Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:23:53
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz bi še spala Jaz si morem kavico it skuhat, sem dons mal potegnila s tamalima, pa je šel moj že v službo. Birdy vidva pa mata del s češlami sok je pa dober ja ga mamo, aja pa kaki knedlni so odlični, pa marmelada Baki bomo držale pesti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:25:26
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana še spi,jaz bi tudi pa mi je slabo ajvy.......nisem nič slabega mislila,ampak mamina psička je pač že stara in ne mara da jo ker malček sploh pipne-pol veš da so bili zanimivi obiski pri nas doma sjmm......nisem šla nič v trgovino-sem si lase umila in via postelja ........dober zapravljajte danes baki......držim pesti birdy.......sem se nasmejala Seatovem modelu .....važno je,da je vama ime všeč,drugi se ga bojo pa itak privadili
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:27:06
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......tudi tebi dobro jutro .......si me prehitela s kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:29:53
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jutro Jaz sem si kr na hitro en jacobs milka kapučin nardila čebela glede umivanja glavice ne vem kaj nej ti rečem k mamo pri nas katastrofo, vse štima do trenutka ko je treba izpirat in to pri obeh .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:34:45
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......uf pri vas je tudi problem pri laskih ......komaj čakam da bo tok velika,da bo glavo dala nazaj ......jutr pa vrtec-kdaj štartaš z Nejcem? a moram biti tudi jaz v igralnici v copatih???
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:36:36
|
|
|
|
baki
|
cebel.......glede umivanja glave.nimamo problemov.je eden izmed redkih k se sam poliva po glavi.tudi taj ko mu je nočem oprat ima mokro .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:36:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela z Nejcem štartava 7.45, jaz ga v bistvu samo oddam in pridem ob 10 iskat. Tko da greva z Žigom k prijateljici (če prej ne rodi) na kavico. Sem pa že danes mal na trnih. Sam on se res veseli tko da upam, da mu kej ne pokvari veselja.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:37:40
|
|
|
|
birdy
|
Aja, čebela, pri nas je pri Neli katastrofa glede umivanja las. Med drugim smo jo zarad tega letos tud na kratko postrigli. Ker tisto ko je imela dolge laske je blo pa res mučenje, zdej smo vsaj hitrej fertig. Mal pomaga če ji rečeš naj si sama umije, ampak res mal. Ma pa moj to čez, jst sploh ne vem kaj točno počneta, zadnje čase se še celo ne dere tok...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:37:48
|
|
|
|
Urša08
|
baki v kateri razred gre Katja? A se že veseli šole? Kaj pa Nik - bo še doma al gre v vrtec?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:39:34
|
|
|
|
baki
|
KOSILO-MURKOV ZOS+PIRE+HRENOVKE.kruh sem zamesla in gre počasi v pečico .vsem nosečnicam pa želim da boste imele hitr priliko se naspat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:40:25
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.......imate srečo,da se sam poliva urša.......aja ti ga le oddaš ......valda bo mali na polno užival birdy.....Hana se polije po trebuščku,po glavi pa ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:41:23
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 baki v kateri razred gre Katja? A se že veseli šole? Kaj pa Nik - bo še doma al gre v vrtec? katja gre v 4 razred, nik v vrtec.upam da bo vredu,da nebo preveč joka .katja pa tk ve da mora v šolo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:43:17
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ja jaz ga morem samo oddati, je baje taka navada pri ta večjih baki a murkin zos so kumare v zosu? No če so bomo mel mi isto kosilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:44:19
|
|
|
|
Urša08
|
Punce kapučinček sem popila in bo treba se s pidžame dat, pa tamaledva zrihtat ker čez dobro urco že frizerka pride nas mal popedenat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:45:57
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja jaz ga morem samo oddati, je baje taka navada pri ta večjih baki a murkin zos so kumare v zosu? No če so bomo mel mi isto kosilo ja kumare
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 7:53:45
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, jst sem bila v copatih, ko sem uvajala Neli.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:31:36
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro!! včer mela sestanek v vrtcu ob 18h.....ful mi je všeč vzgojiteljica....je taka prijazna mal sstarejša.... mi mormo tud plenice svoje prnest - plačamo pa k žuti!!! to mi je čist mim----ampak ajde copati - ja mormo tud starši imet....obvezno, čene bomo v štunfih umivanje glave - kaosssssssssssssss baki----držim pesti..... ostale pa dobr ššoping in super uvajanje...midve začneva jutri ob 9h....pa bova 1 urco skupaj tam, naslednji dan jo pa pol đže za 1 urco pustim.... drugač mi je pa včeri zvečer bruhala tko da je kraljična pol za vsak slučaj kar pri očiju in mamici spančkala pojma nimam kaj je blo....sumim špagete....ker jih je res fuuuullllll pojedla....bom mogla mal manj na krožnik dat drugič.....upam, da je blo to, ker pol k je zbruhala je blo pa ok.....sm ji čajčka janež/kumina nardila pa je spančkala do zjutraj kot polhec :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:32:39
|
|
|
|
baki
|
ni imamo tudi uvajanje v vrtec do ponedeljka pol gremo na polno .sam da mi nismo z njimi v skupini,mi pustimo otroke tam in pridemo čez uro ali dve nazaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:34:10
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Mal pavze sredi peglanja Čim lažje uvajanje vsem, naša bo letos še doma, naslednje leto pa gre v vrtec. grem nazaj v boj se tipkamo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:37:38
|
|
|
|
Čebel@
|
no bom jaz tudi copate vzela s sabo,da ne bom kregana me pa danes full zebe se grem preoblečt
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:40:07
|
|
|
|
simonakr
|
Aja umivanje glave - pri nas to ni noben problem, se sama poliva po glavi pri nas je problem sušenje las - se fena boji ko hudič križa Kriza! Larisa je glih kar zbruhala ves zajtrk! Bljak! Grem pospravljat! Upam da ni kaj hujšega. No ja dobra stvar je da je samo za pol metra zgrešila sveže oprane cunje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 8:47:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ni imamo tudi uvajanje v vrtec do ponedeljka pol gremo na polno .sam da mi nismo z njimi v skupini,mi pustimo otroke tam in pridemo čez uro ali dve nazaj. pri nas pa je kar precej postopno....tko da pomoje kr fajn :) bomo vidl.... kdaj maš dons?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:07:48
|
|
|
|
Čebel@
|
izvide vode so uredu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:10:38
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva se tudi v cunje zakopale-nikoli konca ......pa po tleh moram posesati,pomil bo mogoče možek vas bom spotoma brala,če bo kakšna debata
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:29:59
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mala je zaspala, upam da bo vse ok. Čebela dej še k men prid posesat se men ne da. Glih kar se premenjala obleke (očitno smo z kratkimi oblekami zaključili) in sm ugotovila, da jih imam kar precej in sploh ne bo treba kej preveč zapravljat. Šibam malo zbudit pa gumb prišit
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.