|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
31.8.2010 7:23:53   
Urša08
jutro

Jaz bi še spala user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz si morem kavico it skuhat, sem dons mal potegnila s tamalima, pa je šel moj že v službo.

Birdy vidva pa mata del s češlamiuser posted image user posted image user posted image sok je pa dober ja ga mamo, aja pa kaki knedlni so odlični, pa marmeladauser posted image

Baki bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
31.8.2010 7:25:26   
Čebel@
jutro

user posted image

Hana še spi,jaz bi tudi pa mi je slabo

ajvy.......nisem nič slabega mislila,ampak mamina psička je pač že stara in ne mara da jo ker malček sploh pipne-pol veš da so bili zanimivi obiski pri nas domauser posted image user posted image

sjmm......nisem šla nič v trgovino-sem si lase umila in via posteljauser posted image ........dober zapravljajte danesuser posted image

baki......držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.......sem se nasmejala Seatovem modeluuser posted image .....važno je,da je vama ime všeč,drugi se ga bojo pa itak privadiliuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
31.8.2010 7:27:06   
Čebel@
urša......tudi tebi dobro jutrouser posted image .......si me prehitela s kavicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
31.8.2010 7:29:53   
Urša08
čebela jutro user posted image

Jaz sem si kr na hitro en jacobs milka kapučin nardilauser posted image

čebela glede umivanja glavice ne vem kaj nej ti rečem k mamo pri nas katastrofo, vse štima do trenutka ko je treba izpirat in to pri obehuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
31.8.2010 7:34:45   
Čebel@
urša.......uf pri vas je tudi problem pri laskihuser posted image ......komaj čakam da bo tok velika,da bo glavo dala nazajuser posted image ......jutr pa vrtec-kdaj štartaš z Nejcem?

user posted image user posted image user posted image a moram biti tudi jaz v igralnici v copatih???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
31.8.2010 7:36:36   
baki
cebel.......glede umivanja glave.nimamo problemov.je eden izmed redkih k se sam poliva po glavi.tudi taj ko mu je nočem oprat ima mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.8.2010 7:36:49   
Urša08
čebela z Nejcem štartava  7.45, jaz ga v bistvu samo oddam in pridem ob 10 iskat. Tko da greva z Žigom k prijateljici (če prej ne rodi) na kavico. Sem pa že danes mal na trnih. Sam on se res veseli tko da upam, da mu kej ne pokvari veselja. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.8.2010 7:37:40   
birdy
Aja, čebela, pri nas je pri Neli katastrofa glede umivanja las. Med drugim smo jo zarad tega letos tud na kratko postrigli. Ker tisto ko je imela dolge laske je blo pa res mučenje, zdej smo vsaj hitrej fertig. Mal pomaga če ji rečeš naj si sama umije, ampak res mal. Ma pa moj to čez, jst sploh ne vem kaj točno počneta, zadnje čase se še celo ne dere tok...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.8.2010 7:37:48   
Urša08
baki v kateri razred gre Katja? A se že veseli šole? Kaj pa Nik - bo še doma al gre v vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.8.2010 7:39:34   
baki
KOSILO-MURKOV ZOS+PIRE+HRENOVKE.kruh sem zamesla in gre počasi v pečicouser posted image user posted image user posted image .vsem nosečnicam pa želim da  boste imele hitr priliko se naspatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
31.8.2010 7:40:25   
Čebel@
baki.......imate srečo,da se sam polivauser posted image

urša.......aja ti ga le oddašuser posted image ......valda bo mali na polno uživaluser posted image user posted image user posted image

birdy.....Hana se polije po trebuščku,po glavi pa neuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
31.8.2010 7:41:23   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

baki v kateri razred gre Katja? A se že veseli šole? Kaj pa Nik - bo še doma al gre v vrtec?
katja gre v 4 razred, nik v vrtec.upam da bo vredu,da nebo preveč jokauser posted image .katja pa tk ve da mora v šolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
31.8.2010 7:43:17   
Urša08
čebela ja jaz ga morem samo oddati, je baje taka navada pri ta večjih

baki a murkin zos so kumare v zosu? No če so bomo mel mi isto kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
31.8.2010 7:44:19   
Urša08
Punce kapučinček sem popila in bo treba se s pidžame dat, pa tamaledva zrihtat ker čez dobro urco že frizerka pride nas mal popedenatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
31.8.2010 7:45:57   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ja jaz ga morem samo oddati, je baje taka navada pri ta večjih

baki a murkin zos so kumare v zosu? No če so bomo mel mi isto kosilouser posted image user posted image user posted image

ja kumareuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
31.8.2010 7:53:45   
birdy
Čebela, jst sem bila v copatih, ko sem uvajala Neli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
31.8.2010 8:31:36   
petrušk_
jutro!!

včer mela sestanek v vrtcu ob 18h.....ful mi je všeč vzgojiteljica....je taka prijazna mal sstarejša....

mi mormo tud plenice svoje prnest - plačamo pa k žuti!!! to mi je čist mim----ampak ajde
copati - ja mormo tud starši imet....obvezno, čene bomo v štunfihuser posted image user posted image user posted image

umivanje glave - kaosssssssssssssss

baki----držim pesti.....

ostale pa dobr ššoping in super uvajanje...midve začneva jutri ob 9h....pa bova 1 urco skupaj tam, naslednji dan jo pa pol đže za 1 urco pustim....

drugač mi je pa včeri zvečer bruhalauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da je kraljična pol za vsak slučaj kar pri očiju in mamici spančkalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pojma nimam kaj je blo....sumim špagete....ker jih je res fuuuullllll pojedla....bom mogla mal manj na krožnik dat drugič.....upam, da je blo to, ker pol k je zbruhala je blo pa ok.....sm ji čajčka janež/kumina nardila pa je spančkala do zjutraj kot polhec :)

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
31.8.2010 8:32:39   
baki
ni imamo tudi uvajanje v vrtec do ponedeljka pol gremo na polnouser posted image .sam da mi nismo z njimi v skupini,mi pustimo otroke tam in pridemo čez uro ali dve nazaj.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
31.8.2010 8:34:10   
simonakr
Jutro! Mal pavze sredi peglanja user posted image

Čim lažje uvajanje vsem, naša bo letos še doma, naslednje leto pa gre v vrtec.

grem nazaj v boj se tipkamo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
31.8.2010 8:37:38   
Čebel@
no bom jaz tudi copate vzela s sabo,da ne bom kreganauser posted image

me pa danes full zebeuser posted image

se grem preoblečt

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
31.8.2010 8:40:07   
simonakr
Aja umivanje glave - pri nas to ni noben problem, se sama poliva po glavi user posted image user posted image
pri nas je problem sušenje las - se fena boji ko hudič križa user posted image user posted image

Kriza! Larisa je glih kar zbruhala ves zajtrk! Bljak! Grem pospravljat! Upam da ni kaj hujšega. user posted image

No ja dobra stvar je da je samo za pol metra zgrešila sveže oprane cunje user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
31.8.2010 8:47:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ni imamo tudi uvajanje v vrtec do ponedeljka pol gremo na polnouser posted image .sam da mi nismo z njimi v skupini,mi pustimo otroke tam in pridemo čez uro ali dve nazaj.

pri nas pa je kar precej postopno....tko da pomoje kr fajn :)
bomo vidl....

kdaj maš dons?

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
31.8.2010 9:07:48   
Čebel@
izvide vode so ureduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
31.8.2010 9:10:38   
Čebel@
midve sva se tudi v cunje zakopale-nikoli koncauser posted image ......pa po tleh moram posesati,pomil bo mogoče možekuser posted image

vas bom spotoma brala,če bo kakšna debatauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
31.8.2010 9:29:59   
simonakr
Evo mala je zaspala, upam da bo vse ok.

Čebela dej še k men prid posesat se men ne da. user posted image user posted image

Glih kar se premenjala obleke (očitno smo z kratkimi oblekami zaključili) in sm ugotovila, da jih imam kar precej in sploh ne bo treba kej preveč zapravljat. user posted image

Šibam malo zbudit pa gumb prišit user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.