|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
31.8.2010 10:19:58   
zinchy
no upam na najboljše...sej mene tut mami tolaž pa pravi da se je njej moj brat tut tazadn tedn obrnu,fakin mjhnuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
31.8.2010 10:22:29   
archie
user posted image user posted image

zdej je vprasanje... ce je dovolj plodovnice, potem je moznost, da se obrne. Ce ni prevec v medenicni vstavi, potem je moznost, da se obrne. drugace pa te moznosti ni. Je pa bila na morfologiji (10t prej) ze lepo na glavo obrnjena. ampak ocitno ji tak "narobe" svet ne ustreza user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
31.8.2010 10:34:20   
zinchy
user posted image ja zgleda da ji res ne ustreza user posted image tok je enih dejavnikov zakaj se ne obrne pa zakaj se obrne,jest sm včasih čist zmedena k mi vsak drugače govori..Zdej so mi rekli,da lahko ZO sproži tudi porod tako da joooj...Mislem,sej včasih mu že kr sama rečem piki mali pridi že vn mami te že težko čaka!sam z ritko naprej nev nč user posted image
Zakaj pa ti nisi sla na obrat,če smem uprašat?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
31.8.2010 10:38:04   
archie
ker verjamem, da ce so pogoji, da se sama obrne, se bo sama obrnila.
ce teh pogojev ni, je tudi z ZO ne bi obrnili. ampak to je samo moje misljenje.
in ker ni ravno enostaven poseg, ker mi ne pase lezat 4 dni v P, ce sem popolnoma zdrava....

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
31.8.2010 10:47:46   
lija30
ojla gorenjke:))))))

kako ste?
Jaz sem ok, sam zaprtostme matra.Odkar moram piti sirup za železo, sedaj je to 2 teden, sem čist boga!
Ne morem in ne morem it na wc.Sploh ne vem več kaj bi probala še pojest,al pa popit,da bi me odprilo.Ko pa sem na wc se pa bolj prov fejst pritiskat, da nav še kej drugega ven padlo!user posted image
A ima še katera s tem težave in kaj ste probale,da je bilo bolje?

pa pa

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
31.8.2010 11:01:21   
zinchy
archie ja te čisto zastopim...jest upam,na najboljše v torek drgače ne vem kaj bomuser posted image

lija30 uf jest nikol nisem imela problemov z zaprtostjo tudi sedaj ko jemlem železo grem vsak dan najmn 1x na wc...drugače pa donat,suhe slive...

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
31.8.2010 11:25:20   
archie
jaz tudi nikoli v nosecnosti nisem imela problemov z zaprtostjo. drugace pa veliko svezega sadja (sploh ce ga nisi navajena; npr. ko prvic v sezoni jem slive, je dovolj 10 sliv, da grem 3x na dan na wc) ter donat sta pri meni ze zadosten razlog, da letim na wc user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
31.8.2010 12:30:47   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lija30

kako ste?
Jaz sem ok, sam zaprtostme matra.Odkar moram piti sirup za železo, sedaj je to 2 teden, sem čist boga!
Ne morem in ne morem it na wc.Sploh ne vem več kaj bi probala še pojest,al pa popit,da bi me odprilo.Ko pa sem na wc se pa bolj prov fejst pritiskat, da nav še kej drugega ven padlo!user posted image

pa pa

Oj!
Sem imela v 1. user posted image enake probleme, samo ne zaradi železa, mi ga HB ni bilo treba "jest". Sicer verjetno že veš, ampak meni je najbolj pomagala kavica ( že tko jo imam rada, če je pa še v terapevtske namene poj pa sploh user posted image , ne pa pretiravat z njo user posted image ), pa hladno (iz hladilnika) polnomastno mleko s kosmiči, Donat se mi zdi de mi ni glih kej zalegu, mi ga pa ni glih ajnfoh pou litra spit čez dan user posted image . Pa kakšne suhe slive ipd., namočene čez noč, pa laneno seme... Na WCju pa pomaga (vsaj meni je), da sem si pručko dala pod noge - si poj bol v takem "čučavec" položaju pa se mi zdi, da gre lažje user posted image . To pot pa zaemkrat nimam kašnih hujših težav, čeprav grem na ene 2-3 dni res veliiikooo potrebo opravt user posted image . Upam,da se ti porihta tole.
LP, Nina

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 31.8.2010 12:32:09 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
31.8.2010 12:55:11   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

kako ste?

pa pa

Oj!
Sem imela v 1. user posted image enake probleme, samo ne zaradi železa, mi ga HB ni bilo treba "jest". Sicer verjetno že veš, kaj vse zaleže, ampak meni je najbolj pomagala kavica ( že tko jo imam rada, če je pa še v terapevtske namene poj pa sploh user posted image , ne pa pretiravat z njo user posted image ), pa hladno (iz hladilnika) polnomastno mleko s kosmiči, Donat se mi zdi de mi ni glih kej zalegu, mi ga pa ni glih ajnfoh pou litra spit čez dan user posted image . Pa kakšne suhe slive ipd., namočene čez noč, pa laneno seme... Na WCju pa pomaga (vsaj meni je), da sem si pručko dala pod noge - si poj bol v takem "čučavec" položaju pa se mi zdi, da gre lažje user posted image . To pot pa zaemkrat nimam kašnih hujših težav, čeprav grem na ene 2-3 dni res veliiikooo potrebo opravt user posted image . Upam,da se ti porihta tole.
LP, Nina

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
31.8.2010 12:56:02   
Nina33
Eh, sem hotla sam neki popravt  sem pa takle naredla user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
31.8.2010 12:56:57   
nov2010
Hej user posted image !

archie - upam da se bo vse uredilo in da se bo beba normalo sam obrnila in bo vse OK

flik - se dogovoriva potlej za kakšno kavico ko bom jaz doma

SREČANJE

Ali se sedaj za poskusno zmenmo za torek 7.9.2010 ob 16:00.

Pa ker ste nekatere omenile, da boste mogoče imele male čmrlčke s seboj npr. predlagam Mercator na Primskovem in tisti lokal Planet ki je poleg otročke igralnice. Če ima pa katera kakšen drug predlog pa kar na plano z njim.

No jaz sigurno pridem, tako da če še katera naj kar sporoči. Bom vas pa še malo naslednji ponedeljek opmnila - upam da na moj ementalerski spomin ne pozabim user posted image

Uživejte še naprej, pa upam da vas tale mraz ni preveč premrazil danes

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
31.8.2010 12:57:43   
nov2010
Ja za seznam pa lahko še napišete naslednje preglede in jih bom dopisala.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
31.8.2010 13:03:41   
Nina33
Za srečanje bomo mi še vidli, nas avto neki heca in smo +/- nevozni user posted image . Upam, de rata kej.
Pregledi: posvetovalnica 27.9., morfologija 28.9.
Pa hvala, ker seznam rihtaš user posted image .

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
31.8.2010 13:26:33   
zinchy
naslednji pregled: 6.9. posvetovalnica,7.9. UZ lega
user posted image  za seznam! 

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
31.8.2010 13:26:34   
zinchy
naslednji pregled: 6.9. posvetovalnica,7.9. UZ lega
user posted image  za seznam! 

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
31.8.2010 13:54:06   
nov2010

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

AVGUST 2010
-      Ploha, PDP: 21.8.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica
- Archie, 29 let, PDP: 23.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Radovljica
- Patty81, 28 let, PDP: 24.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Lesce
-      teodora75,  35 let, PDP: 30.09.2010, 1user posted image 0user posted image ,  ?, okolica Radovljice in Ljubljana

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 6.9., UZ lega 7.9.
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 22.9.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , ?, Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Kranja, NP: 27.9., morf. 28.9.

MAREC 2011

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 19

[/quote]

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
31.8.2010 13:58:55   
pinkalonca
še jst  naslednja posvetovalnica 22.9. user posted image user posted image

joj zadnje čase sploh ne najdem časa, da bi se kaj več oglasila tu gor, že naše klepetulje komaj preberem user posted image upam da se mi v službi kmalu umiri user posted image

nov2010 zgleda da se srečava 22.9. user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
31.8.2010 16:09:31   
antoninap
Meni torek, 7.9. ob 16. uri ustreza user posted image Bi pa prosila, če se lahko dobimo nekje, kjer je v bližini parkirni prostor, zato bi bil Mercator na Primskovem super user posted image

Moji naslednji pregledi: pregled in posvetovalnica - 6.9., morfologija 28.9. user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
31.8.2010 19:04:26   
lija30
hvala za nasvete gelde prebave.Bom probala par stavri, ki ste mi jih predlagale:)

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
31.8.2010 21:53:51   
iskrca
Čeruser posted image

Jst imam 1.pregled ŠELE 7.9.user posted image kje je še to! Joj kar ne mine in ne mine. Očitno je tok gorenjk user posted image , da je res gužva, al ste pač vse čakale na 1.pregled 2-3tedne? Men se zdi to čist preveč, ker bi res rada vidla user posted image pa se vleeečeuser posted image
No sej zdej se mi vleče na začetku, potem pa sploh ne bom vedla kam je šlo 9 mesecev, ane souser posted image , ki ste že bolj pri koncuuser posted image

Glede srečanja, se strinjam, da je boljše, da smo brezuser posted image , ker drugače bomo
(nekatere) samo okol laufaleuser posted image Moram pa počakat, da zvem kako user posted image dela, če bom imela varstvo ali ne...

Jutr sem pa domauser posted image user posted image imava uvajanje, tko da bova cel dan skupi z mojim sončkomuser posted image user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.9.2010 0:01:37   
Nina33
Zinchy lepe slikce, fajna poroka user posted image , ni še dolgo nazaj bilo, ne? Te bom jutri že na daleč spoznala user posted image .
Iskrca, se vleče, ja, poj pa ne veš kam je cajt šu user posted image . Tale teden naj ti hitro mine, user posted image je res fajn videt.
Lahko noč!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.9.2010 10:16:38   
lija30
jutro gorenjske!
no pa nas je prebudil sonček:)))), je prov fino,sam še pihat ne bi smelo!

Drugače pa že komej čakam na naslednji pregled v torek 7.9, pa upam,da se mi je po tem nagnusnem sirupu za železo kri izboljšala, da mi ga ne bo treba več pit, k to je pa res svinjarija!

Pa drug teden imam name it en dan v porodnišnico,da se glede epiduralne pogovrimo, če jo bom slučajo
potem rabila!

Tiste, ki ste iz Kranja katere ginekologe imate?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.9.2010 11:39:52   
antoninap
A za ultivo moraš tudi na kakšen poseben pogovor?

Moj ginekolog je dr. Reljić user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.9.2010 11:41:42   
naja17
Dan user posted image ...

Bi se vam rada prdružla, pa me že cel dan nekdo moti....

No, jest sem drgač marčevka, vidim, da nimate nobene, tko da evo podatki:
pdp 11.3.11 (velika možnost, da ne bo ostalo pri tem), 29 let, 1user posted image 0user posted image , Jesenice, NP 27.9.11 (dohtarji štrajkajo baje user posted image )...

Lp

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.9.2010 11:43:01   
archie
Iskrica, pa saj nimas tako pozno 1. pregleda user posted image saj pri malo vec kot 7t je cisto ok. Ze tako obstaja moznost, da se user posted image se ne bo videl (kar se je zgodilo meni). Bolje je, da je pregled kaksen teden kasneje, pa takrat potrdi, da je vse ok.

Joj, ti zdravniki user posted image user posted image glede na stanje, sem jst ful skepticna, ce bomo sploh dobili EA....user posted image

Naja, a gres potem rodit tudi na Jesenice?

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......