Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 14:34:43
|
|
|
|
Klemcy
|
blanci - ČESTITKE ZA PUPO!!! lepo crkljanje modrci - imajo jih v H&M tudi brez kosti tinkatonka - sej bo vse vredu, držimo pesti, da bo jutri CTG super in te potolažijo natalija - ja mislim, da bolj ko smo aktivne, ker bi rade malo pospešle, zanalašč nočejo ven Jaz sem se zdaj odločla, da bo v soboto 4.9., ker sem si v karte gledala in mi je 2x prišla številka 4. No da vidimo barbi - svetovno, tak porod si želi vsaka, res si lahko srečnica archie - lepo, da pomagaš tejči pri popravljanju seznamčkov Midva danes podpisala še očetovstvo, da ne bo letanja. Vreme je poscano, zato tut volje ni neke prave. Včeraj me je spet tako zelo zvilo, da se mi je vrtelo od bolečin in sem mislila, da bom skupaj padla. Bila sem že 100%, da bo nekaj nastalo iz tega, saj sem imela občutek, kot da mi že ven leze. Bolečine pa res za . Do kdaj za vraga me mislijo mučit ti lažni popadki??? Sem že čist sita vsega!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 15:34:34
|
|
|
|
eva2010
|
tinkatonka - res niso najlepše novičke, ampak pomembno je, da so zaznali, da nekaj ni OK in, da te spremljajo. Tudi jaz sem 1. imela na koncu pataloški ctg in so me ves čas spremljali, tako, da je bilo vse OK, držim pesti, da bodo jutri novičke lepše *katja - jaz sem naročila modrčke tukaj http://www.alisa.si/ , so mi poslali na dom več modrčkov, tiste, ki niso bili OK sem vrnila, dva pa plačala in sta super, jaz takrat nisem smela okoli hodit zato sem naročila, sicer se lahko zglasiš v njihovi trgovini. Dobila sem jih že naslednji dan po naročilu!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:00:11
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010 jaz sem naročila modrčke tukaj http://www.alisa.si/ , so mi poslali na dom več modrčkov, tiste, ki niso bili OK sem vrnila, dva pa plačala in sta super, jaz takrat nisem smela okoli hodit zato sem naročila, sicer se lahko zglasiš v njihovi trgovini. Dobila sem jih že naslednji dan po naročilu! eva2010 koliko si pa placala?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:09:52
|
|
|
|
eva2010
|
Modrčki za dojenje ALISA - vzela sem model IRIS, ki ima dvojno košarico in je 28,98 EUR in LILIJA, ki je trenutno v akciji 10,30 EUR, vse cene najdeš pod rubriko spletna trgovina. Za poštnino nisem plačala oz. le za tisto kar sem vrnila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:14:35
|
|
|
|
tannya
|
Hej punce, Benika je poslala SMS, da sta z Lumpo cimri in da jima nič ne manjka . Pravi, da je Lumpa dobila svečko, ki pa še ne deluje. Tinkitonki pa Benika sporoča, da je v msilih z njo in bo držala pesti za jutrišnji CTG.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:18:51
|
|
|
|
brezcopatka
|
Katja: jaz sem tudi naročila od Alise (imaš na spletni strani tudi možnost, da napišeš obseg in ti potem številko predlaga, čeprav jaz sem malo dodala, pa sem potem tako velike dobila, da pa spet ni bilo za nikamor). Jaz sem že tudi vse preprobala (Lisca, Triumph, HM ima ful majhne), pa sem obupala, tako da imam dva od Alise, če bo mlekec, pa čeprav izgledata , bo že moglo veljat. Je pa res, da jaz že navadne modrčke težje dobim. Tejči, Archie: za na seznam, CTG 6.9., predviden CR 14.9. Zdaj pa samo še upajmo, da se dohtarji zmenijo v zvezi s to stavko čimprej . Mene so že danes opozorili, naj pokličem še v petek, kako bodo v ponedeljek delali, da se ne bi preveč čakalo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:52:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 katrinka kak je suzana zdržala brez tebe? Je bilo kaj problemov? Te je prišla obiskav v P? To me zanima zaradi Dominika. ker je taka mamina carta. meni osebno se je zdelo da me sploh ne pogresa in da se ma cist fajn,ceprav je moj reku da me je iskala,a ves kaj naredi cim bolj ga zamoti - no ne ti k te ne bo ampak tvoj,v cetrtek sva jo ze zjutri pustila pri moji mamici in je pol se prespala tam...cist zadovoljna k itak vse mozn pocneta,pol sta v petek prisla z ocijem na obisk in je itak mogla biti v srediscu pozornosti,nista bila do konca k je bila ze zaspana,v soboto sta bila z mojim na dolensjkem k je svak praznoval roj.dan,popoldne pa pri moji mamici k je moj sam k men prsu,v nedeljo sm sla ze domov...upam da sm kej v pomoc... IZVIRNO SPOROČILO: archie jaz sem si enega kupila kar v Mullerju. in mi je fuuuul udoben. Enega sem kupila v H&M, pa mi ni prevec vsec (trenutno), ker imam ravno pod eno dojko materino znamenje in mi kost pritiska ravno na to znamenje. Mogoce bo po porodu bolje, ko se mi bo obseg prsnega kosa zmanjsal (upam ) hehe...ti pa mas ideje...pocaki da mleko pride,bo kvecjemu vecji obseg in ne manjsi...hehe jaz imam od milerja - kupla najvecjega pa je bolj majhen mi,morm po nove - pa mam raje take brez kosti... tinka - pomiri se,vse bo ok,bos vidla,moj ctg pri g je bil tud slab,cez dva dni na kontroli pa dober,tudi otrok ma slab dan,za popkovino se ne boj - dandanes to ni vec hudo,jaz sem ziher da bo vse ok IZVIRNO SPOROČILO: tannya Hej punce, Benika je poslala SMS, da sta z Lumpo cimri in da jima nič ne manjka . Pravi, da je Lumpa dobila svečko, ki pa še ne deluje. Tinkitonki pa Benika sporoča, da je v msilih z njo in bo držala pesti za jutrišnji CTG. hehe...super da sta cimri...sem vesela...drzim pesti za obe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 16:52:52
|
|
|
|
katrinka
|
a ja - archie pridna si k pomagas pri seznamih
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 17:29:12
|
|
|
|
sanje2
|
hay! archie: hvala, sem dobila tvojo ZS in ti nazaj poslala. lahk se pa zgodi da bova obe skupaj rodile - saj imava isti PDP. no pregled je uspel: naslednji pregled je 16.9 - uf upam da bom takrat že rodila. doli vse štima, lepo zaprta, za izcedek si moram dvakrat tedensko vstavit canasten svečke. je rekla da se je glavica kar lepo spustila - upam da so to dobre napovedi . pa je težak 2500 do 2700 gramov, sem si malo udahnila. zredila sem se pa samo za 40 dkg jupi, sem se prejšni mesec preveč . ok vse ki ste v bolnici, držim pesti za vas.
< Sporočilo je popravil sanje2 -- 30.8.2010 17:33:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 17:29:29
|
|
|
|
Natalija28
|
Res je blo lušno v soboto ja. Sem si medenico tudi fajn razmigala, da me še danes boli ko . Jaz tudi upam, da je mišeku pasalo. No, pa moj je podvezico dobil. Babnce so ble pa s svojimi komentarji prav smešne. modrci - jaz sem si enega kupla v Mullerju, ker se prvič ubadam s tem in bom pol vidla kako bo. Ne dam zanj 30 € niti pod točko razno ne. Sploh pa, kaj če nama dojenje ne bo steklo? Pol itak nem tega modrca nič nosla, ker sem navajena na podloženo košarico. Skratka, bom pol vidla kaj se bo zgodili in bomo pol dokupli. beniki in lumpi6 pa obilo dobre družbe in da bi obe imele lepo porodno izkušnjo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 17:48:39
|
|
|
|
Klemcy
|
archie - no če boš že popravljala sezmamček, še meni popravi please: NP, ki je napisan na 2.9. mi kar zbriši, ker ne bom šla na Ptuj čakat 4 ure kot zadnjič, potem me je pa skor razmesarla na mizi CTG - pa mi popravi na 1.9., sem se naročla raje v Mb, če bom že tu rodila, ker na Ptuju nima smisla tega delat, če potem ne morem podatkov prenest sem benika in lumpa - vse dobro in da bo hitro za vama!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 18:06:33
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tannya Hej punce, Benika je poslala SMS, da sta z Lumpo cimri in da jima nič ne manjka . Pravi, da je Lumpa dobila svečko, ki pa še ne deluje. Tinkitonki pa Benika sporoča, da je v msilih z njo in bo držala pesti za jutrišnji CTG. ooo kako lepo, da sta cimri. In prosim zahvali se beniki za dobre želje! Jaz komaj čakam, da mine današnji dan. Sicer mi Anej zaposluje misli in čas, ampak kr skoz me kljuva nekje odzadaj to kaj bo jutri. Se vam javim kaj jutri dopoldne! Pa hvala za vse pestke. Upam tudi sama da bo vse OK, ampak nekako grem pa tudi z mislijo, da grem jutri v P. Lep preostanek večera in mirno noč Vam želim. Lp Tina
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 18:46:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 19:07:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 19:33:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz grem danes zvečer v P. ne miga in da bom mirno spala, se grem raje pokazat. Ko dam Aneja spat pride mami in greva z možem tja. Držte pesti, da bo vse OK, če bo pa slab CTG pa raje vidim, da me zadržijo notri. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 19:33:57
|
|
|
|
kockica09
|
punce imam eno vprašanje, namreč malo me skrbi pregled imam sedaj v četrtek, kaj mislite da je prepozno za testiranje za streptokok, glede na to da imam rok 18.9.2010. ve ste se testirale? hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 19:36:57
|
|
|
|
Lenca78
|
tinkatonka boš vidla vse bo ok držimo pesti pa le javi kaj pa kako je.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
moje dete je tudi danes bolj mirno ampak sem to že večkrat opazila na kakšne bolj zaspane dneve...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
eto mene iz pregleda... bom kar na hitro, ker komaj še sedim... naslednji pregled s ctg-jem 6. 9. in 13. 9., potem pa smo tak pri roku drugače pa je vse ok... punce držite se... jaz vam pošiljam velik pozitivne energije in moj bebi vam pošilja velik brcik, da se še mal vaši premigajo... uživajte, papa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:13:05
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Jaz grem danes zvečer v P. ne miga in da bom mirno spala, se grem raje pokazat. Ko dam Aneja spat pride mami in greva z možem tja. Držte pesti, da bo vse OK, če bo pa slab CTG pa raje vidim, da me zadržijo notri. Lp Tina tinkatonka midva misliva nate in cakava na tvoje sporocilo, da je vse uredu!! kokica jaz imam PDP 26.09 in imam testiranje na streptokok v sredo. Jaz mislim, da nisi nic prepozna-razen ce bi rodila preje, kot pa bi bili rezultati.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:36:40
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Našla sem en dober deal, 2 modrca od Anite za 30€ s poštnino vred. Dobila sem ravno danes in mi je čist prov Zaenkrat me malo moti kost, ampak ko trebuha ne bo več, bo pa pomoje super. A si tako prijazna pa das link to strani od koder si narocala. Ker cene od Anite, so visoke kamor koli sem jaz gledala. Hvala!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:38:01
|
|
|
|
mala2001
|
Hvala za lepe želje o ozdravitvi in dobrodošlice! Tinkatonka drži se! Vse bo super! Lumpa in Benika, upam na prelepe porodne izkušnje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:45:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. moje dete je tudi danes bolj mirno ampak sem to že večkrat opazila na kakšne bolj zaspane dneve... Sej moj je imel tudi kdaj kak zaspan dan, samo glede na današnji slab CTG, sem kr malo prestrašena, tak da se grem raje pokazat, pa sem mirna. Upam samo da babice v P ne bodo tečne, ker bom tečna nazaj!!!! Hvala za lepe želje, če ostanem notri javim archie, če ne pa se javim jutri dopoldne, ko oddam Aneja v vrtec. Mirno noč vam želim. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.8.2010 20:47:09 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:46:18
|
|
|
|
PikicaT
|
Evo še mene po dolgem času, da se vam malo oglasim preden grem rodit . Vidim, da ste že veselo zakorakale v rojevanje naših malčkov. Jaz sem imela pa danes pregled in moram malo pojamrat . Že tako ali tako so mi napovedali majhnega otroka... Danes mi je delala G ponovno meritne na UZ, merila pretok plodovnice... Naša mala punčka ima trenutno samo 2200g in bo verjetno še manjša kot je bil sin. Upam, da se bo vsaj še malo zredila (rok 23.9.), ampak mislim, da se prav preveč ne bo. Malo me je zagrabila panika, ker se je sin rodil po roku kot zahiranček in je imel potem takoj po rojstvu zdravstvene težave. Saj zaradi drugega mi je vseeno, samo da bo dete zdravo, da ne bomo potem spet po bolnicah hodili, namesto da bi šli domov iz P. Naslednji pregled z meritvami in CTGjem imam 13.9. pa bomo vidli. Drugače je z otročičkom vse v redu tako kot mora biti, samo bolj majhna je. In seveda imam predpisan počitek. Kar se pa tiče morcev za dojenje... Jaz sem imela pri ta prvem enega od Alise in sem bila zelo zadovoljna. Tak fin kroj in bombaž. Zdej sem si pa kupila dva kar v Mullerju pa bomo vidli kako se bosta obnesla. Ma, za preprat bo že. Vsem vam želim čimmanj zapletov zdej na koncu in same zdrave otročičke!
< Sporočilo je popravil PikicaT -- 30.8.2010 21:00:23 >
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 20:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?