Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 30.8.2010 21:20:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi* IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq Za vse tiste, ki imate že doma kakšnega : kaj boste šle v MŠ tudi tokrat? Jaz ne vem kaj bi naredila. Po eni strani se mi zdi brez veze, ker se mi zdi da še vse obvladam od zadnjič... Jaz mam doma 16 mesečnega sina in ne ne bom šla še enkrat v MŠ. Sem že dobila potrdilo, da sma kao bila oba s partnerjem. ;) Največja šola ti je itak, ko imaš svojega otroka pri sebi. Jaz imam tudi 16-mesečno hčerko, pa me reeees ne vleče v to MŠ več. Kaj si šla v P po potrdilo? O tem, da ti je največja šola, ko ga imaš pri sebi, pa se ne bi mogla bolj strinjat s tabo!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 30.8.2010 21:27:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
Sploh ne morem verjet, da smo že tak daleč! Še 2 meseca in že bo tu porodniška, pa še kak mesec, pa pridejo !!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 30.8.2010 21:47:39
|
|
|
|
KatyK79
|
ja tulipan12 ful gre hitro čas...se spomnim sebe na začetku, ko sem kr hotla met bušija in komi čakala na njega....no zdej ga pa mam, bušija, velikega bušija, si sploh ne morem mislit kam bo še šel v 3 mesecih...uf uf bo še velik. že zdej se skor komi prepognem da ne govorim o britju "ta male" šele zdej vem kako se počutijo moški z vvvvvvvvveeeeeeeelllllllliiiiiiiikkkkkkkkiiiiiiiimmmmmmmmiiiiiiiiiii bušiji...ni jim lahko jaz grem mal brat pol pa aja tutaja.....punce lepo spite. NOČKA
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 30.8.2010 22:41:38
|
|
|
|
DeVilla
|
Punce, potrebujem vašo pomoč. Za nagrado sem dobila 2 bona od trgovine IANA. Ker meni v tej trgovini nič ni všeč, bi bone rada oddala naprej mamici, ki v tej trgovini kupuje oz. bi kupovala. Vse druge info dobite preko privatne pošte. Hvala!
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 9:09:17
|
|
|
|
ula77
|
pozdravljene ! Se tudi vi zavijate v volnene puloverje.....brrrr,kako zebe!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 9:12:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79 ja tulipan12 ful gre hitro čas...se spomnim sebe na začetku, ko sem kr hotla met bušija in komi čakala na njega....no zdej ga pa mam, bušija, velikega bušija, si sploh ne morem mislit kam bo še šel v 3 mesecih...uf uf bo še velik. že zdej se skor komi prepognem da ne govorim o britju "ta male" šele zdej vem kako se počutijo moški z vvvvvvvvveeeeeeeelllllllliiiiiiiikkkkkkkkiiiiiiiimmmmmmmmiiiiiiiiiii bušiji...ni jim lahko jaz grem mal brat pol pa aja tutaja.....punce lepo spite. NOČKA Ja, o tem prepogibanju sploh ne bi - nas še čaka obuvanje škornjev, britje pa tak postane znansvena fantastika na koncu
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 9:14:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula77 pozdravljene ! Se tudi vi zavijate v volnene puloverje.....brrrr,kako zebe! Jaz imam sicer kavbojke in tričetrt rokave zgoraj, ampak sem obula japonke, ker je zjutraj sijal taki sonček, pa pridem v avto, pa 9C - aaaaaaaaaa - sploh ne bom šla ven iz pisarne !
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 9:50:46
|
|
|
|
ula77
|
jaz sem se suvereno oblekla v kratko, češ mene, , pa že ne bo zeblo, saj nem je bolj vroče, sedaj sem pa v volnenem puloverju, Že imate težave z okornostjo? Jaz sem se kar gibčna, le ko moram vstat s tal, se opiram na roke kot kaka stara ...... ,sem mislia, da mi bo do 60.leta to prihranjeno
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 10:25:59
|
|
|
|
*Star*
|
Pozzzzzdravjene punce. Mraz pa je ja Glede MŠ - v ljubljanski P grejo lahko očki na 2,5 urno predavanje in je to to. Zdaj pa ne vem... Moj ful dela in če bova hotla skupaj hodit ob 18h, bo moral vedno prej končat in iskat zamenjave... Ful si ga želim ob sebi, po drugi strani bi bla pa ta varianta da gre samo na to predavanje ful praktična A vaši partnerji bojo zraven?? Mene pa tkoooo joški bolijo. A še katero?? Zadnič se mi je zdelo da je tud ena kapljica ven prilezla, ampak čist minimini
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 10:34:56
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mš bo kmal ja moj najdražji ne dopušča šans, da bi kšno predavanje zamudu... že sedaj je prebral ene par knjig in mi razlaga, kakšne nastavke za bradavice morva nabavit je prov simpatičen Sama sem pa trenutno v čakanju na pregled... ga imam čez 3 urce... upam, da me ne bo kregala
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 10:46:29
|
|
|
|
ula77
|
hja, glede na naravo službe bodočega očka, bom verjetno marsikatero predavanje sama preždela,a tako pač je.... Super, če je varianta za tisto 2,5 urni tečaj, bo pač tisto opravil, še vedno pa gre lahko s tabo, ko utegne.. BabyKitty, zakaj te bo g. kregala? In glede tistih nastavkov za bradavice, za kaj je to, za tiste, ki uporabljajo črpako? brrr, se grozno sliši, kot da gre za kak medicinski poseg.....
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:00:12
|
|
|
|
KatyK79
|
babykitty - srečno na pregledu...ja, zakaj bi te kregala? glede MŠ v P, mi2 greva v ponedeljek oba in baje dobiš urnik in ti vse povedo kako in kaj. baje je tako, partner lahko hodi na vsa predavanja na katera bomo hodile me, vendar so zanj obvezna samo 3 predavanaj od vseh teh predavanj. druga možnost pa je, da gre samo 1x za 3 do 4 ure. no tako sem jaz slišala....bom v pon. oz. tor. poročala. joj zebe me pa tok....sem brez nogavičk, samo balerinke...je šla sodelavka ven po malco pa bo še nogavičke prinesla star - ti si bila na poroki ane? kam si šla po oblekco oz. kje imajo kaj? jaz imam 18.9. eno poroka pa ne vem kaj oblečt, no itak bom počakala na vreme, da vidim kakšno bo potem bom šla pa nekaj kupit.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:03:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula77 hja, glede na naravo službe bodočega očka, bom verjetno marsikatero predavanje sama preždela,a tako pač je.... Super, če je varianta za tisto 2,5 urni tečaj, bo pač tisto opravil, še vedno pa gre lahko s tabo, ko utegne.. BabyKitty, zakaj te bo g. kregala? In glede tistih nastavkov za bradavice, za kaj je to, za tiste, ki uporabljajo črpako? brrr, se grozno sliši, kot da gre za kak medicinski poseg..... Ne, za tiste ki imajo vdrte bradavice. Pa tud kakšna k ji jih je otrok ranil jih pol uporablja da manj boli.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:05:13
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kregala bi me lahko zaradi kg... skrbi me vse skupaj... se mi zdi, da ogromno vode zadržujem, pa danes sem se zbudila s kaplico krvi na licu, ki je prikapljala iz nosu... tko da upam, da je urin vredu, da nisem kakšne nosečniške bolezni fasala...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:18:19
|
|
|
|
*Star*
|
BabyKitty, krvavenje iz nosa je značilno za nosečnice - zaradi večje količine krvi. Meni tud dlesni bolj krvavijo zdaj. Tko da kar brez skrbi. Kilogrami naj te pa tud ne skrbijo sej si bl suhica
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:21:56
|
|
|
|
Rosi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz imam tudi 16-mesečno hčerko, pa me reeees ne vleče v to MŠ več. Kaj si šla v P po potrdilo? O tem, da ti je največja šola, ko ga imaš pri sebi, pa se ne bi mogla bolj strinjat s tabo! V prvo MŠ sem hodila kar v naš ZD in tam sem tudi sedaj dobila kar potrdilo, da sma bila oba spet v MŠ. Imajo pri nas tako prakso, da hodijo samo med prvo nosečnostjo v MŠ.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:24:44
|
|
|
|
ula77
|
babykitty, ziher bo vse v redu, krvavenje pa ni nič neobičajnega med nosečnostjo. Koliko si se pa zredila,če smem vprašat? meni je g. rekel, da je do 23.tedna 7 kg po pričakovanjih...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:26:59
|
|
|
|
Rosi*
|
Midva/e sma prestala pregled. Sladkor je 5,6, z pa je tudi vse ok. Je g naredila UZ, tak da sem spet videla našo bebo, ki pa nima čisto nič miru. Za spol me danes sploh ni mikalo, enostavno pač ne vem in nočem vedeti. Tudi vprašala me ni nič, mislim, da sploh ni gledala med nogice. V glavnem, da smo ok, zdravi. Glede kg pa sem na +4,5 v 26. tednu.
< Sporočilo je popravil Rosi* -- 31.8.2010 11:28:45 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:29:40
|
|
|
|
ula77
|
čestitke, Rosi, glede pregleda in kg!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:31:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
ula77 sama sem imela do 20. tedna +4kg, sedaj v 27. tednu pa že 9,5 več... kar pomeni skoraj kila na teden... vglavnem krepko preveč... ampak štos je v tem, da jem res normalno... prej manj kot več... saj veste kako je poleti, ko ti hrana sploh ne paše...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:37:46
|
|
|
|
ula77
|
mislim, da če si bla prej bolj suhica, ti zaradi tega, da imas do 27 tedna +9,5 zagotovo ne bo ma nič rekel...ene pač pridobijo postopoma, druge eksponentno.....mislim, da spoloh ni kritično, še sploh če se dobro počutiš!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:38:59
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Tulipan, čestitke za uspešen pregled...OOO pri vas pa bodo veliki...Naš je tehtal 485 g pri 23t....Če so meritve štimale BabyKitty, če praviš, da ti nagaja voda v telesu je lahko tudi tole krivo za tak dvig teže...Fajn rihtaj... Evo, jaz imam doma aparat za merjenje cukra, 6x dnevno se bo treba pikat...Potrjen nosečniški diabetis..Prva meritev na tešče včeraj je pokazala 5,1 kar je čist ok in zadnja meritev, 3 ure po zaužitju glukoze 5,6, tudi ok..Edino druga in tretja sta bili povišani...zato je potrebno tole zdaj spremljat Pinkalonca, UZ v P imam 16.9., datuma za NP pa še ne vem...Kakšen dan kasneje za tem UZ
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:41:08
|
|
|
|
BabyKitty
|
ula77 sej problem je v tem, da se ne počutim dobro... ker sem vsa otekla in taka... zato me vse skupaj skrbi... teža mi pa narašča na vsake par tednov dve kili, potem pa par tednov nič... sej mogoče kompliciram, ampak pač me skrbi za malega... pa tudi zame, ker že zelo težko prenašam težo... me full kolki bolijo in se nasploh počutm k kšna stara mama...
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 31.8.2010 11:50:34
|
|
|
|
ula77
|
aha,potem je pa problem, ampak verjetno je vode v telesu preveč... Z otrokom pa zaradi tega ni nič narobe, sigurno. Pa saj ga boš že čez kako urco videla, a ne? meni gredo zadnja 2 tedna kg kar gor, a priznam, da imam napade po sladkem pa se večinoma ne morem brzdat....bo treba verjetno spet malo več hodit. Prav zavidam ti, da boš že danes vidla svoje dete, juuhu!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?