jana84
|
3xmami...v šempeterski porodnišnici je treba imet plenice s sabo...Kar previjaš ti v sobi, akr ti oni delajo nego dajo svoje...Sem bla tud jaz malo presenečena, ko je sestra vprašala, če imam plenice...Pa je pol naročila, naj jih mož prnese...Tako ,da jaz jih bom vzela s sabo za rezervo...Če mi jih bodo tam dalo super, drugač imam rezervo s sabo... Nočna lučka v Šempetru je tako, da so nad postlo tiste luči kao da je nad vsako postlo samostojna lučka...Ampak halo, stikalo je pa tolk visoko da ga ne moreš leže sklopit...Pa še ful so svetle, mene so ful motle, pa sem bla sama v sobi...In iz sosednjih sobe se tud luči vidi, ker so med sobami steklene pregrade (do 3/4 so sicer prelepljene z nekimi nalepkami al neki podobnega, da ni videt skozi), še iz starih časov, da so imele sestre preged nad celotno verigo sob... Plavalni obroč, je tolk mičkan nenapihnjen, da ga imaš komot v torbi za vsak slučaj...Jaz ga v prvo nisem rabla, in sem bla tolk srečna da ni za verjet... prigrizki: že za tisti dan je fajn da imaš kaj zraven...Jaz sem namreč v prvo rodila ob 15h, nazadnje pa sem pred porodom jedla skor 24ur prej...Tako, da mi je kakšen bonbonček za navlažit usta prav super prišel...Sej ne govorim, da je treba sendviče nost s sabo...Čeprav mene je sestra klicala, ko sem šla k njej na obisk, da naj se ustavim na avtomatu in ji kupim sendvič ker je lačna za znoret...Jaz pa sem se tolk najedla s hrano v porodnišnici, da je ponavadi še za moža mal ostalo obiski so pa zdej v večini P prepovedani, oziroma ZELOOOO omejeni (v Šempetru mislim, da lahko pridejo v sobo samo oče in sorojenci, drugi pa na hodniku oz.avli če je že potrebno...Mene to nič ne moti) Kaj niso naši otroci cepljeni proti ŠKRLATINKI plavalni obroč drugič: me sestre imamo enega, k isi ga posojamo med sabo , in to je sicer mislim, da najbolj enostaven običen obroč za plavanje...Ok, res da nima račke gor naflikane al kaj podobnega ...Mislim, da je od une firme al serije 123...mal bolj kvaliteten...Meni deluje ful močna guma. kot sem že omenla, ga nisem rabla, sestri pa že vsaka 2x, in je preživel vse skupaj!