Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:31:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ izvide vode so uredu super. bravooooo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:35:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Evo mala je zaspala, upam da bo vse ok. Čebela dej še k men prid posesat se men ne da. Glih kar se premenjala obleke (očitno smo z kratkimi oblekami zaključili) in sm ugotovila, da jih imam kar precej in sploh ne bo treba kej preveč zapravljat. Šibam malo zbudit pa gumb prišit meni zaenkrat tudi še ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:37:47
|
|
|
|
Čebel@
|
naš skupni ljubimec se že ogreva
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:50:47
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 9:54:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva peglezen simonca
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:08:41
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro! Najprej umivanje las - nam je tršica lani v bazenu rekla, da jo moramo čimveč v igri z zalivalko polivat po glavi in smo jo ubogali. Zdej nimamo problemov z umivanjem las. Probej. Zdej pa kaj se pr nas dogaja: Bli smo na podaljšanem vikendu v toplicah. paaašalo. Danes pa že imamo kratko uvajanje v vrtec: od 16-18.h starši in otroci skupaj. Jutri pa bo do kosila v vrtecu sama. Upam, da se še spomne, da ji je blo pred 1 mesecem tam všeč.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:09:27
|
|
|
|
claud
|
Jutro, dan! Spali smo dons samo do 5.30,ker se je gospodicna odlocila da smo imeli dovolj spanja. Mraz je pa za pop.**** Sva obe obleceni v tople zimske cunje..... Mi smo vikend preziveli doma....v novem stanovanju.... smo se imeli super....VIVA LA SVOBODA V roku 10 dni naj bi dobili kuhinjo Grem mal pocekirat kaj se dogaja tukaj....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:14:18
|
|
|
|
Maksi1
|
Ojaja, pa ne samo moda z nexta in nosečke, tudi selitve so ble letos na pohodu med februarčicami 2009.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:19:30
|
|
|
|
sjmm
|
dan! vidm d debata že laufa pri nas eno sranje...nč spal...sam krehal in kozlal..šibam čajčke kuhat pojma nimam kako bom donsz vsemi nakupi in pripravami
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:28:57
|
|
|
|
claud
|
cebela pri nas se tud kar sama poliva po glavi tko da jo maram kr mal bremzat da je ne fenam ravno vsak dan super za izvide baki drzim pesti za novo sluzbico birdy dobra je tale s seatom ursa ste ze popedenckani? a se ziga rad strize? jst larisso kr v spanju ker drugac ne gre Sj ji sam fru fru, ker ni sans da vidi kaksno spangico al pa elastiko....katastrofa... Vsem ki greste v vrtec vam zelim cim lazje uvajanje o maksi---long time no see ja lepo za uzivancijo, danes pa srecno na uvajanju Ja pa je res kar nekaj selitev....vsako leto ena prelomnica sjmm spet
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:48:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva peglezen simonca Aja no pol me je pa moj ljubimec že zapustil
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:48:56
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi....se bojim da je prepozno,da bi zdej jo zalivali z zalivalko,ker strah je že prisoten .....lepo se uvajajte claud....a že spite tudi v novem domu? sjmm.......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:49:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva peglezen simonca Aja no pol me je pa moj ljubimec že zapustil itak če je zdele pri meni
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:54:01
|
|
|
|
claud
|
cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se da
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:54:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se da se pravi,da se ta mesec čist selite?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:54:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva peglezen simonca Aja no pol me je pa moj ljubimec že zapustil itak če je zdele pri meni manj ga vidim rajsi ga imam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:55:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se da se pravi,da se ta mesec čist selite? upam,upam, upam.....ce bo slo vse po maslu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:55:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva peglezen simonca Aja no pol me je pa moj ljubimec že zapustil itak če je zdele pri meni manj ga vidim rajsi ga imam .....jaz ga vidim vsake 14 dni,ampak ko je pa tukaj je pa kar doooolgo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:56:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se da se pravi,da se ta mesec čist selite? upam,upam, upam.....ce bo slo vse po maslu bo bo bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:56:10
|
|
|
|
simonakr
|
No pa smo na nezaželenem dopustu - tamala ima malo driske (2x v 2 urah), bruhala je, tečna je in joka če ni v naročju, spala je skorej eno uro dopoldne kar že dolgo ni. Sm naše klicala v ZD, so rekli da ni panike, če se pa karkoli spremeni, jo pa pripeljem pokazat. No grem tamalo pestvat, se tipkamo ko bo zaspala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:56:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pa smo na nezaželenem dopustu - tamala ima malo driske (2x v 2 urah), bruhala je, tečna je in joka če ni v naročju, spala je skorej eno uro dopoldne kar že dolgo ni. Sm naše klicala v ZD, so rekli da ni panike, če se pa karkoli spremeni, jo pa pripeljem pokazat. No grem tamalo pestvat, se tipkamo ko bo zaspala šit no
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 10:58:27
|
|
|
|
birdy
|
Claud, Kristi tud vse špange in čopke dol zvleče. Pa smo ugotovil en trik... Če ji damo čist na sredo glave čopek al pa špango ga ne more dol potegnit. Ma ta pravo palmo. Maš pa srečo da se ti pusti postrižt Mene je sam enkrat vidla kako grem s škarjam v rokah prot njenim lasem... Je začela tult k žival, pa laufat stran Moj me heca da zato ker se spomni mojga upsa na njwegovi glavi in mi ne zaupa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:05:06
|
|
|
|
birdy
|
Simona, joj, čimhitreje se pozdravite!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:11:06
|
|
|
|
birdy
|
Sicer sem se pa tud jst zakadila v cunje... Kristi ma zadost, treba ji je kupit sam kake štumfke, pa copatke in superge. Neli bo pa rabla celo prenovo. Čudn, polno omaro cunj je mela, k sem pa pogledala sem pa ugotovila da je četrt jih premajhnih, četrt pa prevelikih. Pa seveda četrt poletnih ki očitno lahko romajo v klet. Ostane pa ena velka žalost Pa za tamauga bo treba še kak bodi dokupt v št. 56, od 62 pa očitn kr skor komplet garderobo K sva z mojim vse roza stvari ven vrgla ni ostal skor nč. Ah ja, bo šlo enga denarja za cunje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:26:50
|
|
|
|
Čebel@
|
Hani je v postelji,mami se pa za 2 minuti dol vsede(mi bo križ stran padel ),pol pa naprej likat......ko pride,moram pa v ZD
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.