Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jassika lorelaj, jst sem spraševala za pikice, ampak sem bila spregledana . Očitno jih ma še premal zobke, da bi se dalo odgovorit... sonček...naš pikec se že od 3 meseca naprej glasno smeje, ampak samo ko ga mami in ati žgečkata in lupčkata. Pa ko gleda luster Ne moreš verjet, bolj je luster bogat, bolj se reži....še sploh zjutraj ko odpre učke. Zato sem pa zanč umrla od smeha, ko smo spali nekje, kjer je s stropa visela samo žarnica. Se je frajer samo malo napol nasmehnil pol pa zagodrnjal in kot zanalašč zamahnil z roko, kot bi hotu povedat, da tole pa ni nič Drugač pa bolj kot da bi se naglas smejal, zdej cviiiiiiiiiili. Tako, da ti para ušesa... Obvlada ene 15 različnih vrst cviljenja...za jezo, lakoto, srečo, žalost.... fackoti so tile mali, prav zares , mami bo pa glušnike nabavila, pa bo naša Taja jih je imela čisto tik pred zdajci... par dni niti teden ne...je pa koliko sem prebirala, poslušala tudi to različno...po moji oceni je zobek takrat že zelo blizu Čmrlika, hvala za odgovor in upam, da se uresniči, da zobek kmalu pogleda ven, ker znaki so že vsi, samo prebije se še ne Sicer pa welcome back, si bila pogrešana Verjamem, da ob dveh sončkih ni toliko časa. Srečno. Pa čestitke Veky še od mene - sploh da je bilo vse tako lepo. Če se ti bo dal še kdaj probat kej gor pripopat slikice, še za nas ki nimamo fb , bi blo fino ni za kaj ... pa lepo da si me pogrešala, ma saj je čas, če si ga vzameš, samo...pa poletje je bilo, jutri gre tajči v vrtec in še bo sigurno panike nekaj, potem ko se vse umiri, pa bom bolj pogosta, ko bova z lukcem kraljevala sama dopoldne
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|