Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.8.2010 21:03:26
|
|
|
|
Ula33
|
Dokler ni obstaja upanje! Morda pa res še ni dovolj hormonov.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 8:13:30
|
|
|
|
vesna_b
|
ma, M bi morala dobiti v sredo, 25.8., test pa sem delala 26.8., torej je že bil izostanek. sicer sem rekla, da bi test ponovila, glede na to, da je sedaj vse mal zmešano, sam... punce, hvala za moralno podporo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 12:18:41
|
|
|
|
benji
|
Se strinjam, še je upanje vesna _b...sem imela celo večnost točno na 28 dni pa se kar na enkrat spomni hodit na 31 . Hočem reči, mogoče pa še ne zamuja ?? Sama pa tudi upam da v prihodnjih parih dneh ne pride. Sicer me čudno zvija in ščipa,...ampak jaz kar vztrajno upam. Tako da če sem ta mesec naštelana na 28. dni je jutri niti slučajno nočem videti, če pa na 31 (po novem) pa v torek. Pa da te potolažim vesna_b, čeprav sem si zabičala, do srede nič testov, bom verjetno že jutri zjutraj ustvarjala . Priznam, nisem karakter,....samo, glede na to, kar po forumih berem, kako pridno testiramo, se kar čudim, da jih imajo povsod na zalogi .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 13:10:11
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji ....samo, glede na to, kar po forumih berem, kako pridno testiramo, se kar čudim, da jih imajo povsod na zalogi . pa res
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 13:19:12
|
|
|
|
vesna_b
|
ha ha ha ja, maš prav. ma saj zato sem rekla, da do vikenda nič, ker se lahk kaj zavleče, sam... ma joj... benji - v glavnem, ne glede na to, kdaj delaš, držim pesti, da boš zagledala svoj + in da nam boš kmalu sporočila, da si srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 13:27:31
|
|
|
|
benji
|
evo mene, ravnokar iz lekarne , pa sem ob par evrčkov. Ampak zdej pa resno, obupna sem, že tri dni se ves čas šlatam za joške tako da še sama ne vem a so večje ali ne Sem izvenserijska in se mi kar tekom dneva parkrat spremeni obseg . Mi je sedaj vse skupaj že smešno,..da ne bo vikend v solzicah . Vesna_b, tudi jaz drzim pesti zate in čimprejšnji + . Pa saj se tolažim z dejstvom da je itak luštno . Še dobro da se tako otroke dela .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.8.2010 14:16:08
|
|
|
|
ribica77
|
he, he. joj punce ste lušne Nč, optimistično naprej, prav vse!!! benji in vesna_b držim pesti, bom mislila na vaju in sporočita dobre novice Lep vikend vsem, pa pridno ne glede na čas v mesecu
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.8.2010 7:45:50
|
|
|
|
benji
|
jutro vsem, za mano ni ravno blaščeč vikend sem že v soboto dobila obisk , tako da bo treba v nove boje .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.8.2010 9:05:27
|
|
|
|
vesna_b
|
ojoj, benji - mi je hudo zate ne vem, kaj naj napišem, ker vem, da ni besed, ki bi te potolažile. ampak ne obupaj, bo. pri tebi in pri meni... držim pesti
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.8.2010 11:52:24
|
|
|
|
ribica77
|
Benji ne obupat, sej bo. Glavo gor in naprej pa bo. Drži se!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.8.2010 15:50:58
|
|
|
|
benji
|
Hvala vesna_b in ribica77 za spodbudne besede. Saj počasi se pobiram. Ampak je res kar šok, čeprav se prepričuješ, da ne smeš preveč upati, da ne bo potem preveliko razočaranje, pa vseeno precej zaboliko pride Še enkrat hvala. Bomo pridno pa mogoče naslednji mesec uspe , a ne?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.8.2010 19:27:48
|
|
|
|
witch
|
Najprej čestitam vse za vse ki ste jo dobile kopriva79, mladika, coris, LuNaMi, vesna_b, benji, jeanitte vas bi pa prosila za nove datumčke, da bo seznamček lepši jaz spet moram javiti, da je M prišla in gremo v novi krog... že 10 mesecev se trudiva
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 6:06:08
|
|
|
|
naja17
|
Jutro srečke in jutro nesrečke... Samo tolko, da vas pozdravim in da vam pošljem malo .... Samo pozitivno punce... Mene je res da ful bediralo, ko je prišla , ampak ko sva pa , pa nisem pustila, da bi mislila samo na in mislim, da je tako najboljše... Ajde pozitivno vse skupi....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 8:40:55
|
|
|
|
vesna_b
|
o, witch, tudi tebi želim, da bi čimprej zagledala plusek... moj novi datum - ker se je malo prestavilo - je 15.9.2010 držim pesti za vse nas...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 9:41:38
|
|
|
|
ribica77
|
Hej witch smo te že pogrešali, pa škoda za tudi midva se že toliko časa trudiva, da optimizem mal pada ampak dejmo zdržat, pa res čim bolj odmislit in uživat ob good luck vsem, ki ne pričakujete te dni!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 11:03:34
|
|
|
|
benji
|
Živjo witch, info za seznamček; 25.09.2010 je ne pričakujem. Drugače se pa počasi pobiram in gre na bolje. Veliko vsem.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 12:20:57
|
|
|
|
anity_1
|
Ah joj, benji in witch.. Kakšna škoda.. Evo objemčka za vaju! Mene boste pa dodali na seznam naslednji mesec Že komaj čakam, da začneva z mojim
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 13:42:20
|
|
|
|
mladika
|
mene tut lahko dodaš za 13.9. se mi zdi...s tem da imava pa en dan prej z možem prvo obletnico poroke in res upam na darilce
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 16:12:45
|
|
|
|
anity_1
|
o, mladika! Kako lepo! Čestitke ob prvi obletnici! Pa mi tudi upamo, da bosta skupaj ustvarila lepo darilce
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 17:10:21
|
|
|
|
ribica77
|
Hej mladika čestitke tudi z moje strani. Joj, tako darilo vama res privoščim Držim pesti
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 19:13:46
|
|
|
|
anity_1
|
witch, mene pa zanima, kaj pomeni pri Portorož in xoxoxo tist in ? Malo gledam ta seznam in me zanima..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 19:43:06
|
|
|
|
_Mavrica_
|
Živjo punce ... Sem nova forumu, čeprav vas prebiram že nekaj časa... Pred kratkim sem se poročila in zdaj z možem že dva ciklusa delava na ... zaenkrat brez uspeha ...saj pred poroko se še nekako nisem obremenjevala s tem (tudi ni bilo časa), zdaj pa si že res zeeelo želim in ne mislim več na nič drugega, ker pa nočem razglašat okoli kako mi je hudo, sem se odločila, da bom kar tukaj pisala, ker vidim da imate dost podoben problem . Vem, da 2meseca še ni dosti, vendar imam že kar nekaj let nezaščitene odnose, sicer s pravočasnim umikom, vendar to po vsej logiki naj ne bi bila zanesljiva kontracepcija. Poleg tega pasem bila pred kratkim operirana zaradi endometrioze, za katero so mi povedali, dase rada ponavlja in da otežuje zanositev in vsa ta dejstva me zdaj pošteno strašijo... sicer mi je G rekla na zadnjem pregledu da izgleda sedaj da imam oba zdrava jajčnika in da naj zanosim čim prej, vendar me to ne tolaži... Kakšen teden nazaj sem že bila prepričana, da mi je uspelo, je zamujala, prsa sem imela vsaj 2košarice večja od svojih modrcev, slabo mi je bilo, na koncu sem celo dobila šibek rjavkast izcedek, kar se mi do sedaj še pred ni nikoli pojavilo (kasneje sem celo brala,da je to lahko posledica prenizkega nivoja progesterona in da takšne ženske težje zanosijo ??)....no pa sem naredila test in je bil negativen, pa sem se tolažila da je morda prezgodaj, no in se mi je ulilo....jok ,zdaj sem pa cela tečna, depresivna in brez volje do življenja.... Resno se bojim, da mi sploh ne bo nikol uspelo in vem da mi psiha ne pomaga čisto nič pri tem, vendar res ne vem kako se naj potolažim ... Kamorkoli se ozrem vidim samo srečne ali pa mamice z otročki.... Seveda privoščim vsaki 100 na uro, samo jaz bi tudi imela!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 31.8.2010 21:16:07
|
|
|
|
Zojatisa
|
Mavrica saj bo samo oupat ne smeš pa še kratek čas je 2 meseca midva se že trudivaveliko dlje prav na tem da delama kakae 5 let čene več drugač pa zaščite nimama že 10 let pa žal še nič,vendar upanje umre zadne. Zato pogumno naprej. Saj bo vse rabi svoj čas!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.