|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
29.8.2010 19:18:57   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Punce, men se toook ne da user posted image . Še 2 uri moram bit v službi user posted image  pa mi je took slabo in full me napenja pa spat bi šla.
Kje pa delaš, da si v nedeljo po 12h delovna, če ni skrivnost? user posted image Danes je bil tako lep dan, smo ga preživeli na ribniku, naši možeki so se pa ribiče šli. Je blo fajn. Sonček, vroče.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 801
29.8.2010 22:17:29   
ajtak
Delam v centru za varstvo in delo, z odraslimi z motnjami v duševnem razvoju.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.8.2010 7:28:56   
lo25
Punce, danes zvečer imam prvi pregled. Prosim držite pesti zame, da je z mojim user posted image  vse ok.

Lp!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.8.2010 7:41:43   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: Markymark

Dober večer vsem,
Se ravno vračam iz bolnišnice, vendar žal s slabimi novicami. Moja nosečnost se je končala, sem danes imela SS, noseča pa naj bi bila 6T. To je moj že drugi SS in mi je še težje kot prvič, čeprav imam doma čudovitega sinka. Se tolažim, da je bolje zdaj, kot kasneje, vendar je kljub temu težko. Z možem sva se kar nekaj časa trudila, ko je pa končno ratalo, pa sva ga kmalu izgubila. Srčno upam, da kmalu ugledava user posted image in nato zdravo user posted image , čeprav zdaj še nekaj časa nočem razmišljati o tem. Vsem vam želim vse najboljše in lepo nosečnost in zdrave srčke!!!
Lananai tudi meni je žal zate, želim ti da kmalu ugledaš user posted image in da se vse srečno končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik user posted image zate in upam, da si čimprej opomoreš! Drži se!

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.8.2010 7:43:23   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: lo25

Punce, danes zvečer imam prvi pregled. Prosim držite pesti zame, da je z mojim user posted image  vse ok.

Lp!

Veš, da smo s tabo! Držimo pesti in javi, ko boš lahko! Saj veš, da takšne stvari komaj čakamo, da izvemo!

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.8.2010 7:59:34   
florecita
jutro!

user posted image  / Erin : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za user posted image

Mrkymark user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa napihnjena sem kot žaba,.. včasih zgleda tako, kot bi bila v 5.mesecu user posted image  
pasa na hlačah itak več ne rabim.. kavbojke komaj zapnemuser posted image  zdaj,ko je bilo toplo, sem oblekla pajkice ipd,..a zdaj ko bo treba oblečt kakšen ''trši'' kos obleke,...bo pa kr kriza...

Ah, vse so to nosečniščke radosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.8.2010 9:43:47   
Rina2
Dan punce!

Jaz sem tudi čist user posted image user posted image user posted image in čedalje huje je! Dajte mi povedat kako se kaj spopadate s tem. Ima katera kako učinkovito skrivno rešitev? user posted image user posted image Meni je do sedaj pomagala, če sem kaj pojedla, pa se je user posted image umirila. Sedaj pa nič več ne pomaga. Bruham sicer (še) ne (se mi zdi, da malo manjka), ampak slabost pa čez cel dan! user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.8.2010 9:57:18   
Čakajoča
Florecita - nisi edina napihnjenauser posted image ! Jaz sem po naravi že bolj močna. In ne da izgledam za 5. mesecev user posted image , ampak za 7! Pa nič ne morem zato! Sedaj pa res ne!

Leylo - tudi meni jez čez cel dan slabo! Jaz si sedaj delam ingverjev čaj. In priznam, da mi pomaga! Sicer ne vedno, ampak vsaj za nekaj časa pa drži!
Meni ga je dala kolegica, ki je bila noseča in je vsak dan pila ta čaj, ker ni mogla živet brez školjke. Njej je ful pomagal. Se pa baje kupi v lekarnah oz. trgovinah z naravnimi zdravili! Poskusi - nimaš kaj zgubit!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.8.2010 10:52:49   
KlaraMay
Živjo!

Mene pa zanimivo slabost user posted image nič ne daje. In to me kar malo skrbi. Me pa mama tolaži, da ko je bila ona z mano in mojim bratom noseča (dvojčka), ji ni bilo slabo in se je celo bolje počutila, kot pred nosečnostjo. Kri se ji je popravila, pritisk tudi in nasploh se je dobro počutila, tako da naj me to, da nimam slabosti kao ne skrbi. Ampak me vseeno malo.

Napihnjena sem tudi jaz, še posebi zvečer sem kot, da bi bila enkrat več N kot pa v resnici sem. user posted image Izgleda zelo cute.

Aja nehala sm se mazat, sm se kar polenila, buši se pa veča. Ali se katera že maže?

Pregled: jaz ga imam konec tedna in komaj čakam. Punce ne pozabte za slikce rečt. user posted image Pa pol pridte poročat kaj se dogaja z vašimi user posted image

user posted image user posted image

p.s. Majčice že obstajajo user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.8.2010 12:39:57   
sreckica
drage nosečke,

js sm čist obupana. izdali so delovni čas zdr. doma v našem kraju in moja G je še vedno na dopustu, že tretji teden zapored! vse, kar si želim je, da bi lahko vsaj poklicala, pa se naročila, itak vem da bom vsaj 3 tedne še čakala na ta nesojen PP user posted image no, pa še to ne morem user posted image   se pravi bom imela PP tam nekje v 10. tednu nosečnosti, mene pa že zdej ornk matra, kako je s user posted image   user posted image user posted image mah nej gre nekam... resno razmišljam o samoplačniškem. kam ste šle na samoplačniškega ve?
drugače pa nisem več srečkica, ki so jo slabosti obšle. zadnje dni redno zmenkujem z lično belo keramično posodico v kopalnici, če pa ona slučajno nima časa, se pa čez dan srečujem vsaj z redno slabostjo. dolgčas mi ni user posted image user posted image

čestitke vsem novim user posted image !

lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.8.2010 15:25:02   
KlaraMay
Jaz imam svoj PP zelo pozno, sedaj ko sem v 10t, tako da vem kako je to čakanje. No jaz sem se načakala in čez par dni bo končno moj PP.
Mogoče te bodo pa prej naročile. Jaz sem mislila, da me bodo, pa so me zanalašč tako pozno, saj so rekle, brez veze prej naročat, če je nosečnost zaželjena. Če bi me pa prej in se nebi še videlo user posted image , bi se pa brez veze sekirala, kar pa spet ni dobro.

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 30.8.2010 15:28:30 >

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.8.2010 15:59:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Dan punce!

Jaz sem tudi čist user posted image user posted image user posted image in čedalje huje je! Dajte mi povedat kako se kaj spopadate s tem. Ima katera kako učinkovito skrivno rešitev? user posted image user posted image Meni je do sedaj pomagala, če sem kaj pojedla, pa se je user posted image umirila. Sedaj pa nič več ne pomaga. Bruham sicer (še) ne (se mi zdi, da malo manjka), ampak slabost pa čez cel dan! user posted image

Če te kaj potolaži, nisi edina user posted image . Evo, v soboto sem se še hvalila kako mi ni nič slabo, pa se je začelo in že 3 dni nimam mira. Tudi jaz nisem bruhala imam pa zato vse sorte prebavnih težav. Blaaaaazno sem napihnjena, seveda me dajejo vetrovi in ker si zgago in slabosti hladim tudi z Domatom imam povrhu vsega še drisko... Skratka sama radost. Tavelik tamali pa seveda živ ko sto user posted image  in bi skoz rad 100% pozornost. Jaz bi se pa sam ulegla... Sam kaj ko je možek popoldne danes.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.8.2010 16:21:18   
KlaraMay
Jaz bi se pa sam ulegla...
Uleži se nekam na mehko, na tla, on pa naj se okoli tebe igra user posted image
Tole bo najin prvi malček, zato ne vem kako bi tole počivanje poleg živahnega fantka sploh delovalo. Prosi ga, da naj na tvojem hbrtu naredi avtocesto in se vozi z avtomobilčkom, pa te malo zmasira :) hehe bi to šlo? Meni od mojega nečakinja na hrbtu "speče pico". Poznate masažo "kako se speče pica"? user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.8.2010 16:30:27   
sreckica
mmmmmm picaaaa.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.8.2010 16:33:33   
KlaraMay
user posted image user posted image Djmo se dobit enkrat na eni dobri lokaciji na eni dobri sočni mMmmMMmm pici .... seveda pol enkrat k bomo že vse dale preglede mimo. Lačne bomo ziher. user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.8.2010 16:50:44   
sreckica
mmmmmmmmm js sm za user posted image user posted image   ravno sm prečekirala hladilnik, če je not kej uporabnega za eno fino "hoummejd" pico. mnde bo! user posted image user posted image user posted image KlaraMay, ti boš kriva s svojimi idejami, če se bom prekomerno redila user posted image user posted image no zdej pa basket naprej, dejmo našiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.8.2010 17:06:58   
Nitkica11
mmm ja pica pa zmeraj pase user posted image na sreco zaenkrat se ni slabosti samo zaspanost me daje pa seveda napihnjenost.

vsem ki imate ta teden pregled srecno in da boste vidleuser posted image .

Jaz ga bom imela vrjetno nekje v 8-9 tednu sam trenutno moje G ni in se v naslednjem tednu narocim prav ubija to cakanje.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.8.2010 19:21:47   
Rina2
Ja...napihnjenost...user posted image Zjutraj ko se zbudim je še ok, ampak kakor hitro pojem prvo hrano... do večera pa sem kot balon! Hlače pa itak že tiščijo user posted image A, ja... nosečniške radosti. Kakor koli, samo da bo z našimi sončki vse OK. Nič drugega ni važno user posted image
Evo za vse nas: user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.8.2010 19:31:11   
lo25
Drage moje kolegice!
Evo mene, ravno dobro iz pregleda. Prvič videla svojega user posted image . Sem vesela ker je vse ok. Velikost je ravno pravšnja in tudi srček je utripal. Mi je rekla ginekologinja da je bil pa ploden letošnji julij, da sem danes že četrta s takim datumom. Upam da ne bomo rojevale kar na hodniku. :-) Drugače sem pa tudi jaz napihnjena kot balon in vlečem trebuh not, da nebi prehitro opazili. Joj, zdej moram ozanit v službi, ne vem kako. Bo že, glavno da moja pikica pridno raste in upam da bo strarejši bratec vesel dojenčka.  Uživajte s svojimi trebuščki in vsemi radostmi, ki pašejo zraven. Čuvajte se.

Lp!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.8.2010 20:59:17   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Dan punce!

Meni je pomagala kokakola ali karkol z mehurčki pa bobipalčke/grisini

user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.8.2010 21:02:36   
Erin
KlaraMay - nimam velikoh slabosti, občasne male, ponavadi ko pojem Elevit tableto (uf, dobro da sem se spomnila ,jo moram vzeti), me pa zgaga daje...

Mažem se nč, sem se v prvi ful pa jih moja mami npr ni imela (strij) pa sem jih dobila po trebuhu, bokih, riti, stegnih - ni da ni.. bljak, ne zaupam tem kremam... bom se mazala ko bo trebušček napihnjen in bo koža suha in srbela, sedaj pa še ne...

user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.8.2010 21:06:19   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

. resno razmišljam o samoplačniškem. kam ste šle na samoplačniškega ve?

S kje pa si? JAz sem šla v Domžale na kliniko Kallisteuser posted image

user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.8.2010 21:13:43   
Erin
lo25 - bravo za srčka!!!

Punce ne mi od hrane... jaz zadnje tedne splh ne jem veliko pa sem se že ZREDILA za 2 kg!!!??? Ne vem od kje ker mi je isto kot v 1. nosečnsoti potegnil najbolj na sadje... sej ne vem al mi narobe hod al prou pride to ker mam v službi 3 redne obroke - sem v vrtcu - pa itak da tko dobr kuhajo da je zmer užitn =)))

Danes sem povedala v službi, so bli vesel pa rekl da me bodo merkal, hehe..so pa rekli da kr žarim, waaaa...hehehe...

Danes ste pa res redkobesedne... aja, bom probala slikco preskenirat jutr pa jo sem pripopat, zej je prepozn in sem..uganete kaj... zaspanauser posted image

Nočko*

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 823
30.8.2010 21:42:47   
sreckica
Erin, okolica (širša) Celja. hvala! sem dans mal poklicarla naokol in zvedla polno nekih bedastih stvari, ki so me sam prepričale, da bolš če še mal potrpim in počakam svojo G kot pa hodim kam drugam. ah, ta ženska neodločnost, kaj user posted image user posted image
ti pa v vrtcu delaš? ooooh moje sanje, eno leto sem sicer delala (absolvent), potem pa žal nič več. kje v vrtcu pa si, če lahko vprašam? pa upam, da nisi v jaslih, da se ne boš nadvigovala user posted image

drugače pa čakamo slikicoooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.8.2010 9:48:35   
Čakajoča
Lo25 user posted image za user posted image !

Mene pa je iz dneva v dan bolj strah! Imam nekakšne čudne bolečine! Pravzaprav jih ne znam povsem opisat! Bolijo me mišiče na samem trebuhu. Pravzaprav je to bolj pekoči občutek! Sedaj pa ne vem, ali je to že psiha (takšen bolečine sem imela pri SS), ali pač tako mora biti.
Ima še katera takče bolečine? Joj, kako me je strah! Samo 2 dni še do pregleda. Ne vem, kako jih bom dočakala!

Lepo bodite v tem mrzelm jutru in čim manj user posted image vam žeilm!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......