa samo med 35. in 37. letom (pri čemer štejejo kot 37. datum poroda, če sem prav razumela). Zanimivo.

Termin NS pri dr. Strah = 18.10. zjutraj.

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 964
    8.9.2010 14:21:30   
    ajtak
    IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

iskrca, groza no! Da se moraš še s ščurki ubadati ravno zdaj?? Me pa egoistično veseli, da imam vsaj eno sokompanjonko, ki ima že tako velik buši kot jaz... user posted image

Tole si mal pomešala user posted image . Ščurke mam js user posted image  (ni to lih neki za hvalit se).

LeJo- nimam besed, želim vama, da se vama srce čimprej zaceli in da kmalu zagledata nov +. user posted image

Bušek33 ja, v Celju totalna kriza za nosečniške cote... Tist kotičkek pr gigasportu sem včeraj prebrskala in imajo svinsko drage kavbojke (čez 50€) pa majice po 30€, to je pa to... A Voegele v Velenju ima kaj za nosečnice?

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 965
    8.9.2010 14:48:38   
    urshka
    hojla...v ponedeljek sem prvič videla svoje malo bitjece. ginekologija pravi da je dovolj velik in tudi utrip dovolj močan :)) dobila sem prvo slikico, ki jo gledam in gledam in ne morem se je nagledati!:)
    ko sem ležala in gledala v zaslon...uau...nepopisno lep trenutek!
    glede roka pa samo to...moj izračun je bil 15... vendar ginekologinja pravi da je 14.ga aprila...če lahko katera popravi prosim v tabeli! hvala :)

lepo pozdravček vsem

p.s.: za evidento pozabila pripisat, da gre za en srček in naslednji pregled imam 2.11. :)

< Sporočilo je popravil urshka -- 8.9.2010 14:51:55 >

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 966
    8.9.2010 15:06:10   
    tinika1987
    LeJo... drži se in veliko velike sreče v prihodnosti user posted image
    enkratna...
    najprej vso srečno s tvojo nosečnostjo. Držim pesti user posted image
    Seveda bom delila moje izkušnje z vami. Končno sem prebrala vse poste v tej temi, tak da lahko končno primerjam Slovenijo in Nizozemsko kar se tiče nosečnosti. Tukaj skozi nosečnost sploh ne bom imela opravka z ginekologom, razen ko se opravi NS. Skozi celo nosečnost in pri porodu me bodo spremljale babice porodnega centra (mislim da so babice oziroma medicinske sestre, ki so posebej specializirane za nosečnost in porod). prvi razgovor (brez ultrazvoka) z babico sem imela 2.9. in je trajal skoraj eno uro. Zdi se mi da tukaj vse poteka bolj sproščeno, vendar še vedno na zelo strokovni ravni. Prvi ultrazvok sem imela včeraj, v bistvu bi prveg mogla imet šele čez 2 tedna pri 10. tednih nosečnosti, vendar sem imela rahlo krvavitev, kar je bil zadosten razlog za babico da me je poslala na predčasen ultrazvok. Fant je bil z mano tako pri razgovoru kot na ultrazvoku, čeprav je bil opravljen vaginalno, in brez problema lahko gre z mano na vsakič ko mam pregled (nekje sem prebrala da nekateri ginekologi komplicirajo glede spremljevalce).
    Meni osebno je tale sistem tukaj dosti bolj všeč, še posebej ker ne maram bolnišnic in zdravstvenih domov. Tle je vse veliko bolj sproščeno, prijazno, delovni čas je se mi zdi od 8 zjutraj do 8 zvečer. Vse je natačno razloženo, lahko jih pokličeš kadar hočeš. Sam se mi zdi da je Slo še precej daleč od takega sistem.
    Edino kar mi trenutno ne da miru je odločitev ali roditi doma ali v bolnišnici user posted image (2/3 Nizozemk rodi na domu, ker imajo izredno dober sistem rojstev na domu- usposobljene babice, rešilec v pripravljenost v primeru komplikacij.... in posledično zavarovalnice spodbujajo rojevanje na domu - če imaš porod v bolnišnici plačaš 200 evrov na dan)... tak da imam 7 mesecev da se odločim user posted image

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 967
    8.9.2010 16:07:31   
    jacki
    IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Pozdravljene drage moje Aprilčice,

jaz vam s strašno bolečino v srcu sporočam, da se poslavljam od vas user posted image . V 10 tednu naš user posted image ne utripa več. Zjutraj sem sem se oglasila pri G ker sem imela nekaj dni rumen izcedek neprijetnega vonja. Čisto zato, da bila mirna mi je naredila še ultrazvok, in potem.....user posted image Totalni šok. Jutri moram ginekološko urgenco na abrazijo.user posted image

Krasno je bilo biti Aprilčica 2010 in klepetati v vaši družbi. Upam in verjamem da sem zadnja, ki se poslavlja od vas!

Božajte bušije! user posted image

JEst sem kar jokat začela in ne  morem nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 968
    8.9.2010 16:16:52   
    jacki
    Ojla!
    Sem sem komi skup spravla od LEjo sporočila...mašina so se mi hormoni čist zasukal user posted image

Drugač sem pa uredu. Vsako jutro grem najprej lulat pol pa takoj za mizo jest zajtrk, ker če si prej zobe umijem mi je tolk slabo, da sem že prijateljica s školjko user posted image Ko se najem pa švrk v kopalnico se umivat pa rihtat za službo user posted image . Na ta način slabost omejim in nato na uro do dve skoz neki hrustam...po moje me bojo v službi samo zato pogruntal, ker skoz, ampak res akoz neki jemuser posted image user posted image user posted image

Komi čakam da bo sreda!!!! Še en teden, pa bo končno pregled, da še jest vidim mojga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj lepega boste počele na ta deževen, mračen popoldne?

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 969
    8.9.2010 16:22:28   
    jacki
    Aja...
    za NS se še vedno nisem odločila user posted image Wi wil si u sredo na pregledu, kaj lepega bo povedala G, pa se bom verjetno takrat...

Tinika...zanimivo, kolk se zdravstvo med državami razlikuje. Še kaj povejuser posted image

Glede cunjc...tud jest bom kmal mogla zamenjat svojo garderobo, ker sem suha, pa imam vse cunje čist oprijete in zdej me hlače že skor vse tiščijo-še posebno popoldne, ko imam že napet trebuh, pa tud dobro kilo sem že gor dobila, kar se pri meni že pozna (sem bolj majhna, pa se pri kili orng opazi, da sem jo gor dobila-samo zdej se nič ne sekiram in sem prov vesela user posted image )

< Sporočilo je popravil jacki -- 8.9.2010 16:29:16 >

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 970
    8.9.2010 17:20:04   
    maja89
    se opravičujem da se nisem prej oglasla ampak čas mi ne dopušča in spet se obračam na vas bol na kero , ki je iz Maribora in sicer me zanima kam ste šle na nuhalna svetlina  in če imate mogoče št od zdravnika saj se moram naročit in nevem kam in če ste bile z njim zadovolne in kakšna je prebližna cena za ta preglet ????

hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 971
    8.9.2010 17:54:57   
    Nitkica11
    LeJo rn user posted image zate, upam da se kmalu opomores in da kmalu spet zagledas user posted image

Vsem cestitke za user posted image do mojega pregleda pa je se tako dalec.

Na NS grem pa jaz ravno zaradi UZ in da moj dragi spozna pikico in bom sla tudi kar k DR. Strah kot prejsno nosecnost se nama je res posvetila.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu maja89)
    Neposredna povezava do sporočila: 972
    8.9.2010 18:15:54   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Punce, dobila sem DM knjižico bonov za nosečnice. Med kremicami, čajčki, pleničkami ipd. so tudi boni za:
    -30% trgovina popek (elegantne hlače in tunika)
    -15% Chicco voziček Trio S3
    -20% Chicco gugalnik Polly swing
    -20% na pralni stroj candy GO F 147
    -25% na izdelke Pantene
    -25% na izdelke babylove
    -25% na izdelke Woolite
    itd.
    Se splača user posted image  Na voljo vedno, ne samo do 31.8. Greš v DM, izpolniš prijavnico, priložiš kopijo prve strani materinske knjige in voila, čez kakšen teden so boni doma...

Če katero zanima ... jst bom šla danes ali jutri preverit zadevo ... zdej k imam mat. knjižco user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 8.9.2010 18:29:35 >

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 973
    8.9.2010 18:40:22   
    KlaraMay
    maja89

Maribor
    - Zdravko Veingerl, ZD Dr. Adolfa Drolca; 02/333 18 15
    - Toncka Zavrsnik , ZD Maribor, Ambulanta za UZ diagnostiko v porodništvu, 02/ 32 11 000 (centrala ZD)

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 8.9.2010 18:44:03 >

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 974
    8.9.2010 19:00:13   
    Maya80
    Evo zdaj pa lahko še jaz potrdim, da sem res user posted image  saj sem v ponedeljek že vidla svojga user posted image . To bo moj drugi otrok rok pa imam 16.4.
    NS imam14.10
    Stara sem 30 in sem iz Rogaške Slatine

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.