Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:35:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, Kristi tud vse špange in čopke dol zvleče. Pa smo ugotovil en trik... Če ji damo čist na sredo glave čopek al pa špango ga ne more dol potegnit. Ma ta pravo palmo. Maš pa srečo da se ti pusti postrižt Mene je sam enkrat vidla kako grem s škarjam v rokah prot njenim lasem... Je začela tult k žival, pa laufat stran Moj me heca da zato ker se spomni mojga upsa na njwegovi glavi in mi ne zaupa hm......pri nas noben trik ne pali.....smo probal ze po celi glavi pa povsod doseze pa dol scupa.... Glede strizenja pa sj pravim.....skarij ne sme videt, zato jo kr v spanju Za nohte postrizt mi jih pa kr sama nastavi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:45:34
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo vsi trije popedenčkani z novimi frizurcami . Tamaledva sta brez težav prestala striženje jaz sem pa pobarvana s pramenčki in tud probo frizurce za v soboto sva nardili. Sedaj vas grem mal prebrat al pa Žiga spat dat, bomo vidli kaj bo prej
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:46:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ izvide vode so uredu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:51:50
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm in Simonakr da se zdravje čim prej povrne Sjmm kolk pa maš bolnikov sedaj Simonakr a ste bli zavrnjeni v vrtcu al ste si premislili? Sem mislila da ste oddali vlogo Claud jupi vi ste že skoraj na svojem mal pofotkaj Maksi naj bo čim lažji prihod po enem mesecu v vrtec A mate v planu kakega ? A maš kej stikov z Vesnozaver - kako je?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:52:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo vsi trije popedenčkani z novimi frizurcami . Tamaledva sta brez težav prestala striženje jaz sem pa pobarvana s pramenčki in tud probo frizurce za v soboto sva nardili. Sedaj vas grem mal prebrat al pa Žiga spat dat, bomo vidli kaj bo prej .....slikice .......a se v soboto ponovno ženiš,da si imela probo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:58:11
|
|
|
|
Čebel@
|
evo kup za pol manjši ....imam pavzo,ker je vode zmanjkalo in moram počakat da se ohladi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:58:41
|
|
|
|
Urša08
|
čebela hehehe maj oči praznuje 50, pa sem si zaželela frizurce slikica pa zvečer k me možek slika
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 11:59:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo kup za pol manjši ....imam pavzo,ker je vode zmanjkalo in moram počakat da se ohladi Super a veš kok se boš dobr počutla k boš vse zlikala, jaz sem bla včerej tok presrečna da tud nove runde cunj nisem dala prat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:02:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo kup za pol manjši ....imam pavzo,ker je vode zmanjkalo in moram počakat da se ohladi Super a veš kok se boš dobr počutla k boš vse zlikala, jaz sem bla včerej tok presrečna da tud nove runde cunj nisem dala prat u bo feštica
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:08:27
|
|
|
|
sjmm
|
še en helov...preden gre Maj spat...k bom po moje kr pri njem dežurala ne vem od kje mi včer filing d sm že župo skuhala urša...super za fizurce...poleg mene...vsi mulčki kilavi, moj dons doma,sej jz in Saška že bolš, ta velka fanta še kar gre, sej Maj tud ni tok kriza..sam je poleg vsega toook siten...sam jokca, pol ma pa še bol nos zabasan, pa noben ga ne sme pogledat, razn mene simona...hitro ozdravite čebel@...super za izvide
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:10:41
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 [ Simonakr a ste bli zavrnjeni v vrtcu al ste si premislili? Sem mislila da ste oddali vlogo Ja smo dal vlogo in smo bili sprejeti, pa je tašča po smrti tasta rekla da enga bi imela pa doma, da ji ne bo dolgčas. Tko da smo odstopili mesto enemu v čakalnici, mi imamo pa za naslednje leto prednostne točke pa subvencijo za letos (100 ojrov več je pa 100 ojrov več)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:12:39
|
|
|
|
simonakr
|
Sjmm tud teb Evo mala spančka, zdej ima pa mami čas da mal stanovanje v red spravi pa v špajzo pospravi marmelado.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:47:18
|
|
|
|
sjmm
|
oči je šel u šoping...ta teden ima pa velik dela z gospodinjstvom..pa na ene oglede za biznis jz sm se kr k malemu na ta velko pojstlo zaparkirala sem saški naročila d nudelčke skuha----d bomo pol juhco pogrel, pa še omakco od včeraj imamo...korenček in grahek, pa bomo za zravn skuhali makarončke ali riž, pa kr eno peso...pa bo na brzino, Maj bo po moje itak jedel sam juhco zjutri je imel čaj, pa piškotke, polje en hipp sadje pojedel...pa 3 flaške čaja je spil do zdaj, tak d upam, d bo hitr mimo, pa kok potuhnjeno je to pršlo, je bil sam mau smrkav...sm si včer mislila, sej bo šlo hitr mimo, pa še ful je imel apetit...no, pol je pa noč presla ta svoje...groza......zdej je bil že 4x bolan do svojga 1,5 leta....ma tok mi vsi 3 ta velki niso bli bolani v prvih treh letih ...čudni cajti... ju3 pa štartamo ...mi sploh ne potegne d je že konc počitnic baki....naš Miha tud štarta v 4.razred za vse, ki ju3 skupaj z mladički vstopate v vrtec.... ....veliko zabave, čim manj solzic in bacilov!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:49:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva pri meni je revež včeri čist zakuhu...sm bla zlo zahtevna
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:50:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cabela ja tko ko sva oba frej kaksen dan, dva, prespimo.....sj nam sam se kuhinja manjka....ampak imamo hladilnik in mikrovalovko, tko da se da se pravi,da se ta mesec čist selite? upam,upam, upam.....ce bo slo vse po maslu držimo pesti
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:54:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sicer sem se pa tud jst zakadila v cunje... Kristi ma zadost, treba ji je kupit sam kake štumfke, pa copatke in superge. Neli bo pa rabla celo prenovo. Čudn, polno omaro cunj je mela, k sem pa pogledala sem pa ugotovila da je četrt jih premajhnih, četrt pa prevelikih. Pa seveda četrt poletnih ki očitno lahko romajo v klet. Ostane pa ena velka žalost Pa za tamauga bo treba še kak bodi dokupt v št. 56, od 62 pa očitn kr skor komplet garderobo K sva z mojim vse roza stvari ven vrgla ni ostal skor nč. Ah ja, bo šlo enga denarja za cunje jz mam še zmer fantovske zaloge...nekaj večjih stvari sm že oddala, take ta male pa še imam...soše na voljo, je bilo vse na novokupljeno za Maja...če te zanima...bom z veseljem naredila prostor v omari za kaj novega
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:58:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naš skupni ljubimec se že ogreva pri meni je revež včeri čist zakuhu...sm bla zlo zahtevna jaz ga imam pa na hlajenju ....za dons sva verjetno zaključila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 12:59:24
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....držim pestke da vas teli bacili pustijo na miru
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 13:05:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....držim pestke da vas teli bacili pustijo na miru hvala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 13:08:39
|
|
|
|
Čebel@
|
grem kosilčkat,pol pa v ZD-bom spet 2 uri v čakalnici .....se tipkamo kasneje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2010 13:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 13:49:39
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli kosilo, pa nismo mel kumar ampak sem kr bograč iz skrinje vzela pa mal krompirčka. Je blo hitro narejeno . Sedaj mam pa čisti raztur v kuhinji in dnevni, ma sej kuhinjo bom popedenčkala sam dnevno nej pa kr Nejc pospravi če mu je ratalo tkole razmetat. Se pa itak že eno uro kregava zarad pospravljanja, no v bistvu mava že dva dni boje ¸. Se mi bo glihkar snel . Birdy dej počaki z nakupi za najmlejšega, če men potrdijo punčko ti z veseljem pripeljem tiste bolj fantovske. kolumbo super za razvajanje Sjmm super da ti ta teden možek pomaga pa nej zdravje nazaj pride
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 14:15:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN evo pri nas smo tudi vsi novi v glave , 5X ostiženi, mami ima novo barvo in frizuco ... ja ni kaj, ju3 je BIG DAY .... včeraj sem do konca ovila knjige ... kaj šele bo, ko bodo mulčki v šoli čarobni dan ... FENOMENALNO, hvala vsem, ki ste nam polepšali dan (kolumbo, ajvy, petrušk), čebel@ in onassis škoda, ker se nismo srečali pranje in striženje laskov... no problemo ... se sam poliva z vodo, ko pa mu spiram šampon, mu rečem naj gleda lučko, da drži glavico nazaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 14:17:26
|
|
|
|
lilcha
|
Ojla! Čist tok da se na hitr javm, da me ne bi slučajno pozabile . Priznam da vas redno berem tko da sem z vsem na tekočem sam nikakor se ne spravm kej napisat. No tiste ki ste na stavnici nosečk ugibale al bo al naj vam povem da bo Maša dobila bratca. Glede na to da mam rok čez 18 dni že res komi čakam da se znebim trebuha in vseh nadlog ki pašejo zraven . Pa že od izteka porodniške sem zdej celo nosečnost bla na bolniški tko da sva ble z Mašo 24/ 7 skupi in tud zdej sva se odločila da ne gre v vrtec jeseni ker bom itak še en let doma. Morm priznat da nebi prenesla da bi zdej dala Mašo v vrtec in skor ističasno prinesla domov dojenčka - pomoje bi blo za tamalo prehud šok. Zame pa še večji . Pa največ zaslug za to mojo odločitev ima Urša ker se tolažim s tem da je imela tud ona oba doma. Skratka čestitke tud vsem sonosečkam in vso srečo. Pa sočustvujem z vsemi ki jutri svoje male sončke peljete v svet. Pa vsem ki so vas bacilčki napadli želim da čimprej okrevate. Tolk zaenkrat od mene, če se pa še kej spomnem pa napišem Lp
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 31.8.2010 14:17:44
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika super za frizurce Kako mate jutri zoorganiziran dan? Si zraven Tristana pri uvajanju?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.