|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
6.9.2010 7:07:44   
Urša08
Naša nočka bolj tko tko. Je zgleda tud Žigca mal prehladek dobil in pušča nosek. Nejc je na poti v vrtec - ga moj pelje. Smo mel pa mal krizice ker kr ni hotel itiuser posted image potem pa mene kr zvije in bi ga najraje kr doma obdržala samo vem da to ni rešitev.

Birdy počivej, počivej in počivej ker sedaj pa še res ni čas da greš v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm in Kolumbo tud jaz mam željo da se vidimouser posted image

Katjuša super za poden v otroški sobi user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pijem kavico, pisker čaja se pa že kuha. Sem si pa jaz tud rekla da bom bolj na izi vse delala, no sej drugač ne gre. Mi pa ni jasno k sem v petek neki pospravljala sam dons sploh ni vidt.

vas grem še mal prebrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.9.2010 7:22:38   
Urša08
Sem z mojim govorla in je blo kr neki štrajkanja danes, je pa vzgojiteljica rekla da je pričakovala. Uf jaz srčno upam, da ne bo takole vsak dan k mi gre sam na user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.9.2010 7:56:27   
simonakr
Jutro! Urša hvala za kavico user posted image

Se morm pohvalit včerej me je moj  peljov v atlantis v savno user posted image user posted image Je bil včerej moj prehlad mal bolš dons pa mal slabš user posted image bi rabla še enkrat it user posted image

Dons mam pa šolo za starše. Se morm še mal pripravit, da ne bom pol ob kakšnem vprašanju v sramoto spravla user posted image  

Nosečke dejte mal bolj počivat! Glede na to kolk ste vse aktivne bo kakšna še res po nepotrebnem prej šla v Rim!  

Šibam šturirat. papa 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.9.2010 8:13:48   
birdy
Punce, jst ne vem kaj nej nardim? Zdej mam pa že par ur tele bolečine (ma sej ne vem kaj sploh mam točno) na pet minut. Ob tem prov čutm pritisk navzdol... Sej razumem da mam verjetno lažne popadke, ampak na pet minut v 28. tednu? Kaj nej, dejte mal svetovat?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.9.2010 8:17:15   
Urša08
birdy pejt se pokazat k ginekologinji al pa v porodnišnico in to takoj. Upam in stiskam pesti da ne gre za popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.9.2010 8:20:31   
Urša08
Simonakr lepo si napisala in maš čist prov. Te bom ubogala pa čeprav bom spet v zaostankuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.9.2010 8:22:55   
Čebel@
jutro

Hana že v vrtcu....danes nisem čist ziher da ne bo kakšne solze spustilauser posted image ....je bila čist zmedene ker jih je ene par že full jokalo-mogoče bi bilo boljš da pride v igralnico pred tistimi ki jokajouser posted image ...mogoče bo pa okuser posted image ......najprej je bilo rečeno,da naj bi danes že spali,ampak so se premisliliuser posted image

naša nočka:user posted image ......Hani se je nalezla prehlada in je imela čist poln nosek.....se je skos zbujala od 1.00-3.00,pol sem ji šla pa nosek pucat je pa čist ven padla-še nikoli ni tok jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image ......pol je pa rabila kar neki časa da se je pomirila,in je zaspala pri meni v naročjuuser posted image ......zjutraj sem jo pa ob 7.30 zbudila-ni dobila nič mleka,ker pol zajterka ne je-pa ni nič spraševala zanj,tko da okuser posted image

zdej si grem pa čaj skuhat in malo še počivat

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.9.2010 8:23:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

birdy pejt se pokazat k ginekologinji al pa v porodnišnico in to takoj. Upam in stiskam pesti da ne gre za popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se strinjam-pejt se pokazat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.9.2010 8:26:33   
Urša08
čebela vidim da sva dons popolnoma na istem. Meni je bilo že v petek rečeno da zna bit mal krizice, sej joka ni bilo sam trmica da ne bi šel v vrtecuser posted image user posted image user posted image , glede prehlada sem jaz fuč, pa še Žigu z noska teče, v glavnem obup. Sem take volje da bi kr jokalauser posted image user posted image user posted image Ti si kar lpo odpočij sedaj ko imaš možnost.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.9.2010 8:29:37   
Čebel@
urša....jaz sem tudi spet mogla cmok požreti ko sem se poslavljalauser posted image .....sem celo noč jo poslušala in študirala če jo čem danes imeti doma,ampak bi bilo le slabšeuser posted image .....sej bo šlo!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.9.2010 8:36:45   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

se strinjam-pejt se pokazat

Tud jest! Takoj k G!!!! 

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.9.2010 8:38:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša....jaz sem tudi spet mogla cmok požreti ko sem se poslavljalauser posted image .....sem celo noč jo poslušala in študirala če jo čem danes imeti doma,ampak bi bilo le slabšeuser posted image .....sej bo šlo!user posted image
,

čebela ma ja bomo zmogle , bomo ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk, Baki, Katjuša in ostale kako gre uvajanje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.9.2010 8:40:39   
birdy
Moj G dela šele popoldne. Ostane mi da grem v P al pa da počakam... Pa še mojga ne dobim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.9.2010 8:47:14   
simonakr
BIRDY!
Poklič v porodnišnico (kamor boš šla rodit) pa naj ti oni svetujejo. Še prej pa vzemi Buskopan pa popij kakšno magnezijevo tableto - Magnesol al pa donat.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.9.2010 8:47:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Moj G dela šele popoldne. Ostane mi da grem v P al pa da počakam... Pa še mojga ne dobim.

Birdy a ma tast avto al pa če je kdo od tvojih frej? A je drugače kaj boljše?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.9.2010 8:50:09   
birdy
Magnezij sem vzela že ob sedmih. Boljše pa ni, pa nobenga avta ni doma. Tasta sem sfehtala da ma Kristi, jst pa vsa živčna, niti ležat ne morem. Še tamali se je čist umiruuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.9.2010 8:51:40   
Urša08
birdy poklič kolumbo, mogoče te ona lahko pelje

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.9.2010 8:53:30   
simonakr

Magnezij sem vzela že ob sedmih. Boljše pa ni, pa nobenga avta ni doma. Tasta sem sfehtala da ma Kristi, jst pa vsa živčna, niti ležat ne morem. Še tamali se je čist umiruuser posted image

Takoj poklič v porodnišnico!
A tamauga si dons kej čutila pa se je samo zdele umiril al dons še ni brcal

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.9.2010 8:54:14   
simonakr

birdy poklič kolumbo, mogoče te ona lahko pelje

Ja to je tud šansa! 

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.9.2010 9:01:28   
Ajvy
jutro.....danes smo spale do 7.45...waw...kolk je blo dober...mal pojem ...potem pa spet veselo na delo....

KAtjuša.
.super za napredek....user posted image user posted image

Birdy..takoj počivat...da te res nau kam odneslo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
berem...takoj pejdi k G

Urša...bogeci prehlajenkoti...Tisi tut že iz nosa teče...ne morem verjet , da se je kalvarija  že začela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr...lepo spelji predavanja.....user posted image user posted image

Čebela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih otroci tudi preizkušajo meje staršev..po mojem je samo žele videt, če si ti prepričana, da si želiš da gre v vrtec..to so pravi mali lumpki user posted image user posted image ..tko da sem prepričana , da že uživa krasno...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.9.2010 9:02:07   
Ajvy
Birdy..če ne pa kar rešilca pokliči...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.9.2010 9:04:03   
Urša08
Ajvy u super spanje user posted image user posted image user posted image user posted image A potem tamali kasneje dostaviš v vrtec? 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.9.2010 9:05:02   
birdy
Sem klicala v P pa mi je sestra rekla nej pridem. Zdej pa mojga probam priklicat, zaenkrat neuspešno...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.9.2010 9:05:33   
Urša08

Sem klicala v P pa mi je sestra rekla nej pridem. Zdej pa mojga probam priklicat, zaenkrat neuspešno...

Poklič še kolumbo al pa kr rešilca. Res držim pestke

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.9.2010 9:11:54   
Ajvy

al pa taxi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.