|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
6.9.2010 13:38:08   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

ojla punce po dolgem času,.... ja ja sem v 36. tednu nosečnosti čez 4 tedne pa imam rok, hmmm pregled bo v četrtek ko nastopim 37. teden, pa me zanima eno
na hlačkah sem zasledila rjav izceddek pa že cel dan se tko čudno počutim utrujeno kaj mislite da se je že začel čep luščiti???

čep kolikor vem je gosta sluz s krvavimi nitkami, ne pa rjav izcedek?
a imaš še vedno izcedek ali se je umirilo? kaj pa otroček, normalno giba? mah punce, jaz drugače res nisem komplikator, ko pa gre za moje najdražje... če se ti karkoli zdi čudno, bi se šla jaz pokazat v P. te stane samo nekaj bencina, boš pa potem mirna.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.9.2010 13:47:49   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi??

če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu.

Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo .   Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi  .

ha ha, tale je pa res dobra. no, ker so me ravnokar klicali iz vrtca, da imamo jutri ob 15h roditeljski sestanek, zdej jutri porod odpade mogoče pa res pridem v sredo s torbo. sam prevoz do P si moram še zoorganizirat Tinka, a tebi tud tole odgovarja?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 14:05:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 14:18:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.9.2010 15:17:25   
corfu
Kosilo proti koncu.... pečena rebra + gobice v smetanovi omaki + pire + rdeča pesa. Mljask user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.9.2010 15:48:39   
kajča
Sem ravno iz pregleda od svojega G, je rekel, da sem odprta dober cm (toliko kot zjutraj) in da je MV čisto zmehčan. Da vnetje ni hudo in da mi on predlaga, da počakam na popadke in naj ne grem na amnio jutri. mi je pa vseeno dal napotnico in rekel, da se najbrž do poroda ne vidiva, drugače naj pa pridem v sredo na pregled. Res me je pomiril user posted image user posted image user posted image user posted image .

Šla sem še po en malinov čaj, ker mi ga je v petek zmanjkalo, danes me pa čaka doma še ena manjša fešta, jutri zjutraj pa upam, da bo akcija. Ne bi šla rada zvečer ali pa ponoči, ker bi rada spala.

Imam pa že cel dan po malo popadke, ki niso boleči in me pritiska navzdol.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.9.2010 15:56:31   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi??

če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu.

Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo .   Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi  .

ha ha, tale je pa res dobra. no, ker so me ravnokar klicali iz vrtca, da imamo jutri ob 15h roditeljski sestanek, zdej jutri porod odpade mogoče pa res pridem v sredo s torbo. sam prevoz do P si moram še zoorganizirat Tinka, a tebi tud tole odgovarja?

Lahko naju jaz peljem v P, bom itak z avtom. [user posted image

No jaz sem iz pregleda....Vse je isto kot prejšnji teden. Nič več odprta kot prej (2,5cm), CTG lep, vglavnem vse bp. Naslednji pregled v sredo 8.9.2010 ob 8.15 (tak da možno da malo zamudim na kavo, če ne bom fertik do 10h). Torba je pa pri meni že v avtu, ker sem itak skoz leteča, pa da je ne vlačim non stop noter pa ven iz avta.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 15:58:56 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.9.2010 16:05:09   
lillchy123
kajča- user posted image user posted image user posted image zdej pa še malo user posted image pa bo user posted image tik tak tu! user posted image

corfu- kje si že ti doma? bi se kar povabla user posted image pa dober tek

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.9.2010 16:14:34   
tejči28
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. almera, archie,mala2001,eva2010
         kajča,tinkatonka
09.9. nenka7,corfu,Inčy,binabina
15.9. NiNiBo,T.Z.
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

user posted image    CTG      user posted image

07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie,klemcy,mala2001,
         eva2010
,tejči28,tinkatonka

09.9. sanje2
10.9. mala
13.9. PikicaT

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.9.2010 16:15:52   
tejči28
corfu res dobro kosilo,si mi kar lušte naredla.Mam usta polne sline zdaj,ko sem že lačna.user posted image user posted image

Sreda bo pa kar pestra vidim,pregledov en kup in upam,da bo tudi porodov en kup.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.9.2010 16:17:30   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Sreda bo pa kar pestra vidim,pregledov en kup in upam,da bo tudi porodov en kup.user posted image user posted image

pa še prazna luna je v sredo. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
6.9.2010 16:22:24   
tejči28
kaj prazna luna tudi zna kaj vplivat na porode? sem mislila,da samo polna luna?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.9.2010 16:29:26   
Lenca78
Tako jaz sem iz pregleda nič ni novega mala raste črta na ctgju pa ostaja ravna user posted image Me je pa mal prestrašla G k mi je prjavla upam da ste narejeni za rojevanje takih otrok ( velikih ) ne vem madona kaj nej prčakujem.user posted image

naslednji CTG in UZ in pregled pa imam na rok 10.9. V petek pa še rd mam upam da dobim tole najlepše darilo, če ga nau res v sredo luna sračkala.

Sm se pa glihkr najedla domačih slivovih cmokov mnjami user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.9.2010 16:53:56   
katrinka
kako ste nosecke...odstevate ze dneve,minute...
jutri bi bil moj nesojen pdp...

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.9.2010 17:12:40   
mala2001
O fak, OMG.... ne morem k sebi pridet.....user posted image user posted image user posted image

Znanec, v zgodnjih 20. letih se je včeraj obesil..... pred tem je na FB objavil sliko vislic!!!

Še v petek se je dogovarjal s kolegico, da pride naslednji vikend svojo nečakinjo pogledat....

Kaj se mora človeku v glavi obrnit, da to nardi user posted image user posted image

user posted image R.I.P.user posted image F.S.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.9.2010 17:55:22   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Sm se pa glihkr najedla domačih slivovih cmokov mnjami user posted image

a maš kak dober recept?? Mam v skrinji domače slive, ampak domačih slivovih cmokov se pa še nisem lotila v svoji skromni "gospodinjski karieri". Jaz sem ponavadi kr kupila cmoke. Ravno danes so bili za kosilo: prežganka (mož jo obožuje) in marelični cmoki.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
6.9.2010 17:56:17   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

R.I.P.user posted image F.S.

user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
6.9.2010 18:06:38   
Lenca78
Tinkatonka ko pridem domov ti spišem recept so simpl pa 10000x boljši k kupljeni vsaj meni, sej drgač je vseen kero sadje daš not jest dam al slive al pa marelce pol pa lepo v skrinjo pa jih sam kuham ko je lakota hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 2193
6.9.2010 18:07:29   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

O fak, OMG.... ne morem k sebi pridet.....user posted image user posted image user posted image

Znanec, v zgodnjih 20. letih se je včeraj obesil..... pred tem je na FB objavil sliko vislic!!!

Še v petek se je dogovarjal s kolegico, da pride naslednji vikend svojo nečakinjo pogledat....

Kaj se mora človeku v glavi obrnit, da to nardi user posted image user posted image

user posted image R.I.P.user posted image F.S.

Sožalje user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
6.9.2010 18:10:49   
tinkatonka
HEj!

kje pa ste vse? Se mi zdi, al je mal zatišje? Se pozna, da so nekatere "klepetulje" že mamice in imajo manj časa, pa naša tannya v P - joj upam, da bo hitro za njo!! user posted image user posted image

Jaz sem moja dva fanta po kosilu poslala ven. Mož malo pospravlja okrog hiše, ker bo kosovni odvoz kmalu, A. mu pa pomaga. Ker smo pa prva hiša v ulici se vsi sosedje ustavljajo in sprašujejo, če sem že rodila. user posted image Zdaj je že moj mož sit teh vprašanj, ker zjutraj ko gre v službo mora tudi cca pol ure odgovarjati na tel.klice in pojasnjevati, da ne nisem še rodila. Njega še bolj maltretirajo kot mene. Do tašče se mi pa sploh ne da it, grda jaz, a ne user posted image , ker se mi pač ne da pojasnevat kaj me ščipa in kaj ne in odgovarjati na vprašanja v smislu "a čutiš, da bo kmalu". Ja v roku enega mesec bo pa zihr. user posted image user posted image

No in zdaj čičam tu za računalnikom in čakam da posuši sušilec, da grem zložit obleke, da bo vse tipi topi. Tud sesalec bi blo fajn vklopit, pa se mi ne da. Bo mož jutri posesal, ker mene preveč boli križ potem, pa sem čist crknjena.

Drugače imam pa filing, da se bom spet ukvarjala s štetjem popadkov zvečer. Me že cel dan mal ščipa, ampak nič za dihat, sam prime pa po cca 20s spusti. Kr neki no. Upam, da bo šlo čimprej zares.

Lep preostanek večera in se beremo.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 18:14:29 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.9.2010 18:25:52   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

kaj prazna luna tudi zna kaj vplivat na porode? sem mislila,da samo polna luna?

Baje še bolj kot polna luna.

Mogoče bosta imela pa tvoja otročička na isti dan RD. To bi bil štos, a ne! user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.9.2010 18:26:51   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Sem ravno iz pregleda od svojega G, je rekel, da sem odprta dober cm (toliko kot zjutraj) in da je MV čisto zmehčan. Da vnetje ni hudo in da mi on predlaga, da počakam na popadke in naj ne grem na amnio jutri. mi je pa vseeno dal napotnico in rekel, da se najbrž do poroda ne vidiva, drugače naj pa pridem v sredo na pregled. Res me je pomiril user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Se že veselimo lepih novičk!!! Upam, da čimprej!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.9.2010 19:20:16   
benika
kje pa ste vse? Se mi zdi, al je mal zatišje? Se pozna, da so nekatere "klepetulje" že mamice in imajo manj časa, pa naša tannya v P - joj upam, da bo hitro za njo!! user posted image user posted image

Mene zanjo malce skrbi. Sem ji dopoldne poslala sms, pa nobenega odgovora ni bilo, kar ni v njeni navadi. Upam le, da že carta princesko in da nas zato ignorirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.9.2010 20:14:59   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mene zanjo malce skrbi. Sem ji dopoldne poslala sms, pa nobenega odgovora ni bilo, kar ni v njeni navadi. Upam le, da že carta princesko in da nas zato ignorirauser posted image

ja jaz tud upam, da je predolgo ne matrajo, da ne bo imela tako slabe izkušnje kot jo je imela prvič. Upam, da še danes dobimo sms z veselo novičko. user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.9.2010 20:16:58   
tinkatonka
tiste, ki že imate otroke....

kam ste kaj vpisovale otroke na dejavnosti? Ima mogoče kakšna izmed vas dobre izkušnje z ABC šport?

Aneja nameravam vpisati na nogomet pri njih. Je čist frik na to igro, pa non stop bi samo tekel.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!