Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 9:46:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebela dobr popedenčkaj na csd, pa naj ti hitro mine do nuhalne. Kdaj pa v sredo štartata s Hano? ob 9.30
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 9:49:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela tud jst komi čakam da vidim končano stanovanje... še bo mal trajal čeprav imajo otroška soba in spalnica že vrata gor ampak drugače pa je treba hodnik kuhinjo on dnevno še zbrusit in potem vse še 2x vsaj prebelit pa podne not dat pa strope.... ufff da ne govorim o pohištvu mah počasi gre na boljše, sem misla da bo danes kopalnica gotova no pa ni in je delo v njej prestavljeno za nedoločen čas k ne vemo kdaj bo deda spet lahko prišel je pa samo podn še ostal.... kako so pa tvoji sprejel novičko da si ? počasi se daleč pride ......lepo napredujete .....pa sem prepričana da pri vas še niste zaključili z nič posebno niso bili veseli-ma sej tudi od mene niso zvedeli in to mi mami malo zameri,ampak so si sami krivi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 9:50:27
|
|
|
|
petrušk_
|
katjuša...pozabla komentirat da fuuulll dobr napredujete s stanovanjem...pridni kolumbo.....super za pregled...suhec je ta tvoj malček....pomoje mamo mal premal zaupanja v te naše možakarje....pa mislmo da naujo zmogl..... naš nič ne pozabi.....pa zj se je tud že navadu jo barvno prav skombinirat....tko da oranžna pa roza res ne gre skupi pa to :)))) hehehehheheheheh....dobri so...vsaj moj k more tele moje muhe poslušat itak te pa sam 3 dni ne bo....pol pa prideš nazaj iz P....bojo že brez panike.....čene bosta par novih zadev nakupi, da bo brez pranja dost za en teden pa v eno omaro po kupčkih...pa na vsak kupček listek - za v vrtec - za doma - za na lepš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 9:52:51
|
|
|
|
Čebel@
|
sem zrihtala na CSD,spotoma sem šla še v BC in za Hano kupila 1 pižamico in 5 bodijev-jih imajo po 5€,ampak skrite .....tašča je neki hotla pametvat,da naj ne kupujem roza cunjic,da bi jih lahko tudi fantek nosel-sem samo rekla,da če bo fantek,da bo dobil večino svojih cunjic ......moram še malo puloverčke nabavit,pa obvezno spodnje dele trenirkic(kje jih naj dobim?),pa kakšno prehodno jakno,...nikoli konca
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 9:54:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kolumbo.....super za pregled...suhec je ta tvoj malček....pomoje mamo mal premal zaupanja v te naše možakarje....pa mislmo da naujo zmogl..... naš nič ne pozabi.....pa zj se je tud že navadu jo barvno prav skombinirat....tko da oranžna pa roza res ne gre skupi pa to :)))) hehehehheheheheh....dobri so...vsaj moj k more tele moje muhe poslušat itak te pa sam 3 dni ne bo....pol pa prideš nazaj iz P....bojo že brez panike.....čene bosta par novih zadev nakupi, da bo brez pranja dost za en teden pa v eno omaro po kupčkih...pa na vsak kupček listek - za v vrtec - za doma - za na lepš jaz tudi mislim,da se bo Šime čist fajn znašel .....čene bo pa mamico vprašal
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:00:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kolumbo.....super za pregled...suhec je ta tvoj malček....pomoje mamo mal premal zaupanja v te naše možakarje....pa mislmo da naujo zmogl..... naš nič ne pozabi.....pa zj se je tud že navadu jo barvno prav skombinirat....tko da oranžna pa roza res ne gre skupi pa to :)))) hehehehheheheheh....dobri so...vsaj moj k more tele moje muhe poslušat itak te pa sam 3 dni ne bo....pol pa prideš nazaj iz P....bojo že brez panike.....čene bosta par novih zadev nakupi, da bo brez pranja dost za en teden pa v eno omaro po kupčkih...pa na vsak kupček listek - za v vrtec - za doma - za na lepš jaz tudi mislim,da se bo Šime čist fajn znašel .....čene bo pa mamico vprašal hehehhehehhe res je!!!!....jst sm mu zanč enkrat zabičala, k me ni blo 2 dni doma....da neb lučajn zvedla da je mamici nesu kej speglat.....da tisto majco če bo res glih uno hotu k ni zlikana nej si kar sam spegla a smo ane
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:02:01
|
|
|
|
Urša08
|
pavza Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadja . čebela super da si vse zrihtala kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:06:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sem mogla it še hruške narezat mata apetit. Sedaj malce o kosilu razmišljam in bi kr eno juhico glede na vreme, pa mogoče se mi da še kaj spečt al pa puding skuhat . Aja čebela jaz sem Nejcu kupla tri trenerkice v bc, najraje mu kupim od clar (dobra kvaliteta pa za suhce). Sedaj si grem pa zasluženi kapučin narest.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:07:50
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......vav že pridna z likanjem .....midve pa danes malicava ringlo ......samo bo zgleda šla Hana kmalu spat,ker se že po tleh vala in cmevka aja aja petrušk......sej desci se znajdejo,ko je treba
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:11:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadja . čebela super da si vse zrihtala kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec? ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:12:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......vav že pridna z likanjem .....midve pa danes malicava ringlo ......samo bo zgleda šla Hana kmalu spat,ker se že po tleh vala in cmevka aja aja petrušk......sej desci se znajdejo,ko je treba ja zj mi je pa res že parkrat dokazal....no ja kej še kiksne ampoak itak...to tud jst
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:12:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem mogla it še hruške narezat mata apetit. Sedaj malce o kosilu razmišljam in bi kr eno juhico glede na vreme, pa mogoče se mi da še kaj spečt al pa puding skuhat . Aja čebela jaz sem Nejcu kupla tri trenerkice v bc, najraje mu kupim od clar (dobra kvaliteta pa za suhce). Sedaj si grem pa zasluženi kapučin narest. jaz jih nikoli ne najdem ...uživaj v kavici
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:14:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadja . čebela super da si vse zrihtala kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec? ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je mi smo zdele 14 dni striktno uporabljali stavek,da takoj pridem in zaenkat je bilo ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:15:03
|
|
|
|
Urša08
|
Evo pa mam kapučino pavzico čebela super malica petrušk saj bo šlo, bomo vidle kako bodo naši dobro sprejeli vrtec. Jaz mislim, da bom kr dva tedna rabila za Žigca - vsaj tak je bil namig.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:15:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......vav že pridna z likanjem .....midve pa danes malicava ringlo ......samo bo zgleda šla Hana kmalu spat,ker se že po tleh vala in cmevka aja aja petrušk......sej desci se znajdejo,ko je treba ja zj mi je pa res že parkrat dokazal....no ja kej še kiksne ampoak itak...to tud jst no sej čist 100% itak ne bo nikol,ampak važno je da se potrudijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:16:33
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kaj pa C&A - tam imajo ponavadi ful luštne trenerkice do št. 92.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:19:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj pa C&A - tam imajo ponavadi ful luštne trenerkice do št. 92. se mi zdi,da za bi brez težav kupila,za imam pa kar probleme .......moram mojga napokat da bova šla sama,ker s Hano je težko nakupovat,ker bi šibala okrog
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:20:18
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......dobro jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:21:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj pa C&A - tam imajo ponavadi ful luštne trenerkice do št. 92. se mi zdi,da za bi brez težav kupila,za imam pa kar probleme .......moram mojga napokat da bova šla sama,ker s Hano je težko nakupovat,ker bi šibala okrog čebela jaz mam ponavadi kontra občutek, da je vse za punčke To je pa res da je najlažje it v šoping brez otrok. Jaz sem v soboto nabrala cel kup cunj za Nejca, tko da mu manjka še bunda, kak velur, pa najbrž kak spodnji del trenerkice. Za Žiga mam pa vse .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:21:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......dobro jutro jutro Sjmm , kako počutje?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:23:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj pa C&A - tam imajo ponavadi ful luštne trenerkice do št. 92. se mi zdi,da za bi brez težav kupila,za imam pa kar probleme .......moram mojga napokat da bova šla sama,ker s Hano je težko nakupovat,ker bi šibala okrog čebela jaz mam ponavadi kontra občutek, da je vse za punčke To je pa res da je najlažje it v šoping brez otrok. Jaz sem v soboto nabrala cel kup cunj za Nejca, tko da mu manjka še bunda, kak velur, pa najbrž kak spodnji del trenerkice. Za Žiga mam pa vse . glih kontra .....ponavad greva s Hano in pol jaz na hiter prečikeram,moj pa Hano lovi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:24:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadja . čebela super da si vse zrihtala kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec? ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je mi smo zdele 14 dni striktno uporabljali stavek,da takoj pridem in zaenkat je bilo ok ja sj jst tud upam, da bo to palilo....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:25:16
|
|
|
|
Čebel@
|
imava tok velik ringlo,kot so breskve ....sem 2 pojedla in sem polna
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:25:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Evo pa mam kapučino pavzico čebela super malica petrušk saj bo šlo, bomo vidle kako bodo naši dobro sprejeli vrtec. Jaz mislim, da bom kr dva tedna rabila za Žigca - vsaj tak je bil namig. ja sj jst tud tko planiram....čene bo pa pol kakšen dan še moj uletu...da nam tolk dolg na šihtu manjkala....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.8.2010 10:26:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 pavza Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadja . čebela super da si vse zrihtala kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec? ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je mi smo zdele 14 dni striktno uporabljali stavek,da takoj pridem in zaenkat je bilo ok ja sj jst tud upam, da bo to palilo.... mora dobit filig da se vedno vrneš,pol je pa ok
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.