|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
1.9.2010 16:32:21   
KlaraMay
Ja, se strinjam, žal mi je en [align-center] ven pobegnu iz kode ... bom dala takoj nazaj pri novi objavi, k zdej ne morem več popravljat zgornjega posta user posted image Men je tud vsec k je vse lepo na sredini. user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 1.9.2010 16:34:06 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.9.2010 17:56:16   
ovčka11
Se še jaz malo javim....
Tudi jaz komaj čakam petkov UZ... in sem nestrpna in na trnjih... in verjamem, da bo vse Ok in bom videla user posted image . Itak, da me je strah. Imam pa UZ ob 12.00 v Lj porodnišnici (zdravnica v Leonišču).
Sicer pa me slabosti po malem dajejo čez cel dan... blažim pa jih s user posted image  hrano - če je želodček prazen je slabše in tako pridno nalagam kg.
Šefa sem v petek "malo" presenetila, sem pričakovala hujšo reakcijo... ampak sem preživela (oni bodo tudi brez mene) in zdaj doma počivam in uživam.

Lo25 - sem opazila, da sva isto stare. A si ti tudi kandidatka za amniocintezo?

Držim pesti za vse user posted image !

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.9.2010 18:33:01   
Nitkica11
KlaraMay res lep seznamcek bravo user posted image

Vse ste ze nekaj mele preglede moj bo pa navrsti po 15 joj ze prov komi cakam samo da vidim user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.9.2010 19:35:46   
Čakajoča
Punce, držite pesti jutri zame! Da končno zagledam tega našega user posted image ! Sploh ne vem, če bom danes lahko kaj spala!

Ko tiščim glavo v školjko, si mislim, samo, da je s tabo (user posted image ) vse OK! user posted image

Lahko noč! Grem vodoravno, ker nisem več za na noge in ne za na rit!user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.9.2010 23:57:01   
KlaraMay
Čakajoča user posted image user posted image user posted image Vse bo OK.

Vidim, da nas ima kar nekaj v petek UZ. Super. Komaj čakam ... jutr imam pa koooončno zobarja, da malo pogleda tele osmice. Razmišljam, da bi si tračnice gor dala, ko bom na porodniški. Tko ne bom v službi strašila z njimi, 1 leto tračnic bo pa čist dovolj. A ve katere kolk kj to stane?

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.9.2010 7:20:24   
florecita
Sporočam, da smo včeraj videli ta naš dolgooo pričakovani  user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroček je po UZ idealen za 8t 2/7, noseča sem 8t, 3/7,
tako da je to najlepši možni scenarij, kar si jih človek sploh lahko zamisli!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.9.2010 7:30:15   
florecita
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

xx.04.2011
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
user posted image pufika, 14.9. NP, user posted image
user posted image Anonimna, 7.9. NP

01.04.2011
user posted image anonimna 1, 2 user posted image , , 10.08. user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image

02.04.2011
03.04.2011

04.04.2011

user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.

05.04.2011
user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image

06.04.2011
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image

07.04.2011
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image

08.04.2011
user posted image lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
user posted image LeJo, Ljubljana, 28.9. NS, 05.10 NP user posted image

09.04.2011
 user posted image  florecita, 29 let, Bela krajina, 3user posted image , 1user posted image ,  27.10. NP, user posted image

10.04.2011
user posted image Erin user posted image , 29 let, Radovljica, 2  , 27.8 NP, 8.9 NP user posted image  
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP

11.04.2011
12.04.2011
13.04.2011

user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.08.PP user posted image
user posted image Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 03.09. PP
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 10.09 NP, user posted image

14.04.2011
user posted image pixika,27, Vrhnika, 1 user posted image , 03.09 NP user posted image

15.04.2011
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska
user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
user posted image julieb, 2 user posted image , 1 user posted image

16.04.2011
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ

17.04.2011
user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
user posted image onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image

18.04.2011
19.04.2011

user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP

20.04.2011

21.04.2011
user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image

22.04.2011

23.04.2011

user posted image bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP

24.04.2011
user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP

25.04.2011
user posted image ajtak
, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.

26.04.2011
27.04.2011
28.04.2011
29.04.2011
user posted image nežken, 2 user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11, 2 user posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 40 user posted image

z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image , user posted image Lananai user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI user posted image NUHALNA SVETLINA
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE user posted image OTROČARIJE.NET
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI user posted image MAMA.SI
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA user posted image BABY BOOK

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom

• vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image Paket za novorojenčka
    user posted image Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 1.9.2010 16:22:53

• (odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 857
    2.9.2010 7:38:36   
    florecita
    Samo še nekaj napišem, potem pa dam prednost še vam user posted image user posted image user posted image

ne zamerite, ker sem si dovolila malo ''dodelat'' seznamček! Meni osebno je tako v levi poravnavi dosti bolj PREGLEDNO, pa sem še datume obarvala malo temnejše, .. se mi zdi da je tako še malo bolj vidno....user posted image user posted image user posted image

aja, pa DP mi je G izračunala 9.4. in ne 11. - zato popravek v prvi meri...

Zanima me punce, ali boste šle vse na nuhalno???  Jaz še ne vem.
    1. sva šla zaradi firbca po domače,.. zdaj pa ne verjamem... ker te preiskave itak niso 100%, tako da je lahko kljub dobremu rezultatu slab izzid in obratno.
    Poznam punco, ki je imela rizičen rezultat, pol se je pa vso nosečnost sekirala za p***, no, na koncu je bilo pa vse OK!!
    Pa tudi primer, ko je kolegici pokazalo idealen rezultat, pa ima njen user posted image  Downov sindromuser posted image  
    tako da,... jaz ne grem

Mi je pa včeraj zelo razkužila in namazala nožnico, ker imam baje zelo veliko glivic user posted image  user posted image , in me opozorila, naj ne skrbim, če bom zvečer opazila, da se mi izlošča nekaj črnega/rjavega,.. kr nekaj. In res je bilo - fuj fujuser posted image user posted image user posted image   še dobro, da je bilo le od tega njenega razkuževanjauser posted image

No, gremo zdaj malo delat ( smo v službi drugače user posted image user posted image user posted image ) pssssssssst

Aja še nekaj: dobro, da sem šla popravljat seznam, da sem opazila, da je še ena iz Bele krajine: pižmovka user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 858
    2.9.2010 9:26:14   
    pussycat
    Pozdravljene aprilčice user posted image

Nekaj časa me ni bilo, pa se spet javljamuser posted image

23.8. sva skupaj s partnerjem prvič slišala bitje srčka najine pikice, in tudi prvič zagledala ta mali fižolček hehe, neverjeten občutek user posted image  

florecita.... si se že odločila da ne boš šla na NS? Ja, verjamem, da lahko kdaj pokaže tudi napačno, pa vseeno je verjetno več možnosti, da dobiš realno sliko in si vsaj pomirjen. Jaz sem se odločila da grem na NS, naročena sem 24.9...komaj čakam user posted image user posted image Potem bova povedala staršem za user posted image  Še malo pa bomo izven kritičnega obdobja nosečnosti, baje da je drugo trimesečje dosti lepše, manj slabosti, povečan apetit, nosečnica kar žari user posted image

Ste ostale že povedale doma?

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 859
    2.9.2010 9:41:16   
    Čakajoča
    Evo mene iz pregleda! Nosečnost je manjša kot pa za 7 tednov! Naj bi bila za 6 tednov!

Rekla je, da se vidi, kot, da nekaj nastaja in da se nakazujejo srčni utripi. TAko, da user posted image še prav nisem videla. Niti slikice mi ni dala, pa materinsko mi je potem shranila in tudi napotnice je rekla, da mi bo dala naslednjič. Ne vem, kaj naj si mislim! Kot, da nekaj pričakuje, da se bo zgodilo! Pa MAGNESOL je rekla, da naj pijem, sedaj, ko gremo na morje!

To je to! Saj ne vem, če sem vesela, da sem danes šla na pregled. Sedaj sem še bolj zmedena!

(odgovor članu pussycat)
    Neposredna povezava do sporočila: 860
    2.9.2010 11:07:47   
    Korina*
    Pozdravljene,

da se še jaz malo javim. Trebušček nekam hitro raste, skrit ga skoraj ni mogoče več. Hčerkica pa non stop boža in lupka dojenčka v trebuščku,...krasen občutek!

A ima katera mogoče izcedek, sluzast, kot pri ovulaciji recimo?
    Jaz ga imam, pa nevem ali bi me moglo skrbeti?

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 861
    2.9.2010 14:45:27   
    lo25
    Živjo!

Joj drage moje, kaj vas vse skrbi. :-) Mislim da noben izcedek ni nevaren, če le ni krvav. Jaz ga imam vedno, med nosečnostjo in tudi drugače pa nisem še nikoli imela nikakršnih problemov in vnetij.
    Drugače pa Ovčka 11, sprašuješ me, če sem kandidaka za amniocintezo. Ginekologinja mi ni nič omenila in mislim da nisem, ker bom ob rojstvu še vedno stara 36 let, mislim pa da to preiskavo naredijo nosečnicam, ki pred rojstvom dopolnijo 37 let.

Lp!

(odgovor članu Korina*)
    Neposredna povezava do sporočila: 862
    2.9.2010 15:19:31   
    ovčka11
    Pozdravljene,

Lo25 - ja, jaz bom v začetku leta 37 let in mi amniocinteza pripada. Bom šla, verjetno pa bom nuhalno izpustila.
    Povečan izcedek je nekaj čisto normalnega v nosečnosti... jaz imam kar mini vložek čez dan.

(odgovor članu lo25)
    Neposredna povezava do sporočila: 863
    2.9.2010 15:30:30   
    Nitkica11
    Čakajoča bos videla da bo vse vredu saj si bla kar zgodi na pregledu.

Jaz sem se koncno narocila in pridem navrsto sele 27 dolgo bo se tole cakanje ampak upam da bo vse vredu in da nam bo user posted image kaj pomahal saj bo takrat ze kar velik. V prvi nosecnosti sem bla na pregledu v 8 tednu in se ni bil velik 1,5 cm tko da prakticno ni blo videti se nic posebnega razen srcka.

Ja izcedek se je pa tudi meni povecal in moram tudi meti dnevne vlozke cene se ne pocutim prav dobro.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    2.9.2010 17:04:22   
    bušek33
    punce samo toliko, da veste, da nisem pozabila na vas, le ta teden imam gužvo z uvajanjem malega v vrtec, naslednji teden pa se vam spet posvetim.
    trenutno nimam nekih posebnih znakov nosečnosti, le povečane dojke, do pregleda pa še zelo daleč. zdaj tako nimam časa misliti na to, se posvečam sinu 100/huser posted image  naj se pohvalim, upam, da ne prehitro, da v vrtcu prav uživa. lepo bodte in se kmalu beremu

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    2.9.2010 18:59:03   
    KlaraMay
    Oh jutr pa prvi pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bušek33)
    Neposredna povezava do sporočila: 866
    2.9.2010 19:11:02   
    Rina2
    Čakajoča ti lepo uživaj na morju in tvoj bebi bo tudi. Ko boš prišla domov, bo pikica v trbuščku že pravi korenjak! Boš videla, kako bo srček bil, ko nor! user posted image me bomo pa tudi navijale, da bo vse OK!user posted image

florecita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

pussycat tudi tebi user posted image user posted image user posted image Midva sva doma povedala, ko sem bila v 6 tednu. Bil je ravno moj rojstni dan. v slaščičarni sva dobila kartonske škatlice za pecivo, v eno sva dala dudo, v drugo stekleničko, potem plenico in v zadnjo ropotuljico in v vse kratka, duhovita sporočilca. Pripravila sva buteljko in jim ponudila, da vsak vzame svojo "sladico". To so bili presenečeni, ko so odprli škatlice. toliko bolj, ker midva dolgo časa nisva mogla zanositi in bi sedaj septembra bila na vrsti za postopek s pomočjo zdravnikov. "Sladica" jim je bila še kako všeč!user posted image . Nisem pa še povedala v službi. To pa res čakam, da konec meseca mine to prvo 3mesečje, predvsem zaradi težav, ki sem jih imela.

Sicer pa naj se še jaz pridružim vsem, ki imate belo keramično prijateljico. Sva se danes tudi me dve spoprijateljili. Bljak!user posted image

Pa še to: držim pesti za vse, ki imate jutri pregleduser posted image ! Pa hitro nam sporočite dobre novice!!!!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu bušek33)
    Neposredna povezava do sporočila: 867
    2.9.2010 20:23:39   
    sreckica
    pečem palačinke. mal me je zanesl v količini mase in zdej zgleda, da jih bo za celo vas user posted image palačinke party anyone? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    2.9.2010 20:50:38   
    iskrca
    pussycat tud midva še nisva povedala doma, bi kar rada še mal počakala, čeprav mi je včasih kar težko bit tiho, sploh ko mi je res user posted image . V 1.user posted image sva takoj povedala, pa se mi je zdel, da bi lahk mal še počakala, ker so bili kar mal živčni do NS.Tako da jim bova tokrat prizanesla in povedala, ko bo kritično obdobje že mimo...če bom zdržalauser posted image
    Joj v službi pa tud odlašam, to mi je res prava nočna mora... se kar ne morem predat super občutku in veselju nosečnosti, dokler ne bo to za mano. Samo ne morem pa povedat, preden ne grem na pregled in vidim user posted image .gif] Močno upam da bom jst tud pozitivno presenečena nad reakcijo. Moram pa povedat šefu in šefici (sta partnjerja) tako da me čaka dvojna dozauser posted image .

Kako ste pa drugače, vaše slabosti tudi že minevajo? Jst sem že dva dni polna energije, utrujenost in slabosti minevajo, samo tako naprejuser posted image user posted image Je dan veliko lepšiuser posted image

(odgovor članu sreckica)
    Neposredna povezava do sporočila: 869
    2.9.2010 20:51:50   
    iskrca
    o srečkica jst bi tud palačinke, se mi jih ne da delat, se bom kar povabilauser posted image

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 870
    2.9.2010 20:52:45   
    sreckica
    bo treba pohitet, kup se nevarnoooo manjšaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 871
    2.9.2010 21:21:48   
    Rižkoo
    Ja, mi smo nazaj. Žalostno in žalostno.
    Tok hudo bolani, da lohk rečem, da je moj sinko čist nazadoval... iz 10 kg, padel na 8.5 kg. No, zdej je mejčkan nazaj ampak... celih 5 dni nič jedel. Virusni infekt, bakterija.... uničlo ga je.
    Da o prvih korakih sploh ne govorim. Sej na nogah ni mogel stat celih 10 dni. Kobacat pa sploh. Se je tresel in padel po tleh. Uglavnem, kaj takega videt pri otroku pa boooli, res boli. Sploh pa ko ne veš kako pomagat. Čas in antibiotiki...to je pomagalo, a na kratko.

Da o sebi ne pišem..... Zgubla 4 kg, tud zbolela. Ati tud.
    Kratko in jedrnato, dopusta ne bom komentirala. Kot da ga ni bilo. Ležali smo v hotelski sobi. No... bili smo skupaj, skrbeli drug za drugega. Zame zelo dragocen čas.

Nosečnost... Srček bije, velki 2 cm .Sm šla prej..., ker sm na morju skoz neki krvavela. O podrobnostih pa 16.9. in pa nuhalna 28.9.

UU kok aprilčic... bravo nosečke.

Nočka

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu sreckica)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    2.9.2010 21:27:21   
    iskrca
    rižkoouser posted image user posted image user posted image za vse vas, upam da ste zdaj že bolje!

(odgovor članu Rižkoo)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    3.9.2010 9:02:49   
    pussycat
    hej  punce user posted image

rizko...ojoj, to pa je hudo user posted image  upam da se čimprej pocajtate, pomembno da imate en drugega, saj bo, ti pa še posebej čuvaj sebe in svojo pikicouser posted image

iskrca... midva sva se odločila, da bova povedala po nuhalni in sicer s posnetkom miganja najine pikice, po možnosti bova vse dogajanje posnela s kamero, hehe user posted image  Tud meni kar precej živčki delajo in komaj čakam NS, ker je potem kritično obdobje za mano. Kako bodo sprejeli v službi me ni prav nič strah, ker imam super šefa, ki tudi dela na dojenčku že kar nekaj let, tako da te stvari razume.

slabosti tudi mene počasi minevajo, oz. so se iz celodnevnih zmanjšale na samo jutranje ali samo večerne, pride pa še kakšen dan, ko bi kar objela prijateljico školjko user posted image  Na srečo bruhica še nisem bila user posted image

LeJo... waw, izrdeno dobra ideja, ta s slaščicamiuser posted image  Si predstavljam, kako so bili veseli user posted image

Čakajoča.....če je tako rekla G, ptem bo držalo, če si v 6. tednu, potem je res verjetno še malo prehitro, ne sekiraj se, srček bo zdaj zdaj začel biti, držim pesti zate !

Punce, se vam že kaj vidi izbočen trebušček? Se mi zdi da je moj že malo bolj zaobljen, oz. ne morem ga več skrit, zato me skrbi, da ne bo kdo že pred NS porajtal user posted image

Lp vsem user posted image

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 874
    3.9.2010 9:11:22   
    Anonimen
    jaz sem tudi ena izmed tistih ki ne gre na NS. prvič sem šla, ker sem mislila da bo nevem kaj - firbec pač, sedaj pa mi je to kr neki. statistični podatek. itak mi pa delajo na vsakem pregledu uz in mi je to čisto ok.
    tistih 60 e in še malo zdraven bom pa raje dala za epiduralnouser posted image

joj, še 6 dni pa imam 1 pregled, če je vse ok, bo mali že pravi korenjak - hmali za rodit:))user posted image

anonimna 2

(odgovor članu pussycat)
      Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
    Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
    Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
    Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......