|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
6.9.2010 9:46:56   
tanjusi
najcom dobrodošla!!
Zdaj mi še pa nekaj povejte , kaj bote kuhale danes? Jaz nimam več idej , splohuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu najcom)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
6.9.2010 9:47:21   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Še nekaj. Tiste, ki ste že naročale preko next...koliko pa znaša poštnina in v kolikem času dobiš potem to domov.

poštnina je 5€, ne glede na znesek in količino. Do zdaj sem vedno dobila v roku enega tedna. Na zadnje sem naročila v ponedeljek, v petek pa sem že dobila paket. user posted image  Jaz mam same dobre izkušnje user posted image  (trkam na les)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.9.2010 9:50:32   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

najcom dobrodošla!!
Zdaj mi še pa nekaj povejte , kaj bote kuhale danes? Jaz nimam več idej , splohuser posted image

tudi jaz še razmišljam. Verjetno bom naredila rižotoz grahom, pa sojine polpete in korečkovo omako.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.9.2010 9:55:18   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Drugače pa kako se borite proti belemu toku?
MeNE že skozi tam spodaj peče in ne pomaga nobeno mazilo in nič in sedaj ugotovim da so po vsej verjetnosti krive moje krč. žile , jih imam tudi tam gor take grozno velike in tudi Pušenjak je rekel da zna to zelo bolet in pečt... me zanima kaj bo rekla na to tezo moja gin...

Ojej mene tud spodi vse nekaj daje. Najprej sem staknila glivice, pa je blo mal boljše, pol me je pa od presredka proti zadnjici začelo vse peči in srbeti in sedaj mam že od srede vse vneto in kr ene pikice in sploh ne vem s čim bi se namazala. Skinoren se mi zdi, da še bolj razdraži, bom šla bepanthol kupit, da zdržim do četrtka, ko grem k ginekologu, da mi pove kaj se dogaja tm dol user posted image Me je kr mal strah kaj je to zdej. Kr je res neprijetno.

Beli tok je pa itak grozen, kr teče. Ne gre brez ščitnikov perila. Je pa baje itak normalno to, tako da me ne skrbi toliko sam beli tok user posted image

Vsem, ki imate preglede in NS...držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.9.2010 9:57:17   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: slama

Še nekaj. Tiste, ki ste že naročale preko next...koliko pa znaša poštnina in v kolikem času dobiš potem to domov.

poštnina je 5€, ne glede na znesek in količino. Do zdaj sem vedno dobila v roku enega tedna. Na zadnje sem naročila v ponedeljek, v petek pa sem že dobila paket. user posted image  Jaz mam same dobre izkušnje user posted image  (trkam na les)

jst bom zdej prek kolegice naročial 2 hlače.
ene bolj fine...ene pa take ko une rjave žametne, sam da so črne user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.9.2010 9:57:49   
Klemy82
Jutrčka!
Danes še finiširam za knjigo, jutri pa da vidimo, al bo ratalo!user posted image
Za kosilo se tudi meni niti ne sanja, kaj bo... nekaj na hitro... ma, bo že.
Lep dan želim vsem, pa dobro opravite na pregledih, tiste, ki jih imate!!

Jst.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
6.9.2010 10:10:44   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: slama

A res? Jaz sem si predstavljala, da stane več in dlje hodi. Grem kar gledam, ker imajo ful stvari, ki so mi všeč. Kakšne os pa kaj številke. Normalne ali kaj manjše, večje?

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.9.2010 10:12:51   
inia
acjom dobrodošla

Mi bomo pa danes kar pico jedli user posted image  Se mi jo tako lušta. Sam hudiča ko imam najraje take fajn pikantne pa ne upam preveč. Bomo kar doma jo delali.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.9.2010 10:16:14   
Heilie
http://www.next.co.uk/

A je tole prava stran?

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
6.9.2010 10:21:13   
libna
Jutro...

Eva, vse naj naj!!!!

Jst danes kr v voku kuham...mal puranovega meska, pa paradižnik, bučke, pa riž, zalijem z juho, začimbe...zraven se mi kuha fižol-za solato!

Še dve urci in grem na nuhalno...jupi!!!

Vse ostale, ki imate danes nuhalno-srečno!!!!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
6.9.2010 10:26:26   
Lun1ca
Ful majo fajne hlače.. sam če se mi zdi da majo to za take suhcene bedrce.. jaz nimam takih malih bedrc user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
6.9.2010 10:26:52   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

A je tole prava stran?

je.

acjom dobrodošla

Mi bomo pa danes kar pico jedli user posted image  Se mi jo tako lušta. Sam hudiča ko imam najraje take fajn pikantne pa ne upam preveč. Bomo kar doma jo delali.

jst sm do zdej 2x jedla mehiško pa je blo vse ok user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
6.9.2010 10:28:10   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

A je tole prava stran?

je prava. Pa ko naročaš, moraš spodaj kliknit na slovensko zastavo, da boš imela cene v €.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
6.9.2010 10:28:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Ful majo fajne hlače.. sam če se mi zdi da majo to za take suhcene bedrce.. jaz nimam takih malih bedrc user posted image

ja sm računaj da tiste slike ki so gor, so ziher številka 36 al pa še manjše. Menda se pri večji številki tud tam ko so bedrca povečajo hlače user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
6.9.2010 10:32:00   
Lun1ca
Upam no user posted image Če ne se bomo pa že nekak znašli..
Aja te številke angleške.. 10 je 38 ne? Če se prav spomnim..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
6.9.2010 10:33:47   
5ra8

Upam no user posted image Če ne se bomo pa že nekak znašli..
Aja te številke angleške.. 10 je 38 ne? Če se prav spomnim..

ej, klikni spodaj SLOV. zastavco...in potem ti da tudi naše mere. 36,38, 40, itd...pa v EUR ti cene spremeni.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
6.9.2010 10:36:27   
Lun1ca
Oh hvala user posted image danes sem res čist zbegana user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
6.9.2010 10:36:31   
slama
inia, lun1ca glede velikosti si poglejta še tisto stran size guide,
pri velikostih pa lahko izbiraš med klasičnimi in podaljšanimi kroji, tako da se najde kaj tudi za dolgonoge punce.

tole je za nosečniške hlače
http://www.nextdirect.com/help/en/si/Section.aspx?ItemId=11380

tole pa za ostala ženska oblačila
http://www.nextdirect.com/help/en/si/Section.aspx?ItemId=11373

Pa veselo nakupovanje. user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
6.9.2010 10:43:42   
Klemy82
user posted image vidim, da ste danes vse v šopingu.... jaz sem včeraj našla PERFECT hlače zame na netu od trgovine Popek. Ampak bom šla kar tja osebno jih pomerit, ker hlače kupit zame je umetnost. Prek neta si kar ne upam kupovat, no. Majčke pa puloverji ni blema, ampak hlače...
Iiiiiii, pa v soboto sva s kolegico brkljali po H&M iiiiiiiiiiiiiiiiii, kok majo cortkane reči za bebije, jst bi kar celo trgovino kuplauser posted image ... bo pestro, ko bomo res začeli s šopingi...

Aja, še hlače, oz kavbojke pripopam... 
user posted image

Jst.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
6.9.2010 10:47:28   
5ra8
Jst raj ne grem v CA al pa HM al pa BC, ker tam pol zacnem prec gledat oblekce za bebike....joooj....kr topim se, res user posted image

Aja, končno sem dobila knjigico TO SEM JAZ.

Mislim, nesposobni so v BC res. Kaže jim zaloga v trgovini 2 kom. A oni je nikjer ne najdejo, niti v skladišču ne. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
6.9.2010 10:48:09   
*Ninočka*
To bo še zanimivo - nakupovanje mislimuser posted image  
Sej niti ne vem kaj naj kupim. Čeprav se mi skoraj še nič ne vidi trebuščka, me večina hlač že tišči. Bom šla malo čez mejo pogledat, ker po spletu še ne upam naročat. Hlač pa še posebej ne. Moram sprobatuser posted image
Tudi sama se odločam o današnjem kuhanju, si mi dala libna fajn idejo. Mnjam.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
6.9.2010 10:48:48   
Lun1ca
slama ja sem že gledla malo te linke. Tudi nogo sem si že pomerla in sem ugotovila, da raje ne bom nič kupovala. Kr podalšane oziroma pač "long" so meni glih do gležnja teh 79 cm user posted image Tak da rabim "extra long" ampak tiste mi pa všeč niso tak user posted image kompliciram.. vem ja user posted image Nekak ne zaupam kupovanju oblačil prek neta.. nikol nisem kupovala, ker že tak mam probleme v trgovinah.. nikol nič prav..

Popek sm tudi jaz gledla ja. Ampak majo pa fajne cene tam.. jaz sm rekla da si tam privoščim samo kako majčko "pridem marca" user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
6.9.2010 10:49:33   
Lun1ca
5ra8 u fajn za knjigico! A ni lepa? Mojemu so se oči zarosile ko jo je malo prelistal.. tak lepo piše..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
6.9.2010 10:52:12   
*Ninočka*
Klemy82 - imama očitno obe strah prek nakupovanja hlač prek spleta user posted image  Drugače pa so te, ki si jih izbrala superca.

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
6.9.2010 10:53:34   
5ra8

5ra8 u fajn za knjigico! A ni lepa? Mojemu so se oči zarosile ko jo je malo prelistal.. tak lepo piše..

Je, tako lepo preprosto piše.
Jo morava začet počas izpolnjevat user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......