|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
6.9.2010 10:54:03   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Popek sm tudi jaz gledla ja. Ampak majo pa fajne cene tam.. jaz sm rekla da si tam privoščim samo kako majčko "pridem marca" user posted image

Ja, sej, cene so res fajn. Jaz vseeno upam, da bom našla kaj v c&a na Rudniku, samo preden mojega kam spravim...uf! Bo že. Saj za doma ni blema, sem v trenerki, ampak za ven imam pa samo še ene kavbojke, da me ne tiščijo, no pa še pri teh mi gre čedalje bolj na živce ta gumb in si ga že pridno odpenjam.

Jst.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
6.9.2010 10:55:32   
emilija2008
Eva vse naj,naj!!!!

Mene pa zanima pri nextu, kaj je to za ena 8 mestna koda,ki jo moraš vpisati na koncu - kot sporočilo trgovcu ali nekaj takega?!user posted image   Nimam pojma. Se moram še kje registrirati? Izbrala sem nekaj lepih stvari za hčerko,zdaj pa ne znam plačati.user posted image

ZA Tiste,ki imate NS, pa držim pesti,da bodo sami lepi izvidi!

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
6.9.2010 11:00:18   
emilija2008
Eva vse naj, naj za tvoj RD.

Slama oz.tiste,ki nakupujete pri Nextu - kaj pomeni na koncu tista 8mestna koda,ki jo naj vpišem kot neko sporočilo trgvocu?!user posted image  IZbrala sem nekaj lwpih cotk za našo pupo, vnesla vse žive podatke, na koncu pa ne znam plačati?!

Vse tiste,ki imate NS, pa držim pesti, da bodo sami lepi rezultati!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2503
6.9.2010 11:01:21   
emilija2008
No,zdaj sem pa kar 2x napisala, ker me je 1x nekaj vmes ven vrglo!!!user posted image

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
6.9.2010 11:18:18   
discoamela
ciaoo !!!
dobrodošle nove!! user posted image user posted image user posted image  
punce veliko sreče za nuhalne in preglede ..
Eva vse naj naj!! Pa lepo praznuj... user posted image , mi imamo tudi en kup devic v družini, ("veseli december" dela svoje! hehe) . Čez 2 tedna ima tudi moj sinček rojstni dan,pa ne vem če bi sploh praznovali oz kako bi to speljali...on bi imel ene 10 prijateljev, kar mi ne predstavlja problema. Finta je, da pol pride še 20 staršev zraven, ki bi kar ostali, jih pa nimam kam dat ker imamo tako majhno dnevno sobo...user posted image  Kako vi to organizirate???? Help..

Beli tok je tudi meni delal precej težav, pa sem prebrala, da si lahko pomagaš z malo jabolčnega kisa v vodi, s tem spiraš.. sem probala in deluje.. tudi vnetja od takrat nimam več.. ne vem ali slučajno ali res pomaga, ma .. super, samo da je rešen problem! Pa itak spodnje perilo - uporabljam samo belo, bombažno, čim manj sladkega in OH, no stress ;) ... meni je vsakič predpisala canesten 3 svečke in mazilo, ko sem dobila vnetja, sem pa prebrala v navodilih, da ga v nosečnosti odsvetujejo..user posted image user posted image  in to ugotovim v 3.nosečnosti .. mah. Hoj znat..

Sem sinoči dobila svoj angelsounds in je super!! Prvič sem ga uporabila, čeprav sem dostikrat slišala o tej napravici... ta mali je čisto navdušen... kar skozi bi poslušal srčka, pa sem mu razložila, da ne smeva preveč motit dojenčka, ker raste in mora imet mir ..

To sem jaz - je super knjigica.. en kup stvari je treba vpisati že prej, slikat, .. skratka, prezadovoljna sem bila z njo, tako da jo bom tudi tokrat kupila.

thunder - vse bo ok, user posted image user posted image user posted image !!!

Že ki sem se toliko hvalila kako se nič ne redim in se trebuh ne pozna... sem pridno nabrala 2 kg v tem mescu in zdaj je trebuh že bolj opazen.. zanimivo kako nihče ne upa vprašat user posted image  samo strmijo v trebuh - sem ga skrila s črno jopico, tako da ga je videt samo s strani .. itak ne bom mogla dolgo skrivat...

A je katera dobila majčko iz Mercatorja???? Jaz sem naročila kar nekaj časa nazaj, pa še nič!!! user posted image user posted image  

Glede mazanja po trebuhu - jaz uporabljam Arganovo olje, mi je ful dobro, pa ni toliko mastno kot ostala olja, tudi madežev mi ne pusti na perilu. Mažem ga vsepovsod, stegna,trebuh,rit,prsi... sem pa precej nagnjena k strijam in se jim ne bom mogla izogniti, žal. Si pa lahko vsaj malo pomagam ane?? Nanesem ga na še vlažno kožo po tuširanju zjutraj ali zvečer, odvisno kdaj grem pod tuš, poleti tudi večkrat na dan... 2 nosečnosti sta mi pustili precej strij po notranji strani stegen - tam sem se tudi najbolj zredila.. na trebuhu pa skoraj nič..  Je pa res da lih ne diši preveč user posted image

No bodte fajn, lep začetek tedna vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2505
6.9.2010 11:31:14   
5ra8
discoamela,

kaj pa če bi tko naredila....povabi vse tamale v planet tuš, sedaj ne vem koliko je star....tamale ma čez ena animatorka...pa so tam dve uri al kok....pa na pico grejo pa tako....če je pa starejši - tam 10 let...pa lahko sine povabi prijatelje na pico in kino...tako smo pri nas naredili user posted image  (ne, nimam jst še otrok user posted image )

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
6.9.2010 11:45:35   
discoamela
5ra8 :tudi mi smo bili pred kratkim na takem r.dnevu v Kopru v Tuš Planetu... in je bilo super! vsi zadovoljni!
smo pa mi iz Nove Gorice in nimamo nič takega tukaj, vsaj kolikor sem jaz seznanjena... edina igralnica je v Qlandiji in tam mi je prejšnji teden rekla, da tega ne počnejo.. user posted image  mi je pa smotano vabit ljudi na rdan v Koper?!?! sicer je nedelja, mogoče bi tudi prišli na en izlet vsi...pa bi se zgubili starši malo po trgovinah tisti 2 urci... hmmm.. ne vem.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
6.9.2010 11:48:21   
seven7
Evo me z NS. Vsi smo zdravi in ok. Rezultati so super, zdravnica je rekla naj začnem uživat!
Bo pa še ena punčka :)

Srečno ostalim!

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

Neposredna povezava do sporočila: 2508
6.9.2010 11:55:03   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: discoamela

5ra8 :tudi mi smo bili pred kratkim na takem r.dnevu v Kopru v Tuš Planetu... in je bilo super! vsi zadovoljni!
smo pa mi iz Nove Gorice in nimamo nič takega tukaj, vsaj kolikor sem jaz seznanjena... edina igralnica je v Qlandiji in tam mi je prejšnji teden rekla, da tega ne počnejo.. user posted image  mi je pa smotano vabit ljudi na rdan v Koper?!?! sicer je nedelja, mogoče bi tudi prišli na en izlet vsi...pa bi se zgubili starši malo po trgovinah tisti 2 urci... hmmm.. ne vem.

koliko pa je ng-kp? pojma nimam.
Ne vem no...saj ce gres malo pot rgovinha hitro 2 uri mineta. saj pr men user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
6.9.2010 12:13:02   
5ra8
aja babe, ste opazile da smo šle čez 100 že? user posted image

pa še nekaj za branje...sem se prav nasmejala enim trditvam user posted image  sploh tisti z čistilom user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosite-pod-srcem-deklico-ali-decka.html

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
6.9.2010 12:27:15   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

Evo me z NS. Vsi smo zdravi in ok. Rezultati so super, zdravnica je rekla naj začnem uživat!
Bo pa še ena punčka :)

Srečno ostalim!

Čestitke za punčko!!! Jaz pa imam nuhalno 8.9., še malo....user posted image

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
6.9.2010 12:49:56   
SaMaa
Živjo punce,

še en dan pa zvemo kaj in kako naprej.

S katero kremo se mažete po trebuhu in telesu? Jaz zaenkrat še ne uporabljam nič, vendar bo potrebno začeti nekaj uporabljati. Kaj pa kakšna od Welede? Ali pa iz lekarne? Ali je bolje losjon ali olje?

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
6.9.2010 13:13:51   
Akilene
Za seznam:

Amniocenteza - 20.9.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
6.9.2010 13:25:12   
Eva07
Heej !

Hvala za čestitkeuser posted image Sem v službi mal počastila, pa še kar vsem prisotnim, ki še niso vedeli, povedala zauser posted image , ko je bila lih priložnost, čeprav sem rekla do jutri ko je NS, ampak nisem mogla zdržat čveka čvekasta. So bili veseli, pa smo se lupčkali, pa smejali, pa v glavnem lepo...no sem se pa pršuta najedla user posted image user posted image jooj se mi ga luštal že tolk časa pa nisem upala, no zdaj pa sem in upam, da bo vse ok.

Potem pa slavnostno kosilo z mojo mini družinico, ha nikol ne uganete kaj...........segedin..........ja res je segedin je moje današnja edina ogromna želja za slavnostno kosilo. Njami sam še zelje bi jedla, Hb da se je shladilo, ker sem ga hotla že na morju, pa mi je dragi preprečil, no pa tud ne vem če bi takrat zelje našlauser posted image Ja kaj čmo, pravjo da je nosečnicam treba ustreči...

Hm jaz se še nč ne mažem, pa bo treba, prvič sem imela eno prav fajn kremo iz lekarne, nobene strije, ampak se pri ne vem čem ne morem spomnit imena. Bom šla kar v lekarno, morda mi bo embalaža padla v očiuser posted image

Čestitke seven7 za deklico in lep rezultatuser posted image

Najcom dobrodošla...

Lepo bodte

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
6.9.2010 13:54:23   
Poli_H
user posted image user posted image user posted image  preko 100 smo user posted image user posted image user posted image

heilie to se pa kar grdo sliši... in neprijetno... uf! ala ti vera, da boš vzržala do četrtka... upam da boš našla kaj, kar ti bo zadevo čim prej umirilo... jaz tudi imam že cel čas belo/rumen tok, mislim da sem že vse kreme in vaginalete sprobala, pa zaenkrat nič ne pomaha. Bomo vidli kaj bo prinesla zima user posted image

eva07 čestitke! na še mnoga, mnoga leta user posted image user posted image

bla včeraj v ZOO Zagreb, nazaj grede pa v tistem centru Roses Outlet fashion malo pred mejo (tiste ki ne poznate - trgovski center iz samih trgovin priznanih blagovnih znamk, z znižanji, ker so vse varianta Outlet). In kaj sem delal? Pridem v Adidas, gledam koliko stanejo majčkeni šuheci. Pridem v Benetton, gledam koliko stanejo majhna oblačilca. Pridem v Nike, gledam koliko stanejo male trenerkice. In se zraven topim user posted image  Pa me je moj na koncu vprašal, če pa mislim jaz naga naokoli hodit. user posted image  Če pa so taaaaaaaaaaaaak luštkane te mini zadevice user posted image

To sem jaz knjiga, brez problemov kupila v MB v Baby Centru, jih je imela še enih 20 zraven na polici. Prelistala, skor zmočla s solzami, danes se spravim v začetno akcijo. Pol pa peglat user posted image user posted image user posted image  

grem danes k moji splošni zdravnici, da mi da napotnico za laboratij, da te vidimo kaj je s tem mojim Hgb... Pol pa kuhat... hm... bodo kar topli sendviči ala Polona (beri mini pica, ampak na kruhu in vse zmešano...). Ni časa za govejo župco user posted image

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
6.9.2010 14:33:36   
tanjusi
zdajle sem pa čist solzna ... že kar dolgo nisem iskala srčka z as , včeraj se je moj zelo dolgo matral pa nisma nič našla , pa ne da bi se sekirala ... ampak tak pa študiraš in zdajle sem pa spet šla iskat srčka in ga našla takoj , še ta mala sta poslušala in en je rekel ... pa ka si ti nor... joj sem srečna ... eh saj veste hormoni user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.9.2010 14:34:51   
5ra8

user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted imageštajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted imagePoljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted imageokolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imageSG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted imageŠtajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted imagekraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted imageSavinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted imageKRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageMB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted imageMB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted imageDolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image

10.3.11
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted imageMb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted imageNm
user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted imagegorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted imageokolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted imagekraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted imageMb user posted image
mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted imagekraj

stellaria, ?user posted image , ?user posted imageDomžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
*Ninočka*, 28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted imageNG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , kraj
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted imageVelenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted imageokolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted imagekraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , npokolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa27 let, 2  user posted image , 1  user posted imageMb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted imageokolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 64 user posted image

št.
user posted image : 6
št.
user posted image : 4
št. user posted image
user posted image : 58 (zaenkrat trije dvojčki user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 6.9.2010 14:35:13 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.9.2010 14:36:27   
5ra8

user posted image

user posted image

thunder - 08.09
Heilie - 09.09
lina10 - 09.09
Lun1ca - 09.09
nina42 - 09.09
Nocturama - 10.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
inia - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
Čebel@ - 05.10
slama - 07.10

user posted image

SaMaa - 07.09
Eva07 - 07.09
nina42 - 07.09
nelikaa - 08.09
slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.9.2010 14:38:51   
tanjusi
Zdaj pa še ena malo težja tema :
Recimo da izveste da vaš otroček ki ga nosite pod srčkom ni zdrav da ima recimo Davna , ali kaj druga... saj vem težko je o tem študirat sploh če nisi v tej situaciji...pa recimo, kaj bi naredile...Zdravniki o tem govorijo kot da je nekaj čisto normalnega da nerojenemu otroku vzameš življenje... Ker imam ac in še kar visoko tveganje za ds upam !!! da se mi z tem vprašanjem ne bo treba ukvarjat...
Kako ve razmišljate o tem?

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.9.2010 14:43:16   
5ra8
jst sm razmišlala o tem dost.
Jst bi šla splav delat, pa naj mi rečejo da sem sebična al karkoli.
Niti jaz niti otrok ne bi imel nekega pravega življenja če bi bil tako ali drugače prizadet. Da pa to, da bi ga mela po nekih ustanovah nonstop pa sm za vikende doma, to pa tud nočem.

Sicer to je moje mnenje, sva se z mojim pomenila že in je istega mnenja.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
6.9.2010 14:46:21   
SaMaa
Tudi jaz bi šla delat splav, vsekakot pa naj bom še tako sebična. Tako kot je napisala 5ra8 niti sebi niti otroku ne bi privoščila takšenga življenja.

A mi lahko ena pove, kaj pomeni kratica AC (veliko berem o tem, pa ne vem kaj je to user posted image )?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
6.9.2010 14:49:54   
5ra8
SaMaa,

AC pomeni amniocinteza user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
6.9.2010 15:01:14   
SaMaa
5ra8 HVALA user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
6.9.2010 15:18:13   
tanjusi
Ja saj vem in razumem razmišljam pa o tem... Sama delam v vrtcu in srečala sem že veliko otrok pa tudi prizadetih otrok in vem da so recimo od teh otrok otroci z davnom še nekak najmanj prizadeti... srečala sem se tudi z otrokom , ki se je rodil povsem zdrav pa je imel po rojstvu hudo vnetje možganskih ovojnic in je zaradi tega slep , gluh in povsem nepokreten .... ta otrok pa res nima kaj od življenja ... ampak imA ljubezen tistih ki ga obdajajo in potem je moje razmišljanje (trenutno ) tako da otrok z ds lahko živi dokaj samostojno in podobno življenje kot mi , no saaj vem da je težko , ampak mi paše če tule razmišljam in prosim brez obsojanj vsak ima svoje mišljenje...tudi moj je rekel da je prestar za bolnega otroka ampak ko se sedaj pogovarjava postaja tolerantnejši .... resnično upam in VEM da se mi ne bo treba o tem odločat ....

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
6.9.2010 15:30:25   
Akilene
Tudi jaz grem na AC in seveda upam, na najboljši rezultat. Ampak še vedno obstaja - kaj pa ČE? To so težke odločitve, res, zdravniki se z njimi ne obemenjujejo. Vsak se mora odločiti pri sebi. In nekje pri 20 tednih, ko pikica ni več pikica in veselo brca v trebuščku, to NI enostavna odločitev, četudi veš, da ni zdrava. Še vedno je "tvoja", polna tednov, mesecev misli, ki si ji namenjal le njej. Kot sem rekla, upajmo na najboljše in molimo, da nam ne bo potrebno sprejeti nadaljnih odločitev.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......