|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
30.8.2010 9:46:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebela dobr popedenčkaj na csd, pa naj ti hitro mine do nuhalne. Kdaj pa v sredo štartata s Hano?

ob 9.30

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
30.8.2010 9:49:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Čebela tud jst komi čakam da vidim končano stanovanje... še bo mal trajal čeprav imajo otroška soba in spalnica že vrata goruser posted image user posted image user posted image user posted image ampak drugače pa je treba hodnik kuhinjo on dnevno še zbrusit in potem vse še 2x vsaj prebelit pa podne not dat pa strope.... ufff da ne govorim o pohištvuuser posted image user posted image user posted image user posted image mah počasi gre na boljše, sem misla da bo danes kopalnica gotova no pa ni in je delo v njej prestavljeno za nedoločen čas k ne vemo kdaj bo deda spet lahko prišel je pa samo podn še ostal....
kako so pa tvoji sprejel novičko da siuser posted image ?

počasi se daleč prideuser posted image ......lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image .....pa sem prepričana da  pri vas še niste zaključili z user posted image user posted image
nič posebno niso bili veseli-ma sej tudi od mene niso zvedeli in to mi mami malo zameri,ampak so si sami kriviuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
30.8.2010 9:50:27   
petrušk_
katjuša...pozabla komentirat da fuuulll dobr napredujete s stanovanjem...pridni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo.....super za pregled...suhec je ta tvoj malček....pomoje mamo mal premal zaupanja v te naše možakarje....pa mislmo da naujo zmogl.....
naš nič ne pozabi.....pa zj se je tud že navadu jo barvno prav skombinirat....tko da oranžna pa roza res ne gre skupi pa to :)))) hehehehheheheheh....dobri so...vsaj moj k more tele moje muhe poslušat
itak te pa sam 3 dni ne bo....pol pa prideš nazaj iz P....bojo že brez panike.....čene bosta par novih zadev nakupi, da bo brez pranja dost za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa v eno omaro po kupčkih...pa na vsak kupček listek - za v vrtec - za doma - za na lepšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
30.8.2010 9:52:51   
Čebel@
sem zrihtala na CSD,spotoma sem šla še v BC in za Hano kupila 1 pižamico in 5 bodijev-jih imajo po 5€,ampak skriteuser posted image .....tašča je neki hotla pametvat,da naj ne kupujem roza cunjic,da bi jih lahko tudi fantek nosel-sem samo rekla,da če bo fantek,da bo dobil večino svojih cunjicuser posted image ......moram še malo puloverčke nabavit,pa obvezno spodnje dele trenirkic(kje jih naj dobim?),pa kakšno prehodno jakno,...nikoli koncauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
30.8.2010 9:54:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

kolumbo.....super za pregled...suhec je ta tvoj malček....pomoje mamo mal premal zaupanja v te naše možakarje....pa mislmo da naujo zmogl.....
naš nič ne pozabi.....pa zj se je tud že navadu jo barvno prav skombinirat....tko da oranžna pa roza res ne gre skupi pa to :)))) hehehehheheheheh....dobri so...vsaj moj k more tele moje muhe poslušat
itak te pa sam 3 dni ne bo....pol pa prideš nazaj iz P....bojo že brez panike.....čene bosta par novih zadev nakupi, da bo brez pranja dost za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa v eno omaro po kupčkih...pa na vsak kupček listek - za v vrtec - za doma - za na lepšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi mislim,da se bo Šime čist fajn znašeluser posted image user posted image user posted image .....čene bo pa mamico vprašaluser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
30.8.2010 10:00:51   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz tudi mislim,da se bo Šime čist fajn znašeluser posted image user posted image user posted image .....čene bo pa mamico vprašaluser posted image

hehehhehehhe  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   res je!!!!....jst sm mu zanč enkrat zabičala, k me ni blo 2 dni doma....da neb lučajn zvedla da je mamici nesu kej speglat.....da tisto majco če bo res glih uno hotu k ni zlikana nej si kar sam speglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a smo user posted image user posted image user posted image ane user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
30.8.2010 10:02:01   
Urša08
pavza

Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadjauser posted image .

čebela super da si vse zrihtalauser posted image user posted image user posted image

kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok user posted image user posted image user posted image

petrušk a boš en teden doma zaradi uvajanje v vrtec?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
30.8.2010 10:06:32   
Urša08
Sem mogla it še hruške narezatuser posted image user posted image user posted image mata apetit.

Sedaj malce o kosilu razmišljam in bi kr eno juhico glede na vreme, pa mogoče se mi da še kaj spečt al pa puding skuhatuser posted image .

Aja čebela jaz sem Nejcu kupla tri trenerkice v bc, najraje mu kupim od clar (dobra kvaliteta pa za suhce).

Sedaj si grem pa zasluženi kapučin narest.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
30.8.2010 10:07:50   
Čebel@
urša......vav že pridna z likanjemuser posted image user posted image user posted image .....midve pa danes malicava ringlouser posted image ......samo bo zgleda šla Hana kmalu spat,ker se že po tleh vala in cmevka aja ajauser posted image

petrušk......sej desci se znajdejo,ko je trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
30.8.2010 10:11:50   
petrušk_

pavza

Sem eno urco likala in mam dost zaenkrat. Tamaledva jesta hruške - mi je tok fino ta letni čas ko je vedno kaj domačega sadjauser posted image .

čebela super da si vse zrihtalauser posted image user posted image user posted image

kolumbo vidva pa že od p, lepe mere ma Rok user posted image user posted image user posted image

ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
30.8.2010 10:12:23   
petrušk_

urša......vav že pridna z likanjemuser posted image user posted image user posted image .....midve pa danes malicava ringlouser posted image ......samo bo zgleda šla Hana kmalu spat,ker se že po tleh vala in cmevka aja ajauser posted image

petrušk......sej desci se znajdejo,ko je trebauser posted image user posted image user posted image

ja zj mi je pa res že parkrat dokazal....no ja kej še kiksne ampoak itak...to tud jst user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
30.8.2010 10:12:44   
Čebel@

Sem mogla it še hruške narezatuser posted image user posted image user posted image mata apetit.

Sedaj malce o kosilu razmišljam in bi kr eno juhico glede na vreme, pa mogoče se mi da še kaj spečt al pa puding skuhatuser posted image .

Aja čebela jaz sem Nejcu kupla tri trenerkice v bc, najraje mu kupim od clar (dobra kvaliteta pa za suhce).

Sedaj si grem pa zasluženi kapučin narest.user posted image

jaz jih nikoli ne najdemuser posted image ...uživaj v kaviciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
30.8.2010 10:14:54   
Čebel@

pavza

ja en teden sm si vzela - upam ,da bo dost....čene pa mogoč še kakšen dan podaljšam.....upam, da se bo dobro znašla moja miška v vrtcu....dons zjutri je že spet jokala ko sm šla, k se je že zbudila....pa sm jo uspela prepričat, da hitro pridem in naj tačas mami pokaže tanovga medvedka.....mi je grozno....no sj veš kako je

mi smo zdele 14 dni striktno uporabljali stavek,da takoj pridem in zaenkat je bilo ok

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
30.8.2010 10:15:03   
Urša08

Evo pa mam kapučino pavzicouser posted image
čebela
super malica user posted image user posted image user posted image

petrušk saj bo šlo, bomo vidle kako bodo naši user posted image dobro sprejeli vrtec. Jaz mislim, da bom kr dva tedna rabila za Žigca - vsaj tak je bil namig.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
30.8.2010 10:15:35   
Čebel@

ja zj mi je pa res že parkrat dokazal....no ja kej še kiksne ampoak itak...to tud jst user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej čist 100% itak ne bo nikol,ampak važno je da se potrudijouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
30.8.2010 10:16:33   
Urša08
čebela kaj pa C&A - tam imajo ponavadi ful luštne trenerkice do št. 92. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
30.8.2010 10:19:05   
Čebel@

se mi zdi,da za user posted image  bi brez težav kupila,za user posted image  imam pa kar problemeuser posted image .......moram mojga napokat da bova šla sama,ker s Hano je težko nakupovat,ker bi šibala okrog

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
30.8.2010 10:20:18   
Čebel@
sjmm.......dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
30.8.2010 10:21:12   
Urša08

se mi zdi,da za user posted image  bi brez težav kupila,za user posted image  imam pa kar problemeuser posted image .......moram mojga napokat da bova šla sama,ker s Hano je težko nakupovat,ker bi šibala okrog

čebela jaz mam ponavadi kontra občutek, da je vse za punčke user posted image user posted image user posted image To je pa res da je najlažje it v šoping brez otrok. Jaz sem v soboto nabrala cel kup cunj za Nejca, tko da mu manjka še bunda, kak velur, pa najbrž kak spodnji del trenerkice. Za Žiga mam pa vseuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
30.8.2010 10:21:50   
Urša08

sjmm.......dobro jutrouser posted image

jutro Sjmm , kako počutje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
30.8.2010 10:23:40   
Čebel@

čebela jaz mam ponavadi kontra občutek, da je vse za punčke user posted image user posted image user posted image To je pa res da je najlažje it v šoping brez otrok. Jaz sem v soboto nabrala cel kup cunj za Nejca, tko da mu manjka še bunda, kak velur, pa najbrž kak spodnji del trenerkice. Za Žiga mam pa vseuser posted image .

glih kontrauser posted image user posted image user posted image .....ponavad greva s Hano in pol jaz na hiter prečikeram,moj pa Hano loviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
30.8.2010 10:24:14   
petrušk_

pavza

mi smo zdele 14 dni striktno uporabljali stavek,da takoj pridem in zaenkat je bilo ok

ja sj jst tud upam, da bo to palilo....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
30.8.2010 10:25:16   
Čebel@
imava tok velik ringlo,kot so breskveuser posted image ....sem 2 pojedla in sem polnauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
30.8.2010 10:25:49   
petrušk_

Evo pa mam kapučino pavzicouser posted image
čebela
super malica user posted image user posted image user posted image

petrušk saj bo šlo, bomo vidle kako bodo naši user posted image dobro sprejeli vrtec. Jaz mislim, da bom kr dva tedna rabila za Žigca - vsaj tak je bil namig.

ja sj jst tud tko planiram....čene bo pa pol kakšen dan še moj uletu...da nam tolk dolg na šihtu manjkala....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
30.8.2010 10:26:18   
Čebel@

pavza

ja sj jst tud upam, da bo to palilo....

user posted image  mora dobit filig da se vedno vrneš,pol je pa ok

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.