bušek33
|
LeJo res mi je hudo, da je še eno aprilčico to doletelo. obvezno se nam moraš še javiti, da beremo, kako si. dobrodošle vse nove , vsem bolnim pa , da se hitro pozdravijo. ste tudi mene nasmejale z domačimi recepti, zvenijo hudo, ampak jih bom ziher sprobala, ko bo čas. no, jaz sem utrujena, da komaj gledam, zadnje dni je imel sine krizo zaradi vrtca, kar pomeni veliko joka, slabo spanje, včeraj je pa še zakuhal, tako da danes ponoči nismo kaj veliko spali. k sreči je petek, da jutri zjutraj vsaj ni treba zgodaj vstat in na pot. hladilnik je tudi moj najboljši prijatelj, posledično sem skregana z vsemi hlačami in gumbi na njih, razen s trenirkami joj, me je že strah tehtanja pri ginekologinji. doma je namreč tehtnica crknila , po moje se je ustrašla ponovne nosečnosti in teže, ki bo stopala na njo ajtak tiste trgovine v velenju žal ne poznam. če kaj odkriješ, mi prosim javi. glede kavbojk sem se morala jaz že v 1. nosečnosti sprijazniti, da jih ne bom dobila, ne glede na ceno. vse prekratke so pa cene nosečniških cot za moje pojme čisto preveč nabite še posebej v lj v štacunah v btc-ju. a kaj, ko ni neke izbire.
|