|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
26.8.2010 16:00:41   
ajtak
Saj pravim, če bi mi mož dovolil bi ga takoj kupila!! Jaz sem ga vidla v praksi in vidim ogrooomno plusov!
V živo ga lahko vidiš v BC.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.8.2010 16:04:30   
ajtak
Evo, še filmček kako na mini se zloži:
http://www.youtube.com/watch?v=p1WuC4L2vAE

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.8.2010 16:59:26   
KlaraMay
user posted image user posted image user posted image
Joj res izgleda super lep. user posted image Ko bo čas za vozičke bo sigurno na mojem seznamu. Hvala za predlog!!!!!! Ampak samo, če bom kje dobila voziček bež barve. Ostale mi pr tem modelu niso tok všeč. user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 26.8.2010 17:02:11 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.8.2010 18:22:07   
Nitkica11
bravo vsem za uspesne preglede :) Pravm komaj cakam da jaz pridem na vrsto in da bo vse vredu. Na se znamu je za propavit da se nimam user posted image ker se prva nosecnost ni koncala uspesno.

ve ste ze na vozickah sem ze prestudirala prjsno nosecnost in je men full vsec jane slalom pro in slalom pro reverse tko da bomo mi meli vrjetn kr tega no pa pegperego g3 tudi ni slab.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.8.2010 19:59:57   
lo25
Ponovno pozdravljene punce!

Jaz bi mogla imeti danes prvi pregled, pa so me prijazno poklicali in prestavili na ponedeljek 30.08., ker je imela ginekologinja danes nujen sestanek in prej ni vedela za to. No ja, bo treba počakat še par dni. Upam da bo vse ok. Nimam nobenih težav, edino spahuje se mi kar naprej. Ja pa včeraj zvečer in danes mi je malo slabo. Upam da je le od tega, ker sem se preveč najedla. V prvi nosečnosti me je kar naprej slabelo in ni bilo prijetno.
No, pa še glede vozičkov. Glede na to da imam doma skoraj dvoletnika, smo mu kupili tudi nov voziček. Navijala sem za Slalom pro, pa mi je rekla kolegica da nima najboljših testov. Peg perego ima druga prijateljica in je težek in neroden ko svinc, jaz ga nebi imela. Kupili smo bebe confort in ni mi žal. No ja, jaz vedno najdem kaj kar bi izboljšala ampak je res ok. Ima velika kolesa, kar fajn se spravi, ni težak, lupinica in športni del se lahko obračata v obe smeri, čeprav mora biti lupinica vedno obrnjena proti mamici. Res je fajn voziček, ni pa poceni.
Lepo se imejte, čuvajte svoje male user posted image , vsem ki imate izcedke in živite v strahu pa čimveč poguma, pozitivnih misli in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nasvetov glede tega ne znam dati, ker nisem nikoli krvavela ali imela izcedkov. Lepo se imejte in lepo se naspite drage moje kolegice user posted image .

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.8.2010 20:18:33   
lananai
Punce, jst sem doma. Nosečnosti ni več. Itak je velikost ustrezala manj kot 5t, jst bi pa morala biti že kakih 9t noseča. Sploh ni nobene možnosti, da bi zanosila kasneje, ker sem plusek zagledala že več kot en mesec nazaj. Baje lahko kmalu spet zanosim - bom raje upoštevala G v bolnici kot mojo G, ki je rekla 3 - 6 mesecev. user posted image Bodite pridne, čuvat bušije in zdravih in pridnih dojenčkov vam želim! user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.8.2010 20:29:23   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, jst sem doma. Nosečnosti ni več. Itak je velikost ustrezala manj kot 5t, jst bi pa morala biti že kakih 9t noseča. Sploh ni nobene možnosti, da bi zanosila kasneje, ker sem plusek zagledala že več kot en mesec nazaj. Baje lahko kmalu spet zanosim - bom raje upoštevala G v bolnici kot mojo G, ki je rekla 3 - 6 mesecev. user posted image Bodite pridne, čuvat bušije in zdravih in pridnih dojenčkov vam želim! user posted image

user posted image  naj se ti user posted image hitro zaceli. Želim vama več sreče drugič in da bi se hitro prijelo.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.8.2010 20:31:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image  naj se ti user posted image hitro zaceli. Želim vama več sreče drugič in da bi se hitro prijelo.

Ja, to si tud jst najbolj želim. Da bosta naša 2 tamala vseeno le 2 leti narazen. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.8.2010 21:44:51   
Anonimen
Žal mi je  lananaiuser posted image user posted image

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste kmalu spet videli user posted image in bo vse šlo  tako kot je treba. SREČNO* 

user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
27.8.2010 6:55:02   
Nitkica11

user posted image zate in upam da kmalu zagledas user posted image . Jaz sem po splavu cakala 3 mesce da sva ponovno zacela delati na user posted image in nama je v 2 krogu ratalo. V tako zgodnjem splavu pa priporocajo da se pocaka 1-2 meseca ce pa nisi imela abrazije pa lahko zacnes delati takoj. Pa v naslednji nosecnosti veliko srece!

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.8.2010 6:57:27   
lananai
Hvala vsem. user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.8.2010 8:36:28   
florecita
lananai user posted image user posted image user posted image želim ti čimprejšnje okrevanje in vedi, da nas je tukaj (žal) veliko takšnih, ki smo to prav tako dale skozi in te razumemo...

smo pa sedaj user posted image , tako da pusti času čas,..tudi ti boš ko bo pravi čas za to.
Zdaj je pač moralo bit tako,..žal

Vsem pa, ki imate še izcedke,... želim, da se le ti nehajo, ker je to ena zelooooooooooo zoprna stvar, ko hodiš na wc in v strahu pogledaš na hlačke in na wc papiruser posted image user posted image

Sem pa sama mnenja, da sam počitek nič ne prepreči splava,... meni je G rekel, da ne glede če cel dan skačem okrog al pa strogo ležim,..zgodilo se bo to, kar mi je usojeno,..in mislim, da ima prav.

Ne vem le, zakaj eni G tako polepšujejo stvari. In potem user posted image  ne ve, na čem je.
jaz imam raje direktne odgovore in pa predvsem REALNE!
Tako se človek lahko psihično že prej pripravi na najhujše...in ni potem tako boleče,.. ne vem, tako razmišljam...

Po moje počitek pomaga le v primerih, ko ženska nosi otroka nizko,.. po 3 mesecih, ker prve 3 mesece je itak ? kako se bo nosečnost odvijala...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.8.2010 8:42:01   
florecita
user posted image
Takega voza n lupinico imamo pa mi, in glede na to, kako je fajn,,..ga ne bomo čisto nič menjali,ker je meni zakon! user posted image  

zavzame malo prostora, ima veliko možnosti sedenja-ležanja,..dodatkov in mi je res fajn!

user posted image

Peg perego user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.8.2010 9:02:34   
bušek33
lananai hudo mi je zate in držim pesti, da kmalu spet ugledaš plusek in da bo prihodnjič vse potekalo kot morauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.8.2010 9:11:15   
bušek33
kar se tiče vozičkov, mi imamo peg peregov gt3 in smo zelo zadovoljni, res pa potrebujete velik avto, da ga noter spravite. je zelo vodljiv in ima veliko košaro

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.8.2010 9:28:20   
Anonimen
Tudi mi smo že videli srčka!!!!!! user posted image user posted image
Lananai res mi je žal, toda tudi sama sem bila v isti situaciji v začetku leta. Grozno ampak jaz sem si vedno govorila, da je bolje da takoj kot pa da je potem kasneje kaj narobe ko res ne pričakuješ. Jaz sem imela abrazijo in sem počakala 3 M. potem pa je ratalo v 2 krogu in sedaj user posted image že veselo tiktaka.

Glede vozičkov sem jaz tudi že malo brskala. Za bebe comfort se pa sigurno ne bom odločila ker ga ima moja prijateljica in mi ni všeč. Najbolj me moti športni model k je narejen kot sedež in se ne da položiti v vodoravni položaj, pa konec koncev se zloži tudi ne tako na malo, je Jane slalom pro in slalom pro reverse veliko manjši. No pa saj imamo še čas, mogoče pa izumijo neke nove ki bomo ustrezali vsem mojim zahtevam:):) v to dvomimuser posted image

(odgovor članu bušek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
27.8.2010 9:57:10   
pixika
Pozdravljene!
Tudi jaz sem bila včeraj na pregledu. Plodek je velik za 6 tednov, namesto za 7, tako da imam naslednji petek spet pregled. Me kar skrbi. user posted image
lananai, drži se! Upam, da boš kmalu spet user posted image .
Markymark, kako pa je s tabo danes? Držim pesti.

Pa še nekaj mojih podatkov za seznamček:
Stara sem 27 let, 1. user posted image , živim na Vrhniki, NP 3.9.2010, tudi PDP se bo potem verjetno prestavil za kakšen teden.

Aja, o vozičku pa še ne razmišljam, ker trenutno samo upam, da pikica pridno raste in da bom čez en teden slišala srček..

Vsem, ki ste že slišale user posted image  in imate že prave korenjake pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.8.2010 10:35:40   
lepdan79
ojla,mi imamo doma peg perego pliko switch...in ga takoj oddam...user posted image ...ne vem kam sem gledala ko sem ga kupila...jah,no,vem,mudilo se je...rodila sem oktobra,in smo bili brez vozička,tako da sem brez prevelikega razmišljanje vzela tega...moj je ves živčen ko ga pridem v roke...samo škripanje,koleščka nerodna za pop...,tako da...denar popolnoma stran vržen...pa ne malo...user posted image
zdaj pričakujemo drugega in močno dvomim da se bo ta peljal v istem...
lep dan vsem

(odgovor članu pixika)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.8.2010 11:08:09   
KlaraMay
Jutro

Ena simpatična kavica za dobro jutro, za nas srečke nosečke. user posted image
user posted image

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 769
27.8.2010 11:26:36   
KlaraMay
Ahhh tole bo boljš : user posted image
in malo za posladkat. user posted image
Točno tole dvoje, ress, imam zdele na mizi user posted image .

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.8.2010 13:56:52   
Rina2
lananaiuser posted image user posted image user posted image user posted image zelo zelo mi je žal, da se tokrat ni izšlo. Sem pa prepričana, da boš kmalu spet zagledala user posted image . Pošiljam ti pozitivne misli in sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

florecita absolutno je tako, da če se misli narediti splav se bo naredil pa ne glede na to, kaj nosečka počne. Tudi meni je G to takoj in zelo jasno povedala. Vendar mi je tudi rekla, da vseeno naj bom na bolniški in veliko počivam. Bolj kot ne je to pomembno s psihološkega vidika, zato da si nihče potem ne more nič očitati kot npr. "če bi počival bi pa mogoče..." To je čisto preventivni ukrep. Tako kot jemanje tablet (hormonov) za katere tudi vemo, da v večini primerov sploh nimajo nobenega vpliva pa mi jih je vseeno predpisala. Mogoče pa bodo rano meni pomagale... Pa saj veste, sam prestrašene ne smemo preveč biti. Samo pozitivno! user posted image

Pa KlaraMay mmmmmm, kakšne dobrote!user posted image . jaz bi jih z veselejm zmazala. Žal user posted image lahko blažim samo tako, da jem. če bo šlo tako naprej.....user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 771
27.8.2010 14:02:53   
pižmovka
Lunanai user posted image user posted image

Js že komi čakam ta PP! Že prou nestrpna sem.
Moj mi je danes rekel da me bo poslal v LJ - Polje. Vsake tuk me prime in se začnem kr tak brez razloga režat in pol še jokat obenem. Kriza res! user posted image Vidim da že proučujete vozičke. Kaj mislite o Peg Perego Uno???? Men se zdi fajn zarad velkh koles, opreme in pa to mi je super da spreminjaš smer vožnje s premikom ročaja< da ni treba cele košare obračat. Ali poznate še kazga druzga na ta način?
Bo treba počas na šiht se odpravit.
Lepo je brat vas in delit mnenja.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 772
27.8.2010 16:15:00   
Lara28
jojoj! Kak čveke ste!!user posted image  Sploh nisem uspela prebrat niti pol, kar ste napisale zadnje dniuser posted image .

Jaz tudi še čakam PP, imam ga 3.9. Čisto potihi si želimuser posted image , ker user posted image  že imamo, ampak, karkoli bo, bo naše in bomo imeli najraje.
Vidim, da se že ubadate z vozički... no mi ne bomo nič kaj veliko stvari nabavljali, saj imam še večinoma vse od sina. Imela sem pa Jane slalom in se mi je ODLIČNO obnesel, tako da zanesljivo ne bom nič menjavala. Drugače pa se počutim precej slabše kot v 1. nosečnosti. Skozi mi je po malem slabo, prsa me nenormalno bolijo in čisto brez energije sem. Se mi zdi, da bi šla že ob treh popldan spat. Danes je mož odpeljal sina, sta šla na en obisk in sem sama, tako da lahko malo počivam. Ker energija štiriletnika je zdaj čisto preveč zame.  No, boljše bo drugi teden, ko začnemo spet z vrtcem. Pa nisem več med najmlajšimi, bliža se mi 33 rd.
Žal mi je za vse tiste, ki ste neuspešno zaključile to pričakovanje  in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image . Tudi sama sem pred nekaj meseci imela ss in vem kako vam je.

No, upam, da vam bom boljše sledila v prihodnjih dneh in tednih.
Lp, L

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
27.8.2010 18:17:52   
lepdan79
joj,mi se tudi pripravljamo na vrtec...po eni strani se ga strahotno bojim,ker se mi zdi da bom tulila od žalosti,ko jo bom pustila v igralnici...po drugi strani,pa se ji ob tej slabosti ne morem vsa posvetit...in si mislim, da si bom vsaj malo odpočila...
čeprav je zdaj dva dni vse skupaj s to slabostjo malo čudno...dopoldne skoraj nič,se pa začne popoldne...tako da sem dopoldne ustvarjalna,pop pa se samo potikam...ah,bo že...vse se bo dalo čez...tako,malo sem pojamrala in mi je lažje...mojega spet ni doma,je na službeni,tako da pride zvečer,pa nimam komu sitnarit...user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 774
27.8.2010 18:18:20   
Anonimen
Jaaaaaaa!!

Imamo ga!! user posted image namreč! Veliki smo 15 mm in ustrezamo starosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HB je bil zaman strah o prazni GV, uf.... se je splačalo iti po 2 mnenje, sem vsaj pomirjenauser posted image

Samo toliko zaenkrat... se še javim.

user posted image

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......