|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
1.9.2010 16:09:27   
Nina33
Helou!
Jaz sem čist polomlena user posted image user posted image . Že zjutri me je neki hecala ta le trtica, zna bit da sem se zaležala, pa sem upala, da se bo s hojo umirila.... Ja, sevede. Pa še z masiranjem nič ne dosežem, sploh nimam občutka, da se prizadeti del masira user posted image . Pri križu oziroma bolečinam tam mi masaže res paše, klele pa... nč od nč. No, vsaj živc zgleda ni nč stisnen, ne seva nikamor (ajd, mogoče prot kolkom, sam z njimi mam že dolgo probleme, se mi zaskoči rad, sploh L). Tko, de Meta, sočustvujem user posted image .
Ko je tok debate o položajih za spat: moja mami ni mogla očem vrjet, ko je med čakanjem na porod imela zraven sebe eno dvojnouser posted image , ki je mirno na bauhiju ležala, tik pred porodom user posted image . In rodila tik tak, kot da ni to nič user posted image . Je pa res baje jogo v nulo "obvladala". Jaz se že zdej ne morem direkt na trebuh zvrnt, sem pa rada tko na pol na bok pol na trebuh. Kukr keri paše user posted image .
Glede presredka pa jaz mislim, da masaža res ne škodi, čeprav nisem prakticirala, samo olje sem imela pripravljeno user posted image , je pa veliko, če ne skoraj vse (čist vse res ne) odvisno od babce. In se to pot tut ne bom mazala.
EA pa v drugo res lahko ni več kaj učinkovita, je kolegica rodila, preden je stvar prijela user posted image . No, se ni nič pritoževala user posted image . Jaz sem bila v prvo brez "vsega" in mam namen tut zdej bit. Bomo pa videli, na kakšen posvet z anesteziologinjo bom vseeno šla, da imam mal več šans (kao) za spinalno, če bi slučajno CR moral bit delan. Gojim eno tako upanje, da če bi že do tega prišlo, da bi lahko zbujena bla vmes user posted image . Eh, sej upam, de bo vse šlo po naravni poti, mal zakomplicirat pa tut mormuser posted image .
Lep dan vsem, jaz se grem v leže mal sama seb smilt user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
1.9.2010 16:49:45   
cukica
Oxer super za pregled,...
sara 1986 jaz ne jemljem nobenih tablet,smo kr na sadju in zelenjavi je bolje tako kot,da bi jemala še kakšne dodatke,je pa stvar vsake posameznice,škodit ne more,...
dori v postojni ti bo nardil morfologijo tvoj g.,sploh,če imaš dr.Jordanovo.
mija24 dobrodošla med nami,...
Suzy,ko bom šla na morfologijo bom v 20 teden in 3 dni,...
valek jaz sem se zredila do 15 tedna 3kg pa mi ni noben nič rekel,danes smo že na +5 kg,pa se nič ne sekiram dokler mi ne bodo kaj rekli,pa sem mela že prej oreng podlago,...
Nina33 vidim,da te boli ista stvar kot mene jaz sem 3 dni ležala v postelji,ker me je tok bolelo,da sem v nedeljo prejokala celo noč,pa nisem mojmu pustila,da me pelje k dr.Me je pa zmasiral.Ležala sem na desnem boku,on pa me je zad masiral po hrbtu,trtico in ritnici,pa moram povedat,da je bolje.Pa leži na desnem boku,če lahko in,daj si nekaj zad za hrbet kot opora,....
Strije jaz jih imam tud že od 15 leta pa sem mela sam 40 kg,imam premalo elastično kožo in full suho,mi moj včasih reče Zebra,...neki časa sem se sekirala zdaj pa ko vidim,da mojga nič ne moti se tud jaz ne sekiram kaj dost,..So del mene.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 17:03:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
1.9.2010 17:08:04   
trsica
Dobro jutro. user posted image

Prvošolčka smo pospremili v šolo. Mati na srečo niso jokali. user posted image Me je pa vse tako utrudilo, da sem zaspala za tri ure. Že eno uro hodim k sebi, pa ne gre in ne gre. Ni mi dobro. Kar malo slabo. user posted image

O ostalem pa kasneje. user posted image Najbž jutri (glede na trenutno počutje). user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
1.9.2010 17:46:03   
meta21
tamy82, res težko pametuješ, ko greš prvič rodit. Meni je sigurno žal, da sem se tako zelo prepustila osebju-sem bila kot lutka. Saj ne rečem, ko se začne akcija moraš reeees poslušat. Pritiskaj, ne pritiskat, dihaj, tiščiiiii!user posted image  Žal mi je, da nisem pred porodom hodila, da nisem sama dvignila naklona postelje, ... take stvari.

kilogrami... jaz sem se zredila že 6kg pa sem v 19. tednu. Prvič sem se 16 pa sem jih 14 spravla dol do 3. meseca po porodu ob minimalnem dojenju. S kilogrami otroku nič ne škodite, le po porodu bo malo težje, ko stare hlače ne grejo na rit. Sestre pri ginekologih naj se pa kar s svojimi kilami ukvarjajo-moja bi se že lahko mal zredilauser posted image .

Jaz imam že kar trebušček pa še vedno spim na trebuhu. Le eno nogo fejst pokrčim, da pride trebuh malo nad posteljo. Tko mi najbolj paše. Sem pa v prvi nosečnosti spala veliko tudi na trebuhu in mi je G rekel, da lahko, če mi ni slabo. Je rekel, da smo zelo različne (odvisno od lege otroka). Nekatere že UZ-ja ne zdržijo na hrbtu, druge pa mirno prespijo noč na hrbtu.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.9.2010 17:59:15   
valek
Tud js imam februarja rok...21.2.2011..:)
komi že čakam da pride ta dan...

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
1.9.2010 18:14:24   
valek
Halooo....a res tuki ni nobene ki bi imela rok februarja...????

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.9.2010 18:17:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Halooo....a res tuki ni nobene ki bi imela rok februarja...????

Mogoče ne ta trenutek ampak drugač ga mamo pa vse februarjauser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.9.2010 18:40:53   
cukica
valek dober si to napisala,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.9.2010 18:46:33   
valek
hehehehehe....zdaj ste pa še mene nasmejale...
no ja sej veste kaj sm mislila....user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.9.2010 18:53:54   
cukica
vemo,vemo,ja jaz sem se tud nasmejala,...nisi edina men se tud to dogaja na momente,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.9.2010 18:58:56   
MoSoNi
Hej souser posted image !

Kar se tiče kg, mene kr fejst skrbi... ko sem bila nazadnje na pregledu - 24.8., sem bila v 17. tednu, zredila pa sem se za 5 kg. G mi je na pregledu spet naredila UZ, z user posted image je vse v redu, potem pa G pogleda materinsko knjižico, me pogleda in pokaže na kg. In reče da je sicer vse v redu, AMPAK KG... to je pa preveč! user posted image Se je spravla na teh 5 dodatnih kg... in rekla da je to vsekakor preveč in da naj se do naslednjega pregleda nič več ne zredim. Pa ni tako, da bi se filala s hamburgerji in čokoladami, resnično pazim kaj jem, ampak pač pogledam kos kruha pa se zredim za kilo. Zdej ŠE BOLJ pazim, sam men se 5 kg ne zdi taka katastrofa user posted image

Lep preostanek dneva!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.9.2010 19:09:16   
cukica
MoSoni ne sekiraj se zarad kg,jaz tud pazim kaj jem ampak kg grejo pa kr gor.Jih bom tud poslušala pa kaj čm,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.9.2010 19:38:53   
lil_
jst sm vm pa kr fous zarad kilogramckov. jst se vedno nimam nekega hudega apetita. in temu primerno je tudi s kilogrami, ceprov se mi zdi da sm ze pridelala eno kilco. no na zacetnih -6...sm zdej na -5...sej pocas pa bomo. k bi mela saj tak apetit, k ga mam normalnouser posted image drugac pa mam trebuscek ze lustn. no delc od vasih busijev na slikcah...k glede na -5kg tut nemorm nevem kaj met. sam se pa ze poznauser posted image ceprov sm misnla, da so bo pr dveh miskih bol poznovuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
1.9.2010 21:55:53   
valek
Punce ne se sekirat...pri kilogramih je zelo relativno...če se pogledaš v ogledalo in vidiš da se nasplošno v telo nisi nič zredila...ampak samo v trebušček spredaj...potem si lahko oddahnete...je vse ok,namreč marsikatera ima zelo dosti pridobitve na teži prav zaradi tekočine v trebuhu....ali tudi nekaterim puncam zaostaja vpda dosti bolj v telesu....in to se nekje mora poznati.....
js sm se samo spredaj malo v trebuh  in še to marsikter še nebi opazil....sicer sem enaka v telo,pa je sestra tudi skimavala ,ko je videla da sm se zredila 3 kg za skoraj 4 mesece...hm...kaj pa vem.,...

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.9.2010 22:07:03   
Nina33
Ojla!
A vam vsem tko glede kil težijo al kaj user posted image Jaz sem s 54 na (kao) 57 in neki prišla, pa mi ni noben nič reku user posted image Mi je v prvo samo enkrat neki "težila", ker sem se po njihovi vagi v enem mescu za 4 kile zredila, pa sem ji povedala svoje o vaganju v čevljih in cotah, ki so pač primerne vremenu, in da se po domači vagi "glih prav" redim, pa mi je dala mir. In tut tik pred porodom, ko sem imela skoraj 18 kil več kot na začetku, so mi samo "trebuh" pohvalili, češ, da ni nič zašpehan in bo tut en star CTG (je bla gužva in so me nekam uštulili user posted image ) dobro svoje delo lahko opravil user posted image . O starosti in kvaliteti CTGja pa raje ne bi user posted image .
Če se dobro počutimo v svoji koži in user posted image v nas, poj je pomoje brezveze s tem se obremenjevat. Pa še to: zdej imam manj kil kot sem jih imela v teh tednih v 1.user posted image , pa se mi trebuh res že fino vidi user posted image . Tko, da nej kar kermu drugmu o kilah težijo. Sem pa sicer res mal občutljiva glede tega - sem skoraj celo življenje poslušala, de sem "zahirana", poj me pa zarad parih kil med nosečnostjo hočjo sekirat user posted image . Naj se zase brigajo, tako kot je ena napisala: ene G bi se mogle same mal zredit, drugim pa ne bi škodilo kašno kilo dol dat. No, pa sem se skašlala, tale trtica me ornk popadljivo dela user posted image .
Kje pa ste vse drugač, a košarko gledate? Jaz jo tut, a samo z enim uhom user posted image .

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.9.2010 23:30:29   
Nina33
Bom pa jaz mal naklofala (spet), zgleda že vse spite user posted image Srečke.

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Nina33 vidim,da te boli ista stvar kot mene jaz sem 3 dni ležala v postelji,ker me je tok bolelo,da sem v nedeljo prejokala celo noč,pa nisem mojmu pustila,da me pelje k dr.Me je pa zmasiral.Ležala sem na desnem boku,on pa me je zad masiral po hrbtu,trtico in ritnici,pa moram povedat,da je bolje.Pa leži na desnem boku,če lahko in,daj si nekaj zad za hrbet kot opora,....
Strije jaz jih imam tud že od 15 leta pa sem mela sam 40 kg,imam premalo elastično kožo in full suho,mi moj včasih reče Zebra,...neki časa sem se sekirala zdaj pa ko vidim,da mojga nič ne moti se tud jaz ne sekiram kaj dost,..So del mene.

Cukica fajn, da je bolje user posted image . Sej mene moj tut masira, pravzaprav me oba user posted image , še mali možek pride z unimi koleščki pa me tako lepo po križu, tut po riti user posted image , pa po vratu....ni da ni user posted image Sam drugje res paše in tut kar zaleže, vsaj za neki cajta, klele pa neče user posted image . Pa ne zastopim, zakaj že zdej, se ne mislim rodit še skor pol leta, kaj se ma zdej za premikat user posted image . Me prvo rundo tud v tednih pred in po porodu ni tko bolel, pa takrat bi ji še oprostila. Ma, sej bo, se tolažim (druzga mi itak ne ostane), da bom pa to pot rodila (še) lažje user posted image .
Strije so pa pomoje +/- prirojena zadeva, jaz jih sicer mam eno mal po stegnih, a ne od nosečnosti, jih mam že dolgo, ne vem od kdaj. In se nisem nič mazala, pa tut zdej se ne. Sekirala se pa tut nam, sem si čist všeč (no, ne glih zmeri, večinoma user posted image ). Pa moj tut ni tak, de bi se v take podrobnosti spušal user posted image . Tko al tko pa EMŠO nobenmu ne prizanese user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem si danes kupila kompresijske hlačne nogavice za nosečnice, den 140. Dala za njih skoraj 29 evrov. 
Zdaj pa upam, da ne bom zgorela v njih. Mi je namreč vedno vroče.

Naša miška je šla po dveh mesecih danes zopet v vrtec. Je bila celo poletje doma z mano, ker sem jaz itak na bolniški. Ima novo varuško, katera je bila pred davnimi časi tudi moja varuška.

Sej bo vsak cajt čist prava zima, ne boš nič zgorela user posted image . Cena je pa res user posted image , ampak a ni vse za user posted image nekam navito user posted image Pa res dobr, tole z varuško user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 7:32:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.9.2010 7:38:39   
d3lfink4
Jutro punce!

Kok ste zlate, da ste včiri vse na mene misnle pa držale pesti - je pomagal, ker mi je šlo fajn user posted image Tak da najlepša hvala!!
Potem sva šla z mojim še na kosilo in mal na špancir po sončku ... in sem bla ob 6ih tko paf, da sm kr zaspala in spala do dans user posted image Mi ni podobno to ... Sem pa danes zeloooo naspana user posted image user posted image
Nina33, upam, da čim prej mine tole s trtico ... al pa da boš nekak vsaj ublažila user posted image user posted image
Glede presredka, hm ... če pomaga, je zaprobat. Sej pa ni nč tko groznega ... vsaj za mene ne. Pa če to z najdražjim še v kakšno predigro vključiš pa še tolk bolš user posted image
Glede ležanja se pa jst tud ne morem naštimat, nikakor. Še vedno vsak večer probam, če slučajno gre na trebuhu bit vsaj kakih 5min (čeprav že kak mesec vem, da ne gre) ... pol se pa pač morm sprijaznt z enim al pa drugim bokom in hrbtom.
Ja, L bok je najboljš, ker nič ne oviramo s trebuščkom in še dovod kisika je res največji. D bok pa zato ni najboljš, ker potem teža trebuščka pritiska na vranico, kar tud ni najboljš, glede hrbta je pa že ena tko napisala glede une žile in premal kisika ... Je pa res, da naj bi nas telo kr samo opozorilo, da nismo v najboljšem položaju ... pa se pač obrneš. user posted image
Bravo vsem za preglede in vsem, ki ste svoje malečke včeraj veselo in srečno odpeljale v vrtce in šole ... user posted image

Glede kil, me kr mine ... sploh se nimate kaj za sekirat, ker se mi zdi, da sama kr vodim ... user posted image Čeprav sem bla vedno ultra suhica (ampak sem zlo velik pojedla, pa ni nikamor šlo), še vedno u bistvu sem, ker mam sam trebušček, drugje po telesu se pa še nič ne pozna. No, u glavnem, zdej sem na +7kg, po tisti vagi v ZD in po domači ... Ne vem kak bo to na pregledu 15. zgledal. Upam, da ni kej narobe z mano (sladkorna, ščitnica al pa kej podobnega??) ...upam, da ne bo hudga.

By by user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.9.2010 8:23:50   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj

d3lfink4 super, da ti je dobro šlo na izpitu. user posted image   Kdaj izveš rezultate?
Po moje ni čisto nič narobe s tabo. madonca, sej imaš dva v trebuščku, predvidevam, da je tudi hormonov več, voda ti bolj zastaja... Ti bo že G rekla, če bo preveč. user posted image

A ni vranica na levi strani telesa? Torej bi jo trebušček morasl stiskati ravno takrat ko spimo na L boku. No, saj je vseeno, res je tako kot si rekla, bo že telo samo povedalo, če mu kaj ne paše.

Danes grem pa an pilates pa nimam nobenih primernih hlač. user posted image   Bom mogla it danes še malce pogledat naokoli, če ne bom pa kar trenirko imela- vsaj za prvič. Kaj kompliciram ane. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.9.2010 8:53:57   
Oxer
Dobro jutro,

vidim, da ste načele temo o kilogramih.
d3lfink4 nisi daleč pred mano. Jaz sem se uspela do sedaj zredit 6 kg. Je pa zgodba takšna:

V prvih treh mesecih mi je bilo zelooo slabo in še slabše je bilo, če sem bila lačna. Ker imam že sicer zelo hitro prebavo se je zaradi hormonov to še pospešilo in sem bila lačna kar naprej. Pojedla sem sicer veliko zelenjave in sadja vendar mi to lakoto za dlje kot 1/2 ure ni ublažilo tako da sem kmalu preklopila na bolj kompaktno hrano. Utrujenost, slabost in poletna vročina mi nista bili naklonjeni pri miganju in tako se je kaj hitro nabralo +3 do tretjega meseca. Zdaj sem v 18t in sem zaradi raztegnjenega želodca dobila še +3. user posted image Ker me vse bolj dol tišči mi tudi ne odgovarja če dosti hodim in se gibam. Upam, da bo kmalu minilo.

Pri prvi nosečnosti sem se zredila za 18 kg, ampak je bilo res veliko vode, ker sem en teden po porodu imela še samo 4 kg viška.
Bomo videli, kaj bom pridelala tokrat. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.9.2010 8:59:02   
tamy82
Jutro punce!
Jst sem že nazaj s pregleda! user posted image In smo končno poslušali tudi user posted image Kolk je blo to lepo slišat user posted image Mi je šlo kar na jok user posted image
Naslednjič mam pa morgolofijo, in sicer 30.9., kar je točno čez 4 tedne. Mi je tudi danes rekla, da je sicer s kg malo bolše, ampak da naj pazim še naprej. Pa sem rekla, da res ne jem veliko in da se tud kar dosti gibam, pa je rekla, da je metabolizem zdej drugačen in da se zrediš tudi če ješ toliko kot si prej. Tako da bom pač malo pazla (predvsem pri sladkarijah ne user posted image ).
Mi je pa tud G svetovala da naj kar zdej napišem magistrsko, da potem ne bom mela časa. user posted image No, sej se res splača potrudit, sam kaj ko se je tako težko usesti za knjige user posted image
Pa še glede spanja: sama ponavadi ležim na boku (na L ali D, kakor mi paše), sem se pa prav danes zjutraj prav nasmejala, ker sem se na trebuhu zbudila. Ampak mi ni blo nič slabo al kaj, tako da očitno ni še dovolj velik user posted image
Pa naslednji teden grem v ponedeljek na vadbo za nosečnice v naš ZD, po vadbi pa je še priprava na porod. Me prav zanima kako bo, malo mi je bad, ker nobene nosečke tu okoli ne poznam, da bi šle skupaj. Pa šola za starše se začne naslednji teden, pa so mi rekli da naj še malo počakam - je na vsaka 2 meseca, tako da bom šla šele novembra.

Lep dan, grem zdej za knjige user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.9.2010 9:04:11   
d3lfink4
Ne vem kdaj bojo rezultati, v roku 1 tedna emkrat. Sporočim user posted image

A ni vranica na levi strani telesa? Torej bi jo trebušček morasl stiskati ravno takrat ko spimo na L boku. No, saj je vseeno, res je tako kot si rekla, bo že telo samo povedalo, če mu kaj ne paše.

Ojoj user posted image Se vidi, da mi biologija nikoli ni šla pretirano ... Se opravičujem! Ja, vranica je na levi ... potem pa je šlo najbrž za jetra user posted image Nisem 100% - pisalo je pač za en večji in pomemben organ na D strani, ki naj bi se tud pod težo trebuščka stiskal in da ni najboljš.

Ja, kg res upam, da so normalni ... sicer jem enako kot prej ... se pa jst tud "tolažim" s tem, da mam dva user posted image user posted image in da nekje se pa že mora poznat. Sej mi bojo povedal na pregledu, če bi slučajno kej blo ... do takrat pa ne bom več mislila na to user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.9.2010 9:05:15   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 21.9.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 8.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P: 13.9, M: 21.9.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9., M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted imageuser posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.9.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9., M:28.9.
user posted image mija24, __, _______, user posted image , user posted image , P:

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:27.09.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.
user posted image
valek
, __, ________, user posted image , user posted image , P:___

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 14.9., 27.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana,1.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi, , , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.9.2010 9:06:05 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
2.9.2010 9:12:43   
Teyla
tamy82  user posted image za user posted image   Res je enkraten zvok. Jaz se vedno zadržujem, da se ne začnem smejat, ker bi se potem cel trebuh tresel in se samo nasmehnem, v meni pa "party" user posted image .  Ja kar hitro za knjige tudi jaz moram še diplomo napisat. Obstaja majhna šansa, da bi me v tej sčužbi zaposlili predno grem na porodniško in bi tako imela porodniško dosti višjo kot drugače. Pa še varno bi se počutila, ker bi me služba res "čakala". user posted image

d3lfink4  brez skrbi, samo čudno se mi je zdelo. verjetno bodo res jetra, ta pa so na desni strani. user posted image

oxer, valek in mija24 napišite še ostale svoje podatke, da dodam na seznam; starost, kraj, katera nosečnost po vrsti je to, če mate kakega otročka že doma, datum pregleda...  Pa ostale tudi, če rpeverite, če je vse ok oz če kaj manjka. Včasih se kakšen podatek izgubi.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?