tejkaz
|
Dan dan Imam čas da malo pojamram Tako sem utrujena, da se že sama sebi smilim. Spet ne spimo. Že tri dni ne spim. Smo že prišli tako daleč da sem vstajala samo dvakrat ali trikrat na noč, slab teden smo celo vsi skupaj spali, je bilo še najlažje, potem sem trikrat pri njemu spala, ker ni želel več spati v spalnici, potem se je mulc odločil, da bo spal sam in od takrat naprej ne spimo. Tri noči sem sprehajam od spalnice do otroške in nazaj. Še zaspat mi ne uspe, me že kliče. Danes ponoči sem ga preslišala, zbudila sem se šele, ko je nekaj močno zaropotalo. Se je v ihti vrgel vznak in z glavo zadel ob rob postelje. Moj je rekel, da ga slišal, ker me je klical, vedno glasneje in ker je mislil da ga ignoriram, ga je pustil da me kliče. Poleg tega nespanja imam težave še z Evo. Sicer jo ta jok čisto nič ne gane, spi celo noč, se očitno ravno toliko predrami da se polula. Noče pleničke, če jo nesem lulat, ne lula, če jo budim in sprašujem če jo lulat, je ne. Postelja je pa po dvakrat na noč mokra. Pleničke pa noče. Tako cele popoldneve samo perem posteljnino in obešam in sušim in zlagam in preoblačim postelje. Jaša je čez dan zelo dobre volje, v vrtcu spi dve uri. Je normalno, znakov kakršnekoli bolezni ne kaže. Samo spi ne. Drek. Ko pridem iz službe, se še preoblečt ne morem v miru, že moramo ven, kjer so zbrani njuni prijateljčki. Cel popoldan se vozijo, igrajo,... ob sedmih večerja, kopanje in spat. Zaspita ob osmih, kar se mi zdi čisto v redu ura za spanje. Posledično je tudi stanovanje polno muck, mačkov, neumite posode, perila, ker enostavno nimam ne volje, ne moči da bi karkoli naredila. Služba - šef je šel na očetovski dopust + redni dopust + izredni dopust, tako da pride konec septembra nazaj. Seveda nam je pustil polno nedokončanega dela. Poleg tega pripravljam novo številko moje revije (ki jo btw kličemo moj tretji otrok) in ker imam opravka z doktorji matematike, fizike, računalništva, ki imajo očitno preveč časa in cele dneve pilijo svoje članke, seveda mi je treba vedno znova pošiljati zadnje verzije, imam celo zmedo in nimam blage veze, kje imam zadnje verzije. Poleg tega, se s koncem septembra zaključi naš projekt, na katerem smo delali celo poletje in je treba še tam polno stvari poštimat. ... Pa še z mojo mami sva se včeraj skregali, ker mi je eno takšno prijavila. Sploh nisem pričakovala tega. In še s svojo najboljšo prijateljico sva se očitno skregali. No, ona se je z mano, zaradi ene banalne stvari. Ni bila toliko, da bi mi sporočila da je rodila in ker sem izvedela od njenega brata, sem ji vseeno poslala telegram v porodnišnico. Še hvala mi ni bila sposobna odgovorit, pa sem videla, da je že zelo aktivna na FB. Eh... Ja in pravkar sem jih od svoje sodelavke poslušala, da kako sem lahko jaz njen šef, če sem skoraj 15 let mlajša od nje. Kot da imam čas, no. Briga me. A boste fejst jezne, če nič ne komentiram Bom ob naslednji priliki.