Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 7:38:39
|
|
|
|
ribica77
|
_Mavrica_ 2 meseca je res kratek čas, ne smeš obupat. vse ob svojem času, tudi za vaju pride ta srečen dan! Držim pesti, da čim prej ugledata Zojatisa za tebe pa res upam, da se vama to zgodi že kar ta mesec!!! Drži se! Naj bo ta mesec poln in
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 8:35:36
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 witch, mene pa zanima, kaj pomeni pri Portorož in xoxoxo tist in ? Malo gledam ta seznam in me zanima.. Anity_1 to pomeni, da sta zanosili in žal svojega izgubili s spontanim splavom. velik objem vsem sotrpinkam pri izgubi Mavrica saj bo samo ne vršti puške v koruzo. Želim ti in vsem ki se trudite, da bi ugledale , da nam to čim prej uspe
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 11:11:33
|
|
|
|
vesna_b
|
mene tut lahko dodaš za 13.9. se mi zdi...s tem da imava pa en dan prej z možem prvo obletnico poroke in res upam na darilce mladika, čestitam za obletnico. tudi jaz ti želim, da čimprej zagledaš plusek
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 12:41:55
|
|
|
|
petrussa
|
Cel avgust brez ! Samo kaj ko pri meni to ne pomeni kaj dosti... Na žalost hodi teta M ko se ji zljubi - na 25 do 45 dni. Zdaj sem nekje vmes, tako da bo treba počakat s testom še vsaj en teden. Upam da zdržim! Je pa to za naju 2. krog, tako da nisem prevelik optimist... Upajmo na najboljše!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 13:05:52
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 witch, mene pa zanima, kaj pomeni pri Portorož in xoxoxo tist in ? Malo gledam ta seznam in me zanima.. Anity_1 to pomeni, da sta zanosili in žal svojega izgubili s spontanim splavom. velik objem vsem sotrpinkam pri izgubi Mavrica saj bo samo ne vršti puške v koruzo. Želim ti in vsem ki se trudite, da bi ugledale , da nam to čim prej uspe Aha, saj sem si mislila.. To ej pa grozno.. Upam, da se bo SS čim manjkrat dogajal, ker je po moje res zelo hudo.. Velik vsem po vrsti!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 13:08:19
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrussa Cel avgust brez ! Samo kaj ko pri meni to ne pomeni kaj dosti... Na žalost hodi teta M ko se ji zljubi - na 25 do 45 dni. Zdaj sem nekje vmes, tako da bo treba počakat s testom še vsaj en teden. Upam da zdržim! Je pa to za naju 2. krog, tako da nisem prevelik optimist... Upajmo na najboljše! petrussa, upamo upamoo, da bo !!! Moraš biti optimist! Midva z mojim naslednji krog začneva biti pridna .. In oba upava, da bo čimprej, zato morava biti optimistična..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 16:57:29
|
|
|
|
mladika
|
Punce vsem hvala za čestitke!!!In ja oba upava da zdej pa M ne bo prišla,čeprov moj nič ne ve kdaj nima za pridet,ker jst kr sanjam kak bom testek delala pa bo + pol pa kako bom svojemu povedala mam že use naštudiran...eh...kr mal sanjam,pa me učas zanese skratka jst za use stiskam pesti da nam rata končno ugledat predvsem držim pesti za tiste stare borke,ki so že čist predolg na teh seznamih(upam da razumete) evo za srečo za usako ena pika poka!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.9.2010 19:26:35
|
|
|
|
portorož
|
Dober dan Ena izgubljena spet na obzorju ! Vse nove lepo pozdravljene in kar veselo se bojujte z najslajšim bojem Draga Klemy82, Megi20 in Jackie- BRAVO PUNCE!!!!!!! ČESTITAM! Witch, kaj še bova midve kr vedrile tle gor? cccccc Čas bo, da se spokava drugam in tukaj še samo navijama, ali kak bova zdaj to nardile? Pa ne mi obupat, witch-ica!!!! Jaz mojega tolažim, da ko bo, bosta ziher kr naenkrat pršla, kr se bosta vmes kje srečala.... Tak da pogumno! Pride najin čas! Midva se tudi bojujeva že..., hm, ja, bo kar dobrih 17. krogov..., hmmm , nič, danes sem pogumna, dobro razpoložena in vas hočem malo razvedrit, da nem tle gor težila samo takrat, ko me špika pri ... Midva se tudi vračava v nove boje (brez skrbi, sva vmes vseeno pridno vadila-ziher je ziher, da ne prideš iz vaje )..., ta mesec je ne pričakujem 6.9, test pa imam v planu okrog 10.9, da ne bo spet nepotrebnega laufanja in kravžlanja živčkov (jao, kako sem danes pogumna....). Katera bo v septembru prva lulala? Držim pesti za vse!!!!!!!! Dame, pridne bodite (za vse nove-s tem mislim na ) in ne pozabite: malenkosti so tiste, ki nam polepšajo dan.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 7:43:18
|
|
|
|
Luna*
|
Pozdravljene punce. Se vam tudi jaz zdej iz "ilegale" pridružujem. Vas berem že neki časa, samo ni bilo "prilike" se pridružiti, ker smo čakali na odstranitev ovir. Za začetek vam oz. nam želim čimveč . Lep in ne preveč mrzel dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 8:43:38
|
|
|
|
vesna_b
|
portorož - držim pesti zate luna - dobrodošla in ja, kljub začetnemu optimizmu... sem si tudi tudi jaz zadala nalogo, da pred 20.9. ne delam testa, če me spet prej ne preseneti . sam če bom zdržala... vsekakor pa bom vesela za vsako izmed nas, ki bo povedala, da je
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 10:39:40
|
|
|
|
ribica77
|
O portorož je spet z nami držim pesti za 10.9.!!!! Luna* dobrodošla med nami in tudi tebi čim hitrejšo pot do ... Jaz ne pričakujem 8.9. in tut midva sva že kar nekaj krogov v igri od prejšnjega novembra, torej vsaj enih 10 krogov... nisem štela, raje ne Držte se!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 12:07:25
|
|
|
|
portorož
|
Ja, ribica77, izgubljena hči se je vrnila ..., je tavala po svetu, iskala nova obličja in na koncu ke spoznala, da je tle pa le najboljše (ijoj, punce, ne me resno jemat, včasih strelam take kozle, da bi lahk imeli oring piknik za cel ringaraja forum ) Bomo videli kaj bo iz tega 10.9.... Hvala vesna_b hvala, tudi jaz tebi držim pesti..., no,no, da ne bo pomote, ZA VSE NAS, NEUČAKANKE! Dajmo, katera bo prva lulala?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 12:32:31
|
|
|
|
Luna*
|
Punce hvala za dobrodošlico. Upam, da se po hitrem postopku vse preselimo na drugo temo. Jap septmebra smo že in ene že lulajo ene bomo pa še cel mesec čakale na lulanje in pridno Punce, dejte mi neki povedat (ker nimam pretirano časa za brskat po netu). Koliko je fizična aktvnost lahko škodljiva v začetku nosečnosti. Jaz sem nekak G. razumela, da doker test ne pokaže + itak zarodek še nima istega krvnega obtoka kot tako, da ni problema...Sam to sem za šport spraševala (tek, kolesarjenje). Namreč trgatev prihaja, ki ni ravno šport za zabava ampak konkretno garanje. Vsaka pomoč je več kot zaželjena zato si nebi rada neki zmišljevala, da sem bolana in ne morem pomagat ... Jeeee zuni je sonček...jaz pa moram učit Se spodbujam, da če se bom sedaj učila, bom za vikend skupi z frej, sam mi ne gre najboljše...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 13:19:50
|
|
|
|
zvezdan
|
Luna takole ti bom povedala glede športa. Jaz sem bila vsa leta zagrizena športnica...vsak dan obvezno 10 km teka v hrib. Hodila sem tudi na maratone. No pa tudi službo sem imela takrat tako, da sem prebila v njej minimum10 ur na dan. Zelo stresna služba. No in ko sem zanosila s tekom nisem prenehala. Enkrat ko sem tekla (v začetku nosečnosti) sem imela pulz čez 200 (normalno ga imam pri teku 160-170). Kmalu je sledil ss. Ne vem če je to botrovalo temu. jaz nekje globoko v sebi mislim, da sem bila preveč utrujena in je telo mojega zavrnilo v 9 tednu kot tujek. Sigurno daljčasa trajajoča utrujenost lahko tako izčrpa telo in pride do najhujšega. nekje sem prebrala, da so ženske množično splavljale v času vojn in prebegov, ker naj bi telo odvrglo zarodek kot tujek, da bi zavarovalo zdravje ženske. telo najprej varuje tebe nato šele otroka in če vidi da s tabo ni vse ok se bo najprej znebilo tujka (tako telo dojema zarodek). Ne vem če je kaj resnice v tem ampak tako sem prebrala v neki knjigi. Po drugi strani pa mi je dr. na urgenci rekel ko sem začela krvaveti, da je vseeno ali počivam in ležim doma, ker če je z zarodkom kaj narobe bo šlo naprej ne glede na vse. Presodi koliko si fizično pripravljena na trgatev. če bo to zate preveliko breme, bi jaz ostala doma. In pri tem ne gre za isti krvni obtok tebe in ampak to koliko je tvoje telo fizično in nenazadnje tudi psihično pripravljeno, ker je kakor koli se grozno sliši za tvoje telo tujek. Če pa sploh še nisi prišla do + potem pa res ne bi delala panike. Sem zafilozofirala a ne
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 13:58:46
|
|
|
|
benji
|
zame je čist fajn rekreacija . Pa upam da ne škodi . Drugače sem pa med tistimi ki morajo čakati do konca meseca ,..dolg bo tale september...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 14:10:16
|
|
|
|
witch
|
_Mavrica_ po dveh mesecih pa nikar ne obupajta. Nekatere se trudijo veliko dlje in njim uspe. Boš videla, da boš kmalu ti tudi nosečka petrussa držim pesti, da je to to in da se M ne zajebava s tabo mladika še kako te razumem... tudi jaz dela takše in drugačne načrte... Jaz ti resnično privoščim, da vama je pa ta mesec uspelo in da ga boš za 1. obletnico lahko razveselala. In vama obema podarila najlepše pluskasto roza darilo ooooo portorož dobrodošla nazaj to bo spet lepo brati temo... Hmm ja jaz že tudi kar celih 10 mesecev smetim te naše teme, in me tisti zgoraj nič ne nagradijo... Oh ko bi me le že nagnali iz tega upajmo skupaj... Držim pesti, da se v tem mesecu mladika, ti in jaz vse preselimo na čvekajmo skupaj Luna*, _Mavrica_ dobrodošli, dajta povedat podatke za seznamček benji ja dolg bo tale september... tudi jaz sem bolj na koncu nič bomo kar lepo in upali na dobre rezultate ta mesec
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 14:13:21
|
|
|
|
vesna_b
|
tudi jaz sem pri lulanju bolj na koncu. 15.9. je nočem videti ( ) ampak sem rekla, da test delam 20.9. punce, ki lulate prej, verjamem, da boste orale ledino in pripravljale teren za nas... dajmo, čimveč pluskov ta mesec...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 14:27:16
|
|
|
|
petrussa
|
Podkožni mozolj se mi je naredu... To ne pomeni nič dobrega... Ponavadi napove ... Ampak imam še vedno malo upanja... Malo...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 14:33:35
|
|
|
|
vesna_b
|
ma mogoče pa napoveduje hormonske spremembe, ki so pri ? ena kolegica je imela celo nosečnost mozolje sam v tem primeru me tudi mozolji ne motijo držim pesti...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 2.9.2010 14:34:08 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 14:44:40
|
|
|
|
petrussa
|
V tem primeru pa tudi mene ne bi motili!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 15:50:31
|
|
|
|
Luna*
|
Podatki za seznamček: ne pričakujem enkrat po 23.9. ampak do konca meseca verjetno sploh ne bo imelo smisla delat testa, ker imam izredno različno obiske . Ravno zato me matra ta trgatev, ker bo ravno v tem času, ko mogoče še ne bo imelo smisla delat tesa...na ja. Sej do takrat je še kr neki časa. Bomo vidli, kako se bom takrat počutila... Drugači je pa meni G rekla, da je športna aktivnost čisto dobrodošla. Da npr. po 4 mesecu odsvetujejo kolesrjenje zunaj, ker so malo bolj nerodne pa seveda počasi že trebušček ovira, kolesarjenje na sobnem kolseu pa je super rekreacija...ma kdo bi to razumel... verjetno se bo itak treba ravnat po občutku, pa se pol ne sekirat, da si neki narobe naredil? Ne vem. Tko kot praviš zvezdan - če ima kaj za it narobe, bo narobe šlo. Noben tega ne more preprečiti. Ampak ostajamo pozitivne a ne
< Sporočilo je popravil Luna* -- 2.9.2010 15:51:40 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 18:22:13
|
|
|
|
ribica77
|
Kar se rekreacije tiče, se strinjam, da je zmerno športanje celo dobrodošlo. V kolikor ni kakšnih težav z razvojem in ti zdravniki ne odsvetujejo, se ni preveč za sekirat.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.9.2010 20:07:31
|
|
|
|
planikica
|
Punce, po dolgem času sem spet pogledala okrog po forumih. Še vedno navijam za prav vsako od vas. Uspelo vam bo!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.9.2010 9:55:22
|
|
|
|
ribica77
|
Hej planikica kako kaj naša ? je vse ok? Se dobro počutiš? Lepo, da si se spomnila na nas
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.