nenka7
|
tinkatonka saj bo bolje, ni več daleč dan, ko boš svojega vzela v naročje in videla boš, vse bo pozabljeno! če ti je kaj v tolažbo, jaz do danes nisem imela nobenega CTGja, tako da nimam pojma, ali mojemu srček bije v redu ali ne... niti UZ kakšnih posebnih. včasih si potem res mislim, da je čisto vseeno, če je kakšna stvar manj, da sem s tem manj živčna. brca me pa kot nor še vedno, tako da mislim, da je še vedno lepo vse ok!! jaz imam kifeljčke pečene, pojedla sem seveda že tudi ene 5 komadov, kdo bo pa kosilo jedel, pa ne mene vprašat. spet bo mož jezen modrčki - jaz sem si samo enega v mullerju kupila in še to eno št. večjega, kakor so mi pač v šoli naročili. sicer so res bolj ko ne neprivlačni, ampak mi je za začetek prav vseeno, nisem pa nekako pripravljena dati celo premoženje že naprej, ko sploh ne vem, če se bomo ok dojili. ja, za tele modrčke mi je pa po moje od vsega najbol vseeno... sicer sem jaz skos brez, ko sem doma, niti ni bojazni, da bi se mi kaj povesilo, ker se nima kaj povesiti ampak ok, enega imam, če bo ok, bom moža poslala še po kakega, pa bo... ah, nič se mi ne ljubi, prav posrano vreme je... grem malo poprčkati po stanovanju, da ne bo kot bi bomba padla ko pride moj dragi domov....
|