|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 10:05:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Katja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
1.9.2010 10:18:16   
corfu
Dober dan

Pa sem končno doma. Najprej držim pesti za vse naše septemberke, ki nestrpno čakajo v porodnišnici ali celo v porodni. user posted image user posted image user posted image

Moja voda je trenutno ok, železo boljše... dobivala sem antibiotik, pa infuzijo, pa buskopan, čisto preventivno, ker me je zaradi vnetje vse močno pritiskalo v križ. Ker so dodatni izvidi za vodo pokazali določen tip bakterije sem dobila še za domov novo dozo, drugega antibiotika. Naslednji pregled imam 9.9.2010 pa bom videla kako in kaj. Sem pa srečala po hodniku kar nekaj mamic, ki so noro predihavale popadke in se odpravljale v porodno sobo in moram rečt, da me je kr panika zagrabila uh...vsi spomini so privreli na dan, tako, da mi je bilo par dni prav mučno in imam na vsake toliko napad krize. user posted image  ampak bo treba zdržat, a ne user posted image  ni druge.

Danes je moj sine bil pri zobarju in ostal brez zobka, mu ga je spulila, ker se je že zelo majal in ven je že kukal lep nov stalni zobek user posted image user posted image . Bil je zelo pogumen, nato sta šla pa z očijem po nove teniske, saj danes zopet začne z atletiko in je ves srečenuser posted image , hčerka pa je tudi dobre sprejela novo vzgojiteljico, bomo videli kaj bodo prinesli prihodnji dnevi...

Toliko od mene...se še javim, aja pa ime smo izbrali user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 1.9.2010 10:21:09 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.9.2010 10:30:27   
eva2010
Dobro jutro user posted image

Samo en dan me ni na RR pa se toliko dogaja.

Lumpa6 - če še ne cartaš, ti pošiljam koš user posted image za čimlažji porod.

Tinkatonka - ti si pa res že v nizkem štartu, lepo, da je bil ponovni Ctg OK in srečno, ko se bo zares začelo user posted image

Laliela - user posted image  res velika odločitev, dobro izpeljite /najprej poroko/, predvsem pa tisto kar sledi user posted image

Jaz imam pa danes pregled, upam, da bo kazalo na kakšno pripravljenost na porod, ker res komaj nosim, več kot 200 m sprehoda ne zmorem in tudi kaj pametnega v gospodinjstvu ne postorim, tako, da smo še čakam na znake. Samo zgleda, da so fantki user posted image  bolj na komot, moji punci se je ful mudilo, ta mulček me pa me je samo strašil, ko je bilo še veliko prezgodaj, zdaj pa ko bi lahko prišel se je pa potuhnil. Kaj šele bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.9.2010 10:43:13   
mala
Superuser posted image  September je tu...zdej pa lahko začnemo zaresuser posted image user posted image

Danes tudi pri nas veliko novega, ta starejši je postal drugarček itak ves navdušen...hči je zdaj najstarejša skupina v vrtcu...najmlajši pa je šel v sosednji-obnovljeni vrtec in zdaj ni več jaslična skupina..ne morem verjet kako gre čas hitrouser posted image

Pa še voziček sem končno kupilauser posted image ..ja zadnji časuser posted image  Smo sicer dobili enega podarjenega ampak je že ves razmajan in še par kosov manjka tko, da smo se odločili, da kar kupimo novega...

Lumpauser posted image user posted image mislimo nate in čakamo na novičke

Malecka_mateja - luštna slikca, tudi jaz že komaj čakam vozičkanjeuser posted image

Tanja, benika - naj se vama kmalu začne kaj dogajatuser posted image user posted image

Punce na kaviciuser posted image , fajn se nakofetkajteuser posted image

Zdej pa šibam v šolouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.9.2010 10:54:30   
*Katja
Manjka mi večino stvari za nego dojenčka. Tudi kakšno posteljnino bo potrebno še kupit.
Ste ve kje zasledilo kakšno blazino za na tla, po kateri se lahko dojenček plazi. Na foro tistih pisanih črk in številk, ki se kot kocke sestavijo...iščem kaj manj pisanega.

Zdaj pa delam mobile za dojenčka :) Ravno včeraj nakupila ves material za ustvarjanje.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.9.2010 10:56:35   
brezcopatka
Malecka_mateja: joj kak sta šikana:) Vozičkanja se pa jaz tudi ful veselim. Upam, da se bo tudi user posted image nalezlo mojega navdušenja in bo uživalo lepo v košariuser posted image .

Vse, ki ste v porodnišnici, držim pesti, da bo čimprej in čim lažjeuser posted image

Mene tudi kr malo daje tale 1. šolski dan, ko nisem v službi, pa nečakinja je prvošolkauser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi šibam likat, da malo zagrejem notr, ker je prav hladno ratalo. Sem vse od user posted image oprala, vrgla v sušilca, eh zdaj bom pa še likala, da čas hitreje mineuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.9.2010 11:54:32   
Klemcy
Joj št. 1 pa sploh ni moja številka, zato danes nisem pripravljena na kak odhod v porodno user posted image No sej tut nič ne kaže še... CTG mimo in nič novega. Nekaj popadkov pokaže, ampak to je larifari, ker že itak ves čas nekaj kaže, pa nič od tega user posted image  Sva bili s tejči skupaj tam in je čas hitro minil. Danes je njen PDP in ji res želim, da gre čimprej!

No naslednji CTG imam 8.9., ko imam rok. Upam, da ga ne dočakam!

malecka_mateja - iiii kak sta lepa tvoja otročka. Blagor tebi res, da imaš končno kompletno družinico.user posted image

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.9.2010 12:10:12   
nenka7
no, meni danes ni uspelo iti v BTC, ker je imela prijateljica, ki gre za eno leto v ameriko prednost. sem se seveda tudi lepo načvekala in napila kavice, tako da je bilo tudi luštno... me je pa že mož včeraj kregal, če sem nora, da grem s trolo v BTC, ker je res, da vse luknje povozi in nekak ni primerno prevozno sredstvo za visoko nosečo žensko. sem se malo upirala na začetku, potem sem mu pa prav dala, saj od šiške do BTCja ni daleč, če si ti kul, samo ene pol urce trole, če si pa v takem stanju je pa lahko malo preveč... no, potem je rešila vse kolegica, ki se je najavila, čeprav moj user posted image je bil vseeno kar malo jezen name... včasih je res tak  user posted image in ga res skrbi...

punce, ki se vam danes dogaja in boste odprle sezono septembrčkov čim manj zapletov in čim več solzic sreče, ko dobite svoje srčke v naročja!!!

no, jaz sem pa danes začela s porodniško user posted image bravo jest, he he

archie, tudi jaz se mislim še nekaj časa menit na tej temi, čeprav močno upam, da bo naš user posted image malo prehiteval, ker drugače bomo res imeli težkokategornika. in z današnjim spanjem se tudi jaz vpišem v tvojo kategorijo, spala super in to zelooo dolgooo user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.9.2010 12:11:35   
tejči28

archie ti prepuščam sezname,ker meni več ne gre to delat odkar je ta novi brskalnik.
jaz sem tudi imela CTG danes,ko imam PDP,se ne dogaja še nič.user posted image Moj pravi,da bo 8.9.,ko ima Dominik roj.dan.No saj to je še en teden. Sem pa pričakovala danes,da bom imela pregled,mogoče če sem že kaj odprta,pa kak je MV,pa nič.Naslednji CTG imam čez 4 dni 5.9.

malecka_ mateja lepi parček!

lumpa dihamo s tabo in naj bo čimprej konec.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 1.9.2010 12:15:23 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.9.2010 12:43:39   
tpmc
Lep pozdrav. Pa je tretji obisk patronažne za nami. Je opozorila da je treba do naslednjega tedna izbrati pediatra. Naša pikica pa je še bolj zlatenična kot ob izpustu user posted image ampak ker pridno pridobiva na teži sva lahko doma. Joj joj!
Kako ste ve? Začel se je naš mesec kajne? Super super. Zdaj pa res lahko že vse pridno odštevate jaz pa želim da se izteče tako kot se mora! user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.9.2010 12:56:04   
tinkatonka
Hej punce!

Evo smo že iz kavice. Smo se dobile jaz, Almera, Jinx in NiNiBo. Luštno kot zmeraj. Meni se pa spet nekaj začenja dogajat, me je na koncu že tko fajn stiskalo, no v avtu sem mogla že parkrat globoko vzdihnit. Zdaj sem dala pa kosilo v pečico (ražnjiči + bučke) in grem na kavč, pa da vidim, če se bo nadaljevalo. Zdaj če se misli kaj dogajat upam, da gre do konca, ne pa do bo vmes spet konc in bomo čakali na nov dan.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.9.2010 13:01:26   
mala2001
Ojla!

Evo mene iz pregleda... sem bla 2x na CTG-ju, ker je naša tamala prvega prespala user posted image in sem morala it na malco in ponovit vajo. Po sendviču, tvixu in kavi se je šmrkla razbudila in me nabrcala....user posted image .... baba, ne.... brez čokolade in kofeta ne funkcionira....user posted image

Drugače vse po starem, ne dogaja se nič popadki ravna črta. Odprta prst in pol in to je to že dva tedna...

UZ:
Obseg glavice 33,5 cm
Obseg trebuha 34cm
Ocena teže 3300 g.
Stegnenica 7,2 cm

Naslednji pregled 8.9 z CTG-jem. Upam, da ge ne dočakam in grem 7.9. rodit - ta datum sem si zastavla, ko že 27.8. ni bilo nič! user posted image
Kar se pa CR tiče bo pa enkrat od 13.9 naprej, oz. kakor se zmenijo glede na to stavko.... če me prehiti pa kakor pač že bo....

Sedaj grem pa skuhat francoski krompir za kosilo.

Vsem, ki ste blizu Rima vso srečo!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.9.2010 13:03:15   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

katrinka - a boš imela ti obe ves čas doma, ali gre Suzana v vrtec?

obe doma,na igu sem se pozanimala - ne dobimo niti med letom,najbrz je isto na podpeci,tko da smo vse tri domauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

No danes se pa bo dogajalo. Tannya, benika, lumpa, pa mogoče še katera, navijam za Vas. Da bo čimprej za Vami in da boste v rokah čimprej stiskale male štručke.

enako...pa koncno je tu nas mesec

malecka_mateja - super slikicauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala

Super  September je tu...zdej pa lahko začnemo zares

Danes tudi pri nas veliko novega, ta starejši je postal drugarček itak ves navdušen...hči je zdaj najstarejša skupina v vrtcu...najmlajši pa je šel v sosednji-obnovljeni vrtec in zdaj ni več jaslična skupina..ne morem verjet kako gre čas hitro

Pa še voziček sem končno kupila ..ja zadnji čas  Smo sicer dobili enega podarjenega ampak je že ves razmajan in še par kosov manjka tko, da smo se odločili, da kar kupimo novega...

ja hitr gre cas...a potem ni bil ok tist vozicek...skoda...kerega ste pa kupluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.9.2010 13:09:28   
Anonimen
jutro! user posted image

jaz cele dneve še sam spim, odkrito povedano... tak da ne zamerit, če je zame jutro user posted image
hvala vam za lepe želje... namen mamo uresničit kaj kmalu po porodu, ker bi rada pol za otroške dala vlogo noter že z novim priimkom, da nem rabla hoit vmes spreminjat...

moj pobalinček se je pričel s vsemi štirimi upirat in še baje ne gre ven, čeprav mu je že pošteno tesno... me raje prebuta tak, da me vse boli... user posted image
archie lahk daš še mene v svojo kategorijo hehe user posted image , trenutno ne kaže da bomo šli kaj pred rokom, itak pa spadam v drugo polovico... tak da zagotovo ne boš sama user posted image

vso srečo tistim, ki že dihate in ki še mislite danes dihat... bomo pomagali user posted image

tejči, če še se nič ne dogaja, a mogoče čakaš name oz. naju? user posted image

nič, držite se punce... sezona je odprta in zdaj lahko gremo kar po tekočem traku user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.9.2010 13:13:29   
tejči28
laliela zgleda da te res čakam.user posted image Moj si je zastavil rok.8.9. da rodim.Te pa da vidimo.
danes smo dobili ključ od nove hiše.Juhuhuhuhu,zdaj pa se hitro začne mini prenova in če bo po sreči bomo novo leto že praznovali v novi hišici.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.9.2010 13:15:20   
Izabelina
Sedaj grem pa skuhat francoski krompir za kosilo.

kakšn pa je ta krompir? (iščem idejo za kosilo)

ja nč js ponoč ne spim in morm zdej nadoknadit, tko, da dobrojutro! :D

ne sej sm bla že mal pridna, zlagam oblekice v omaro in razmišljam kako to sortirat pa nimam pojma...tko, da zdej zlagam po nekem ključu velikosti... bom pol sproti spreminjala, če mi ne bo odgovarjal...

zdej pa mal čokolešnika za umes user posted image

punce, k ste na tem, da dobite user posted image mislm na vas... da bo ja čimprej use uredu!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.9.2010 13:16:07   
nadka30
dan
mi smo še kar tukaj, no pravkar smo prišli domov, prvi šolski dan je za nami, moram priznat da sem imela kar malo solzne oči, ko sem ugotovila da sedaj pa gre za res, da je naša pupa prvošolček, pol je pa še ona jokala da ne gre v šolo da ji ni všeč in na koncu sma bili solzni obedve.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Otroci so na koncu dobili tortico, sok in v bližnji pizzeriji zastojn pizzo.
No sedaj se je že tudi naša opogumila in je rekla da gre jutri nazaj da bo šla v šolo, no pa se je mami odvalil kamen od srcauser posted image , tako sedaj sem pa opravila še zadnjo zadano stavr da uredim pred porodom tako da sedaj pa ni več ovir da ne bi počasi šla jaz v P, no jaz upam da se kmalu začne kaj konkretnega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da kmalu dobimo prvega pravega septemberskega otročičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.9.2010 13:32:55   
NEA_TEJA
Evo punce končno smo dočakali novičko.Ime mi je Žak velik sm 54cm in težak 4055g aja moja mami pa je LUMPA6.user posted image user posted image Čestitke še tukaj

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.9.2010 13:35:26   
nenka7
jaz se pa bašem s čokolado, da malo nadoknadim tisti čas po porodu, ko je ne bom smela, pa vprašanje, če mi bo po porodu sploh še pasala, ker preden sem zanosila si lahko mimo mene nosil najrazličnejše sladice, pa me ni nič ganilo, še sedaj me bolj ne kot ja, čeprav veliko bolj kot prej... tako da upam, da se vrnem v moje stanje nazaj in mi bo za vse sladkarije vključno s čokolado po porodu prav ravno user posted image  user posted image

pa skutini štrukeljci se že kuhajo, tako da kosilo bo kmalu na red, potem počakam mojega user posted image in greva malo ven do mesta pešački, da se malo zgonim user posted image

kofetkarce, upam, da ste se načvekale, čeprav mene ni bilo zraven in se še enkrat opravičujem!

tinkatonka, upam da bo šlo res kmalu zares, ker tole ni pa več za nikamor, kako te vsak dan orng matra! držimo pestke!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.9.2010 13:36:04   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Evo punce končno smo dočakali novičko.Ime mi je Žak velik sm 54cm in težak 4055g aja moja mami pa je LUMPA6.user posted image user posted image Čestitke še tukaj

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Lumpa!!! Fajn se crklajte!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.9.2010 13:36:28   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

iiiiiiiii, končno!! bravo lumpa6!! prvega septembrčka mamo punce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.9.2010 13:36:50   
archie
Lumpa6: cestitam za Žaka!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.9.2010 13:37:51   
Izabelina

user posted image user posted image bravoo!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.9.2010 13:40:05   
hanizali
Čestitke lumpa6 za vašega Žaka,ki je že pravi fant in pol!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.9.2010 13:40:32   
nadka30
čestitke za prvega septemberskega sončka ŽAKA, mamici pa hito okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?