|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
30.8.2010 13:57:09   
nov2010

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj

AVGUST 2010
-      Ploha, PDP: 21.8.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica
- Archie, 29 let, PDP: 23.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Radovljica
- Patty81, 28 let, PDP: 24.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Lesce
-      teodora75,  35 let, PDP: 30.09.2010, 1user posted image 0user posted image ,  ?, okolica Radovljice in Ljubljana

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , ?, Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Kranja

MAREC 2011

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 19

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.8.2010 14:03:54   
archie
za seznam: midva naj bi dobila puncko. user posted image

midva sva hodila v MS v Trzic in sicer ze v zacetku junija. se dobro, ker sedaj se mi res ne bi dalo hodit naokoli in sedeti tam v predavalnicah (pa ne, da ni bilo zanimivo).

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.8.2010 18:09:04   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

BabyKitty - ja v KR so vedno popoldne, 5 srečanj se nam začne ob 18:15 in eno ob 17:00 - takrat gremo na obisk porodnišnice. Se pa potlej kar malo zavleče, npr. v četrtek smo končali ene 20:15

O, a zdej je to v sklopu šole? Pri nas (pred dvema letoma) so bili ogledi individualni.
Ja, pa za kavo sem jaz kuj za, sem doma in mam "vedno" cajt user posted image . Sej mogoče ste že kaj o tem, pa še nisem do konca prebrala user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.8.2010 18:15:55   
Nina33
Še ni bilo nobene konkretne o user posted image , sem "prebrala" do konca user posted image . Naj kera kar kakšen datum pa uro določ, da se bomo vsaj mal konkretno ment začele user posted image .
Jaz sem se dons načakala na pregledu user posted image , sva pa oba/obe z user posted image OK, samo pritisk mi dvigajo, sem ga imela 145/76 user posted image . Je bil pa malo po tem, ko sem user posted image slišala že 125/68 user posted image . Doma sem pa na 100/60, po kavici mogoče malenkost več (pa skuham tako, ki baje kravo na 100m ubije user posted image ). Sem pa prav krasne volje danes (no, od pregleda dalje user posted image ), me tale zima nič ne moti.
LP vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.8.2010 20:31:03   
Tira
Ahoj!

No, danes sem pa kar vredu. Mi je bilo sicer tudi v 1 nosečnosti slabo, ampak samo zvečer. Sedaj pa čez dan. Naj hitro minejo teli tedni, potem pa lepo počasi naprej user posted image

Pri prvem porodu sem imela EA in mi je bilo kar vredu, ker sem imela zelo težek porod. Si niti ne predstavljam kako bi bilo brez. Sicer so mi jo zadnje dve uri odklopili in ni bilo več tko fino user posted image

Sem za, da se dobimo... mogoče drug teden 7. 9. ???

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.8.2010 20:46:14   
nov2010
Hej!

Ja jaz sem takoj za kakšno kavico. Lahko tudi naslednji teden. Ampak jaz bi popoldne ker do 20.9. sem itak še v službi.

Tako, da lahko damo mogoče dva termina v naslednjem tednu, pa naj vsaka napiše kdaj lahko:

Torek, 7.9.2010 ob 16:00 - nov2010

Četrtek, 9.9.2010 ob 16:00 - nov2010

No upam, da se nas bo kaj nabralouser posted image

Uživajte še naprej!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.8.2010 20:50:32   
zinchy

Torek, 7.9.2010 ob 16:00 - nov2010, zinchy

Četrtek, 9.9.2010 ob 16:00 - nov2010, zinchy

Jest načeloma lahko pridem popoldne ali dopoldne.Sicer imam 7ga še 1x kontrolo za lego ker se mi mali noče obrnt..upam,da bo vse uredu in mi ne bo treba na obrat.

lp

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.8.2010 20:52:44   
Nina33
Ja kolk dolgo ste pa rojevale, boge user posted image Da ne bodo 1.user posted image vse prestrašene, ni zmeri tako user posted image . Če bo pr nas zdej v drugo tko kt je blo v prvo (čeprav je baje običajno hitreje?), bomo prav prezadovoljni user posted image . Pa še babca bo 100% druga .
Men je vseen ker datum, zato nisem nč kej se izjasnila, mi je pa fino, če par dni v naprej vem, da se zorganiziram user posted image . Mogoče bi bilo fajn napisat kerga G imamo al pa vsaj ker dan imamo posvetovalnice in/ali UZ? Al je to preosebno?user posted image Dons, k sem se načakala, mi je blo kr žal, da nobene tam ne poznam, glih kar enih tam pa ne bi napadala za na kavico user posted image .
Aja, kje bi bilo tud fajn določit, al se kar pred vrati P dobimo user posted image ? Pa uro, poj ko bo to +/- dorečeno?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.8.2010 20:53:25   
Nina33
Ajej, kolk naklofate med mojim tapkanjem user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.8.2010 20:56:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Jest načeloma lahko pridem popoldne ali dopoldne.Sicer imam 7ga še 1x kontrolo za lego ker se mi mali noče obrnt..upam,da bo vse uredu in mi ne bo treba na obrat.

lp

A ne čakajo do 37. tedna? Al "samo" do 35.? Se mi zdi, da so res v KR mal hitrejši pri obračanju, pa dalj te imajo pod kontrolo. Upam, da se bo mali "spametoval" do četrtek tedna user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.8.2010 21:00:25   
Nina33
Aja, pa jaz bi skor rajš dopoldne user posted image , popoldne bi mali mož sigurno z mano hotel. Sej ne, da ga skrivam user posted image , samo user posted image ima poj res skor enga notr user posted image , ga je povsod dost. In se nekak ne da v miru čvekat user posted image . No, pa še kje bi se dobile in kam bi šle mal napište, da se ne bomo ves cajt, ki ga bomo mele, samo o tem menle user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.8.2010 21:04:26   
iskrca
Čer!
Da se mal pofočkamuser posted image Dans je bla pa res zimauser posted image , me je v službi prav zeblo. Očitno hormoni še niso začeli delovat, ker v prejšnji user posted image mi je blo prav fajn toplo celo zimo, sem ful uživala, tko, da se že veselim spet ene tople zimeuser posted image user posted image

Glede srečanja, jst sem za, samo še ne vem kako bom s časom...Še itak javim! A boste imele svoje male sončke(tiste ki jih že imate) s sabo? Če ja, pol se moramo nekje tako dobit, da se bodo mal zamotli, če ne, je pa itak vsak kafič okuser posted image

Jutr peljem Saro še na Golnik v vrtec, v sredo pa spet novo uvajanje, smo dobili HB vrtec Janino. Pa me že spet daje, kako bo sprejela, da bo vse novo in nove vzgojiteljice, drugi otroci user posted image user posted image Oh, to je itak vedno hujše mamicam, kot pa otrokomuser posted image

Uživajte s svojimi bušiji, jst grem v horizontalo, sem čist fertik.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.8.2010 21:06:07   
zinchy
nina33 ja v Kranju obracajo v 35 tednu zgleda..zato ker je sla frendica tudi lansko leto na obrat in sva preverile kdaj pa je bila tudi 35. teden...Ja si pa nekje 4 dni v porodnišnici,da te pripravijo na obrat.
Nina jest mam čas tudi dopoldneuser posted image sem že veselo doma.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.8.2010 21:08:15   
Janci F

Torek, 7.9.2010 ob 16:00 - nov2010, zinchy

Četrtek, 9.9.2010 ob 16:00 - nov2010, zinchy

lp

Kar se kave tiče bi jaz raje kasneje, ker do 16 ure še delam in potem sem rada vsaj kakšno urco doma.
Tako, da predlagam ob 17.30 ali 18 uri, če je še kakšna za.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.8.2010 21:09:37   
Nina33
Jah, jaz bi ga pripeljala s sabo user posted image , sam čvekala bom pa poj bol tko, po kosih user posted image . Ma žole u rit, ni 5 sekund miru. No, na štaru bo ene 5, 10 minut gmaha, da se aklimatizira, poj pa "pokaži kaj znaš" user posted image . Če pa Saro s sabo prpeleš, zna bit pa mir, je na plaži na morju 15, 20 minut skupi eno punčko gledal pa po malem tko frajaril (kemnčke metal v vodo pa vmes škilil prot njej pa takeuser posted image ).

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.8.2010 21:12:52   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F
Kar se kave tiče bi jaz raje kasneje, ker do 16 ure še delam in potem sem rada vsaj kakšno urco doma.
Tako, da predlagam ob 17.30 ali 18 uri, če je še kakšna za.

Jaz ne bom mogla tko "pozno" user posted image , se ob pol sedmih spat odpravimo. No, najmlajši član, ne vsi, je pa fino, če sem doma user posted image .
Zinchy ti kar rec kdaj dopoldne, so zmeri kakšni opravki v KR za porihtat user posted image , če pa še en kufe vmes zrinem pa še tolk bolš.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.8.2010 22:08:07   
zinchy
no super...pol ti na pa PM posljem številko pa k boš kej po Kranj hodila pa kar pošlji sms al pa pokliči user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.8.2010 22:11:52   
Nina33
OK user posted image Zna bit kmal, mam eno knjigo že zamujeno user posted image Mogoče v sredo?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.8.2010 22:16:55   
zinchy
ok zmenjenouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
30.8.2010 22:21:04   
Nina33
Sem še v PM ti odgovorila user posted image . Sem šla prevert, če sem prov zastopla, kt moj ati je skoz pravu, de PM pomen postaja milice user posted image (je skrajšal kletvico, de si jaz neb ušes umazala user posted image ) in sem zelo douh to clo verjela user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
30.8.2010 22:36:00   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: zincy

lp

mene je tudi moj G poslal na ZO v sredini 35t. Pa nisem sla user posted image . punca mi pa se vedno sedi na ritki. me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.8.2010 7:37:06   
flik
Dobro jutro vsem!

Za kavo se kar dogovorite, potem bom pa videla - če mi bo zneslo, pridem. Bo pa zanimivo srečanje nosečk, ene še brez trebuščkov, druge pa že preceeeeej okrogle user posted image . Sicer bom pa jaz prišla brez malega, če ne ne bo nič od kave, še manj pa od konkretnega čveka. Tako kot je rekla Nina33, je tudi moj pobalinček pravi živček, tako da bi bilo bolje, da se z malimi dobimo kdaj drugič na igriščuuser posted image .

Nov2010 ja, res sva precej skupaj s PDP, ampak glede na to, da sem prvič rodila 1 teden prej, mislim, da tut drugič ne bo dost kasnejeuser posted image . Tako da je bolje, da se res za kako user posted image zmeniva, ko bova na dopustu, to bo bolj ziher srečanje. Sicer pa, glede na to, da sva nekak isto stare, mogoče se pa že poznava ...?

Aja, da greš lahko porodnišnico pogledat, preden greš rodit...prav porodne sobe al kako? No, to pa res nisem vedla. Pa tudi če bi, ne vem, če bi me toooolk firbec matral, da bi šlauser posted image . Tko al tko ti to nekak ne uide.

Moj gin. je dr. Jurca v Medvodah. Še ktera hodi k njemu al ste vse v Kr.?

Pazite nase in na svoje pikice!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.8.2010 9:45:16   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: archie
mene je tudi moj G poslal na ZO v sredini 35t. Pa nisem sla user posted image . punca mi pa se vedno sedi na ritki. me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega user posted image

Sej v Lj menda "šele" v 37. tednu obračajo, ker se prej kao sami zelo radi obrnejo. Tud za tvojo punco navijam, de jo "pamet" sreča user posted image user posted image

Flik, jaz imam G v KR, kako si pa ti v Medvodah "pristala" user posted image ? Si bila tam blizu doma prej? Porodne sobe sem šla pa jaz gledat glih zato, de mi ne bi tako tuje ble user posted image . Kot de kaj porajtaš, ko greš rodit user posted image . No, vsaj jaz nisem takrat sob gledala user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 31.8.2010 9:52:40 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.8.2010 10:02:37   
zinchy

jaouser posted image upam,da se ti mala obrne do poroda..držim pesti. A so ti kej rekl a bos rodila drgač z ritko naprej?al CR? A so ti kej rekl kaj mors počet,da se ti hitrej obrne? k meni je frendica rekla k je imela tud obrat nej čimmn sedim pa velik hodt al pa ležat..
V seznam bi lako dodale se datum naslednjega pregleda,če ste za??

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.8.2010 10:13:07   
archie

jaouser posted image upam,da se ti mala obrne do poroda..držim pesti. A so ti kej rekl a bos rodila drgač z ritko naprej?al CR? A so ti kej rekl kaj mors počet,da se ti hitrej obrne? k meni je frendica rekla k je imela tud obrat nej čimmn sedim pa velik hodt al pa ležat..
V seznam bi lako dodale se datum naslednjega pregleda,če ste za??

jaz se sedenju nemorem izgonit, ker sem takrat se delala. Rekel mi je, naj cimveckrat lezim na desnem boku, ker je na tisti strani imela punca roke in noge. Ampak jaz sem ze pol nosecnosti lazje lezala na desni strani. tako da meni ni to nic pomagalo.
nic ne vem, kako bo glede poroda. nekako imam obcutek, da moj G ni pristas CR... jaz pa ne vem, ce bi rada rodila z ritko naprej.... ga moram malo izprasat na naslednjem pregledu.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?