Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:05:15
|
|
|
|
nadka30
|
Ja tinka danes je že moj drugi rok no enga imam še v petek in ja priznam počasi bi pa že šla me že malo jezijo ti lažni popadki, tako fajn je ko se začnejo in maš filing sedaj pa bo pol pa jih kar čez čas zmanjka, najbolj so bili zanimivi v soboto med boksarsko tekmo, pol je bilo pa tekme konec popadkov pa prav tako
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:05:27
|
|
|
|
archie
|
zivjo vsem! vidim, da se pocasi pripravljate na prihod novih septembrckov!! super!! veliko srece tistim, ki odhajate Benika: iiiii, kaksna lepoticka je!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:16:02
|
|
|
|
mala2001
|
Kajča - sem brala in čakala, da bo na koncu pisalo, da si se potem zbudila in da si vse sanjala.... Res čudno, da so te po vsem tem še domov spustili.... Js pa grem jutri! To je datum, ki sem si ga sama zastavila.... lahko bi me tao naše vsaj tokrat ubogalo.... Mi je pa od včeraj ponoč slabo in mi gre na bruhanje - mogoč sem včeraj zanosila, ker sva zvečer in je to jutranja slabost.... kaj menite? Sva bila v mestu na kavi in se kar nelagodno že počutim po svetu hodit... sam čakam, kje mi bo voda odtekla.... v 1. mi je k sreči doma, ponoč.... Je pa velik bolj aktivna odkar sem zaključila z antibiotiki.... Grem zdej neki v lonc vržt.... Se beremo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:19:38
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001mi je pa od včeraj ponoč slabo in mi gre na bruhanje - mogoč sem včeraj zanosila, ker sva zvečer in je to jutranja slabost.... kaj menite? ma ne no. ne bodi tako nestrpna!! Saj ves, da se znaki ne pokazejo takoj naslednji dan pocakaj nekaj dni in naredi test meni se tudi cudno zdi, da ji je odtekla voda in da so jo spustili domov a ni tako, da je to en izmed znakov, kdaj moras it v P? Ce ti odtece voda ali ce so popadki na 5 min (pri prvorodkah).
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:29:04
|
|
|
|
tejči28
|
Ja,to je res čudno,da odteče plodovnica,pa še vnetje in jo pošljejo domov. Bi bilo boljše,da bi vsaj čez noč na opazovanju ostala. Mi smo danes ponoči zelo slabo spali,je skoraj celo noč mali spal pri nama,pol pa spi ti normalno,ko rita in se premetava. Zgaga me peče fuuull, sem tudi rupurut pojedla in ne pomaga,tak da ga ne jem več.Mislim pa,da se vseh nas treh nekaj loteva.Očitno smo se za vikend prehladili,ker smo preveč zračli novo hišo.To še mi je zdaj treba,da bom imela zamašen nos,ko bom šla rodit.Počutje pri meni je še isto,tak da ne verjamem,da bo danes kaj. Kaj pa če bi nadka ali tinka otvorile "našo trojico"? Mogoče še mene pol zagrabi. benika kaka lepa pupika,jaz bi tudi to cartala in lubčkala.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:29:04
|
|
|
|
Klemcy
|
tejči - ja torej se v sredo spet vidiva??? Jaz imam ctg ob 9.20. Pa ti? Ja včeraj so imeli kr gužvo ja v porodnih, tut jaz sem mogla zdravnico kar lep čas čakat, da mi je napisala izvid, ker je bla pri porodu. Sobe polne, tako da bom počakala še par dni benika - zeeelooo lepa punčka, sem vidla na fb, da ima pravo čupo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:30:05
|
|
|
|
tinkatonka
|
kajča...uf to je bilo pa pestro. No pri meni je res čisto malo manjkalo, da se nisem šla pokazat. Mi je kr mal žal. No in tudi pri meni so popadki kr izveneli. Mah bo že ko bo. Od tebe torej najkasneje jutri že lahko pričakujemo lepe novičke! Komaj čakam in SREČNO! tejči....kdaj bodo tebi sprožli, če se ne bo začelo nič dogajat? nadka...pa pri tebi, kakšne je načrt po PDP? Mene bo pomojem naročila čez dva dni, potem pa če ne bo nič, mislim, da bom mogla it v petek že v P. Ampak to so zgolj ugibanja. Bom vidla danes po pregledu. benika...punčka ja prekrasna! Komaj čakam, da nam malo opišeš porodno izkušnjo in dobrodošli doma! Kako pa kaj bratca sprejemata sestrico? In tvoj cukr zdaj? Si nehala z "dieto"?
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 10:32:02 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:30:39
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Kaj pa če bi nadka ali tinka otvorile "našo trojico"? Mogoče še mene pol zagrabi. ja katera se bo opogumila in ostale za sabo potegnila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:31:31
|
|
|
|
tejči28
|
klemcy ne bit jezna,ampak jaz bi rajši,da se ne vidima v sredo. Vsaj ne na pregledu,lahko pa se zmenima,da se v sobi dobima. ja,pregled imam okoli 10h,pa bom tam šla prej tja,da bom prej gotova.Tak da se vidima,če ne bo nič. Tu v MB P sprožijo šele 14dan po PDP,če je vse ostalo kot mora bit.A si misliš,da bom recimo mogla to prenašat še do 15.9.? Pa itak bi raje šla na Ptuj rodit,tak da upam na spontane popadke.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 6.9.2010 10:33:18 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:32:28
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Kaj pa če bi nadka ali tinka otvorile "našo trojico"? Mogoče še mene pol zagrabi. ja katera se bo opogumila in ostale za sabo potegnila Jaz se javim...ampak ne vem, če me bo dete ubogalo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:34:15
|
|
|
|
nadka30
|
tinka jaz imam jutri pregled upam da kaj zvem, ampak jaz imam še v petek 10.9 še eden rok poroda je pa pri meni problem ker meni verjetno ne bdoo sprožali poroda zaradi predhodnega cr in bodo še en čas čakali drugače bo pa potem sledil ponovni cr, tako da jaz bom morala še kar nek časa čakati že zaradi tega bi zame bilo fajn če bi se počasi začelo kaj samo od vsega dogajat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:34:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:35:43
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 klemcy ne bit jezna,ampak jaz bi rajši,da se ne vidima v sredo. Vsaj ne na pregledu,lahko pa se zmenima,da se v sobi dobima. ja,pregled imam okoli 10h,pa bom tam šla prej tja,da bom prej gotova.Tak da se vidima,če ne bo nič. hehe, ok, jaz ti res želim, da srede ne dočakaš več 2v1! Sej jaz tak če razmišljam, mi je moj PDP datum prav všeč, pa še 9 mescev sem ga imela v mislih in sem se ga prav navadla, pa še lepo se napiše 8.9.10 Bom imela v sredo kr torbo v avtu pripravljeno
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:35:52
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. do kdaj ste ponavadi v Zvezdi?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:37:48
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie do kdaj ste ponavadi v Zvezdi? ponavadi cca 2h. Tm do 12h. Prideš tudi ti?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:40:14
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: archie do kdaj ste ponavadi v Zvezdi? ponavadi cca 2h. Tm do 12h. Prideš tudi ti? ne vem se. Imam ob 10h pregled pri G. Sedaj je pa odvisno, kako hitro bom fertik. Mi je pa Zvezda na poti domov. Tako da mogoce se se celo vidimo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:46:54
|
|
|
|
nenka7
|
oh, kako lepo, koliko lepih novičk!! punce za vse vaše sončke!! meni se pa nič še ne mudi. mož je sicer nekej datum izbral ta teden, ampak meni še ni nič kaj dosti za iti ko mi je čisto fino in me nič ne matra... niti mi ni ne vem kako težko nosit vse skupaj. ma jaz bom še malo uživala, sej sem komaj porodniško dobro začela. kak teden pred koncem septembra bi bilo že ok, če bi prišel naš mali na svet, da ne bo res pretežek, pa bo kriza rodit, to je pa vse... sicer pa je bil lušten vikend tudi pri nas in trenutno imam v planu samo kavico še skuhati in se malo pocrkljati. danes imam kosilo že pripravljeno in bom samo malo poprčkala po stanovanju in to je to... benika, res lepa pupika, bravo mami in ati!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:49:44
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 06.9. tinkatonka,amelie010,lenca78 07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina 08.9. almera, archie,mala2001,eva2010 09.9. nenka7,corfu,Inčy 15.9. NiNiBo,T.Z. 16.9. sanje2 UZ pregledi 06.9. lillchy123,T.Z. CTG 06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka,T.Z. 07.9. SOncIca, Izabelina 08.9. Archie,klemcy,mala2001, eva2010,tejči28 09.9. sanje2 10.9. mala 13.9. PikicaT
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 10:57:25
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 klemcy ne bit jezna,ampak jaz bi rajši,da se ne vidima v sredo. Vsaj ne na pregledu,lahko pa se zmenima,da se v sobi dobima. ja,pregled imam okoli 10h,pa bom tam šla prej tja,da bom prej gotova.Tak da se vidima,če ne bo nič. hehe, ok, jaz ti res želim, da srede ne dočakaš več 2v1! Sej jaz tak če razmišljam, mi je moj PDP datum prav všeč, pa še 9 mescev sem ga imela v mislih in sem se ga prav navadla, pa še lepo se napiše 8.9.10 Bom imela v sredo kr torbo v avtu pripravljeno ha ha, tole mi pa sploh ni potegnilo!! no, pol bom pa jst tud prosila mojo G, če se lohk za sredo po 11uri zmenimo!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 11:24:30
|
|
|
|
katrinka
|
Laliela: iskrene cestitke za Nika!! Bambinca: iskrene cestitke za Zojo!! ŽanaTaja: iskrene cestitke za Kiaro!! Natalija28: iskrene cestitke za Matijo!! iskrene cestitke se od mene
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 12:09:27
|
|
|
|
Pokora
|
Pozdravljene! Tukaj soseda iz oktobrskega foruma. Bi imela eno vprašanje za vas - za te ki ste šle samoplačniško na odvzem brisa za streptokok B. Torej, kam v Lj ste šle samoplačniško - da sploh niste njihove pacientke, na odvzem brisa za streptokok B? Hvala vam že v naprej!!! Pa se opravičujem da vdiram v vašo temo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 12:30:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Torej, kam v Lj ste šle samoplačniško - da sploh niste njihove pacientke, na odvzem brisa za streptokok B? Hvala vam že v naprej!!! Jaz sem bris opravila in plačala kr pri svoji G v ZD Fužine. Nisem rabila nikamor drugam hodit.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 12:32:23
|
|
|
|
binabina
|
ojla punce po dolgem času,.... ja ja sem v 36. tednu nosečnosti čez 4 tedne pa imam rok, hmmm pregled bo v četrtek ko nastopim 37. teden, pa me zanima eno na hlačkah sem zasledila rjav izceddek pa že cel dan se tko čudno počutim utrujeno kaj mislite da se je že začel čep luščiti???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 12:37:47
|
|
|
|
barbi195
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Pozdravljene! Tukaj soseda iz oktobrskega foruma. Bi imela eno vprašanje za vas - za te ki ste šle samoplačniško na odvzem brisa za streptokok B. Torej, kam v Lj ste šle samoplačniško - da sploh niste njihove pacientke, na odvzem brisa za streptokok B? Hvala vam že v naprej!!! Pa se opravičujem da vdiram v vašo temo. Meni je bris vzela da moja ginekologinja in potem sem ga sama odnesla na inštitut za mikrobiologijo. Tam sem plačala okoli 16 eur. Poltem sem pa čez 2 dni poklicala in vrašala za rezultat. Ker je bil pozitiven sem morala še enkrat tja in doplačat mislim da 25 eur, da so testirali še keri antibiotiki primejo. To je to...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 13:23:22
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo . Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi . Pokora jaz sem delala test pri Dr. Res-Muravec, v Dravljah, stane 35 Eur, sem pa njihova pacientka-poklici, morda tudi tebe vzamejo, ker delajo veliko za ne-paciente. Rezultat, je bil pa se isti dan. dobra novicka moj je imel danes sestanek in rekli so mu, da ga bodo s sredino oktobra zaposlili. Zacne s 30%, kar nama super fino ustreza, tako da bo imel za zacetek dovolj casa se za mene in strucko, ter slovenscino. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem ful vesela samo, da se nekam v pravo smer odvija in koncno je padel prvi konkretni dogovor!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!