|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
30.8.2010 11:33:29   
NEA_TEJA
Da vam sporočim Lumpa6 je ostala v p dobila je svečko sedaj pa čakajo .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
30.8.2010 11:35:54   
sanje2
zdravo!

ma me jezi tle moj net, tako dolgo časa rabi da otpre eno stran, ma sem jezna ko user posted image user posted image user posted image

midva z možekom pa imava danes dve leti porokeuser posted image user posted image , on pa je celi dan v službiuser posted image user posted image user posted image  fina obletnica.

barbi lepa zgodbica, hvala da si jo tudi nam povedala.

archi tebi sem že dve z. sporočili poslala za tel. številko da ti javim ko se bo začelo pri nas dogajat, pa mi nič nisi odgovorila user posted image

še tri ure pa bom videla mojega malega škratekauser posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
30.8.2010 11:37:40   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

archi tebi sem že dve z. sporočili poslala za tel. številko da ti javim ko se bo začelo pri nas dogajat, pa mi nič nisi odgovorila user posted image

sem sla prav pogledat vsa ZS sporocila, pa nisem nic dobila. user posted image
ti posljem zdele

Lumpa6: srecno!!! Naj cimhitreje primejo svecke in naj se cimhitreje vse konča!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 30.8.2010 11:38:34 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
30.8.2010 11:50:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: archie

hvala Nadka za obvescanje. Jaz sem ravno prisla domov.

Iskrene cestitke Blanci se tule!!! user posted image user posted image user posted image

Samo, a ni imela ona napovedan CR za jutri? A ga je imela potem danes?

ja cr je bil napovedan za jutri, v bistvu ne vem nič več kot samo to da je rodila, možno je pa da se je mudilo in so ji ga kar danes naredili.user posted image user posted image user posted image

Zjutraj ji je odtekla voda... zato so naredili CR kar včeraj.

Drugače pa Blanči iskrene čestitke za malo Evo še tukaj!!!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.8.2010 11:56:52   
katrinka
mala - super za lep carobni danuser posted image

mala2001 - ti pa si mela cel kup pregledov in preiskav...vrjamem da ti je slo ze vse na zivce...torej navijamo za spontan zacetekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

mene tudi že kličejo in sprašujejo,če sem že rodila.Mislim,so radovedni,ko bom šla v rim itak da jim bom sporočila.Me kar nervirajo taka vprašanja,kot da nisem že sama dovolj sitna,da bi se rada rešla.

ufff to je najslabs ce si ze blizu pdp-ja ali celo cez,k ti vsi vsak dan morijo kdaj bo...jz sem hb obakrat prej rodila in se temu izognila...mam obcutek da v tretje bo pa fant pa cez rok bom...heheuser posted image

tinka - jah tudi taki dnevi pridejo,pa lej kako mamo vreme...sej kdo pa bo polen elana na tak cuden dan...uradno smo se v poletju ceprav se temperature ocitn ne stinjajo...user posted image

natalija - hehe...dobra si da si tko plesala,ma sej prav,sej je dete s tabo uzivalouser posted image

barbi - res lep porod,sem vesela da je vse tako fajn slo cezuser posted image glede hrane - jaz jem vse in vse po malem,z nicemer ne pretiravam,no seveda kake stvari ki so tipicne da zapirajo ali pa kake alergene pac ne,drugace pa ne kompliciram ker je meni tako lazje pa se sandra se bo navadila...sem tko pri suzani delala pa je blo vse ok,niti krcev nismo imeli,malo je bila zaprta a se je to hitr uredilouser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
30.8.2010 11:58:05   
tejči28
lumpa6 dihamo s tabo,da čimprej mine.user posted image user posted image Pa dobimo še enega septembrčka.

nadka super sanje,da bi se le uresničile čimprej,da ne bi rabla CRja. user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.8.2010 12:27:51   
eva2010
Dobro jutro,

sem se ravno zbudila, no saj sem se 1. že ob 6ih. Pol sem pa mal user posted image  nagajala po doooolgem času user posted image , pa je bil čikst šokiran in je reku a si ti že rodila al kaj user posted image user posted image .
No vidim, da se spet na polno dogaja.
Barbi195 - jst bi tut tako zgodbo, prav tako si želim  user posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja -dobrodošli doma user posted image user posted image user posted image  

Mala2010 - tudi ti dobrodošla doma, pa da boš zdrava kmalu rodila user posted image user posted image user posted image

Benika - srečno in v sredo držimo pesti  user posted image user posted image user posted image

Lumpa6 - držim pesti tudi zate user posted image user posted image user posted image  

Pa-pa, se beremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.8.2010 12:37:20   
nenka7
evo, jaz srebam kafetek in uspela sem vas celo prebrati... koliko lepih postov!!

v glavnem, punce, ki ste na tem, da rodite svoje prekrasne sončke, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam pa že zamesene rogljičke, malo morajo vzhajati, potem jih nadevam s sirčkom in v pečico z njimi, bodo presenečenje za mojega možička danes. ker za kosilo bodo samo testenine s tuno in paradižnikova solatka, to je pa tik tak narejeno, pa da vsaj kako malenkost še dodam k temu...

vse že nekako pričakujete da boste šle v rim, nekaj vas je že iz rima skupaj z zakladki, meni se pa prav nič še ne mudi in upam, da bo bejbi vsaj 2 tedna še pri meni lepo in da bo tudi uradno donošen. potem pa komot pride. pripravljeno imam vse razen kakšnih malenkosti in seveda torbe za v P, ker še ne rabim user posted image user posted image

sem pa tudi jaz malo bolj bedne volje danes, to bo krivo vreme, čeprav priznam da mi paše, da je malo se ohladilo...

v glavnem punce, ki ste že v P, diham z vami!! mislim, da bova midve z archie skoraj z vsemi dihali, če naju kaj ne preseneti... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 13:19:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.8.2010 13:45:25   
*Katja
Pozdravljene po dolgem času!

Danes sem šla po modrce za dojenje in še nikoli se nisem počutila tako neprivlačno kot v tistih. Šla sem v Namo (probla od Triumpfa pa od Lisce se mi zdi) kjer so cene precej visoke od 29 do 35 eur, potem šla pogledat še v Mulirja - cena malo bolj sprejemljiva 8 eur, ampak jih ne moreš probat. Namen imam pogledat še v H&M na Rudnik - saj jih imajo tam tudi ane?
S katerimi ste ve najbolj zadovoljne? Je še kje kakšna trgovina kamor se splača it pogledat?
Vem, da ste nekatere pisale, da ste jih šle kupit prav v eno trgovino, kjer jih delajo. Katera trgovina je že to in kakšne so tam cene?

Bom zelo hvaležna za za vaše izkušnje.

Lp, Katja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.8.2010 13:55:49   
tejči28
katrinka kak je suzana zdržala brez tebe? Je bilo kaj problemov? Te je prišla obiskav v P? To me zanima zaradi Dominika. ker je taka mamina carta.

*Katja vem,da so punce govorile o Alisa trgovini,da imajo modrce. Jaz sem si jih kupila v dmu.Res so neprivlačni so pa zelo udobni,ker nimajo šivov in nikjer ne draži.Kaj češ,je treba potrpet tisti čas dojenja.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.8.2010 14:01:21   
archie
jaz sem si enega kupila kar v Mullerju. in mi je fuuuul udoben.
Enega sem kupila v H&M, pa mi ni prevec vsec (trenutno), ker imam ravno pod eno dojko materino znamenje in mi  kost pritiska ravno na to znamenje. Mogoce bo po porodu bolje, ko se mi bo obseg prsnega kosa zmanjsal (upam user posted image )

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.8.2010 14:07:34   
tinkatonka
Hej punce!

jaz sem iz pregleda in sem slabe volje.

najprej sem ležala na CTG-ju. user posted image je imelo ful visok pulz, ko je prvič opozorilno začelo piskat je rekla sestra, da ni nič hudga, pa se nisem sekirala. Potem se je piskanje ponovilo še parkrat in sem bila že na CTG-ju zaskrbljena. Kljub temu, da je user posted image majčkn migal med samim CTG-jem pa CTG ni bil lep. user posted image Nato tehtanje (uf 1,5kg v dobrem tednu user posted image user posted image ), pritisk (nizek), urin BP (no vsaj nekaj OK). Pridem notri, G reče da CTG ni lep, me vaginalno pregleda (zmehčan že vse, po novem sem 2cm odprta), a ker ji CTG ni všeč me pogleda še na UZ. Plodovnice dovolj (HB), medtem ko je gledala kje bo izmerila pretoke skozi plodovnico, pa mi omeni, da ima za vratom še popkovino. user posted image Uf tega pa res nisem rabla vedt. Vem, da se ogromno otrok rodi z ovito popkovino okrog vratu, samo zdaj me je pa res strah user posted image . Jutri sem ponovno naročena na CTG in če ne bo OK me bo poslala rodit user posted image user posted image user posted image Eh tazga zaključka si pa nisem želela. user posted image Mah kr jokam se - hormoni na kubik. Aja pa ocena teža cca 3500g.

No danes res ni moj dan.

lumpa..SREČNOuser posted image . Upam, da svečke čimprej primejo!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.8.2010 14:10:54 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 14:11:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.8.2010 14:12:25   
archie
oh, Tinka, pa res ni tvoj dan user posted image user posted image
saj bo. mora bit. user posted image itak, da bo vse v redu s tvojim cmrljem. verjamem pa, da bos sedaj imela skoraj vsako minuto v mislih, da ima popkovino okoli vratu.... verjeti moras, da je tako ze kar nekaj casa (verjetno) in da je bilo vse ok. in da bo tako se naprej!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.8.2010 14:12:58   
tannya
Sem videla, da me ni na seznamu za preglede, ker sem pozabila sporočiti...Skratka 31.8. pregled pri G v ambulanti za patološko nosečnost, 1.9. pri svoji G.

Tinka: jaz sem danes tudi bolj melanholična in prebava me dajeuser posted image . Upam,da čim prej mine...pri obehuser posted image

Barbi: lep porod si imela, super. user posted image user posted image

Lumpa: srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 14:13:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.8.2010 14:14:50   
archie

user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka,laliela
31.8. natalija28,T.Z.,maca29, Tannya
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123, Tannya
02.9. sanje2,klemcy,inčy
03.9. mala,janjja,hanizali
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera, archie
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

user posted image    CTG      user posted image

30.8. tinkatonka,brezcopatka,laliela
31.8. T.Z. ,maca29
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123
02.9. sanje2,klemcy
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka,teodora75
07.9. SOncIca
08.9. Archie

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.8.2010 14:16:09   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Archie - za takoj po poridu odsvetujejo modrce s kostjo, ker ti lahko kam na mlečno žlezo pritiskajo, tako da raje tistega iz Mullerja uporabljaj. Tam po cca 3-4 mesecih se prsi malo unesejo (količina mleka je bolj stalna in prsi niso več tako napihnjene) in takrat niso več tako občutljive

to sem ze slisala. saj te iz Mullerja so res fuuul odobni in se predragi niso user posted image ocitno bom po porodu morala it se v kaksen nakup.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.8.2010 14:19:30   
tannya
Tinka: glih sem prebrala tvoj postuser posted image . Pa res ni tvoj dan. Čudno, da ti je za popkovino rekla, ker tega sicer ne govorijo, čeprav se na UZ jasno vidi in ima to veliko otrok. Držim pesti, da bo jutri CTG ok in da boš šla rodit, ko bo čas za to. Vse se bo uredilo. Včasih tile CTG-ji itak kar nekaj kažejo, meni še nikoli niso pravuser posted image .
Bom mislila nate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.8.2010 14:27:12   
tinkatonka
HVALA PUNCE!!!

Sej zdele samo pojem do konca in grem po mojga škratka v vrtec. On bo že znal poskrbeti za nasmeh na mojem obrazu in mi odvrniti misli na te novičke. Oh HB da ga imam!!!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.8.2010 14:28:43   
nadka30
Tinka; glede CTG tudi meni je malo ponorel prejšni teden ko sem bila v P. Najprej ej kazal da je utrip otroka padel krepko pod 100 in je cvilil tako da je bilo naenkrat ob meni cel kup ljudi in so vsi gledali to čudo, potem čez čas pa je spet ponorel in je prišel krepko čez 200 kar spet ni bilo ok in je seveda spet cvili in jaz seveda že čist panična fda kaj je narobe sem pa potem čez dve uri šla popnovno na ctg pa je potem bilo vse ok, tako da CTG so tako tako.
Glede popokovine pa čudno da ti je kaj rekla meni še nikoli ni nobeden G rekel nič,ker to ima veliko otrok in je vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.8.2010 14:30:41   
NiNiBo
barbi195 cestitke za tako super lep porod user posted image user posted image

tinkatonka upam, da bo pocutje vsaj popoldan malo bolj optimisticno. Sej jutri bo pa spet soncek posijal in s tem verjetno tudi nasmeh...sedaj sem pa se tvoj drugi post prebrala, samo ne imeti crnih misli, da bo kaj narobe!!!! Jutri se enkrat na CTG in upam, da te dajo rodit in, da dobis zakladek v roke! Sicer res ni najlepsi zakljucek tako kot pravis, ampak pomembno je da dobis zakladek zdrav v roke in prepricana sem, ter zelim ti, da bo tako!!!

mala2010 dobrodosla doma in upam, da ti bodo antibiotiki prijeli in, da se bos pozdravila

natalija opa, to pa je bilo energije..lepo, da si se imela fino

lumpa6 drzim pesti, da se vse super in hitro izzide

nenka7 kaksen super kosilo, a dej pridi se ka nama ga narest..moj me je cist na zelenjavno dieto dal in bo danes samo korenckova juhauser posted image user posted image

katja jaz sem sla danes v Alisar, trgovina je na cesti Ljubljana Skofja Loka, kraj Zabnica in sicer je to pri Bitnjah. Pridem tja in je bil listek na vratih, da imajo danes in jutri zaprtouser posted image user posted image . Tako, da bom sla enkrat ta teden se enkrat in ti porocam. Tiste, ki pa ste kupovale a lahko okvirno ceno poveste??

In, ker je bila trgovina zaprta sem sla Gorenjke v vaso Qulandio (sej pomoje nisem prav napisala)-lusten nakupovalni center, in ful manj guzve kot v BTC. Sem bila pa v eni otroski trgovini (francoski) in kupila kompletek za iz porodniscnie. Mojemu tistega, ki sem ga ze kupila ni vsec, tako da sem si rekla, ce ne drugega ga moram kupit ze zaradi mojega (sej jaz nebi, ampak user posted image user posted image  moram moza tud mal upostevat)...je tako lustkan.

Nic mi bomo pa danes pospravljal, potem moram pa mal pobrskat za pediatra na Domazalskem koncu, pa se zdravnika za naju moram najti, ker ga tudi nimava. Potem imam pa se eno goro cunj za zlikat, pa bo dan okoli.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.8.2010 14:32:18   
nenka7
tinkatonka user posted image  user posted image saj bo bolje, ni več daleč dan, ko boš svojega user posted image vzela v naročje in videla boš, vse bo pozabljeno! če ti je kaj v tolažbo, jaz do danes nisem imela nobenega CTGja, tako da nimam pojma, ali mojemu user posted image srček bije v redu ali ne... niti UZ kakšnih posebnih. včasih si potem res mislim, da je čisto vseeno, če je kakšna stvar manj, da sem s tem manj živčna. brca me pa kot nor še vedno, tako da mislim, da je še vedno lepo vse ok!!

jaz imam kifeljčke pečene, pojedla sem seveda že tudi ene 5 komadov, kdo bo pa kosilo jedel, pa ne mene vprašat. spet bo mož jezen user posted image

modrčki - jaz sem si samo enega v mullerju kupila in še to eno št. večjega, kakor so mi pač v šoli naročili. sicer so res bolj ko ne neprivlačni, ampak mi je za začetek prav vseeno, nisem pa nekako pripravljena dati celo premoženje že naprej, ko sploh ne vem, če se bomo ok dojili. ja, za tele modrčke mi je pa po moje od vsega najbol vseeno... sicer sem jaz skos brez, ko sem doma, niti ni bojazni, da bi se mi kaj povesilo, ker se nima kaj povesiti user posted image user posted image ampak ok, enega imam, če bo ok, bom moža poslala še po kakega, pa bo...

ah, nič se mi ne ljubi, prav posrano vreme je...
grem malo poprčkati po stanovanju, da ne bo kot bi bomba padla ko pride moj dragi domov....

Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.8.2010 14:33:18   
mala
modrčki - imam mullerjeve in so čisto vredu, sicer jih nisem probala v trgovini jih pa vzameš ven iz škatlice pa vsaj približno vidiš če ti je prav...no obseg lahko na hitro pomeriš, košarice pa gledaš, da so malenkost večje, ker potem pridejo notri še blazinceuser posted image ..
Iz h&m-a imam pa dva s kostjo, ki sta mi res všeč in enega brez kosti, ki mi pa ni dober...

barbi - hvala ker si delila zgodbo z nami, to je bil pa res idealen poroduser posted image

Tinkatonka - tudi meni ni jasno, zakaj ti je povedala, da imam popkovino okrog vratu, ker to ponavadi zamolčijouser posted image  No naj te malo potolažim, da so moji trije imeli vsi ovito popkovino in je bilo vse o.k., no ko se glavica porodi moraš nehat pritiskat, da jo odvijejo, potem pa nadaljuješuser posted image .
Držim pesti, da bo jutrišnji CTG boljši kot današnjiuser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?