Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori Uf tudi jaz sem med temi grešnicami Se neki trudim nehat pa je obup. Zdržim neki dni, pa potem spet grešim, pa spet neham..... Najbolj pa mi je grozno to, ker se strašno obremenjujem s tem, ker vem, da škodim otročku. Upam, da mi rata nehat vsaj v kakem mesecu, ker pravijo, da če nehaš do 30 tedna, da otroček ob rojstvu prav nič ne zaostaja v rasti za vrstniki. Drugače pa dohtarji priporočajo, da če se že ne da nehat da pokadiš max 10 cigaret, nekateri pa max 3. Uf, 10 na dan Se mi kar nekam ogromno sliš Še občasno en ali dva (ne prav pogosto) mi delajo probleme s psiho včas. Pa sem pri prvem isto skadila kerga, ko se je šlo npr. ven al pa tko. Pa ni nč zaostajal . Kakšen pa verjetno bi, ob istih "pogojih", nista dva glih, itak. Sem pa drgač zdelje taaakoooo vesela . Se je moj "zunanji" maček vrnil z nekam dolgega potepa . Sej ni, da ga prav dolh ne bi blo (včeri popolnde sem ugotovila, de ga ni nikjer že neki cajta), sam ponavad bi on skoz vrataril: malo notri pa čez 5 minut spet ven, pa čez 5 minut spet not (je lačen, že douh ni jedu ), pa spet ven pa.... Zdej ga pa ni blo niti zvečer niti zjutri, tut popoldne, ko smo +/- zuni, njega nikjer, ne v grmovju, ne med paradajzi... Ufff, mi je odleglo, ko ga vidim vsega flegma, mal zalimanga pred vrati prav nemarno poležavat . Se mi kr smeje.