|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
31.8.2010 11:35:05   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Claud, Kristi tud vse špange in čopke dol zvleče. Pa smo ugotovil en trik... Če ji damo čist na sredo glave čopek al pa špango ga ne more dol potegnit. Ma ta pravo palmo.
Maš pa srečo da se ti pusti postrižtuser posted image Mene je sam enkrat vidla kako grem s škarjam v rokah prot njenim lasem... Je začela tult k žival, pa laufat stranuser posted image Moj me heca da zato ker se spomni mojga upsa na njwegovi glavi in mi ne zaupauser posted image

hm......pri nas noben trik ne pali.....smo probal ze po celi glavi pa povsod doseze pa dol scupa....

Glede strizenja pa sj pravim.....skarij ne sme videt, zato jo kr v spanjuuser posted image

Za nohte postrizt mi jih pa kr sama nastaviuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
31.8.2010 11:45:34   
Urša08
Mi smo vsi trije popedenčkani z novimi frizurcamiuser posted image . Tamaledva sta brez težav prestala striženjeuser posted image user posted image user posted image jaz sem pa pobarvana s pramenčki in tud probo frizurce za v soboto sva nardili.user posted image
Sedaj vas grem mal prebrat al pa Žiga spat dat, bomo vidli kaj bo prejuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
31.8.2010 11:46:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

izvide vode so ureduuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
31.8.2010 11:51:50   
Urša08
Sjmm in Simonakr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se zdravje čim prej povrne

Sjmm kolk pa maš bolnikov sedaj

Simonakr a ste bli zavrnjeni v vrtcu al ste si premislili? Sem mislila da ste oddali vlogouser posted image

Claud jupi vi ste že skoraj na svojem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal pofotkaj

Maksi naj bo čim lažji prihod po enem mesecu v vrtecuser posted image A mate v planu kakega user posted image ? A maš kej stikov z Vesnozaver - kako je?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
31.8.2010 11:52:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi smo vsi trije popedenčkani z novimi frizurcamiuser posted image . Tamaledva sta brez težav prestala striženjeuser posted image user posted image user posted image jaz sem pa pobarvana s pramenčki in tud probo frizurce za v soboto sva nardili.user posted image
Sedaj vas grem mal prebrat al pa Žiga spat dat, bomo vidli kaj bo prejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....slikiceuser posted image .......a se v soboto ponovno ženiš,da si imela probo?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
31.8.2010 11:58:11   
Čebel@
evo kup za pol manjšiuser posted image user posted image user posted image ....imam pavzo,ker je vode zmanjkalo in moram počakat da se ohladiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
31.8.2010 11:58:41   
Urša08
čebela hehehe maj oči praznuje 50, pa sem si zaželela frizurceuser posted image slikica pa zvečer k me možek slikauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
31.8.2010 11:59:35   
Urša08

evo kup za pol manjšiuser posted image user posted image user posted image ....imam pavzo,ker je vode zmanjkalo in moram počakat da se ohladiuser posted image

Super user posted image user posted image user posted image a veš kok se boš dobr počutla k boš vse zlikala, jaz sem bla včerej tok presrečna da tud nove runde cunj nisem dala pratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
31.8.2010 12:02:27   
Čebel@

Super user posted image user posted image user posted image a veš kok se boš dobr počutla k boš vse zlikala, jaz sem bla včerej tok presrečna da tud nove runde cunj nisem dala pratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
u bo fešticauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
31.8.2010 12:08:27   
sjmm
še en helov...preden gre Maj spat...k bom po moje kr pri njem dežurala

ne vem od kje mi včer filing d sm že župo skuhalauser posted image user posted image

urša...super za fizurce...poleg mene...vsi mulčki kilavi, moj dons doma,sej jz in Saška že bolš, ta velka fanta še kar gre, sej Maj tud ni tok kriza..sam je poleg vsega toook siten...sam jokca, pol ma pa še bol nos zabasan, pa noben ga ne sme pogledat, razn meneuser posted image

simona...hitro ozdravite

čebel@...super za izvide

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
31.8.2010 12:10:41   
simonakr

[

Simonakr a ste bli zavrnjeni v vrtcu al ste si premislili? Sem mislila da ste oddali vlogouser posted image

Ja smo dal vlogo in smo bili sprejeti, pa je tašča po smrti tasta rekla da enga bi imela pa doma, da ji ne bo dolgčas. Tko da smo odstopili mesto enemu v čakalnici, mi imamo pa za naslednje leto prednostne točke pa subvencijo za letos (100 ojrov več je pa 100 ojrov več)

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
31.8.2010 12:12:39   
simonakr
Sjmm tud teb user posted image user posted image user posted image

Evo mala spančka, zdej ima pa mami čas da mal stanovanje v red spravi pa v špajzo pospravi marmelado.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
31.8.2010 12:47:18   
sjmm
oči je šel u šoping...ta teden ima pa velik dela z gospodinjstvom..pa na ene oglede za biznis

jz sm se kr k malemu na ta velko pojstlo zaparkirala

sem saški naročila d nudelčke skuha----d bomo pol juhco pogrel, pa še omakco od včeraj imamo...korenček in grahek, pa bomo za zravn skuhali makarončke ali riž, pa kr eno peso...pa bo na brzino, Maj bo po moje itak jedel sam juhco

zjutri je imel čaj, pa piškotke, polje en hipp sadje pojedel...pa 3 flaške čaja je spil do zdaj, tak d upam, d bo hitr mimo, pa kok potuhnjeno je to pršlo, je bil sam mau smrkav...sm si včer mislila, sej bo šlo hitr mimo, pa še ful je imel apetit...no, pol je pa noč presla ta svoje...groza......zdej je bil že 4x bolan do svojga 1,5 leta....ma tok mi vsi 3 ta velki niso bli bolani v prvih treh letih user posted image user posted image user posted image user posted image ...čudni cajti...

ju3 pa štartamouser posted image ...mi sploh ne potegne d je že konc počitnic

baki....naš Miha tud štarta v 4.razreduser posted image

za vse, ki ju3 skupaj z mladički vstopate v vrtec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....veliko zabave, čim manj solzic in bacilov!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
31.8.2010 12:49:34   
sjmm

naš skupni ljubimec se že ogrevauser posted image

pri meni je revež včeri čist zakuhu...sm bla zlo zahtevnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
31.8.2010 12:50:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se dauser posted image
se pravi,da se ta mesec čist selite?user posted image user posted image user posted image

upam,upam, upam.....ce bo slo vse po masluuser posted image

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
31.8.2010 12:54:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sicer sem se pa tud jst zakadila v cunje... Kristi ma zadost, treba ji je kupit sam kake štumfke, pa copatke in superge. Neli bo pa rabla celo prenovo. Čudn, polno omaro cunj je mela, k sem pa pogledala sem pa ugotovila da je četrt jih premajhnih, četrt pa prevelikih. Pa seveda četrt poletnih ki očitno lahko romajo v klet. Ostane pa ena velka žalostuser posted image
Pa za tamauga bo treba še kak bodi dokupt v št. 56, od 62 pa očitn kr skor komplet garderobouser posted image K sva z mojim vse roza stvari ven vrgla ni ostal skor nč. Ah ja, bo šlo enga denarja za cunjeuser posted image

jz mam še zmer fantovske zaloge...nekaj večjih stvari sm že oddala, take ta male pa še imam...soše na voljo, je bilo vse na novokupljeno za Maja...če te zanima...bom z veseljem naredila prostor v omari za kaj novegauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
31.8.2010 12:58:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš skupni ljubimec se že ogrevauser posted image

pri meni je revež včeri čist zakuhu...sm bla zlo zahtevnauser posted image

jaz ga imam pa na hlajenjuuser posted image ....za dons sva verjetno zaključilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
31.8.2010 12:59:24   
Čebel@
sjmm.....držim pestke da vas teli bacili pustijo na miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
31.8.2010 13:05:23   
sjmm

sjmm.....držim pestke da vas teli bacili pustijo na miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
31.8.2010 13:08:39   
Čebel@
grem kosilčkat,pol pa v ZD-bom spet 2 uri v čakalniciuser posted image user posted image .....se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 13:26:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
31.8.2010 13:49:39   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo, pa nismo mel kumar ampak sem kr bograč iz skrinje vzela pa mal krompirčka. Je blo hitro narejenouser posted image .

Sedaj mam pa čisti raztur v kuhinji in dnevni, ma sej kuhinjo bom popedenčkala sam dnevno nej pa kr Nejc pospravi če mu je ratalo tkole razmetat. Se pa itak že eno uro kregava zarad pospravljanja, no v bistvu mava že dva dni boje user posted image ¸. Se mi bo glihkar sneluser posted image .

Birdy dej počaki z nakupi za najmlejšega, če men potrdijo punčko ti z veseljem pripeljem tiste bolj fantovske.

kolumbo super za razvajanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da ti ta teden možek pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image pa nej zdravje nazaj pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
31.8.2010 14:15:38   
TAMIKA3
DAN user posted image
evo pri nas smo tudi vsi novi v glave user posted image user posted image user posted image user posted image , 5Xuser posted image ostiženi, mami ima novo barvo in frizuco user posted image ... ja ni kaj, ju3 je BIG DAY user posted image ....  včeraj sem do konca ovila knjige user posted image user posted image ... kaj šele bo, ko bodo user posted image user posted image user posted image user posted image mulčki v šoli user posted image user posted image user posted image user posted image
čarobni dan ... FENOMENALNO, hvala vsem, ki ste nam polepšali dan (kolumbo, ajvy, petrušk), čebel@ in onassis škoda, ker se nismo srečali
pranje in striženje laskov... no problemo user posted image ... se sam poliva z vodo, ko pa mu spiram šampon, mu rečem naj gleda lučko, da drži glavico nazaj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
31.8.2010 14:17:26   
lilcha
Ojla!

Čist tok da se na hitr javm, da me ne bi slučajno pozabile user posted image . Priznam da vas redno berem tko da sem z vsem na tekočem user posted image  sam nikakor se ne spravm kej napisat.

No tiste ki ste na stavnici nosečk ugibale al bo user posted image  al user posted image  naj vam povem da bo Maša dobila bratca. Glede na to da mam rok čez 18 dni že res komi čakam da se znebim trebuha in vseh nadlog ki pašejo zraven user posted image .

Pa že od izteka porodniške sem zdej celo nosečnost bla na bolniški tko da sva ble z Mašo 24/ 7 skupi in tud zdej sva se odločila da ne gre v vrtec jeseni ker bom itak še en let doma. Morm priznat da nebi prenesla da bi zdej dala Mašo v vrtec in skor ističasno prinesla domov dojenčka - pomoje bi blo za tamalo prehud šok. Zame pa še večji user posted image . Pa največ zaslug za to mojo odločitev ima Urša ker se tolažim s tem da je imela tud ona oba doma.

Skratka čestitke tud vsem sonosečkam in vso srečo.

Pa sočustvujem z vsemi ki jutri svoje male sončke peljete v svet.

Pa vsem ki so vas bacilčki napadli želim da čimprej okrevate.

Tolk zaenkrat od mene, če se pa še kej spomnem pa napišem

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
31.8.2010 14:17:44   
Urša08
Tamika super za frizurce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako mate jutri zoorganiziran dan? Si zraven Tristana pri uvajanju?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.