Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 13:38:08
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: binabina ojla punce po dolgem času,.... ja ja sem v 36. tednu nosečnosti čez 4 tedne pa imam rok, hmmm pregled bo v četrtek ko nastopim 37. teden, pa me zanima eno na hlačkah sem zasledila rjav izceddek pa že cel dan se tko čudno počutim utrujeno kaj mislite da se je že začel čep luščiti??? čep kolikor vem je gosta sluz s krvavimi nitkami, ne pa rjav izcedek? a imaš še vedno izcedek ali se je umirilo? kaj pa otroček, normalno giba? mah punce, jaz drugače res nisem komplikator, ko pa gre za moje najdražje... če se ti karkoli zdi čudno, bi se šla jaz pokazat v P. te stane samo nekaj bencina, boš pa potem mirna.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 13:47:49
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo . Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi . ha ha, tale je pa res dobra. no, ker so me ravnokar klicali iz vrtca, da imamo jutri ob 15h roditeljski sestanek, zdej jutri porod odpade mogoče pa res pridem v sredo s torbo. sam prevoz do P si moram še zoorganizirat Tinka, a tebi tud tole odgovarja?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 14:05:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 14:18:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 15:17:25
|
|
|
|
corfu
|
Kosilo proti koncu.... pečena rebra + gobice v smetanovi omaki + pire + rdeča pesa. Mljask
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 15:48:39
|
|
|
|
kajča
|
Sem ravno iz pregleda od svojega G, je rekel, da sem odprta dober cm (toliko kot zjutraj) in da je MV čisto zmehčan. Da vnetje ni hudo in da mi on predlaga, da počakam na popadke in naj ne grem na amnio jutri. mi je pa vseeno dal napotnico in rekel, da se najbrž do poroda ne vidiva, drugače naj pa pridem v sredo na pregled. Res me je pomiril . Šla sem še po en malinov čaj, ker mi ga je v petek zmanjkalo, danes me pa čaka doma še ena manjša fešta, jutri zjutraj pa upam, da bo akcija. Ne bi šla rada zvečer ali pa ponoči, ker bi rada spala. Imam pa že cel dan po malo popadke, ki niso boleči in me pritiska navzdol.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 15:56:31
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi?? če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo . Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi . ha ha, tale je pa res dobra. no, ker so me ravnokar klicali iz vrtca, da imamo jutri ob 15h roditeljski sestanek, zdej jutri porod odpade mogoče pa res pridem v sredo s torbo. sam prevoz do P si moram še zoorganizirat Tinka, a tebi tud tole odgovarja? Lahko naju jaz peljem v P, bom itak z avtom. [ No jaz sem iz pregleda....Vse je isto kot prejšnji teden. Nič več odprta kot prej (2,5cm), CTG lep, vglavnem vse bp. Naslednji pregled v sredo 8.9.2010 ob 8.15 (tak da možno da malo zamudim na kavo, če ne bom fertik do 10h). Torba je pa pri meni že v avtu, ker sem itak skoz leteča, pa da je ne vlačim non stop noter pa ven iz avta.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 15:58:56 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:05:09
|
|
|
|
lillchy123
|
kajča- zdej pa še malo pa bo tik tak tu! corfu- kje si že ti doma? bi se kar povabla pa dober tek
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:14:34
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina 08.9. almera, archie,mala2001,eva2010 kajča,tinkatonka 09.9. nenka7,corfu,Inčy,binabina 15.9. NiNiBo,T.Z. 16.9. sanje2 UZ pregledi CTG 07.9. SOncIca, Izabelina 08.9. Archie,klemcy,mala2001, eva2010,tejči28,tinkatonka 09.9. sanje2 10.9. mala 13.9. PikicaT
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:15:52
|
|
|
|
tejči28
|
corfu res dobro kosilo,si mi kar lušte naredla.Mam usta polne sline zdaj,ko sem že lačna. Sreda bo pa kar pestra vidim,pregledov en kup in upam,da bo tudi porodov en kup.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:17:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Sreda bo pa kar pestra vidim,pregledov en kup in upam,da bo tudi porodov en kup. pa še prazna luna je v sredo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:22:24
|
|
|
|
tejči28
|
kaj prazna luna tudi zna kaj vplivat na porode? sem mislila,da samo polna luna?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:29:26
|
|
|
|
Lenca78
|
Tako jaz sem iz pregleda nič ni novega mala raste črta na ctgju pa ostaja ravna Me je pa mal prestrašla G k mi je prjavla upam da ste narejeni za rojevanje takih otrok ( velikih ) ne vem madona kaj nej prčakujem. naslednji CTG in UZ in pregled pa imam na rok 10.9. V petek pa še rd mam upam da dobim tole najlepše darilo, če ga nau res v sredo luna sračkala. Sm se pa glihkr najedla domačih slivovih cmokov mnjami
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 16:53:56
|
|
|
|
katrinka
|
kako ste nosecke...odstevate ze dneve,minute... jutri bi bil moj nesojen pdp...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 17:12:40
|
|
|
|
mala2001
|
O fak, OMG.... ne morem k sebi pridet..... Znanec, v zgodnjih 20. letih se je včeraj obesil..... pred tem je na FB objavil sliko vislic!!! Še v petek se je dogovarjal s kolegico, da pride naslednji vikend svojo nečakinjo pogledat.... Kaj se mora človeku v glavi obrnit, da to nardi R.I.P. F.S.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 17:55:22
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 Sm se pa glihkr najedla domačih slivovih cmokov mnjami a maš kak dober recept?? Mam v skrinji domače slive, ampak domačih slivovih cmokov se pa še nisem lotila v svoji skromni "gospodinjski karieri". Jaz sem ponavadi kr kupila cmoke. Ravno danes so bili za kosilo: prežganka (mož jo obožuje) in marelični cmoki.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 17:56:17
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 R.I.P. F.S.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 18:06:38
|
|
|
|
Lenca78
|
Tinkatonka ko pridem domov ti spišem recept so simpl pa 10000x boljši k kupljeni vsaj meni, sej drgač je vseen kero sadje daš not jest dam al slive al pa marelce pol pa lepo v skrinjo pa jih sam kuham ko je lakota hehehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 18:07:29
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 O fak, OMG.... ne morem k sebi pridet..... Znanec, v zgodnjih 20. letih se je včeraj obesil..... pred tem je na FB objavil sliko vislic!!! Še v petek se je dogovarjal s kolegico, da pride naslednji vikend svojo nečakinjo pogledat.... Kaj se mora človeku v glavi obrnit, da to nardi R.I.P. F.S. Sožalje
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 18:10:49
|
|
|
|
tinkatonka
|
HEj! kje pa ste vse? Se mi zdi, al je mal zatišje? Se pozna, da so nekatere "klepetulje" že mamice in imajo manj časa, pa naša tannya v P - joj upam, da bo hitro za njo!! Jaz sem moja dva fanta po kosilu poslala ven. Mož malo pospravlja okrog hiše, ker bo kosovni odvoz kmalu, A. mu pa pomaga. Ker smo pa prva hiša v ulici se vsi sosedje ustavljajo in sprašujejo, če sem že rodila. Zdaj je že moj mož sit teh vprašanj, ker zjutraj ko gre v službo mora tudi cca pol ure odgovarjati na tel.klice in pojasnjevati, da ne nisem še rodila. Njega še bolj maltretirajo kot mene. Do tašče se mi pa sploh ne da it, grda jaz, a ne , ker se mi pač ne da pojasnevat kaj me ščipa in kaj ne in odgovarjati na vprašanja v smislu "a čutiš, da bo kmalu". Ja v roku enega mesec bo pa zihr. No in zdaj čičam tu za računalnikom in čakam da posuši sušilec, da grem zložit obleke, da bo vse tipi topi. Tud sesalec bi blo fajn vklopit, pa se mi ne da. Bo mož jutri posesal, ker mene preveč boli križ potem, pa sem čist crknjena. Drugače imam pa filing, da se bom spet ukvarjala s štetjem popadkov zvečer. Me že cel dan mal ščipa, ampak nič za dihat, sam prime pa po cca 20s spusti. Kr neki no. Upam, da bo šlo čimprej zares. Lep preostanek večera in se beremo. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 18:14:29 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 18:25:52
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 kaj prazna luna tudi zna kaj vplivat na porode? sem mislila,da samo polna luna? Baje še bolj kot polna luna. Mogoče bosta imela pa tvoja otročička na isti dan RD. To bi bil štos, a ne!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 18:26:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajča Sem ravno iz pregleda od svojega G, je rekel, da sem odprta dober cm (toliko kot zjutraj) in da je MV čisto zmehčan. Da vnetje ni hudo in da mi on predlaga, da počakam na popadke in naj ne grem na amnio jutri. mi je pa vseeno dal napotnico in rekel, da se najbrž do poroda ne vidiva, drugače naj pa pridem v sredo na pregled. Res me je pomiril . Se že veselimo lepih novičk!!! Upam, da čimprej!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 19:20:16
|
|
|
|
benika
|
kje pa ste vse? Se mi zdi, al je mal zatišje? Se pozna, da so nekatere "klepetulje" že mamice in imajo manj časa, pa naša tannya v P - joj upam, da bo hitro za njo!! user posted image user posted image Mene zanjo malce skrbi. Sem ji dopoldne poslala sms, pa nobenega odgovora ni bilo, kar ni v njeni navadi. Upam le, da že carta princesko in da nas zato ignorira
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 20:14:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika kje pa ste vse? Se mi zdi, al je mal zatišje? Se pozna, da so nekatere "klepetulje" že mamice in imajo manj časa, pa naša tannya v P - joj upam, da bo hitro za njo!! user posted image user posted image Mene zanjo malce skrbi. Sem ji dopoldne poslala sms, pa nobenega odgovora ni bilo, kar ni v njeni navadi. Upam le, da že carta princesko in da nas zato ignorira ja jaz tud upam, da je predolgo ne matrajo, da ne bo imela tako slabe izkušnje kot jo je imela prvič. Upam, da še danes dobimo sms z veselo novičko.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 6.9.2010 20:16:58
|
|
|
|
tinkatonka
|
tiste, ki že imate otroke.... kam ste kaj vpisovale otroke na dejavnosti? Ima mogoče kakšna izmed vas dobre izkušnje z ABC šport? Aneja nameravam vpisati na nogomet pri njih. Je čist frik na to igro, pa non stop bi samo tekel.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!