|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.9.2010 12:50:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lia mi je včeraj full zakuhala, danes se je vročina še kr drži, sem pa mogla priletet v službo nekaj nujnega naredit, potem pa letim nazaj k njej. Kdaj vi peljete otroke k zdravniku? Jaz lahko trkam, da je imela samo enkrat virozo do zdaj, ko je imela ono 6. bolezen, ostalo pa nič. Pa je danes ne nameravam še peljat, jutri pa jo bom, če ji vročina ne pade. Al mi kaj drugega svetujete?

Jaz bi isto naredila.
Pa user posted image da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.9.2010 12:51:58   
Najaa
Pozdravljene.
Kako kaj? Mi smo napol... Tija je danes zjutraj spet bruhala tak da je doma ostala, popoldan bom poklicala P kaj mi svetuje. Sej zdravila pri tem ni, sam tak me zanima.
Drugače pa vse ok. Nika je v vrtcu in se ima fajn. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.9.2010 13:02:02   
KOKICA32
O, Najaa!

user posted image za Tijo. Madonca pa vas pa je res pestro.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.9.2010 13:38:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

O, Najaa!

user posted image za Tijo. Madonca pa vas pa je res pestro.

podpis!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.9.2010 14:12:48   
Najaa
A ne? user posted image Eh sej moram pohvalit, da sta bli cel avgust super, res, tud kašljat sta nehali. Zdej pa tole bruhanje...
Za kosilo sem ji naredila fuuuul dobro, kuskus s piščančkom in malo graha in korenčka, pa je hotla od vsega najbolj jest rdečo peso. user posted image Ok, upam da ne bo v kratkem letela ven. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.9.2010 14:24:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Glede na zgornji post verjetno v kratkem sploooh ne bom mela slabe vesti, niti če bi hotla, ker bom šla v službo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  and life begins... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.9.2010 14:24:48   
felix7

A ne? user posted image Eh sej moram pohvalit, da sta bli cel avgust super, res, tud kašljat sta nehali. Zdej pa tole bruhanje...
Za kosilo sem ji naredila fuuuul dobro, kuskus s piščančkom in malo graha in korenčka, pa je hotla od vsega najbolj jest rdečo peso. user posted image Ok, upam da ne bo v kratkem letela ven. user posted image

pikepoke za Tijo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.9.2010 14:34:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

vem kak ti je,ko jih je več se naučijo bolj sami zaigrat,pa bolj so samostojni...lucas npr.sedi v vtrcu pri mizi,sam je in pije iz skodelice...ostale so mamice in vzg.hranle...saj je cartav...pa se igramo,pa potepamo...samo bajto pa mam 90%časa v razsulu...ko sta bile samo večji dve manjši se imela vsak kotiček spucan...zdaj pa še samo osnovo...vse gre...samo da se mamo radi..

jaz mam enga otročička, pa bajta skor nikol ni zglancana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.9.2010 18:35:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Glede na zgornji post verjetno v kratkem sploooh ne bom mela slabe vesti, niti če bi hotla, ker bom šla v službo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  and life begins... user posted image

Ne, life še vedno stoji. user posted image Sem se odločila drugače.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.9.2010 18:35:28   
Najaa

vem kak ti je,ko jih je več se naučijo bolj sami zaigrat,pa bolj so samostojni...lucas npr.sedi v vtrcu pri mizi,sam je in pije iz skodelice...ostale so mamice in vzg.hranle...saj je cartav...pa se igramo,pa potepamo...samo bajto pa mam 90%časa v razsulu...ko sta bile samo večji dve manjši se imela vsak kotiček spucan...zdaj pa še samo osnovo...vse gre...samo da se mamo radi..

jaz mam enga otročička, pa bajta skor nikol ni zglancana user posted image user posted image user posted image

Lažeš! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.9.2010 18:50:52   
tasa_m

daj,daj to pa ne verjamem!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.9.2010 18:51:09   
tasa_m

Lažeš! user posted image

aha, vidim da je še ena enakega mnenja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.9.2010 19:51:12   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Če je pa res. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.9.2010 7:49:29   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.9.2010 8:05:38   
Tulipan12
Dobro jutro iz domačega kavča!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.9.2010 8:09:32   
Tulipan12
Sem ostala doma zaradi Lie, čeprav je prava koreninica (po mamiuser posted image ) in je danes že čisto nova! Paše met kak dan fraj, vam povem!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.9.2010 8:43:35   
felix7

Lažeš! user posted image

maš občutek, da pri nas glancamo? hm... mogoče Boris, jest pa definitivno ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.9.2010 8:44:30   
felix7
ampak tole vreme pa je... tok sem brez energije, zeham in najraj bi šla spat, al pa vsaj neki pojest user posted image  joooooooj, kje je še ura 16...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.9.2010 9:09:12   
KOKICA32

ampak tole vreme pa je... tok sem brez energije, zeham in najraj bi šla spat, al pa vsaj neki pojest user posted image  joooooooj, kje je še ura 16...

se podpišem...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.9.2010 9:56:38   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kje pa je Majale?? Se ne druži več z nami? user posted image user posted image user posted image

MaJaLe je dopustovalauser posted image user posted image  je blo tako lepo vreme, da sm kr non stop šetala okoli, spoznala en kup novih mamic tako da smo ble skozi v pogonu...Leon je bil itak samo par uric v vrtcu, pol smo šli spat, pol pa spet en giro okoli...zvečer pa v lunapark- vsakodnevna praksauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.9.2010 9:58:41   
*MaJaLe*

js sm pojedla brioš...
nism mogla večuser posted image user posted image  
vreme je pa za bruhat jauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.9.2010 10:01:46   
*MaJaLe*
Eko...tako se zabava v lunaparkcuuser posted image
Najprej je sedel kot kup nesreče...pol sm mu pa rekla, da če misli bit takšen, da ne greva nikoli več..in se je začel smejat in mahat kot zmešanuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.9.2010 10:12:26   
*MaJaLe*
Drugače sm pa js fuul vesela ;) v petek je rekla vzgojiteljca, da je Leon ful priden, ampak res FUL priden, ful razvit in da je pravo veselje bit z njim. Da se vidi, da se dosti ukvarjamo z njim, da uživa. In, da je zelo očitno, da ima dobre starše!! :))) js vam ne morem povedat, kako sem se počutla takrat...najraje bi... jo objela in začela jokat ;)
sm bla tako vesela...ko ti nekdo, ki je izobražen v tej smeri pove nekaj tako lepega...sm se počutla, da je res ves moj trud poplačan in se počasi ''tolažim'' in začenjam verjet v to, da sem dobra mama.. uff ;)

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.9.2010 10:48:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Drugače sm pa js fuul vesela ;) v petek je rekla vzgojiteljca, da je Leon ful priden, ampak res FUL priden, ful razvit in da je pravo veselje bit z njim. Da se vidi, da se dosti ukvarjamo z njim, da uživa. In, da je zelo očitno, da ima dobre starše!! :))) js vam ne morem povedat, kako sem se počutla takrat...najraje bi... jo objela in začela jokat ;)
sm bla tako vesela...ko ti nekdo, ki je izobražen v tej smeri pove nekaj tako lepega...sm se počutla, da je res ves moj trud poplačan in se počasi ''tolažim'' in začenjam verjet v to, da sem dobra mama.. uff ;)
user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Leon in predvsem bravo mami in ati user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.9.2010 10:49:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Eko...tako se zabava v lunaparkcuuser posted image
Najprej je sedel kot kup nesreče...pol sm mu pa rekla, da če misli bit takšen, da ne greva nikoli več..in se je začel smejat in mahat kot zmešanuser posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image
ma ti mu že zdaj groziš. Te bom na csd prijavila :P

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?