|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.9.2010 10:53:57   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Eko...tako se zabava v lunaparkcuuser posted image
Najprej je sedel kot kup nesreče...pol sm mu pa rekla, da če misli bit takšen, da ne greva nikoli več..in se je začel smejat in mahat kot zmešanuser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
ma ti mu že zdaj groziš. Te bom na csd prijavila :P

hahaha...ma če je res zgledal smotano noooouser posted image  sem misnla, da mu ni sploh ušeč pa sm rekla niti da ne dajam unega keša, če mu je brezveze..pol je pa mahal ko strganuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.9.2010 10:54:05   
Tulipan12

Drugače sm pa js fuul vesela ;) v petek je rekla vzgojiteljca, da je Leon ful priden, ampak res FUL priden, ful razvit in da je pravo veselje bit z njim. Da se vidi, da se dosti ukvarjamo z njim, da uživa. In, da je zelo očitno, da ima dobre starše!! :))) js vam ne morem povedat, kako sem se počutla takrat...najraje bi... jo objela in začela jokat ;)
sm bla tako vesela...ko ti nekdo, ki je izobražen v tej smeri pove nekaj tako lepega...sm se počutla, da je res ves moj trud poplačan in se počasi ''tolažim'' in začenjam verjet v to, da sem dobra mama.. uff ;)
user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Leon in predvsem bravo mami in ati user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.9.2010 11:00:24   
tasa_m
Evo drage moje marčevke, ker vem da smo dobrega srca bom napisla tole:

Verjetno že veste novico o naši Rubin. in Gaji. Gaja prihaja naslednji teden domov!!
Včeraj so bili tudi na Svetu na Kanalu A, če je katera gledala. Sramota za Mb. in našo državo. user posted image

In na RR zbirajo pomoč za Rubin. : http://www.ringaraja.net/forum/Gaja_potrebuje%25%25%25/m_5341715/tm.htm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.9.2010 11:00:25   
Tulipan12
Meni več nič ni jasno. Lia v varstvu pri tastu in tašči spi do 15h 2x. Eno rundo okoli 9h in drugo okili 14h. Tak da jima spi 2x v sedmih urah - toliko je v varstvu. Zdaj pa je ura 11h, ona pa ne kaže niti kančka zanimanja za spanje. Sva šli v posteljo, pa je gimnastiko izvajala, pa vse mi je morala povedat, pa da bi jedla juhico, pa gledala Pepeta... eh, sva vstali in nič od spanja. Pa sitna tudi ni. Ona2 pa pravita, da je totalni tilt in da ni šans, da jo dasta spat samo enkrat nekje na polovici dneva (takšne so moje želje), ker jo jaz dobim ob 15h totalno naspidirano, ker je tak naspana od dopoldneva, potem pa je do 21h full velik razpon za nespanje glede na dopoldanuser posted image  Sem zakomplicirala? Malo sem morala potožit, ker mi res ni jasno, zakaj takšna razlika med njimi in mano?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.9.2010 11:02:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Meni več nič ni jasno. Lia v varstvu pri tastu in tašči spi do 15h 2x. Eno rundo okoli 9h in drugo okili 14h. Tak da jima spi 2x v sedmih urah - toliko je v varstvu. Zdaj pa je ura 11h, ona pa ne kaže niti kančka zanimanja za spanje. Sva šli v posteljo, pa je gimnastiko izvajala, pa vse mi je morala povedat, pa da bi jedla juhico, pa gledala Pepeta... eh, sva vstali in nič od spanja. Pa sitna tudi ni. Ona2 pa pravita, da je totalni tilt in da ni šans, da jo dasta spat samo enkrat nekje na polovici dneva (takšne so moje želje), ker jo jaz dobim ob 15h totalno naspidirano, ker je tak naspana od dopoldneva, potem pa je do 21h full velik razpon za nespanje glede na dopoldanuser posted image  Sem zakomplicirala? Malo sem morala potožit, ker mi res ni jasno, zakaj takšna razlika med njimi in mano?
oprosti Tulipan, samo sem se zdaj morala nasmejat. Si jo kar predstavljam.

Ma Lija pr mojih in tašči tudi spi full dolgo, zvečer ob 21h že spi, medtem ko doma..mah ni šans, moram z njo ob 21h frača še pride iz sobe ven, ker njej še ni za spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.9.2010 11:05:23   
tasa_m
Tomaž in Anže...

ob 20-tki vse najlepše user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.9.2010 11:05:46   
Tulipan12

Evo drage moje marčevke, ker vem da smo dobrega srca bom napisla tole:

Verjetno že veste novico o naši Rubin. in Gaji. Gaja prihaja naslednji teden domov!!
Včeraj so bili tudi na Svetu na Kanalu A, če je katera gledala. Sramota za Mb. in našo državo. user posted image

In na RR zbirajo pomoč za Rubin. : http://www.ringaraja.net/forum/Gaja_potrebuje%25%25%25/m_5341715/tm.htm

user posted image  sploh ne poznam te zgodbe... tudi včeraj nisem gledala TVuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.9.2010 11:08:57   
KOKICA32

Eko...tako se zabava v lunaparkcuuser posted image
Najprej je sedel kot kup nesreče...pol sm mu pa rekla, da če misli bit takšen, da ne greva nikoli več..in se je začel smejat in mahat kot zmešanuser posted image user posted image
user posted image
ma ti mu že zdaj groziš. Te bom na csd prijavila :P

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.9.2010 11:08:58   
KOKICA32

Drugače sm pa js fuul vesela ;) v petek je rekla vzgojiteljca, da je Leon ful priden, ampak res FUL priden, ful razvit in da je pravo veselje bit z njim. Da se vidi, da se dosti ukvarjamo z njim, da uživa. In, da je zelo očitno, da ima dobre starše!! :))) js vam ne morem povedat, kako sem se počutla takrat...najraje bi... jo objela in začela jokat ;)
sm bla tako vesela...ko ti nekdo, ki je izobražen v tej smeri pove nekaj tako lepega...sm se počutla, da je res ves moj trud poplačan in se počasi ''tolažim'' in začenjam verjet v to, da sem dobra mama.. uff ;)

Kako lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.9.2010 11:12:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kaj naj ti rečem....potrpi...v vrtcu bo bolje....Tudi pri je bilo tako, ko sem se trudila, da bi spal le 1x, ga je ona še ob 15.30h spat dajala, da sem sama potem imela zvečer probleme z uspavanjem. Ko pa sva bila sama z njim, pa ni bilo govora o 2x spanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.9.2010 11:14:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.9.2010 11:14:03   
KOKICA32
Super za Gajo!user posted image user posted image user posted image Sedaj nisem spremljala nič tam na njihovi temi. Tudi včeraj nisem gledala, ker nisem bila doma. Kaj pa so pokazali?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.9.2010 11:14:59   
KOKICA32

Tomaž in Anže...

ob 20-tki vse najlepše user posted image

user posted image

A že???? BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.9.2010 11:26:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Super za Gajo!user posted image user posted image user posted image Sedaj nisem spremljala nič tam na njihovi temi. Tudi včeraj nisem gledala, ker nisem bila doma. Kaj pa so pokazali?

ma, sploh jim ne bodo sanirali plazu ampak bodo v tisto lukno nametali samo odpadke od tistega ko bodo sanirali cesto. Namreč podžupan Mb. je rekel, da sanacija plazu ni na 1. mestu, da je bolj pomembna sanacija ceste user posted image
Pokazalo je na TV tudi kako jim je pri bajti že razpoknilo. Groza v glavnem...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.9.2010 11:37:30   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ma, sploh jim ne bodo sanirali plazu ampak bodo v tisto lukno nametali samo odpadke od tistega ko bodo sanirali cesto. Namreč podžupan Mb. je rekel, da sanacija plazu ni na 1. mestu, da je bolj pomembna sanacija ceste user posted image
Pokazalo je na TV tudi kako jim je pri bajti že razpoknilo. Groza v glavnem...user posted image

user posted image Brez besed!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.9.2010 12:14:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

maš občutek, da pri nas glancamo? hm... mogoče Boris, jest pa definitivno ne user posted image

Ne vem kdo glanca, ampak tisti ki glanca, vsekakor lepo zglanca. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.9.2010 12:24:52   
Najaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.9.2010 12:26:05   
Najaa
Čau punce, jaz zmrzujem. user posted image Pa kaj je res že konec poletja al kaj? Malo prehitro smo šli iz kopalk skoraj direkt v bundo??!user posted image user posted image user posted image
Tija je danes še doma, jutri gre pa v vrtec, ker je zdrava.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.9.2010 12:45:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čau punce, jaz zmrzujem. user posted image Pa kaj je res že konec poletja al kaj? Malo prehitro smo šli iz kopalk skoraj direkt v bundo??!user posted image user posted image user posted image

ja, res je mrzlo...brrrr

user posted image user posted image user posted image za Tijo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.9.2010 13:07:31   
tasa_m

super za Tijo. user posted image

Ja, res je mrzlo že. Jaz si tu pa tam malo z klimico segrejem.

In kje je tista topla jesen, kot so jo napovedovali?? user posted image

Tulipan ti je uspelo? Je mala gimnastičarka le podlegla in zaspala?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.9.2010 13:56:54   
Tulipan12

super za Tijo. user posted image

Ja, res je mrzlo že. Jaz si tu pa tam malo z klimico segrejem.

In kje je tista topla jesen, kot so jo napovedovali?? user posted image

Tulipan ti je uspelo? Je mala gimnastičarka le podlegla in zaspala?

Pa da ne boš mislila, da ni bilo po njeno! Pojedla krožnik kurje juhice, prinesla krožnik, rekla še, pojedla še enega in sva šli. Pa sem ji začela neko novo pesmico pet, pa je podlegla. Opažam, da če ji zapojem neko čisto novo pesmico, to pali, ker ne zna besedila in ga posluša in ne ponavlja!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.9.2010 20:51:18   
PERSIDA
Ena in edina moja Tašauser posted image user posted image

kokič hvalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.9.2010 21:01:40   
PERSIDA
Moja malenkost se malo javi.
Danes vam ne bom poročala kakšne novosti so pri nas,samo rečem ,da mami niso ravno všečuser posted image .No to še lahko povem ,da po novem se božamo vsaj 15 minut preden zaspimo zvečer.Mati sloni na kinderpetu -joški napoti in boža,boža,svašta kot ,da reveža cel dan stradam in ju nič ne catam .Res sta si bogauser posted image .
Samo vas prosim ,da začnete zbirat denar za igrala ,da si jih doma postavimo v hiši ,ker v nasprotnem primeru bom šla verjetno za hrastovecuser posted image .Doma itak že vse kotičke in predale poznata ,igrače so,pa tak al tak že davno vse zanič.Edino še lesena železnica za sestavljat ,pa vagončke vozit ,pa kakšnja knjigica za prebrat in to je touser posted image user posted image .
Da rabim teden dni dopusta samo za sebe ne rabim razlagat ne user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.9.2010 21:03:07 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.9.2010 21:05:37   
ema tiara
persidauser posted image user posted image user posted image saj bo...
mi pa imamo 6 zobek,samo da to ni zg.dvojka,ampak zgornja trojka...ni kaj,poskrbi da je nekaj posebnega...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.9.2010 7:34:40   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kako ste? Jaz sem tako kot vreme.user posted image

Persida user posted image user posted image user posted image

EmaTiara- user posted image user posted image user posted image za zobek.

Sem včeraj pogledala slikice iz sobotnega druženja, pa jih je kar nekaj. Ko se vidimo jih dobite.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.9.2010 7:36:45   
KOKICA32
Aja še to...Moj Valentin je iz vrtca prinesel dve različni reviji, da si jih lahko naročimo. Cicido in Mini planet, se mi zdi..Ker sem jih malo pogledala in ugotovila, da to še ni za naše bebije, sem sedaj v dilemi, če ju naj naročim ali ne. Na obeh je oznaka, da so od dveh let dalje. Sedaj pa ne vem.user posted image A ima katera naročeni ti dve reviji?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?