|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:33:25   
pixieM
caroline1 in filisa - obema pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za vajina očeta! Mi je kar hudo, ko slišim kaj takega. Upam na najbolje in res držim pesti, da spoznata vajine otročičke!

caroline1 - kaj pa so se ti zamerili pri tem sončku, če smem vprašat? Jaz bom poročala kako in kaj, zaenkrat sem prejela mail, da je voziček naročen in da bo v roku 2-10 dni.

roberta69 - jaz mislim, da imam take ''čudne'' bradavičke. Mislim, kako naj opišem... Niso skozi ''trde''. Samo ko je mrzlo oz. če si jih uščipnem?! Saj ne vem, če sem uredu opisala... Tako, da bom šla kar kupit te nastavke, saj za 7€ se pa tut ne bom spufala user posted image !

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:39:27   
Najki
ja sej jana, teh smokijev me je strah, dokler alergolog ne stestira, sploh ne vem kaj je na tem in koliko. samo glede na to, da ga je pol oreha zacelo dusiti, ocitno ni samo kozna reakcija. sej ce pise da vsebuje sledove, to spregledam. pa zadnjic sem mu dala 2x cokolesnik namesto coko, me je kar kap zadela, pa ni bilo nic. mogoce so samo orehi, sam kr ne vem... sicer pa itak dobiva samo preverjene stvari in sladkarij niti ne kupujemo, razen mlecne cokolade pa baby piskotke, smokijev in cipsa in tega tudi sicer ne bi dajala otroku, mu pa kdaj naredim kokice te so njamsi in neskodljive user posted image . samo ce je pa 1 urco pri nekom drugem, pa nikol ne vem... sej v vrtcu mu ne bojo dali, sam ce bo sel v javnega jim pa najbrz ne bom zaupala. v enih vrtcih so ful striktni, da se ne sme nosit hrane v vrtec glih zaradi alergij, v nasem privat vrtcu pa itak ne dajo nic z orescki ali druge hude alergene na mizo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:46:20   
caroline1
Najki- tudi jaz sem včeraj vozila nazaj iz Lj, in sem ene 3x imela občutek, da se bom polulala. Se je user posted image  vrtel in stiskal...ko se pa premakne nazaj, pa ta občutek čist popusti.Pa še noge me bolijo! Eh sej je samo še dober mesec!
Moj ati je pa drgač pljučni in srčni bolnik. Priklopljen na kisik, ker mu pljuča delajo samo še z 20%. Ali manj. Vsake tolk doživi hudo krizo, ne more brez kisika. Mislim, da se počuti kot da bi meni nekdo skoz tiščal blazino čez obraz...danes ima preiskave in upam, da bodo kaj pametnega naumili!

PixieM- jaz sem naročila stojalo za baldehin pri zibelki. Ker mi ne paše gor, sem ga vrnila. Ko mi 10 dni niso nakazali denarja, sem jim poslala mail, kdaj ga bodo, in od takrat je minilo že 10 dni pa nič. Ne odgovora po mailu, niti denarja. Za bruhat. Pa niti 14 evrov! Povrh vsega je prišel njihov dostavljalec oziroma podjetja, ki jim razvaža robo, brez drobiža na vrata, in da on nima kaj narest. Jaz pa s 15 evri. Sem rekla, da mu 1.5 evra ne pustim, Če bi blo 20-30 centv ok, tako pa ne...Pa vseeno mislim, da je njegova dolžnost, da gre zamenjat denar in je kar mencal, da nima nič pa da nima kaj narest itd...sem potem obrnila pol bajte, da sem nakraspala nekaj centov manj kot je bilo dejansko! Upam, da boš imela boljšo izkušnjo!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:48:29   
missD
ne vem kako je s temi alergijami, tudi v nosečnosti. Sama mirno jem piškote z velikimi koščki arašidov, pa tudi same arašide.
Smokijev načeloma ne maram...tako da je verjetno kriva nosečnost, ker jih imava sedaj samo zaradi mene na zalogi user posted image

Kosilo danes: bolonjez pa solatka, za sladico pa sladoled (ali 2)
za pred kosilo pa melona pa jogurt z medom.

Ne vem...čudna je ta nosečnostuser posted image

Kar se tiče vožnje...meni zaenkrat še kar gre. Bolj kot sama vožnja me zdela sprehajanje. Vozim se pa lahko cel dan.

caroline1 in filisauser posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok. sam pozitivne ostat!Sploh pred očeti.

< Sporočilo je popravil missD -- 3.9.2010 13:49:49 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:50:51   
Roberta69
To zaradi oreščkov mora biti pa ful smotano, pa tako zdravi so... Naš jih pa obožuje (sem ful vesela, še sploh ker ni ljubitelj mesa, v oreščkih je pa veliko vitaminov B), zadnje čase mu pa še najbolj dogaja, ko tremo tiste iz lupin (v Eurospinu prodajajo zapakirane lešnike, orehe in mandlje v lupinah), arašid si zna pa že sam olupit. Mi je bilo pa enkrat smešno, ko sva šla na sladoled in mu naročim enega z arašidi, pa me prodajalka začne prepričevat, da on pa tega ne sme in glih tok, da mi ga sploh ni hotela prodat user posted image Naš pa vseeno včasih dobi smokije in še kaj nezdravega... saj v principu mu kupujem vse bio in polnozrnato (če je tako, sem bolj vesela, ko je takšne piškote, kot kakšne palačinke, cmoke, kruh (razen polnozrnatega) in podobno. Za čokolado ga malce naštimavam, da bi jedel ta grenko (samo je tudi jaz ne maram user posted image ). Skratka, nezadovoljna sem samo kak dan, ko ima na programu res sama nehranilna, nepolnozrnata, itd. živila. Sicer pa kakšne stare mame in ljudje na splošno mislijo, da če otrok poje recimo kosilo (eno klasično slovensko), da je pa od tega ful več koristi, kot če bi pojedel kak "otroški" prigrizek,pa ponavadi ni glih tako...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:52:30   
pixieM
caroline1 - groza, a da taki so?! Bolje, da se pri meni kaj takega ne zgodi, ker jaz znam biti zelo pasjauser posted image . Saj ne da sem zahtevna stranka, nikakor, jaz najprej vse lepo na prijazen način (sem tudi sama delala v trgovini in vem kako se je ubadat s strankami), potem pa če je panika... takrat me še moj noče poznat. Lahko začnem kar citirat Zakon o varstvu potrošnikov in grozim z inšpekcijo user posted image . Sem živa zloba, kajne da?!
Če gre še meni kaj po zlu in če še ne boš dobila vrnjenega denarja, mi kar povej... Bom še zate zatežila na polno!!! user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:57:00   
Roberta69
Baldahin: jaz se pa sploh ne morem odločit. Pravijo, da je bladahin ful pomirjujoč za dojenčka (drugače je meni to čist neestetska in grda zadeva - ampak pustimo to, to je zgolj moj okus user posted image ) in pri zibki, ki bi jo naročila, je varianta v SLO kupiti zibko z vzmetnico, oblogo, posteljnino in baldahinom (v barvi, ki jo želim), za 220 €, prek spleta iz Nemčije pa ali samo posteljico z vzmetnico za 99 €, posteljnina in baldahin pa prideta nekje od 60 - 75 € (ker pa ne pošiljajo v SLO, bi mi kolega, ki tam dela, to "zastonj" pripeljal). Zdaj pa sploh ne vem, baldahina tudi če ni, oblogica je pa kar fajn, čeprav bi najbrž pasala tudi ta iz Ikee, posteljnino mi pa lahko sešije šivilja... 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 13:58:58   
kpmk
pixieM - tak drobna in tak user posted image           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 14:06:11   
pixieM
kpmk - ja, točno tako user posted image . Se držim načela, da delam z ljudmi kakor oni z mano user posted image . Ne, samo res sem jezna na te spletne prodajalne, ki ne vračajo denarja in ne odgovarjajo na maile ali klice. Eni znajo biti zelo korektni, drugi spet ne... pač, tak je svet...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 14:17:02   
Najki
caroline1 drzim pesti, da ocija postimajo user posted image user posted image user posted image . Ma ful je hudo se veselit otrocka in hkrati te para zaradi koga bliznjega, ne mores se niti veseliti niti zalostiti, pa ce se zgodi najhujse, ne mores niti zalovati, ker lahko tak stres vpliva na nosecnost user posted image . Ali pa kaksno poporodno depresijo. Vama res privoscim, da bi se skupaj z dedkoma veselili rojstva!

pixieM jaz sem enkrat v SLO online stacuni narocila nekaj, pa me je tudi skrbelo kaj bo. Zadeva je prisla, ma je bil drug artikel kot narocen. Sem jim prijazno pisala kaj sem dobila in kaj narocila in vprasala, kako bomo to zamenjali. Pa so mi isti dan odgovorili, da je pravi artikel ze na poti in lahko napacnega kar obdrzim, pa se opravicili so se zraven. Ceprav sem ga hotla nazaj poslat user posted image . Sem bila zelo presenecena, pa tudi sem se ze pripravljala, da jim bom na vrata trkala, ce bojo komplicirali.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 14:28:34   
caroline1
Hvala za lepe želje, tudi jaz upam, da bo tako kot mora biti!

PixieM- to, da si pasja je čist prav. Jaz tudi znam biti in bom počakala do konca nslednjega tedna potem pa bom tudi citirala Zakon o varstvu potrošnikov. Sem že zadnjič pisala da so me eni nekaj nategovali in na koncu je direktor poslal za isto ceno ful boljšo robo pa še monterja, da je doma zvezal in uštimal stvar! Se znam razp*****. Upam, da nama ne bo treba se skupaj. Bodi pa pozorna, če boš karkoli vračala, da si hraniš listke.

Roberta 69- meni pa so baldahinčki prav luškani...res da delujejo kičasto ampak se mi zdi, da je okrog dojenčkov vse tako! Mi ne bi bilo všeč, da bi bili samo v nekih enobarvnih oblekcah, brez dodatkov, slikic itd....meni je to luškano...normalno pa da stvar okusa user posted image

Najki- tvoja izkušnja zelo pozitivna in pohvale vredna.

Cela bajta mi diši po teranovemu likerju. Kak se mu naj uprem user posted image  ufff, to mi je najljubši alkohol! 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 14:50:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 14:55:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:08:30   
caroline1
Kolumbo- čestitke pa na zdravje...jaz upam, da bova z lubijem danes tudi nazdravila! S teranovim likerjem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:11:22   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1
Cela bajta mi diši po teranovemu likerju. Kak se mu naj uprem user posted image  ufff, to mi je najljubši alkohol! 


Js se mu ne bi user posted image . Moj ga sicer ze dolgo ni nakuhal, imam pa enega kupljenega v hladilniku, sam mi ne pase. Sem pa ze pila domac teran, ki je bil skoraj tako sladek in orgazmicen kot liker user posted image . Bi morala najt tega kmeta, ce mu je se kak tako ratal. Sicer je pa meni teran naj vino pri nas, od belih pa traminec.

cestitke necakinji za uspesen prihod na svet user posted image user posted image user posted image !

Jaz pa odstevam minutke, da grem lahko po mulcka, ki je zdej samo par minut stran in me prav firbca kaj pocne. Bi sla kar zdaj in ga kukala cez okno user posted image


< Sporočilo je popravil Najki -- 3.9.2010 15:13:24 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:19:01   
nejkec
Tudi jaz sem danes oddelala svoj zadnji danuser posted image . Mi je bilo zadnjih 14 dni že kar naporno. Sem doma potem cel popoldan na kavču počivala.

Danes sem nekaj brala o Apgar testih in me je prešinilo to, da če jih delajo 1min in 5 min po rojstvu, ali to pomeni, da ne dobiš takoj štručke k sebi?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:32:34   
Najki
test naredijo ko ga obrisejo, stehtajo, zmerijo,... potem ga dobis, pa najbrz cez 5min spet vzamejo. sej to je hiter test samo reflekse pogledajo.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:46:51   
3x mami
evo, za mano je zadnji dan v sluzbi. v ponedeljek pa se mi uradno zacne porodniska user posted image priznam, da mi je kar odleglo. ena misel manj. so me pa fantje zjutraj, ko sem vstopila v sobo, najprej kregali, kaj sem sploh prisla, da bi lahko doma ostala user posted image pa malo dela, malo klepeta, in je slo mimo. zdaj cakajo novice in da jih pride moj pocas_tit user posted image

zjutraj sem tudi klicala v vrtec in vprasala, kako je situacija s skrlatinko, pa mi je vzgojiteljica rekla, da od dveh, ki so jo javili, je bil en lazni alarm, za drugo pa tudi niso vec cisto prepricani. tako da smo sli mogoce tudi mimo tega (upam)!

anju, kako pa je bil tvoj dan?

dojke. a smo vse asimetricne?
drugace ne, v nobeni nosecnosti nisem imela izcedkov. ob porodu je normalno stekel kolostrum, po par dneh pa mleko, sploh prvic v obilnih kolicinah.

mojih malih ne bo v porodnisnico. je voznja predolga in nima toliko smisla. naj oni uzivajo doma z mojim al pa z nonoti, se bomo se ogromno gledali, ko se bom vrnila z malim...

eh, user posted image ... se sparamo za boljse case... in bomo vse nadoknadili, z obrestmi vred! user posted image

nastavki za dojenje. imam aventove - sta dva v skatlici. velikosti ne vem, so mi pa bili zelo v redu. drugace jih dobis tudi v porodnisnici, sam so vecje, ce se dobro spomnim. aja, pa nimam nic vdrtih al kaj takega, sam na zacetku me je (pri prvem) tako bolelo, da nisem zdrzala. so se morale malo utrdit - par tednov, pa je bilo.

Pokora, cimprej se pozdravite!

filisa, joj, user posted image user posted image user posted image za oceta! user posted image da bi se mu stanje izboljsalo in da bi le lahko pocakal nekaj mesecev se...
caroline1, user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi!

baldahin - sem ga v prvo imela na zibelki (se moji), pa sem ga dala stran, ker me je samo motil. otroka pa sem noter dajala samo za spanje, tako da po moje ni bilo neke hude skode.

kolumbo, cestitke bratu!

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 3.9.2010 15:47:19 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 15:51:29   
3x mami
najprej ti ga se vsegazapacanega polozijo na trebuh, na hitro zavitega v tetra plenico mogoce, potem ga vzamejo, ocistijo, stehtajo, zmerijo, oblecejo in poskusi se prvi podoj. nekje vmes pa pogledajo se tale apgar (pa se mi zdi, da so tri ocene, ne samo dve)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:16:44   
born*to*be*wild
Heej da se na hitro spet malo oglasim. Na pregledu smo ugotovili da mam ful slabo kri, mi je dala G ene plačljive tablete, da se na hitro izboljša stanje...ma mi je po njih tako slabo user posted image
Naslednji pregled imam 10.9.2010, verjetno tudi že CTG.

No da vas ne bo mučil tale Apgar test: ocenjuje se barvo kože, mišični tonus, bitje srca, dihanje in refleksno vzdražljivost. Ocene so od 0 do 2. Skupaj torej 10. Če otrok dobi manj kot 7 točk pa rabi zdravniško oskrbo.

Joj meni je pa tale baldahin nad posteljico ful všeč, ampak ne bi rada kupovala tiste palce, ker nevem...mogoče me bo pa motil pa ga bom mogla dol dat...itak ga je pa treba odstrant ko se dojenček začne vsedat oz. vstajat, ker lahko povleče za to zavesico in pade... A mi katera, ki ne rabi posodi to držalo za par mesecev user posted image user posted image

Aja na srečanje me pa na žalost ne bo, ker smo glihkar meli ene nepredvidene stroške in bo kriza do konca mesecauser posted image tako da šparamo na vsakem koraku, bencinu in nepotrebnih kavicah, torticah...ker sem jaz že tretji mesec čist brez kakršnegakoli dohodka...čakam porodniško nadomestilo, ampak šele drug mesec-predvidevam.
Jah kaj čmo tud to pride, še dobr da mamo za user posted image že vse pripravljeno in kupljeno.

Lepo čvekajte še naprej, pa fajn se mejte jutri!


_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:26:31   
majabar
Oj!

Roka mi ni prestavil za 3 tedne, samo rekel je, da je mali ze skoraj pripravljen in se zna zgoditi, da bi prisel 3 tedne prej.
Sem pa zdaj spet zaskrbljena. Pred odhodom sem sla na CSD in vprasala glede starsevskega nadomestila. Rekli so, naj pooblastim nekoga, ki bo urejal papirje in ni problema. Zaposlena sem bila vsaj 12 mesecev v zadnjih 3 letih in izpolnjujem pogoje. Danes je nesel moj bratec vse na CSD in so rekli, da nisem upravicena do nicesar, ker bo otrok rojen v tujini in ne bo imel slovenskega drzavljanstvauser posted image . A tega ni vedela, ko sem bila tam osebno in sem rekla, da bo otrok rojen v Kolumbiji?!?! Zdaj brskam po internetu in naj bi se dalo urediti dvojno drzavljanstvo na veleposlanistvu v Bogoti. Zdaj posiljam maile na vsa mogoca mesta, da dobim cim vec informacij. Brezveze, same komplikacije.
Moram se se potoziti, da vedno bolj pogrsam druzino. Sem mislila, da bo vedno lazje, a je vedno tezje. In moj dragi ima neskoncno tezko nalogo, kako naj nadomesti vso ljubezen, ki mi jo je nudila druzina, recimo 10 oseb? Saj vem, da me imajo se vedno radi, ampak na tako daljavo je to zelo tezko...
Se grem malo zdivjat, vceraj sem 35min na Orbitreku zmogla z lahkoto, sem Ipodu poslusala slovensko glasbo, me je kar nosilo:).

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:35:37   
3x mami
majabar, glede drzavljanstva se pozanimaj na veleposlanistvih. zagotovo ti lahko potrdim, da otrok dobi drzavljanstva po starsih in po drzavi, kjer se rodi. pri tebi bo torej imel slovensko po tebi (pa nima veze, kje se rodi!) in kolumbijsko po ocetu oz kraju rojstva. kaj ce bi sla npr na obisk h komu v avstrijo, pa bi te tam zagrabilo in bi rodila - a potem ne bi imel drzavljanstva in ti ne nadomestila? neumnost! po moje se je tvojega brata hotela sam na hitro losat...

naj poklice za foro se na kak drugi csd, in naj vprasa isto.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:37:07   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

Edino me skrbi, da imam le dve roki za tri otroke user posted image

user posted image

in hvala za potrpežljivost pri citronka-navodilih.


IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

......ko dobiš drugega otroka SE LJUBEZEN PODVOJI IN NE RAZPOLOVI

kolumbo to si fino napisala. pa saj si težko predstavljaš da si zmožen še več ljubezni. ko se ti otrok rodi, si itak misliš da je to višek...

Najki
s tem vprašanjem oz zmedo nisem želela vprašat kako naj z obema ravnam enako. pravzaprav sem samo svoje pomisleke izpostavila, niti nisem pričakovala odgovorov, ki bi "rešili" situacijo... tako pač, sprašuješ se. krivična nočem bit, pa se mi zdi da se to hitro lahko zgodi. a se ve niste nikoli kot otrok vprašale koga imajo starši raje? jaz sem se. sem res edina taka smotka? vse mozne variante sem spraševala a imajo raje naju z bratom ali svoje starše? ali ima oče raje mamo kot naju otroka...? matr sem bla tečna in v dilemo sem jih spravljala! pa se še lepo spomnim ko niti nista vedela kako odgovorit, mogoče je bla to še spodbuda za nadaljna vprašanja...

3x mami malo slabe volje sem prišla domovuser posted image komaj sem ulovila uro da sem pobrala mulčka, ki sem mu obljubila, da ga poberem po kosilu. pa sem mislila da bom prej doma, malo kuhala, ga šla u izi iskat, tako na lušno brez dirkanja in živcev. kaj čem, nisem dobila ravno oh.. nadomestnika. preprosto ne gre. stvar ki bi jo sama naredila v 5 min nama je vzela 3h, pa nič ni pripravil kar sem mu naročila, da bi podatke primerjala z dveh strani in videla ali res štima... ne vem, jaz sem se trudila da bo prav. zdaj pa gre kar mimo njega, bi mogla šefu te pomisleke povedat, se mi zdi. on bi pa kar da še pridem, samo nimam kaj dosti za naredit. pixieM so me pa podkupli z enormno količino figuser posted image

caroline1 in filisa držta se user posted image
tole me kar naježi. je moj oče tud tako smotan kar se zdravja tiče. skozi ga neki želodec matra, poje manj kot mulček, kadi ajoj, totaln živček... in še brez službe je ostal. ga je kar potolklo, se mi zdi, čeprav je vedel da ne bo šlo več... ni se strinjal z določenimi stvarmi na kar visokem mestu je bil... prvič je ostal v življenju brez službe. mislim to je groza za naše starše, kao skori sramotno bit na zavodu. ma upam da se mu čimprej neki odpre, izkušenj ima, pozna dosti, samo je njegova smer kar v krizi zdaj. in kadit bi mogu nehat. je reku da bo poskusu. pa sem mu predlagala naj se najprej z mamo zmeni da mu bo dala mir. ker najbolj si želiš čika, ko te partner razkuri. ah, sj bo, samo tako je spit...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:40:16   
majabar
3xmami, prav imas, kaj ce bi se slucajno zgodilo v tujini:)! Sem klicala na CSD, a zaradi casovne razlike ne delajo vec. Bom spet klicala naslednji teden, sem jim pa poslala mail in na UE tudi.
V ponedeljek bominilo eno leto odkar sva se predstavila in zaljubila z mojim dragim:). Kako gre cas... Jaz pa ze tik pred porodom:). V teh dneh pred enim letom sva se samo gledala na daljavo, zdaj podozivljava te trenutke:).

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: Oktobrke 2010 II
3.9.2010 16:47:06   
anju
majabar mislim da res ni tako enostavno kot pravi tista na CSD-ju. mogoče zato, ker se ji ne da mislit ali delat. joj kako nezavidljivo, boš doktorirala iz birokratskih for! user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?