|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
6.9.2010 14:32:51   
Korina*
V začetku nosečnosti sem imela vnetje pa mi je sestra pri moji g svetovala canesten, potem so mi v ambulanti za neplodnost povedali da ne smem uporabljat canestena, ker je lahko v začetku to usodno za plod.

Zdaj pa imam ta vlečljiv rumen izcedek, pa še nisem šla h ginekologu, pa sem tudi čsit pestrašena, ker ne vem zakaj ga imam. Pa pušenjak pravi, da izcedek ni normalen....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.9.2010 15:10:09   
Anonimen
Korina* ina kaj pušenjak pravi, da je lahko????

(odgovor članu Korina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
6.9.2010 15:25:04   
Erin
Jaz sem uporabljala Canesten na začetku te nosečnosti in na koncu prejšnje, nikoli noben rekel da ne smem, oz mi je recept dala ginekologinja.. ampak itak vsak ginekolog nekaj dela drugače...user posted image

Rižkooo - ŽAL  mi je za vas, vaš domek, Liamov prvi rojstni dan... in hvaležna sem da je to noč nekdouser posted image bedel nad vami in vas rešil. Ne znam si predstavljati kaj preživljate in upam da vam družina in prijatelji stojijo ob strani in pomagajouser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.9.2010 16:48:40   
jacki
Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob taki novici sem čist user posted image Če karkoli rabiš piši na ZS, pa bom pomagala!!!!!! Verjemi, nisi sama!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.9.2010 16:54:14   
sreckica
mja, tut mene zanima, kaj pravi Pušenjak... js odkar mam menstruacijo (oz. zdej je nimam user posted image ) je skos en izcedek - glede na ciklus se pac spreminja, pa sem dala vse redne preglede čez, pa še nikol ni blo nč narobe. Sklepam, da je tut v nosečnosti kej tazga normalno.... upam, da se ne motim. 

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.9.2010 17:21:57   
Korina*
Evo, spodaj je vprašanje in odgovor

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6427387

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.9.2010 18:09:00   
enkratna
Živjo aprilčice 2011, sprejmete še eno zraven? :)

Stara sem 37 let, to je moja četrta nosečnost. Verjamem, da bo tokrat detece ostalo z nama do konca, kajti zdaj vsaj vemo, zakaj mi je v preteklosti srce 3x krvavelo ob izgubah (2x SS v 6T, 1x v 16T) - končno so me začeli zdraviti zaradi antifosfolipidnega sindroma (strjevanje krvi) in hipotiroze (premajhno delovanje ščitnice). Težko je verjeti, ohraniti upanje in zdrav razum po tolikokratnih izgubah - ampak gre. V sanjah sem že 2x videla punčko, velike učke in tisti nasmešek, ko tlači rokice v usta user posted image . Pa roza cunjce user posted image (ko sem to povedala bodočemu očku, se je nasmejal in rekel "vidim, da so ji všeč iste barve kot tebi" user posted image user posted image ).

Po mojih izračunih naj bi bil rok 28.4.2010, več zvem to sredo, na prvem "tapravem" pregledu pri ginekologu (vmes sem bila namreč na urgenci zaradi krčev in bolečin, in dobila Buscopan).

No, zdaj pa se še prebijem čez 38 strani postov in vas vse počasi spoznam.... lepo bodite!

P.S.: Sem pa tako vesela, da vidim Rižko tukaj med nami!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.9.2010 18:24:06   
sreckica
Korina* hvala! mislim, da ni panike za delat, če pa ktera tko misl, pa bolš da gre na pregled, da se pomiri.

enkratna dobrodošla med nami! user posted image user posted image me veseli, da so odkrili, zakaj imaš težave in držiiiiiiiiiiiiiiiim pesti in verjamem, da bomo na koncu vse srečne držale svoje štruclne v rokah! user posted image zdaj pa veselo branje user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.9.2010 19:26:03   
Nitkica11
Rižko user posted image kako žalostno upam da se kmalu poberete!

enkratna dobrodošla med aprilčicam upam da nas bo se večjem številuuser posted image

Tale rumenkast izcedek me je pa tudi prestrašil danes zjutraj ampak sem ga imela samo zjutraj sedaj je vredu. Prav komi ckakam da bom imela pregled samo da vidim user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.9.2010 19:46:29   
Rina2
Rižkoouser posted image user posted image user posted image natančno vem, kaj prestajate saj se je pred leti isto zgodila nam - zgorelo je stanovanje. A najbolj pomembno je to, da ste nihče ni poškodoval! Če ti lahko kakorkoli pomagam, sporoči!

Vse nove pa, seveda dobrodošle in user posted image za user posted image !

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.9.2010 20:29:08   
lo25
Rižkoo, tudi od mene en velik user posted image  za vas vse. Zelo hudo mi je ko to berem. Upam da se čimprej spravite na stare tire in sem kljub vsemu vesela, da ste vsi zdravi in živi. Držite se in radi se imejte pa bo že nekako. Tudi jaz mislim na vas in verjamem v moč pozitivnih misli. Vse smo z vami.
Novim prisrčna dobrodošlica in brez panike glede izcedkov, če ne peče in srbi je vse ok.
Lp!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.9.2010 20:35:57   
KlaraMay
Rižkoo bodite močni! Močno upam, da bo ščasoma vse tako kot prej oziroma še lepše in boljše. Važno je, da ste vsi živi in nepoškodovani. Materialne stvari se na srečo ščasoma že nadomestijo z novimi, drugimi. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en velik ogromen user posted image tudi z moje strani.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.9.2010 20:39:17   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image    
user posted image    anonimna 2, 2 user posted image , 09.09.
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    majčica1508,34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.09. NS, user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 12.10.NP, user posted image
02.04.2011
03.04.2011
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
07.04.2011
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image , 24.09 NS, user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
user posted image    LeJo, Ljubljana, 28.09. NS, 05.10 NP user posted image   
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image , 27.10. NP, user posted image
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 27.08 NP, 08.09 NP, user posted image
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.09. NP, 28.09 NS, user posted image
11.04.2011
12.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.09. NP, user posted image
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.08. PP user posted image
14.04.2011
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image ,  03.09 NPuser posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.09. PP
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
user posted image   julieb, 2 user posted image , 1 user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ , user posted image

17.04.2011
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 10.09 NP, 07.10. NS , user posted image
user posted image    *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image   
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
20.04.2011
21.04.2011
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image   
22.04.2011
23.04.2011
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.09. PP
24.04.2011
user posted image    sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.09. PP
26.04.2011
27.04.2011
28.04.2011
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image , 08.09 PP
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 2 user posted image , 27.09. PP 
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    pufika, 14.09. NP, user posted image  
user posted image    Anonimna, 07.09. NP

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 42 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 6.9.2010 20:40:09 >

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 938
    6.9.2010 20:41:41   
    enkratna
    Hvala za dobrodošlico :) Šele zdaj sem se prebila čez vse poste. Tako hudo mi je za dekleta, ki so se poslovile od nas user posted image

Jaz svojih začetnih znakov nosečnosti sploh nisem čutila. V času po ZM sem namreč začela jemati zdravila za ščitnico, vase spravila kar nekaj Nalgesinov in kombiniranih praškov zaradi hudih (zobobolnih) glavobolov, kirurško odstranila osmico, zaužila 2 vrsti antibiotikov, imela hudo stresne dneve v službi, letala po trgovinah vsak dan in ure in ure presedela za računalnikom v načrtovanju selitve. Šele +1 dan zamude sem se zavedla, da moja tečnoba in napihnjenost morebiti pa le ne izvira iz PMS user posted image . In seveda sem v nejeveri opravila 2 testa. Prej mi nikoli ni pokazalo ob zamudi takoj, ampak šele 3-4 dan. Tokrat pa takoj!

Znaki zdaj pa so že bolj nosečniški: trebuh me zelo boli (špika, tišči, boli na trenutke). Že tako ga imam vsega prešpikanega, ker si moram vsako jutro dati v maščevje na trebuhu (še dobro, da ga imam veliko user posted image ) injekcijo Fragmina (zdravilo, ki preprečuje strjevanje krvi). Pa slabosti so se začele. In želje po dotični hrani. In tako je šel danes moj ljubi šel po kislo zelje... user posted image (sanjam o sendviču s pašteto in kislim zeljem, to smo vsak teden v OŠ imeli za malico!). Ginekolog (zaenkrat ga imam še v Krškem) mi je v mejlu že pred dvemi tedni napisal "potrebujete bolniški stalež" s petimi klicaji. In tako sem od prejšnjega četrtka res doma ostala, ker mi sedenje povzroča bolečine, otrdelost trebuha, vročinske vale slabost... Vse za detece.

Trebuh pa... no, samo to bom rekla: četrti (!) dan po zamudi sem že v Popku kupovala hlače. Prebava se mi je takoj ustavila in prodajalka, ki je sama dala štiri nosečnosti skozi, je mislila da sem v 4-5. mesecu nosečnosti. Hja, v 4-5. tednu sem pa res bila takrat user posted image user posted image

V službi sem povedala prvi dan, in v zadnjih 2 tednih še malo širši okolici. Preprosto zato, ker potrebujem vse pozitivne misli. Težko sem se pobrala ob zadnji neuspeli nosečnosti (s pomočjo OBMP), preveč sem tlačila vase.

Tako da sem zdaj tukaj: nosečka, ki neizmerno ljubim moškega, ki mi je vrnil upanje, srečo, veselje (in slabosti, premajhne cunje... user posted image ) in ki se z mano veseli vsakega dne, mi maže trebušček in izpolnjuje vsako nenavadno željo (zaenkrat se te predvsem na hrano nanašajo) user posted image

In veselim se mesecev druženja z vami user posted image

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 939
    6.9.2010 20:48:29   
    KlaraMay
    Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 940
    6.9.2010 21:03:53   
    sreckica
    enkratna, veš, pa si res enkratna user posted image ful lepo zadnje sporočilo... v bistvu ne vem, kaj se me je tak dotaknal, ampak se me enostavno je - tvoja odkritost, pozitivizem... ful dobr user posted image   dobrodošla še enkrat!user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 941
    7.9.2010 7:33:09   
    florecita
    IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Po navadi vnetje, pomaga pa Canesten, ki ne škodi nosečnoti, tako je meni razložil G.

Canesten se do 3.meseca nosečnosti ne uporablja, oziroma se ga odsvetuje!
    Tako je meni prejšnji teden povedala G.
    Da ga ona ne rada predpisuje pred 3. mesecem.

Vnetje??
    Evo mene, rekorderko med vnetjiuser posted image
    Noseča sem 9t, od tega sem se pa 3t zdravila z Vagisan globulami (beri; imam še za 2 tednauser posted image )
    moja G je rekla, da imam zelo zelo veliko glivic... (rumen izcedek)
    nožnico mi je prejšnji teden ščistila, razkužila in z nečim namazala,.. zdaj je dosti boljše.user posted image  vednar še imam za 2 tedna teh globul... torej je moglo bit res hudo.

Vnetje je treba čimprej pozdraviti,ker lahko pride do splava, kasneje nekje po 20.tednu pa do odtekanja plodovnice in posledično predčasnega poroda.
    Tako je bilo meni razloženo.

Ker meni enotedenska terapija z globulami ni čisto nič pomagala ( sem imela izcedka še več) mi je razkužila nožnico in sčistilauser posted image user posted image
    cele kepe izcedka so tekle ven... fuj in fej... user posted image user posted image user posted image
    no, toliko da veste, da VEm kaj je vnetje,.. in vam priporočam, da se greste čimprej pokazat k G!

Dobrodošle vse nove user posted image  !! 

In pa še eno vprašanje imam, za tiste, ki greste na NS?
    Greste zaradi firbca v prvi vrsti, ali res preverit, če je z user posted image  vse OK?
    Ker jaz ne bi bila sposobna it delat splava,če bi mi rekli, da je rezultat na meji ipd.user posted image  
    Ne vem, jaz ne grem.
    Recimo, da sem optimist in ne razmišljam, da bi bilo kaj narobe.

mah, težko je touser posted image

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 942
    7.9.2010 8:16:58   
    pixika
    Pozdravljene vse, še posebej ta nove! user posted image

Rižkoo, upam, da se vam s pomočjo sorodnikov, prijateljev in dobrotnikov uspe čim prej postaviti nazaj na noge. user posted image

KlaraMay, jaz sem morala za slikico plačat 5 in ne 3 EUR. To je verjetno različno po različnih zdravstvenih domovih.

enkratna, user posted image  za pozitivnost in upanje. Ti pošiljam veeeeeeeeliko pozitivne energije, da bi vse potekalo tako kot mora ... user posted image  user posted image  user posted image

Kar se izcedkov tiče, ga imam pa tudi jaz - točno takega kot ga v glavnem ve opisujete - rahlo rumenkastega in v kar velikih količinah pa nič ne srbi niti ne peče. Do zdaj se nisem niti kaj dosti obremenjevala s tem, sploh glede na to, da je tak pogost pojav. Ne vem, no. Mogoče bi se pa morala začet ... user posted image

No, pa da še malo poročam, kako je bilo na pregledu v petek. user posted image
    user posted image  raste. Je malo manjši, kot bi bilo za pričakovat glede na ciklus, ampak user posted image dela na polno pa tudi dolžina in velikost glavice se ujemata. Sem seveda ful vesela. G mi je posledično tudi popravila PDP na 17. 4. Sem opazila, da je takrat že kar gužva na seznamu. user posted image
    Naslednji pregled imam pa 1. 10. Glede NS se jaz tudi ne morem odločit. Po eni strani bi šla, ker lahko gre mož zraven pa baje je to tak lep pregled, kjer ti vse pokažejo, premerijo ipd., po drugi strani pa tudi jaz ne bi šla delat splava, če bi blo povečano tveganje in ne bi rada doživljala kakšnih pritiskov okolice. user posted image

Naj vam misel na user posted image , ki rastejo v vas, polepša te deževne jesenske dneve. user posted image

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 943
    7.9.2010 8:37:02   
    enkratna
    pixika, sreckica, hvalaaaa! (mimogrede sreckica, tvoj avatar je krasen - kje si ga dobila? pa če ga tudi kaj posojaš user posted image )

Jaz na nuhalno svetlino grem. Že zato, ker mi zaradi starosti ta pregled pripada. Ne morem namreč pozabiti pregleda NS dve leti nazaj, kjer sem skoraj 15 minut lahko na ekranu gledala tamaučka, kako zganja vragolije. O rezultatu samem takrat nisem niti toliko razmišljala, bila sem čisto pod vtisom pregleda - vem pa, da bi želela že zdaj vedeti, če bi bilo kaj drugače kot pričakovano. Nevednost me namreč ubija, lažje se soočam z življenjem, če sem pripravljena na to.

Še zdaj se spomnim, kako sva z (zdaj bivšim) možem zagledala prvi prizor - moja reakcija "Nos ima pa čisto po tebi!", pa oba v smeh (ma če je bil res kot Ostržek na ekranu). Solze sreče so mi tekle, ko sem gledala njegovo kobacanje, medtem ko je zdravnica opazovala prstke, ledvičke... Ko pa je prišel čas za merjenje gube, se je pa dete lepo obrnilo na bok in zaspalo. user posted image user posted image user posted image In potem sem morala migati z boki, da sem ga dovolj "zrukala" in zbudila, da je lahko zdravnica dokončala pregled. Noro doživetje - to je bila moja prva (od tretjih) nosečnost, kjer sem dočakala tak pogled. Ker ste tukaj v glavnem že mamice, veste o čem govorim. Nepopisljiv občutek.

Izcedki pa... toplo priporočam, da še za tako nedolžen izcedek pokličete ali obiščete ginekologa. Jaz sem imela vnetje, pa sploh vedela nisem (pač rahlo rumenkast izcedek, neizrazit vonj)...

BTW: Lačna sem, in slabo mi je. user posted image

(odgovor članu pixika)
    Neposredna povezava do sporočila: 944
    7.9.2010 8:59:12   
    bušek33
    evo še mene nazaj po enem tednu odsotnosti. je bilo praktično nemogoče se javljati, me je mali cele dneve okupiral, zvečer sem pa pospravila in padla dol. malo sem vas prebirala ob večerih, a nisem bila sposobna pisat. v glavnem, mali uspešno uveden v vrtec.  danes še test s spanjem, kar me najbolj skrbi. sicer je pa res odlično sprejel user posted image  priden moj sončekuser posted image  danes pa komaj čakam, da grem ponj, da vidim, kako se je odrezal s spanjem. joj, me skrbi, bolj kot prve dni.

tukaj se je v enem tednu toliko lepega in žalostnega pripetilo, da sploh ne uspem vsega pokomentirat, omenila  bi predvsem rižkoo, da ji želim vse dobro in da se jim življenje čim prej spet povrne v stare tirnice. floskula, a resnična, važno je, da imajo drug drugegauser posted image user posted image vse dobro!

in pa enkratna ki se nas je očitno vseh dotaknila s svojim pisanjem, dobrodošla med nas in seveda vso srečo, da skupaj z nami tudi ti tokrat dočakaš svojo user posted image

dobrodošle tudi vse ostale nove aprilčiceuser posted image

glede vnetij vam ne morem nič svetovati, kar se tiče pa opreme, bova porabila stvati od prvega otročka, kolikor se bo dalo. v prvo sva jih pričela kupovati bolj pozno, veliko pa tudi dobila. sobico sva uredila šele v zadnjem tromesečju. in ker sem je mali en teden prej rodil, še danes ni čisto do konca urejenauser posted image

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 945
    7.9.2010 9:08:55   
    sreckica
    enkratna, avatar sem že nekaj časa nazaj na netu pobrala, pojma nimam kje - če ga pa najdem, ti ga pa pošljem, seveda ga posojam user posted image user posted image

danes moja G po 4 tednih pavze koooooončnoooooo spet dela, tako da se bom naročila na pregled. če se bo dalo, ga bom skušala izsiliti kar za danes, ker je tale izcedek čedalje hujši in bi rada bla mirna. držite pesti user posted image

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu bušek33)
    Neposredna povezava do sporočila: 946
    7.9.2010 12:14:51   
    KlaraMay
    user posted image

****PDP****
    nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
    (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
    user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image    
    user posted image    anonimna 2, 2 user posted image , 09.09.
    user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
    user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
    user posted image    majčica1508,34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.09. NS, user posted image
    user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image
    user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 12.10.NP, user posted image
    02.04.2011
    03.04.2011
    04.04.2011
    05.04.2011
    user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
    06.04.2011
    user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
    07.04.2011
    user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image , 24.09 NS, user posted image
    08.04.2011
    user posted image    lepdan79, 2 user posted image , user posted image
    user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
    user posted image    LeJo, Ljubljana, 28.09. NS, 05.10 NP user posted image   
    09.04.2011
    user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image , 27.10. NP, user posted image
    10.04.2011
    user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 27.08 NP, 08.09 NP, user posted image
    user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.09. NP, 28.09 NS, user posted image
    11.04.2011
    12.04.2011
    user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.09. NP, user posted image
    13.04.2011
    user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
    user posted image   lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.08. PP user posted image
    14.04.2011
    15.04.2011
    user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.09. PP
    user posted image    picikl, 24 let, štajerska
    user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
    user posted image   julieb, 2 user posted image , 1 user posted image
    16.04.2011
    user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ , user posted image

17.04.2011
    user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 10.09 NP, 07.10. NS , user posted image
    user posted image    *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image   
    user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
    user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image
    user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image ,  01.10 NPuser posted image
    18.04.2011
    19.04.2011
    user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
    20.04.2011
    21.04.2011
    user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
    user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image   
    22.04.2011
    23.04.2011
    user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.09. PP
    24.04.2011
    user posted image    sreckica , 26 let, 1 user posted image
    user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
    25.04.2011
    user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.09. PP
    26.04.2011
    27.04.2011
    28.04.2011
    user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image , 08.09 PP
    29.04.2011
    user posted image    nežken, 2 user posted image  
    30.04.2011
    user posted image    Nitkica11, 2 user posted image , 27.09. PP 
    xx.04.2011
    user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
    user posted image    pufika, 14.09. NP, user posted image  
    user posted image    Anonimna, 07.09. NP

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 42 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:
    www.noseca.com
    user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 947
    7.9.2010 13:57:27   
    Anonimen
    Ojla!

Pozdravljene vse nove user posted image . Vsem, ki ste se "začasno" (s tem mislim, da se boste spet kmalu pojavile na forumu Nosečnost) poslovile, pa pošiljam user posted image

Jaz imam tako gužvo, da sploh nimam časa brat in pisat. Kaj bo šele drugo leto, ko se nam pridruži še en user posted image  user posted image .

U glavnem jaz sem OK, razen slabosti, ki me spremljajo skozi cel dan, kakšen dan bolj, kakšen dan manj, bruham sicer ne, ampak moram pa vedno nekaj pojest, ko mi je slabo. Posledično temu se sevede številke na tehtnici tudi višajo user posted image . Danes imam pregled pri G, in sicer bo to drugi pregled, ne morem verjet, da je od prvega minil že cel mesec. Na žalost bo verjetno samo tehtanje, kri, urin, utrip...UZ ne bo user posted image , ker ga moja G dela samo 2. v nosečnosti.  
    Drug teden imam pa NS, takrat bom 11 5/7 in upam, da se bo dalo lepo zmerit in pa seveda, da bo vse OK.

Počasi bom morala it v nabavo, ker me hlače že tiščijo. A imate tiste, ki pričakujete 2. user posted image  tudi že kaj več trebuščka, kot v prvo? Meni se je namreč v 1. user posted image  poznal v sredini 4. meseca, se mi pa zdi, da ga imam sedaj več, ali pa sem bolj napihnjena, ne vem. Od 1. user posted image  so mi še ostale hlače, vendar sem jih posodila svakinji, ki pa mi jih še ni vrnila in ji zdaj še ne morem rečt naj mi jih, ker sva se z možem zmenila, da user posted image  oznanimo po NS, tako kot sva naredila v prvo. No je pa res, da so samo ene kavbojke, ostale pa žametke, pa še te kavbojke sem si proti koncu nosečnosti dala razširit, tko da mi sigurno sedaj še niso prav, so verjetno preširoke čez trebuh. U glavnem, čaka me še 1 teden trpljenja user posted image  z odpetim gumbom na hlačah. Aja, nabavit bom šla pa v Celovec, ker pri nas ni nič za dobit, kar pa je, je pa user posted image  drago. Ampak, vse to po NS....kar ne upam si prej, ne vem zakaj, mal sem smotana user posted image .

LP

Anonimna 1

(odgovor članu KlaraMay)
      Neposredna povezava do sporočila: 948
    7.9.2010 14:44:14   
    pixika
    O, dobro je vedeti, kam je najbolše it kupovat oblačila. Jaz sem sicer do zdaj zasledila samo ene hlače, ki so me tiščale, ampak sem šele v 9. tednu in 1. user posted image . Kljub temu bo verjetno treba kar kmalu v šoping ... A je kakšna trgovina, ki jo še posebej priporočaš?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 949
    7.9.2010 15:04:36   
    KlaraMay
    Hmm ne morem se odločit. Kje naj se naročim?

NS pri dr. Pušenjak ali dr. Strah? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pixika)
    Neposredna povezava do sporočila: 950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

obis komisije v času bolniške
    extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (13%)

NE (87%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!